uriel17 כתב:
אבל הכל חוכמה לאחר מעשה, אאל"ט לא היה פרשן אחד שחשב שג"ס שווה צמרת הליגה לפני ההצטרפות של קליי
אם היינו שמים את איגודלה הגמור וביילצה שכמעט חזר לאירופה ופורטר האבוד כחבילת סיוע לג"ס שכשלו בעונה הקודמת, היינו אומרים נו טוף מישהו צריך לשחק
ואז אופס מקום ראשון עם כדורסל יפיפה בלי שקארי השתפר, אולי אפילו יותר מאופק העונה מאשר הקדומת
כלומר יש מרכיב "סודי" כימיה כלשהי שמנפצת מודלים ותחזיות
ואני תמיד מתמוגג כשזה קורה ולא בגלל שזה קשור לכדורסל
לא פרשן עם שכר, אבל הימרתי שהם יסיימו במקום השלישי.
בייליצה,פורטר ורוקיס שנראו סביר, פלוס מערב די חלש יחסית אמור לעשות את העבודה.
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
הצגה מטורפת של קארי מול ההוקס, עם 50 נק', 10 אס', ועוד כל מיני ריבאונדים וחטיפות
הצגה מטורפת גם של ג'יימי באטלר מול דנבר, כשחיכה עד שיוקיץ' יהיה מספיק רחוק, הסיטואציה לא תהיה בעייתית וא הלך והתנהג כאילו הוא רוצה לנקום את נקמתו של מרקיף מוריס. יוקיץ' אגב הולך לחטוף יפה יפה, ובצדק, גם אם מוריס לא היה נפגע ככה קשה, זו עבירה מלוכלכת. אני מקווה אבל שגם מוריס יורחק לאיזה משחק, כי קצת מגיע לו.
הניקס מנצחים את הסיקסרס, קמבה ווקר נראה נורא ואיום העונה אגב. פורנייה נראה נהדר העונה, אם כי לפי הבוקס סקור במשחק הזה הוא לא היה נהדר. הסיקסרס לא יגיעו לכלום כל עוד אמביד לא משחק אף פעם בק טו בק.
שיקגו מנצחים את הנטס. אין לי מה להגיד על זה.
ממפיס את הוולבס. הצעה, סמארט+ריצ'רדסון+בחירות לסיקסרס, סימונס לוולבס, טאונס לסלטיקס. די, או שקאט פשוט לא שחקן טוב מספיק או שהוא צריך להיות בקבוצה אחרת, זה מתחיל להיות עצוב קצת. שנית, אנתוני אדוארדס חייב ללכת לקבוצה אחרת גם, לוולבס לא מגיע כזה איש חמוד בקבוצה שלהם. מוראנט אגב, הוא אלוהים.
דאלאס את הפליקנס. לא ראיתי, מניח שהפליקנס היו מדכאים.
פיניקס את סקרמנטו. הקינגס אגב היו קבוצה של 7-2 לולא הם היו הקינגס, איזה מועדון מקולקל.
הלייקרס החסרים מאד את שארלוט נטולי ההגנה, הצגת על של כרמלו.
כבר שלוש עונות. MJ קיבל ים ביקורת על זה שלא נתן לו מקס. אפשר לומר שהוא יצא גאון. קיבל את רוזיר בחצי מחיר ושחקן יותר טוב
ואגב שארלוט - חסרת הגנה. מאד רכה.
רונדו פירק לגורמים ונתן את הנצחון ללייקרס שהיו באיזה מינוס 6 או משהו ונכנס ונתן מסירות ענק (8 אס׳ ב11 דק, אבל אסיסטים אמיתיים) שהפכו את המשחק.
באיזה עולם הוא מקבל 11 דק ומעמיד פלוס 20, וראסל ווטסבריק שובר לוחות ומאבד מקבל 40 דקות? בעולם של ווגל