אז ברבע הרביעי המילאנזים קצת הפסיקו לשחק וקלעו 6 נק' בלבד. זה עדיין נגמר 68-43 משפיל. זה נראה שמילאנו השנה אמיתית לחלוטין. חלפנו את סמן רבע העונה. מילאנו מוליכה את הטבלה עם הפסד בודד (לבאיירן מכולם). 2 הספרדיות הגדולות אחריה, אבל יש לי הרגשה שאף אחת מהן לא ממש משכנעת. אחריהן מקבץ של 4 קבוצות עם 3-6, בעיני כולם מפתיעות. אולימפיאקוס, מכבי, וילרבאן וזניט. מבין הארבע, הכי מפתיעה/מרשימה אותי אולימפיאקוס. סגל די אפרפר, אבל 11 שחקנים שמקבלים דקות בספרות כפולות בממוצע. לוח משחקים קשה, פגשו את בארסה, את ריאל, את צסק"א בחוץ, את פנר ואת זניט בחוץ. נראה לי שאולימפיאקוס יגיעו לפלייאוף. מכבי יאבקו על הפלייאוף, עם אפשרות ריאלית של סיום בצמרת ואילו וילרבאן יימוגו לתחתית. את זניט אני לא יודע לעכל עדיין. נראה מה הלאה. מונאקו, צסק"א, הכוכב וקזאן מסתובבות סביב ה-50%. 2 הראשונות משחק מעל, השתיים האחרות משחק מתחת. צסק"א מאכזבת, השאר יכולות להיות מרוצות או להרגיש פסדר כזה שעומד בציפיות. 5 קבוצות חולקות מאזן של 3 ניצ'. אבל 2 הטורקיות בהחלט מאכזבות (אני מאמין שאנדולו עדיין יתרוממו). באיירן עם עונה קצת מוזרה. ב-4 המשחקים הראשונים הם שיחקו עם סגל חסר לחלוטין. הם רשמו 4 הפסדים, אבל היו בתמונת המצב בכל הארבעה, כשאף הפסד לא היה בדו ספרתי. כשהמחוסרים חזרו (בעיקר לוצ'יץ') באיירן נראתה פתאום כמו קבוצת הצלבה עם 3 ניצ' רצופים ואז שני הפסדים, כולל תבוסה במחזור האחרון למונאקו. אלבה ובאסקוניה שוות את המאזן. שתי קבוצות חלשות. פאו מגשימה את הנבואה של אוריאל עם עונה מזוויעה ו-2 ניצ'. וז'לגיריס בשר תותחים ובדיחה.
_________________ "You can see my knowledge of [Dwyane Wade's] game- we were able to limit him to his season high points of 32,"
סטן ואן גנדי
|