סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:45 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 7:45 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
סיפור שבימים האחרונים מתחיל לבעבע ועכשיו כבר מרגיש לקראת התפוצצות.
אני אתן פה סקירה קטנה, חייב להודות שלא הכי עקבתי ואני לא מאוד בקיא, וגם לא ראיתי על זה מילה אחת שנכתבה בעברית, אבל זה מרגיש מעניין.

אז את השם ריץ' פול רוב חובבי הNBA מכירים אני מניח. סוכן העל שבין 29 לקוחותיו נמצאים אנתוני דיוויס, בן סימונס, דריימונד גרין, לונזו ובעיקר בעיקר לברון ג'יימס הפך בשנים האחרונות לאחד האנשים הכי חזקים בליגה.
כבר החלק שלו בדרישות הטרייד של דיוויס בשעתו בניו אורלינס ובהתמקדות באופן ספציפי על הלייקרס לא הרגיש כמו הדבר הכי נקי ונחמד בעולם, אבל עכשיו הוא מסתבך במשהו שמרגיש כמו פרשה יותר רצינית.

נרלנס נואל, שב2017 עשה את הדניס שרודר המקורי ו-ויתר על חוזה של 70 מיל' ל4 שנים וחתם על הQO באותה העונה רק כדי לקבל חוזה מינימום בעונה הבאה, תובע אותו על סך 58 מיליון דולר.
הטענה של נואל היא שריץ' פול שכנע אותו לפטר את הסוכן שלו ב2017 ולדחות את ההצעה של המאבס בטענה שבעוד שנה יקבל חוזה של +100 מיליון בקיץ הבא, אבל אז פשוט העלים ממנו פניות של קבוצות ב2018.
היום כל מיני מקורות בליגה מאשרים שאכן הסיקסרס, הרוקטס והקליפרס פנו אל פול עם הצעות גבוהות ומעולם לא קיבלו ממנו תשובה בחזרה.
התביעה הזו של נואל מגיעה אחרי שפול עצמו הגיש תלונה נגד נואל שחייב לו 200 אלף דולר על החוזה הקודם שלו בניקס (של 5 מיל').

לא יודע מה יקרה עם זה, אבל לפי הדיווחים פול מאוד לא אהוב בקרב הרבה קבוצות וסוכנים אחרים ויהיה מעניין לראות אם עוד סיפורים הולכים לצוץ בזמן הקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 27, 2021 8:01 pm 
מנהל פורום

עוד סיפורים סטייל ה me too?
לא חושב
נראה כמו מקרה של סוכן שעשה עבודה מחורבנת בקייס של נואל, יש לנואל קיים על רשלנות מקצועית, לפחות על פניו
אם הלייקרס יהיו כישלון מקצועי העונה, הכוח שלו ידעך יחד עם כוחו של לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 28, 2021 11:10 pm 
Hall of Famer

מה היה האינטרס של פול להעלים את ההצעות?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 28, 2021 11:45 pm 
Senior

האמת שאני לא בטוח, הושמעו לאורך השנים האחרונות כמה טענות שאת פול בסוף מעניינים בעיקר השמות הגדולים, גם לשאבאז מוחמד יש סיפור דומה איתו, אז אני מבין איך קורה שהוא לא השיג להם חוזים טובים, אבל אני לא באמת מבין למה שיסתיר מהם הצעות.
אולי ניסיון לשחק הארד-בול שהתחלף באפטיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 9:20 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מה היה האינטרס של פול להעלים את ההצעות?

אני יכול רק לנחש, אבל אם יש לי את שחקן א' שחשוב מאוד לסוכן, אני יכול להגיד לקבוצה מסויימת לתת לו חוזה גדול יותר ממה שהיא התכוונה, כשהתמורה היא שחקן ב' של אותו סוכן בהנחה משמעותית, ואז גם אם שחקן ב' מקבל הצעות טובות יותר, הסוכן לא מטפל בהן ומשאיר אותו עם חוזה פחות טוב בקבוצה שהוא רוצה לצ'פר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 9:40 am 
Senior

הסיפור של ריץ פול תמיד מדהים אותי. אם אני זוכר נכון זה משהו בסגנון הוא היה מוכר של חולצות ספורט בן 20. לברון ג'יימס בן ה-17 ראה אותו בשדה תעופה עם איזה חולצה של שחקן פוטבול וניגש לדבר איתו. פול מכר לו חולצה של מג'יק.

קאט 19 שנה קדימה והוא שווה 9 ספרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 1:17 pm 
Junior

הרוקטס של דריל מוריי פנו לריץ' פול עם הצעה גדולה לנואל, כשעדיין היה להם את קאפלה (ולקראת חוזה גדול משלו בקיץ 2018)?
פה חשדתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 1:36 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
הרוקטס של דריל מוריי פנו לריץ' פול עם הצעה גדולה לנואל, כשעדיין היה להם את קאפלה (ולקראת חוזה גדול משלו בקיץ 2018)?
פה חשדתי.

בטח שלא הצעה גדולה בכיוון של 70 מיליון ל-4 שנים שהוא ויתר עליה בקיץ קודם, אבל עדיין, נואל התפשר בסוף ב-2018 על 3.5 מיליון ל-2 עונות באוקלהומה, ממש לא מופרך שהיו קבוצות שהיו מוכנות לתת לו יותר מזה, אפילו אם זה ברמת העוד מיליון או שניים לעונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 9:04 pm 
Junior

חשוב גם לציין שלברון ג'יימס הוא גם שותף בסוכנות של ריץ' פול.
עוד שיקול אפשרי, זה שאם דאלאס יחתימו את נואל ב100 מיל', לא יהיה להם מספיק קאפספייס לאיים בהחתמה של שחקנים אחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 29, 2021 9:30 pm 
Sophomore

יש לי תחושה קונספירטיבית ולא מבוססת שעוד נגלה בעתיד על עניינים לא לגמרי כשרים בחתימות של קנדריק נאן ומאליק מונק על חוזים נמוכים מדי בלייקרס הקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 30, 2021 9:04 am 
Junior

סוכן שעושה עבודה גרועה, זה משהו שקשה להוכיח. אבל אם יש חובה על סוכן לעדכן את השחקן בחוזים שהוצעו לו, והוא לא עשה את זה, אולי יש לתביעה סיכוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 49 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה