סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 2:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 10, 2021 11:25 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
sportivi כתב:
זמן פנוי ברכבת וזו התוצאה. דירוג הסגל הישראלים :

1. מ.תא - זיו, סורקין, דיברטולומיאו, כהן, בלייזר
2. אילת - הובר, בן משה, רוינה, קרטר (נפצע), שוכמן
3. חיפה - וייס, ריימן, נסטרנקו, שמחון, אביטל
4. רשלצ - קולשוב, ארצי , פלטין, דוברת, אלכנסדר, פלד
5. גליל - לוי, צצאשווילי, טל, אייזנדורף, מושקוביץ
6. ירושלים - וורקמן, גרשון, אריאל, שגב, שנידרמן
7. חולון - מנקו, פניני, משגב, בורדיון
8. ה.תא - טימור, זלמנסון, שולדברנד, אמסלם, בני
9. גלבוע - בריסקר, אביבי, חנוכי, קורנליוס, סרור, מעיין
10. הרצליה - דוסון, כהן, קרביץ ,סהר
11. נס ציונה - גוט, דן, טישמן, קררה, לוינסון
12. ב"ש - ווריק, זיס, סגל , אייזנהארט

תודות לגולש sportivi על העלאת הנושא

אני לא ראיתי השנה מספיק כדורסל ישראלי ולכן לא בטוח שאני מבין מספיק כדי להגיב על הדירוג. לא ברור לי גם אם זה דירוג של הפוטנציאלים או של הביצועים בשטח (שאז הדירוג של ראשל"צ וחיפה בצמרת נראה לי מעט מוזר).

בכל אופן, לפי אתר המנהלת, הישראלים המוביל במדד (שאין לי מושג מהו, מניח שמדד התקפי בלבד) הם רועי הובר ונמרוד לוי במקומות 22 ו 23, כלומר אחרי 21 זרים. אחריהם עוד כמה זרים ובמקום ה 33 מתחיל להיות יותר צפוף עם צ'אצ'אשווילי, זלמנסון, מנקו, טימור ובריסקר. אני לא כל כך יודע אם זה אומר שהישראלים יותר דומיננטיים מעונות קודמות או פחות.
אם מנתחים לפי +-(קצת מוקדם מדי כדי לדעת, בדר"כ המדד הזה משמעותי רק אחרי 10 משחקים בערך), דווקא השראלים של מכבי בולטים, ג'ייק כהן ויפתח זיו במקומות 4 ו 6 עם 50 ו 46 מחמישה משחקים בהתאמה. מיד אחריהם נמצאים הובר, אייזנדורף, צ'א'צ'אשווילי, איתי שגב ועומר טל. מכולם רק הובר ושגב משחקים מעל 20 דקות למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 10, 2021 11:54 am 
Junior

ברור שדומיננטיים פחות. מדר עזב וסורקין וזיו חברו לצוללת הצהובה. שחקנים כמו דוברת גוט נראים לא מחוברים מסיבות מוצדקות/לא מוצדקות..קשה לדעת.

ההפתעה לרעה האמיתית היא הרצליה. לא חושב שיש פה מישהו שצפה שסנדי כהן יהיה כל כך רע. בנוסף דוסון חצי גמור, קרביץ לא פורץ וסהר מיובש כהוגן.

בלי קשר המדד הוא בעייתי ובאמת לא מפקטר דקות משחק. הנתונים של בריסקר למשל מושגים ב-19 דקות בלבד.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 10, 2021 12:36 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהטבלה שהביא הגולש היא של נתונים סטטיסטיים.
אני די משוכנע שירושלים וחולון לדוגמא לא היו מוכנים לטרייד ישראלים עם אילת שבטבלה במקום השני.
בהמשך לנרמול הדקות שלא קיים, גם אין התייחסות לכמות זרים בקבוצה, שמן הסתם משפיעה על דקות המשחק, על התפקיד וכמובן על התפוקה של הישראלים.
גם אין התייחסות להצלחה של הקבוצה. הפועל אילת עם 2 ניצחונות על קבוצות חלשות והפסדים לקבוצות אמצע טבלה (ב"ש, גלבוע, הרצליה). האם הפתיחה המגומגמת קרתה דווקא בגלל שאילת נאלצה להסתמך על תפוקה גדולה יותר של הישראלים שלה, כי הזרים לא ממש תורמים?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 10, 2021 3:00 pm 
מנהל פורום

כמו בכל דיון מהסוג הזה, צריך גם לראות משחקים והרבה
ואז לפרשן את הסטט
מה את רואה במשחק שאין בסטט, דיפלקשנים משהו שבקבוצות שבהן הישראלים הם חוטבי העצים ושואבי המים אמורים להיות חשובים
מה עוד? האם הסטט בהתקפה מושגת בזמן שיש על השחקן לחץ בהגנה או לא
קורה לא מעט ששחקנים עושים סטט כי מעלים אותם בדקות מתות או מוקדמות כשהערנות הכללית נמוכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 10, 2021 4:22 pm 
Senior

משום מה יותר קשה לי עם דירוגים כאלו מאשר דירוגי שחקנים בודדים - גם כשנורטון היה עושה דירוג של הספסלים בNBA יותר התקשיתי להבין עם מה אני מסכים ועם מה פחות מאשר בדירוגי העמדות.
אולי אני גם פשוט לא רואה מספיק משחקים שהם לא של הפועל ירושלים, אבל כמו שאמרתי בת'רד ההוא, זה מרגיש שהשונות בין הקבוצות שאינן מכבי מאוד קטנה, אין אף קבוצה שהיא בודאות במקום השני, לכל קבוצה מה11 האחרות בערך יש שחקן שהיה נכנס לרשימת 20 הישראלים הכי טובים מחוץ למכבי ובגדול כאוהד ירושלים אני לא בטוח שיש פה הרכב ישראלים אחרים שהייתי מחליף בודאות עם שלנו, אבל יש די הרבה שאני גם לא יכול לומר בודאות שלא הייתי שוקל.

היו כמה עונות שבוואלה הרימו פרויקט דירוג של השחקנים הישראלים בליגה, חבל שהפסיקו כי זה היה נחמד ממש ולדעתי דבר כזה די היה תומך במה שכתבתי הרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, רואה שחורות ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה