סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 2:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 8:50 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הניקס ממשיכים להפסיד בבית ולנצח בחוץ, כאילו היו בני סכנין.
הקבוצה ששמרה הכי טוב על קשת השלוש בעונה שעברה הפכה לכזו שחוגגים מולה מאחורי הקשת.
היום קונטון ואלן, לפני זה רוביו עם 8 שלשות!!! טרנר עם 7 וכו'.
געגועים לרג'י בולוק.

עכשיו הארכה ב-LA אחרי put-back של טאקר, כנראה הראשון שלו מאז ימיו בהפועל חולון.
בהתקפה האחרונה של הלייקרס בשיוויון 112 מכל האופציות הם הצליחו להגיע לזריקה לשלוש של ווסטברוק שדי עקבי בפעולה טובה ואחריה רעה (ובטח מחכה למפגש מול הניקס כדי להשתולל משלוש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 9:02 am 
Hall of Famer

וושינגטון מנחת את קליבלנד וממוקמת ראשונה במזרח. דני אבדיה שיחק 16 דקות, לא יודע איך הוא שמר אבל היה היחיד בויזארדס שלא קלע.

ויגינס עם 35 נקודות בנצחון של הווריורס על הוולבס ההולכים ומתדרדרים, גולדן 1-10!

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 9:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אה, לרגע חשבתי שזורקים אבנים על כל היריבים מחוץ למדיסון סקוור גארדן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 10:09 am 
Hall of Famer

הייתי בצ'ייס. אדוארדס כבר כוכב והוא יהיה כוכב עוד יותר גדול. שחקן מדהים בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 10:45 am 
Hall of Famer

רק נציין שהדיבור על הכוכבות של אדווארדס בא אחרי ערב קריירה אותו הוא סיים עם 48 נק'. אבל מיני שפתחה את העונה בצורה מעודדת עם מאזן 1-3 (מעודדת אבל מטעה, 2 ניצחונות על הפליקנס והרוקטס ועוד ניצחון מעודד על מילווקי, אבל ללא הולידיי, לופז) כבר עם 6 הפסדים רצופים.
השם המוביל בתחילת העונה לשחקן המשתפר של העונה הוא מיילס ברידג'ס של ההורנטס, שאני מאד אוהב. אבל אני לא בטוח שהוא המוביל שלי. קודם כל, את הקפיצה שלו הוא כבר עשה בחודשיים האחרונים של העונה שעברה. פתיחת העונה הנוכחית היא בדיוק המשך מאותה נק'. המוביל שלי כרגע הוא טיילור הירו, שאחרי עונת סופמור בינונית מאד, שבה הוא לא השתפר כפי שניתן היה לצפות, הוא נותן פתיחת עונה נהדרת. קרוב ל-21 נק', אחוזים הטובים בקריירה ויציבות רבה יותר.
אפרופו מיאמי, יודוניס האסלם כבר עם 3 משחקים והפעם 5 דקות. בקצב הזה, האזרח הותיק של מיאמי ישותף ב-22 משחקים, הכי הרבה משחקים מאז עונת 2016.

בקרב בין 2 הבחירות הראשונות בדראפט האחרון דטרויט ניצחה, אבל זה היה משחק טוב לשני הרוקיז (אולי הם שמרו אחד על השני וזאת הסיבה לאחוזים הטובים של שניהם?). 20 נק' לקייד, 23 לגרין.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 11:45 am 
Senior

בהחלט משחק טוב גם של קאנינגהם וגם של גרין, לא ממש שמרו אחד על השני - קייד כן שמר על גרין רוב הזמן (והפער באתלטיות ניכר), אבל ביוסטון בעיקר פורטר שמר את קייד.
אפשר היה לראות בדיוק איפה כל שחקן חזק יותר מהשני, גרין הרבה יותר אקספלוסיבי והיה סטרץ' של כמה דקות שבו גם הקליעה מבחוץ נכנסה לו והוא גם ניצל את העובדה שדטרויט בלי סנטר על המגרש באותו זמן וחלף על פני קאנינגהם כדי להגיע לטבעת כמה פעמים, כולל לאחלה דאנק.
ומצד שני בתחושה של המשחק, בשליטה בקצב ובעיקר בבגרות יש פער גדול מאוד בין השניים, לטובת קייד מן הסתם.
בכלל, היה נראה שגרין הגיע לאחד על אחד וכל מה שאכפת לו ממנו זה המצ'אפ ביניהם. אלמלא 5 נקודות של קייד בקלאץ' (שגרמו לזה שלא ברור מי ניצח את המצ'אפ), אני חושב שהוא אפילו היה מסתכל על המשחק הזה כהצלחה גדולה למרות ההפסד. ממש אפשר היה לראות איך אחרי כל סל של קאנינגהם, גרין מחפש אך ורק את הטבעת ואפשר לוודא את זה בPBP, אבל אם לקאנינגהם היו 8 סלים במשחק, אני משוכנע שלפחות 6 פעמים ההתקפה שאחר-כך הסתיימה בזריקה לסל או איבוד כדור של גרין.
סה"כ אחלה משחק בין השניים ומה שקצת נחמד זה ששני המשחקים הבאים של דטרויט הם עוד מצ'אפים של הבחירות הראשונות - מחרתיים מול קליבלנד ומובלי ולמחרת מול הראפטורס ובארנס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 11, 2021 5:41 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
וושינגטון מנחת את קליבלנד וממוקמת ראשונה במזרח. דני אבדיה שיחק 16 דקות, לא יודע איך הוא שמר אבל היה היחיד בויזארדס שלא קלע.

ויגינס עם 35 נקודות בנצחון של הווריורס על הוולבס ההולכים ומתדרדרים, גולדן 1-10!

לא זרק ולא הסתכל על הדבר הזה שנמצא עם הקרש בכל ה16 דק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, רואה שחורות ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה