סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 2:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: 6 בנובמבר בnba
הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 12:23 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הנגאטס מארחים את הרוקטס
הרוקטס במסע הגיבוש והפיתוח, הנגאטס רוצים להגיע במקום סביר לפלייאוף כדי שההצטרפות האפשרית של מארי תהיה רלוונטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: 5-10 לנובמבר, nba
הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 12:56 am 
Junior

תייס עם השמירה על יוקיץ ואריק גורדון פשוט מחבלים בסיכויי הלוטרי של יוסטון בינתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 1:01 am 
מנהל פורום

הרוקטס לא צריכים עוד לוטרי, יש להם טונות של שחקנים צעירים מוכשרים, הם צריכים לפתח אותם
שחקנים קשוחים וחכמים עוזרים לפתח את הצעירים והמוכשרים, התמהיל שלהם נכון

יוקיץ' שחקן מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 1:07 am 
מנהל פורום

שני שחקנים בשם פורטר ג'וניור התחילו את המשחק
אחד נפצע (מייקל) נשאר אחד
יש גם 3 גרין, היו דקות ששלושתם היו על הפרקט בו זמנית
מחצית. נקודה יתרון ליוסטון
יוסטון עדיין תבחר גבוה בדראפט הזה, כמה נצחונות שלא תאסוף, הם כל כך צעירים ולא בשלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 4:35 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הרוקטס לא צריכים עוד לוטרי
ם

סורי אבל זה פשוט קשקוש מוחלט.
אין לך שום דרך לדעת את זה בשלב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 7:10 am 
מנהל פורום

תקשיב, אל תכניס אותי לדיון הקלוקל הזה
להפסיד בכוונה
זה מושחת, משחית, מגעיל, נכלולי
משמיט את הקרקע מתחת הסיבה שלשמה התכנסו הנפשות הפועלות
זה כמו להשליך פסולת ברשות הרבים, זה כמו לזהם את הסביבה, זה כמו לשקר בפרסומות.
אני בכלל לא בדיון הזה ולא אגרר אליו.

אז בסופו של דבר יוסטון מפסידה אחרי שלשה של ארון גורדון וחגיגת החטאות של שתי הקבוצות שנגמרת בגג של יוקיץ'. כמו נגד הלייקרס, גם כאן הפסד צמוד לקבוצה טובה ממך, זה שלב מצוין בתהליך של בניית קבוצה צעירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 7:13 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
שני שחקנים בשם פורטר ג'וניור התחילו את המשחק
אחד נפצע (מייקל) נשאר אחד
יש גם 3 גרין, היו דקות ששלושתם היו על הפרקט בו זמנית
........

אהה כמעט שכחתי, 2 גורדונים
הם גם קלעו את הסל האחרון, כל אחד לקבוצה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 7:16 am 
מנהל פורום

ברגעים אלה
פיניקס ואטלנטה בשניות האחרונות, צמודות, צמודות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 7:26 am 
מנהל פורום

כריספול קלאסי לנצח משחקים כאלה
35 שניות לסיום, ריבאונד הגנה, פיניקס ביתרון נקודה, במקום להוביל כדור לאט להתקפה לסחוט את השעון, הריץ מתפרצת, שנגמרה בסל, יפיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 7:32 am 
מנהל פורום

בכלל לילה של הכרעות צמודות
דוניץ' עשה מה שדוניץ עושה מידי פעם
שלשה על הפרצוף של בוסטון השנואה, תמיד משמחת
נצחונות מהסוג הזה יכניסו אותו להיכל התהילה, אבל לא לרשימת האלופים
היט מנצחת את הג'אז 118:115
התוצאה צמודה, המשחק קצת פחות צמוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 8:47 am 
מנהל פורום

אני לא מבין למה לפתוח נושא שמראש כולל כמה ימי משחקים, מה רע בלפתוח נושא אחד בכל יום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 10:03 am 
מנהל פורום

אין לי בעיה עם זה
תרגיש חופשי לפתוח ת'רד להיום בלילה
אשנה את הכותרת בהתאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 10:59 am 
Hall of Famer

Att כתב:
uriel17 כתב:
הרוקטס לא צריכים עוד לוטרי

סורי אבל זה פשוט קשקוש מוחלט.
אין לך שום דרך לדעת את זה בשלב הזה.

אני לגמרי עם אוריאל כאן, בפרט בנוגע ליוסטון.
מן הסתם 30 קבוצות NBA ישמחו לבחירת דראפט גבוהה בכל עונה שהיא (אמירה חסרת משמעות) - אבל השאלה היא ההקשר של הדברים:
1. יוסטון בכל מקרה תהיה קבוצת תחתית השנה - כך שצפויה לקבל בחירה נאה בשנה הבאה No metter what.
2. גם אם לכאורה הם יעשו את "הפעולה המתוחכמת" וינסו להפסיד כל הזמן - לא בטוח שיצליחו לסיים אחרונים, לא בטוח שהגרלת הלוטרי תיטיב עימם, לא בטוח שתבחר טוב בדראפט וכו' וכו'.
3. רוצה לומר - קבוצה שכרגע בחרה שנייה בדראפט (כלומר יש לה ביד פרנצ'ייז פלייר עתידי, ובפרט זה יותר סיכוי לפרנצ'ייז פלייר מאשר אם תסיים אחרון בכל שנה נתונה), עוד שני שחקנים צעירים - שאף אחד לא ייפול מהכסא אני חושב - באם יגיעו לרמת אולסטאר (קווין פורטר JR ושנגון), ועוד כמה שחקנים צעירים מעניינים (קניון מרטין JR, גארובה שעל סמך מה שראינו ממנו באירופה - בהחלט יש יסוד להניח שהוא יהיה שחקן טוב בליגה הזו וכו'), את כריסטיאן ווד לשנתיים הקרובות ופוטנציאלית אפשרות ותמריץ להמשיך איתו (לאחר שעזיבתו של ג'ון וול תוריד את השכר דרסטית בקיץ 23) - צריכה כבר להתחיל לבנות את עצמה קדימה ולא לנסות במכוון לסיים עם כמה ניצחונות פחות ולשפר נניח בשני מקומות (זניחים לטעמי, בתוחלת ההיסתברויות הגלומות בכך) בדראפט הבא (וזה שאחריו? מתי זה ייגמר?!).

הרי שוב ושוב הדוגמאות מראות שלא משנה כמה כישרון צברת בקבוצה ו/או כמה בחירות ראשונות צברת במשך כמה שנים צמודות - אין guarantee שייצא מזה משהו טוב, ולכן לחכות בתחתית עוד ועוד באופן יזום פשוט לא נשמע לי כאסטרטגיה הנכונה (ואולי לא במקרה - אין ממש דוגמאות מוצלחות כאלו, בניגוד ל"האצות הבנייה" סטייל פיניקס ואטלנטה של השנה שעברה וכו').
אז אולי ניו אורלינס למשל תקבל בשנה הבאה עוד בחירה גבוהה (שלא במכוון...) - נו שוין. השאלה בהקשר זה האם זאיון יהיה "במסלול של טאונס" (כוכב ענק לכאורה שלא מגיע לשום דבר שוב ושוב) או שיתעצבן עליהם ויבקש טרייד באופן גורף (תרחיש סביר למדי על פי הפרסומים) - מה שיותיר את הפליקנס (אותם אני מביא רק כדוגמא כאן) במצב לא ברור.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 11:37 am 
Hall of Famer

כמאמר פראן פרשילה על ברונו קאבקלו, יוסטון רחוקה שנתיים מלהיות רחוקה שנתיים מקבוצה שיכולה לחשוב שהסגל שלה מסודר לעתיד.
כרגע מה שיש ביוסטון זה בחירה מספר 2 עם קשיי התאקלמות מאד קשים, שלא ברור מה יעלה בגורלו, שחקן שנדד בליגה שנים על גבי שנים והראה יכולת טובה בשנתיים האחרונות בקבוצות ואקום לחלוטין. אי אפשר לסמוך עליו ועוד 2 שחקנים צעירים שאני אהיה בשוק מוחלט עם שניהם יהיו אולסטארים ויפתיע אותי אם אחד מהם יהיה אולסטאר. כרגע מדובר על קבוצה בשלב הפירוק המוחלט. ברור שעוד לוטרי יעזור להם. אני לא אומר להפסיד בכוונה, אבל בהחלט הרוקטס צריכים להתפלל לבחירת טופ 3 כדי שהבניה מחדש תוכל בכלל להתחיל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 12:03 pm 
Hall of Famer

ברור שהם צריכים להתפלל לבחירה גבוהה - אבל זה ממילא יהיה המצב כי הם קבוצה מהחלשות הליגה גם אם יתאבדו על כל המשחק.
כל המנעד הפוטנציאלי שלהם הוא האם כבר מעתה במכוון לא לנצח משחקים (להושיב שחקנים בצד בתדירות גבוהה מהיריבות, לתת דקות במכוון לשחקנים שלא ברמה וכו'), או מנגד כן לעשות את המקסימום ואז נניח לסיים סביב 5 מהסוף בליגה (וזה תרחיש די קיצוני אני חושב ל"תקרה" שלהם).
להמחשה - כל ההבדל באחוזי הלוטרי בין לסיים אחרון בליגה לבין לסיים שלישי מהסוף, הוא האם אתה מקבל את בחירה 5 ב-48% (המקום הראשון בלוטרי) או שאותם 48% אחוזים מתחלקים בין בחירות 5-7. באחוזים לקבל את 4 הבחירות הראשונות - אין הבדל בין שני המיקומים השונים בתחתית הליגה.
האם בשביל הדלתא הקטנה הזו למשל - שווה לקבוצה עם כמה וכמה שחקנים צעירים ברמה גבוהה - שהם חלק ניכר מהעתיד שלה, כבר להתחיל עם "הרגלים רעים" במקום לחבר ולהריץ אותם לכדורסל טוב ככל הניתן?

הרי האופציות כאן אינן סיבוב ראשון בפלייאוף או בחירה גבוהה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 12:48 pm 
Hall of Famer

לא כתבתי שהם צריכים להפסיד בכוונה. התייחסתי לזה שאוריאל חושב שהם לא צריכים עוד בחירת לוטרי כי יש להם מספיק כישרון לעתיד :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 12:49 pm 
Hall of Famer

איזה תענוג לראות את הלייקרס, קבוצה שלקחה כל שחקן שהיה באולסטאר בעשור האחרון והיה אפשר להביא, רק כדי שהקלע הכי טוב שלה הלילה יהיה מאליק מונק בהפסד לבלייזרס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 2:27 pm 
Hall of Famer

חשוב לציין שבמשחק מול הבלייזרס לברון וחדגבה חלקו יחדיו 7 דקות מסעירות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 2:49 pm 
מנהל פורום

לברון פצוע ולא שיחק ולו גם דקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 4:40 pm 
Hall of Famer

זה לא סותר את העובדה שהוא וחדגבה חלקו 7 דקות במשחק. לא ציינתי איך הייתה החלוקה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 4:49 pm 
מנהל פורום

:-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 4:57 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
כמאמר פראן פרשילה על ברונו קאבקלו, יוסטון רחוקה שנתיים מלהיות רחוקה שנתיים מקבוצה שיכולה לחשוב שהסגל שלה מסודר לעתיד.
כרגע מה שיש ביוסטון זה בחירה מספר 2 עם קשיי התאקלמות מאד קשים, שלא ברור מה יעלה בגורלו, שחקן שנדד בליגה שנים על גבי שנים והראה יכולת טובה בשנתיים האחרונות בקבוצות ואקום לחלוטין. אי אפשר לסמוך עליו ועוד 2 שחקנים צעירים שאני אהיה בשוק מוחלט עם שניהם יהיו אולסטארים ויפתיע אותי אם אחד מהם יהיה אולסטאר. כרגע מדובר על קבוצה בשלב הפירוק המוחלט. ברור שעוד לוטרי יעזור להם. אני לא אומר להפסיד בכוונה, אבל בהחלט הרוקטס צריכים להתפלל לבחירת טופ 3 כדי שהבניה מחדש תוכל בכלל להתחיל.

מבין מאיפה אתה בא אבל לא מסכים
אני בחלט רואה את שנגן, גרין, פורטר ג'וניור. שלד שחקנים נדיר שבעוד חמש שנים בלי פציעות ועם התפתחות משתופת הן כבודדים והם כהרכב יכול להתמודד על האליפות
מחוץ לארבעת השמות, האלה יש כמובן את וודס, על הספסל יש גרובה שאני באמת לא יודע מה הוא שווה אבל על ג'וש כריסטופר יאני מהמר כשחקן רוטציה
הבוסריות שלהם תספיק לעוד שנה או שנתיים של בחירות דראפט גבוהות
הם בעמדת זינוק נדירה, אולי טובה ב NBA
תשים לך תזכורת לנובמבר 2026 לדבר על הקבוצה
או שאני אזביר איפה זה השתבש או שאתה תגיד, "וואלה.."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 5:03 pm 
מנהל פורום

Att כתב:
לא כתבתי שהם צריכים להפסיד בכוונה. התייחסתי לזה שאוריאל חושב שהם לא צריכים עוד בחירת לוטרי כי יש להם מספיק כישרון לעתיד :roll:

בחירת לוטרי זה לא משהו שאתה צריך או לא צריך, זה פועל יוצא מ:
1. המאזן שלך בעונה הסדירה
2. מזל

הטענה שלי, היא שניסיון להשפיע ככה שהמאזן בעונה הסדירה יהיה גרוע מהיכולת האמיתית של הקבוצה הוא מושחת ולא ראוי לדיון כאסטרטגיה בניהול קבוצה.
עשיתי כנראה פרשנות מרחיבה לההערה שלך על הצורך בבחירת לוטרי, כהמלצה להמנע לנצח בשביל להרוויח בחירות לוטרי
התנצלותי

אוסף הבחירות שיש להם וגם האופן בו הם מתגשמות על המגרש עד עכשיו, וראיתי כבר 4 משחקים מלאים שלהם, מעורר המון תקווה, בשני צידי המגרש
ויש להם טונות של יכולת וכישרון לפתח לחשל לכוון להשלים
הדבר האחרון שהם צריכים להשקיע בו זה בחירת לוטרי, מה גם שאין מה להשקיע, או שבא או שלא וזהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 5:04 pm 
Hall of Famer

ברור שהיו נסיבות, אבל זה בדיוק הקטע: שהכוכבנים מהוליווד אספו כגיבוי לכוכבי הענק את ווסטברוק, כרמלו, הווארד, דיאנדרה, קלעי ותיק בדמותו של אלינגטון וגארדים שומרים מהוללים כמו בראדלי ורונדו-וזה מספיק כדי לחטוף 15 הפרש מול הבינוניות של פורטלנד ושמאליק מונק יוביל את הקלעים. קארמה טובה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 5:24 pm 
Hall of Famer

נו באמת, ברגע שהכוכבנים מהוליווד אספו את ווסטברוק (ואפילו לפני) היה ברור שאין שום מקום מתחת לתקרה להחתים שחקנים מהשוק החופשי. אז הם אספו מקבץ שחקנים אקלקטי שכמעט כולם קיבלו שכר מינ'. מי בדיוק ציפית שיגיע ללייקרס בתנאים הללו?

אוריאל, את מה שכתבת על השלישיה של יוסטון אני יכול לכתוב בערך על כל קבוצה בליגה. סקסטון, גארלנד ואוון מובלי הם ללא ספק שלד שחקנים נדיר אפילו עוד יותר. אני יכול להגיד שגם סאגס, מרקל פולץ וג'ונתן אייזיק יכולים להגיע לאותו מקום בעוד 5 שנים. פעם בדאלאס שיחקו ג'ימי ג'קסון בעונה השלישית שלו, ג'מאל משבורן אחרי עונת רוקי טובה מאד וג'ייסון קיד הרוקי. מה קרה מאז אנחנו יודעים. כרגע ליוסטון אין אפילו התחלה של קבוצה. יש לה בחירה מספר 2 עם המון אפסייד, שכרגע נותן את אחת מפתיחות העונה הגרועות ביותר של בחירת טופ 3. יש לה סנטר טורקי שיכול להתפתח לשחקן טוב או לא. סביר להניח שאם הוא היה מגיע מדטרויט ההתרגשות בפורום הזה הייתה פחותה ב-3 דרגות. על פורטר ג'וניור רשום כישרון חביב, לא בשמיים ואופי בעייתי שכן בשמיים.
הם בעמדת זינוק כמו הרבה מאד קבוצות תחתית שהיו באן.בי.איי בעבר. היתרון שלהם הוא שבאמת תקרת השכר שלהם לא מגבילה אותם, אבל מכאן הדרך כל כך רחוקה עד למעלה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 43 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot] ו 88 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה