סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 4:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ליגת ווינר - מחזור 5
הודעהפורסם: ש' נובמבר 06, 2021 9:24 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נס-ציונה מנצחת 89-86 בראשל"צ, בלי מאריץ' שעזב, בלי טל דן שנפצע, עדיין בלי קררה - אבל עם 74 נקודות מארבעת הזרים שלה ובראשם בארטלי (28, 7, 6) וגארט (22, 6, 4). בצד השני ראשון מפורקת. הולוואי הגיע בכושר טוב אבל מסביבו אובדן עשתונות של אלה שאמורים היו להנהיג את הקבוצה - דוברת, קלייברן ונראה לי שגם גודס עצמו הרים ידיים. טים סוארס היה בבעיית עבירות כל המשחק וחוץ ממנו כל הגבוהים של נס-ציונה זה תומר לוינסון, ועדיין הרעיונות של ראשון הסתכמו בצעד הראשון של הולוואי ובהטחת שלשות של כל היתר. זה לא נראה כמו סבוטאז' אלא כמו ריכוז של גארדים ופורוורדים צעירים שלא פיתחו כלום במשחק שלהם חוץ מקליעה, לא מסוגלים להזיז רגליים מול גארד תזזיתי כמו גארט ולא להרחיק מהסל גארד חזק כמו בארטלי. פשוט קבוצה גרועה ובהתאם עכשיו היא גם אחרונה בליגה. ג'ו אלכסנדר לא התלבש בכלל, כמה לא מפתיע שהשידוך הזה נכשל.
מהמר שגודס בדרך לירושלים (שמועות כבר רצות כמה זמן), הייתי שמח אם דוברת יצטרף אבל לא בטוח שיש מה להציע בתמורה; בכל מקרה, גם כאן אחרי שילך המאמן יהיה צורך בהחלפת שני זרים (דיים וקלייברן).

מחר -
הפועל ירושלים - גלבוע/גליל, הפועל אילת - הפועל חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 06, 2021 10:02 pm 
Hall of Famer

אילת מחתימה את אלכס המילטון הזכור (ממש לטובה לטעמי) מהקדנציה שלו בראשון לציון.
הוא בא על חשבון מנצריס - שלא נתן להם כלום, ולצד אלן, ווייט ופאטון - זו יכולה להיות אחלה של רביעיית זרים.
המילטון הוא גם באופן יחסי גארד פיזי וקשוח, אז אולי חוזקה פה עוד יותר האופציה לשחק בהרכב 3 גארדים לצד אלן והובר (שמציג יכולת די מדהימה בינתיים, כאשר גם שוכמן ובן-משה בסדר גמור ומעלה).
בקיצור אני חושב שזה שינוי שיכול להרים את אילת לחצי העליון של הטבלה.

אני מבין שראשון נואשים לגמרי ויש שם לחץ עצום, אבל לא נראה לי הכי רציני שטו הולוואי (טוב ככל שיהיה) נוחת פה, וישר בשני המשחקים הראשונים מקבל פעמיים 39 דקות, לוקח 14-15 זריקות מהשדה למשחק (וגם מגיע הרבה לקו - לזכותו ייאמר), ומאבד 15 כדורים בשני המשחקים.
כרגע לטעמי הבעיה שלהם היא ישראלים ולא זרים. מה כבר אפשר לעשות שהשחקן המוביל קולע במצטבר 0/14 לשתיים בחמישה משחקים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 06, 2021 10:31 pm 
Hall of Famer

בשקט בשקט, מנצאריס הוא הזר הכי גרוע שאי פעם שיחק פה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 06, 2021 11:02 pm 
Hall of Famer

לא בטוח. אופוק סאריצ'ה נותן לו מירוץ טוב טוב לכתר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 06, 2021 11:11 pm 
Hall of Famer

אזהו, שכמה שסאריצ'ה היה פארסה מביכה, מנצאריס עוד הרבה יותר גרוע. שניהם שיחקו 3 משחקים בקבוצות שלהם, במספר דקות דומה. לסאריצ'ה היה משחק של 11 נקודות נגד קרית אתא והוא סיים עם 4.3 נקודות למשחק את הקריירה הקצרה בהרצליה.

מנצאריס לא קלע סל שדה אחד באילת, וכן קלע נקודה אחת מהעונשין. 0.3 נקודות למשחק. קשה לי להאמין שיהיה זר שיגיע לשפל הזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 10:02 am 
Freshman

shmueliki כתב:
אילת מחתימה את אלכס המילטון הזכור (ממש לטובה לטעמי) מהקדנציה שלו בראשון לציון.
הוא בא על חשבון מנצריס - שלא נתן להם כלום, ולצד אלן, ווייט ופאטון - זו יכולה להיות אחלה של רביעיית זרים.
המילטון הוא גם באופן יחסי גארד פיזי וקשוח, אז אולי חוזקה פה עוד יותר האופציה לשחק בהרכב 3 גארדים לצד אלן והובר (שמציג יכולת די מדהימה בינתיים, כאשר גם שוכמן ובן-משה בסדר גמור ומעלה).
בקיצור אני חושב שזה שינוי שיכול להרים את אילת לחצי העליון של הטבלה.

אני מבין שראשון נואשים לגמרי ויש שם לחץ עצום, אבל לא נראה לי הכי רציני שטו הולוואי (טוב ככל שיהיה) נוחת פה, וישר בשני המשחקים הראשונים מקבל פעמיים 39 דקות, לוקח 14-15 זריקות מהשדה למשחק (וגם מגיע הרבה לקו - לזכותו ייאמר), ומאבד 15 כדורים בשני המשחקים.
כרגע לטעמי הבעיה שלהם היא ישראלים ולא זרים. מה כבר אפשר לעשות שהשחקן המוביל קולע במצטבר 0/14 לשתיים בחמישה משחקים.

המילטון מגיע אחרי פציעה וניתוח, השאלה תוך כמה זמן יכנס לכושר משחק...

לגבי ראשון ניהול משחק גרוע של גודס, במקום לתת לטו הולוואי כמה דקות מנוחה ברבע השלישי שחק אותו והוא הגיע ללא אוויר לרבע האחרון
קלייבורן ודיים זרים לא רעים אך לא משחקים איתם נכון, היו כמה דקות מצויינות של ראשון שנראו כמו קבוצה טובה, לדעתי הנפילה שלהם זה בעיקר שני הישראלים דוברת שלא מתאושש מהפציעה וארצי שהגיע על תקן של ישראלי בכיר ונראה כמו כלום ושום דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 10:47 am 
Junior

חותם על כל מילה של pfe חוץ מלגבי ארצי שהיה בסדר אתמול.

גודס צריך לשחק על קלייברן אחרת. לבנות לו איזה תרגיל עם חסימות מדורגות כדי שיחדור לסל שזה אמור להיות נקודת החוזק שלו. זאת גם לא הפעם הראשונה שתחת לחץ גודס קופא ומשאיר את החמישיה שלו להישחק עד דק. מהרגע שדוברת החטיא עוד ליי אפ, זה ברור שפסיכולוגית במשחק הזה הוא גמור והיה אפשר להכניס את פלד על קליעתו המצמיתה לפני.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 11:04 am 
Junior

לגבי המילטון, לא ברור מדוע אילת הייתה צריכה את זה. הייתי מביא במקומו 3 זר שייקח דקות מצוף בן משה על פני האופציה של לתת לשחקן הישראלי הכי טוב שלך מתחילת העונה עוד סיבה להסתכל מעבר לכתף.

כמה זרים כבר יש להם? הפסקתי לספור.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 11:15 am 
Hall of Famer

אם נניח אלן, ווייט ופאטון הם הבאנקרים בעמדות 2,4,5, אז מה שיש מסביבם כרגע זה הובר בעמדה 1, שוכמן ובן-משה בעמדה 3 (יכולים גם להיכנס ב-2 מן הסתם), ואת רוינה לעמדות 4-5.
אז אני חושב שמן הסתם הם היו חייבים עוד גארד דומיננטי (ולא משנה אם נקרא לו בהגדרה "רכז פותח" או "רכז מחליף"), ובפרט שהביאו את דוליטל שלכאורה אמור להיות הזר הנוסף ברוטציה שמכסה יותר את עמדות 3-4.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 8:52 pm 
מנהל פורום

הזריקה משלוש של וורקמן זה ידוי שטוח מסלול שלא ברור איך הוא נכנס מידי פעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:09 pm 
Sophomore

דן ילון כנראה הייטיקיסט מבריק, אבל איך הוא שופט בכיר בליגה אני לא יודע. בכל מקרה הקבוצה הזו תופסת יום מדהים פעם בשבועיים, נכון? אז היום לא יום כזה.
איכסה על קייזר גייטס. מאיפה התעוזה להרים כל כדור שמגיע אליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:18 pm 
Hall of Famer

ג'יילן אדאמס היה חולה כשלימדו בבית ספר לכדורסל את אלמנט המסירה. אין לו פשוט את הפונקציה .

כל הזרים של הפועל חוץ מקילפטריק 16-2 מהשדה בנתיים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך א' נובמבר 07, 2021 9:20 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:18 pm 
מנהל פורום

אבל השמירה האישית שלו, תענוג

התגלו סימני חיים אצל קילפטריק

בנט כל כך עלוב שעדיף מייקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:20 pm 
Senior

מעניין אם נקבל פעם משחק או אפילו מחצית טובה של אובה, אדאמס וקילפטריק בו"ז, בינתיים קילפטריק מעולה, טובה בסדר ואדאמס אסון קולוסאלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:21 pm 
מנהל פורום

xalmon כתב:
דן ילון כנראה הייטיקיסט מבריק, אבל איך הוא שופט בכיר בליגה אני לא יודע. בכל מקרה הקבוצה הזו תופסת יום מדהים פעם בשבועיים, נכון? אז היום לא יום כזה.
איכסה על קייזר גייטס. מאיפה התעוזה להרים כל כדור שמגיע אליו?

מי ילון? הקרח, הגמד או השמן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:24 pm 
Sophomore

הקירח, אבל שיפוט גרוע של כל הצוות. קורנליוס זרק עכשיו לפחות חצי שניה אחרי ששעון ה-24 נגמר והם נתנו למשחק להמשיך.
קילפטריק עושה פה את מה שעשה בגליל, דהיינו מכניס בטחון בכל הקבוצה, וזה התחיל בכלל מאיזו התנפלות בהגנה.

נערך לאחרונה על ידי xalmon בתאריך א' נובמבר 07, 2021 9:28 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:28 pm 
Sophomore

לינק במקרה, יש למישהו? בתודה וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:30 pm 
מנהל פורום

כפרה על יותם. השפיע על הקבוצה לטובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:30 pm 
Hall of Famer

איזה שחקן קילפטריק בימים הזוגיים שהכדורים נכנסים לו.....

אביתר בנאי אוהד הפועל?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:34 pm 
Junior

עידן שגיב כתב:
לינק במקרה, יש למישהו? בתודה וכו'

http://www.sawlive.tv/embedm/stream/FYc ... bW0xT3V0a3

יש לי את זה, אבל עובד חרא. אם למישהו יש משהו יותר אמין, תבוא עליו הברכה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:37 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
כפרה על יותם. השפיע על הקבוצה לטובה

לא יודע איזה משחק ראית, אבל חוץ מהדקה וחצי האחרונות עם 3 מהלכים סבבה זו הייתה מחצית כואבת לעיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:40 pm 
Sophomore

ראיון חמוד של הארל בירידה למחצית, מושך בכתפיים ומנפנף בידיים, מדבר לעניין. לא מזמן ראיתי קטע מגמר הגביע של 97', אמיר בר שלום מראיין את שם את פפי דקה וחצי לסיום ונזכרתי שזה היה מקובל פעם; פסקי-זמן מכריעים היו משודרים במלואם כשהמיקרופון במרכז והמצלמה מפוקסת על הזיעה המטפטפת, משה גרטל היה פורץ לשידור בלי לשאול בכלל עם כל מיני דיווחים מהקרביים של הספסל. הייתי שמח לקבל דברים כאלה יותר, אבל כנראה שזה לא יקרה - אם בגלל הניצול לרעה שנעשה (היוש דיוויד בלאט) ואם בגלל שאף אחד לא מתרגש מזה ש"הטלוויזיה פה"...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:42 pm 
מנהל פורום

המחמאה ליותם בהשפעת המהלך האחרון לפני המחצית
ראיתי סופסופ מהלך כדורסל מהיר של מסירות חכמות וזריקה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:57 pm 
Hall of Famer

עוד רבע של ארבע שלשות של בנט שיעלה לנו ביוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 07, 2021 9:58 pm 
Sophomore

אז זה כן יום כזה בעצם. לפחות מבחינת בנט. ג'יזס.
בריסקר עם מהלכים משפילים ממש על אריאל. מניח שהוא סיים להערב, נראה קצת היסטרי בנסיון לקלוע משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה