סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 9:32 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
תשמעו, חרא עמדה, כלומר יש שם כמה כוכבים למעלה בצמרת, אבל בגדול - חרא עמדה.
hm - בראש ובראשונה, קוואי (1 שנה שעברה), ולו משום שהוא כנראה לא ישחק כדורסל השנה (וגם אם הוא יהיה ״בריא״, בהכירותי אותו, הוא לא ינסה בכלל לשחק), דילון ברוקס נתן יופי של עונה בממפיס, ג׳ו האריס כמעט ונכנס אבל תכל׳ס האיש עושה במכנסיים בפלייאוף, ווויל בארטון גם כמעט ונכנס אבל למרות שהוא לא עושה במכנסיים הוא פשוט לא בריא חצי מהזמן. דאנדרה האנטר החביב להפליא של אטלנטה והברידג׳ס השרלוטי גם שווים אזכור. רוברט קובינגטון (13 אשתקד) בלט פחות ממלו כשחקן כדורסל וזה אומר משהו.

15. ג׳ו אינגלס - 45 אחוז מהשלוש וכמעט 5 אס׳ למשחק. ממשיך דרכו של טורקוגלו הוא פוינט פורוורד במלוא מובן המילה
14. ג׳יי קראודר (14 גם שנה שעברה) - עם שני גמרים רצופים עם שתי קבוצות שונות, והגנה נפלאה, אי אפשר לקחת את זה ממנו.
13. מיקל ברידג׳ס - החבר של קראודר בפניקס הוא שחקן טוב יותר ובעיקר אקספלוסיבי יותר. וגם הוא שחקן הגנה נהדר
12. או ג׳י אנונובי. - בעונה מאכזבת של טורונטו, הוא היה בקלות אחת מנקודות האור, 3 אנד d אמיתי.
11. אנדרו וויגינס - לפי מה שהוא עשה שנה שעברה מגיע לו יותר גבוה (משהו כמו 9). סוף סוף משחק קבוצתי, סוף סוף הגנה טובה מאד. רק מה, הקורונה הזאת דופקת אותו לגמרי. כי שחקן שלא ישחק חצי הזמן (וכנראה יותר), זה בדיחה. מקווה שיתעשת.
10. גורדון הייוורד - (9 שנה שעברה ) - כשהוא שיחק, הוא הוכיח שוב שהוא סמול פורוורד פלואידי ונפלא. הבעיה - פציע פציע פציע.
9. דמאר דרוזן (7 שנה שעברה) - פחות טוב משהיה לפני כמה שנים, ובהחלט מתבגר, אבל יהיה מעניין לראות אותו השנה בשיקגו עושה את השטיק שלו עם החצי מרחק.
8. בויאן בוגדנוביץ׳ (10 שנה שעברה) - מהשחקנים האלה שיש להם הרבה יותר כדורסל משנראה שיש להם. לא אתלטי, אבל כן חזק ומנצל את זה ואת העובדה שהוא קלעי נפלא ומוח כדורסל נהדר להיות הגו טו גאי של אחת הקבוצות הטובות בליגה, ברגעים שבהם מיצ׳ל לא משחק.
7. ברנדון אינגרם - (6 אשתקד) - האם הוא הגיע לשיאו? יש מצב, אבל השיא הזה לא רע בכלל. חבל שהוא לא משחק בקבוצה טובה יותר מאשר הפלס.
6. פורטר ג׳וניור - איזה קו שיפור. הוא עוד יכול לסיים את העונה במקום השני בדירוג הזה. ובכל מקרה אני לא רואה אותו מסיים מתחת למקום השישי. כשרון על.
5. פול ג׳ורג׳ (4 אשתקד) - השנה חייבת להיות ההזדמנות האחרונה שלו. קוואי לא נמצא, והקבוצה לכאורה שלו. האם הוא יוביל את הקליפרס לפחות לסיבוב השני של הפלייאוף כפי שעשה בזמנו באינדיאנה? ימים יגידו.
4. קריס מידלטון (5 שנה שעברה) - נדמה לי שיש לו בעיה של חוסר יציבות כאשר לצד משחקים מעולים (גם ברגעים מכריעים, כולל בסדרת הגמר) יש לו גם משחקי נפל. ועדיין, לגמרי טופ 5 בעמדה, ואפילו קצת יותר מכך. חוץ מזה, שאני חולה על יכולת המסירה שלו לפעמים.
3. ג׳ייסון טייטום (3 גם שנה שעברה) - עונת שיא סטטיסטית ששהסתיימה בקול ענות חלושה של בוסטון. זה לא יכול לחזור על עצמו. והנה השאלה - טייטום או פירס?
2. לברון ג׳יימס (2 גם שנה שעברה) - נדמה לי שגם חסידיו הגדולים ביותר יודו שהוא כבר לא מה שהיה. פחות אתלטי, פחות חזק, פחות בריא. ועדיין השחקן מס׳ 2 כאן.
1. קווין דוראנט - והאמת? כמו שזה נראה כשהוא בריא, מדובר בשחקן הטוב בעולם, ואולי גם בהפרש רציני. אכילס מי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 10:17 am 
Hall of Famer

העמדה באמת נחלשה...
הממפ, איפה אפשר לבדוק באיזו עמדה כל שחקן שיחק כך וכך דקות?
התחושה שלי היא שלא מעט מתוך הרשימה בילו המון זמן בעמדה מס׳ 4.

ג׳רמי גראנט הוא 4 מבחינתך?
ונדמה לי שכדאי להכניס את וורן, לפחות כ-hm

זו רשימה מאוד מאוד שונה:
https://hoopshype.com/lists/nba-ranking ... rant-luka/
לוקה, בראון ובאטלר מופיעים כאן..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 10:35 am 
Senior

תודה, נורטון!
יש לך לא מעט מספרי 4 כאן
לראיה, שמת גם את אינגלס וגם את בוגדנוביץ׳, גם את קראודר וגם את מיקל ברידג׳ס, וגם את דוראנט וגם את ג׳ו האריס.
אחד מכל צמד כזה שיחק 4 בעונה האחרונה ובזמן שההבדלים בין העמדות האלו הולכים ומטשטשים, הייתי מתייחס לזה כאל כלל אצבע - אם ג׳ו האריס משחק בנות, כנראה שאת דוראנט (שמשחק בכל העמדות בערך) משחק פאוור פורוורד.

בכל מקרה בגינו לא רשימה כזו גרועה. רשימה שבה מיקאל בריּדג׳ס מקום 13 היא רשימה סבבה לכל הפחות.
אז אולי זה כי ברידג׳ס טיפה אנדרייטד אצלך (לטעמי) ואולי זה בגלל שהכנסת כאן איזה 3-4 פאוור פורוורדים, אבל ציפיתי לרשימה פחות מוצלחת לפי שורות הפתיחה.

פול ג׳ורג׳ דווקא כן התעלה קצת בפלייאוף האחרון בלי קאווי ובעיני זה לא נכון להציג את העונה הקרובה כ'הזדמנות אחרונה' בשבילו. אני גם כן רואה בו עדיין שחקן קצת יותר טוב ממידלטון, למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 10:40 am 
Sophomore

אני לא ממש מכיר בהבדל בין עמדה 3 לעמדה 2.
יש ווינגים וזהו.

למה וויגינס, טיטום ומידלטון נחשבים 3, אבל מיטשל ואנטוני אדוורדס נחשבים 2 - בגלל הסייז?
לדעתי זו לא סיבה מספיק טובה. התפקוד על המגרש הוא אותו הדבר.
יש 4 עמדות - רכזים, שחקני כנף, פאוור פורוורדים (פורוורדים) וסנטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 10:43 am 
Hall of Famer

ehud כתב:
אני לא ממש מכיר בהבדל בין עמדה 3 לעמדה 2.
יש ווינגים וזהו.

למה וויגינס, טיטום ומידלטון נחשבים 3, אבל מיטשל ואנטוני אדוורדס נחשבים 2 - בגלל הסייז?
לדעתי זו לא סיבה מספיק טובה. התפקוד על המגרש הוא אותו הדבר.
יש 4 עמדות - רכזים, שחקני כנף, פאוור פורוורדים (פורוורדים) וסנטרים.

אם כבר יש שתי עמדות דומות, אלו עמדות 3 ו-4 בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 11:48 am 
Hall of Famer

אחלה רשימה בסך הכל, כנראה שהייתי מעדיף את אנונובי לפני וויגינס והייוורד במצבם הנוכחי, וגם הייתי לוקח את ג'ורג' (שבאופן כללי אני מתעב אותו) לפני מידלטון (שאני דווקא די מחבב), מידלטון סייד-קיק קלאסי ועושה את זה מצוין, אבל הוא לא יכול לסחוב קבוצה על הגב כמו ג'ורג'. אם הקריטריון הוא את מי לקחת לריצת פלייאוף נקודתית, כשחקן מוביל ברור לי שהייתי לוקח את ג'ורג'. לגבי דיאנדרה האנטר, הוא התחיל מדהים את העונה שעברה אחרי עונת רוקי לא משהו, ואז נפצע לכמה שבועות וחזר די גרוע, אני מאוד מקווה שהאנטר של תחילת השנה זה ההאנטר האמיתי, אבל הוא קלע אז באחוזים משוגעים ויהיה לו קשה לשחזר יכולת כזו.

אני גם חושב שדיוני העמדות לא כאלו קריטיים, פיניקס יכולה לשחקן עם שני מספרים 3 כמו ברידג'ס וקראודר, יוטה יכולה לשחק עם שני מספרי 3 אפילו יותר מובהקים כמו בוגדנוביץ' ואינגלס ולא חייבת להיום עם זה בעיה, אישית אני חושב שקראודר אולי באמת *קצת* מתאים יותר ל-4, אבל כל ה-3 האחרים הם בוודאות 3 גם כשהם משחקים ליד 3 נוסף ואין בעיה עם זה שהם יהיו באותו דירוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 12:05 pm 
מנהל פורום

אני מסכים עם הדירוג בסך הכל, פרט לזה שאם אתה מתעקש לדרג את פול ג'ורג' שהא השחקן הכי גרוע בעולם אז לפחות תשים אותו במקום הראוי לו, 4 מאד צמוד ל-3 והרבה מעל כל האחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 12:35 pm 
Hall of Famer

קראודר בעונה שעברה בפלייאוף שיחק לצד באטלר ולצד רובינסון, מן הסתם כפאוור פורוורד. בעונה שעברה גם התפקוד שלו היה יותר כפאוור, מאשר כסמול לצד ברידג'ס. לאורך כל הקריירה שלו בעיני הוא הפגין הרבה יותר יכולת של סטרץ' 4, כשההגנה שלו מאפשרת לקבוצות שלו לשים לצידו 3 שחקני חוץ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 2:18 pm 
Hall of Famer

הייתי מעלה את אינגלס משמעותית - לא יודע עד איפה, אבל לא פוסל אפילו משהו בין מקומות 6-10. לכל הפחות מעלה אותו לפני קראודר, ברידג'ס ווויגינס.
נובע מהטיעון הרגיל שלי - שחקן יציב וקבוצתי בקבוצה מנצחת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 2:34 pm 
Senior

אבל דווקא לפי הטיעון הזה קראודר על 2 נגמרים הרצופים שלו כאנדרדוג + עוד כמה גמרים איזוריים וברידג׳ס על תרומתו הנהדרת לריצה האחרונה של פיניקס לא צריכים ליפול מאינגלס שבקושי עובר סיבוב פלייאוף עם הג׳אז בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 2:46 pm 
Hall of Famer

אינגלס מבחינתי הוא חלק משמעותי מאוד בהצלחה הקבוצתית של יוטה לאורך השנים (גם בעונה הסדירה, הרי לא הוא ולא האחרים במקומות הללו הם הלוקחים את המושכות ממש בפלייאוף, והכוכבים של יוטה הם בכל זאת לרוב קצת פחות טובים מכוכבי היריבות).
אני כנראה גם מושפע מהקדנציות הבינ"ל הנאות שלו במדי נבחרת אוסטרליה...

אצל קראודר זה מרגיש לי יותר "רנדומי" (כי הוא עובר קבוצות), למרות שאם הוא היה שותף לשלוש ריצות פלייאוף יפות מאוד (פיניקס, מיאמי, ובוסטון ב-2017) - אולי למעשה זה אפילו יותר מרשים...
ברידג׳ס כמובן נהדר אבל עדיין "חדש בשכונה".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 3:00 pm 
Sophomore

פורטר ג'וניור מקבל יותר מידי כבוד.
הוא כישרון, והשנה האחרונה באמת פרץ יפה.
אבל איכשהו בפליאוף הזה שהגנות היו חזקות הוא הגזים בקטע של השלשות.
כל שאר הדברים שהוא עושה - הורדת כדור, חדירות, פוסט, התמצאות מתחת לסל, הוא עושה מעט מידי ולא טוב מספיק.
אם היו שואלים אותי בכייף הייתי לוקח את ג'רמי גרנט או אינגרם במקומו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 7:56 pm 
Sophomore

גם בעיני אינגראם שחקן יותר שלם כרגע ממייקל פורטר, זה עוד יכול להשתנות אבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 26, 2021 10:39 pm 
Hall of Famer

אטט, וורן לא שיחק השנה ותכלס גם לפני היתה לו רק עונה אחת באמת טובה בקריירה
גרנט יהיה בפאוור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 27, 2021 10:20 pm 
Hall of Famer

סבבה, תודה
על סמך מה בעצם אתה מחליט את זה?
יש נתונים איפשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 27, 2021 10:56 pm 
Hall of Famer

בסקטבול רפרנס וסתם איך שמתלבש לי. למשל קוואי ופול ג'ורג' הם מבחינתי שניהם 3 וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 28, 2021 12:34 am 
Hall of Famer

אם כבר פורטר, קיבל מקס מדנבר. 172 מיליון דולר ל-5 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 28, 2021 10:38 am 
Sophomore

Att כתב:
אם כבר פורטר, קיבל מקס מדנבר. 172 מיליון דולר ל-5 שנים.

או 207 אם הוא ייבחר לאחת מחמישיות העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 37 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה