סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 8:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 12 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כתבה על סקאוטרים
הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 10:10 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בידיעות אחרונות יש כתבה על הסקאוטרים של ליגת העל. איך הם בוחרים זרים מה הם עושים וכו'.
מישהו יכול אולי להביא את עיקרי הכתבה לפורום? מי הסקאוטרים שרואיינו ומה הם סיפרו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: כתבה על סקאוטרים
הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 11:48 am 
Senior

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... eed_mobile
זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 12:24 pm 
Freshman

משעשע לקרוא את זה, כאשר יש פה זרים בליגה שעוד לפני שנחתו הם כבר נחתכים
מי שיכול למנות את כל הזרים שהיו בנס ציונה מתחילת העונה ואינם עוד (ולא בגלל פציעות)
מי מביא אותם ? מי בחר אותם ?
אפשר היה גם לראיין את מי שהביא את מייק ג'יימס לליגה השנייה בישראל ולספר איפה הוא התחיל.
כיף לדבר על סיפורי ההצלחה אבל צריך גם להגיד ביושר שכאשר מנסים להביא מציאות בכסף קטן אז על כל זאק לידיי או ג'וש ניבו יש עשרות זרים שהלכו כשם שהם באו

ועדיין טוב שיש אנשים שזה המקצוע שלהם למרות ששוק השחקנים ברובו נשלט ע"י סוכנויות גדולות (וסוכנים שמשתייכים לאותם סוכנויות) והקשרים איתם מהווים לעיתים קרובות את מה שמטה את הכף לטובת הקבוצה בהחתמות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 12:25 pm 
Hall of Famer

כן, תודה. תיארתי לעצמי שלא יהיה ממש מעניין. לא התבדיתי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 1:16 pm 
Sophomore

מסכים עם sporttv
מקצוע מפחיד.
זוכרים את נואל פליקס?
שחקן שאיכזב (בגדול) גם במכבי, גם בהפועל ירושלים, וגם ב NBA לא הרשים יותר מידי בכמה משחקים ששיחק (העיקר ששמעתי שקראו לו בהתחלה "באסטון המשודרג").
ראיתי אותו משחק בליגה הסינית (אחרי האכזבה באירופה ובישראל) והוא היה נראה ממש-ממש טוב שם, מצד שני, ברור שזה בגלל הרמה שם.
אבל זו חכמה בדיעבד, משום שידעתי איזה שחקן נוראי הוא.

הקטע של סקאוטר הוא איך לא להסתנוור משחקן שמשחק טוב בקבוצות קטנות וליגות חלשות, משום שלעיתים יש שם מציאות. למשל מייק גיימס שהוזכר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 1:23 pm 
Hall of Famer

מייק ג'יימס זה מקרה קצה שלא צריך להתייחס אליו, בדיוק כפי שלא צריך לדבר על בחירה מספר 57 כבחירה שמניבה שחקנים תורמים, כי פעם הספארס בחרו בבחירה הזאת את מאנו ג'ינובילי.
אני לא ממש מכיר עוד מקרה של שחקן שעשה את הצעדים הראשונים שלו באירופה בליגה השניה אצלנו והגיע ליורוליג.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 1:34 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
מייק ג'יימס זה מקרה קצה שלא צריך להתייחס אליו, בדיוק כפי שלא צריך לדבר על בחירה מספר 57 כבחירה שמניבה שחקנים תורמים, כי פעם הספארס בחרו בבחירה הזאת את מאנו ג'ינובילי.
אני לא ממש מכיר עוד מקרה של שחקן שעשה את הצעדים הראשונים שלו באירופה בליגה השניה אצלנו והגיע ליורוליג.

אריק מקולום, לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 1:51 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:

גם דרגאן בנדר ויובל זוסמן שהרשימו מאד בליגה שנייה(הושאלו ממכבי).
אצל זוסמן אני זוכר שהיתה כתבה פה בפורום שכיכבה בה איזה אמירה של פיני שאמרה שמאז כספי הוא לא ראה שחקן כזה.
אז מצד אחד, זוסמן לא קרוב לכספי, אבל מצד שני הוא משחק ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 1:54 pm 
Freshman

יש אחד, דרק שארפ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 2:00 pm 
Hall of Famer

שארפ ואריק מקולום זה עוד דוגמאות.
זוסמן ובנדר לא קשורים לכאן. שיחקו כמושאלים בליגה השניה כילדים, כדי לפתח אותם. מראש היה מדובר בכשרונות שהיה ברור שיגיעו רחוק ופשוט זאת הייתה פלטפורמת פיתוח. זה לא קבוצה שהביאה שחקן זר לליגה השניה כשחקן חיזוק ואז השחקן התגלגל לו בקריירה עד ליורוליג.
סתם אנקדוטה, איכשהו היה לי קשר עם מישהו שהיה לו קשר עם אלדד אקוניס. באותה תקופה הרצליה חיפשה להחליף זר, אז אמרתי לאותו בחור שבליגה הספרדית השניה יש אחלה שחקן בשם פיט מייקל. חשבתי שתמורת בייאאוט אפשר להביא אותו מהליגה הספרדית השניה. אני לא הייתי היחידי שהתרשם ממייקל, כי בסופו של דבר להרצליה הייתה מתחרה על שורותיו (אם בכלל הרצליה חשבו עליו), שאכן החליטו לפצות את קבוצתו של מייקל מהליגה השניה והוא חתם באותה תקופה בקבוצה אחרת בספרד - ברצלונה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 7:01 pm 
Junior

הייתי שמח לא לקטר לפעמים על תקשורת הספורט. אבל שוב לקחו נושא מעניין וטיפלו בו בצורה...בינונית.

אני גם מאוד אוהב את וושינגטון..אבל עידן אבשלום שמתאר אותו כאחד משחקני הקו קדמי הדומיננטיים בליגה? אני חושב שהוא משתלב בסך הכל יפה כזר שלישי -רביעי שזאת גם התקדמות יפה אבל בואו לא נגזים.

גם להזכיר את יאיר שבח כאחד מסדרה של סקאוטרים ולא להקשות עליו בשאלה מאתגרת כלשהי זו חלמאות. הייתי שמח לפירוט על הליך בחירת הזרים ובניית הקבוצה בהפועל ירושלים ואיך התלונות על חוסר שחקנים בקו קדמי מתיישבות עם זה שהקבוצות בנו השנה יותר גבוה מכרגיל?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 05, 2021 7:15 pm 
Hall of Famer

ג'ון דיברתולומיאו התחיל את הקריירה האירופית כמושאל לליגה הספרדית השלישית, ואז השנייה, ואז הגיע למכבי חיפה
סתם אנקדונטה, לא טוען שזו דוגמא מדהימה למשהו

אני בעיקר אהבתי בכתבה את איפיון התכונות של "הזרים שיכולים להצליח בישראל", למשל:
גארד - "סקורר, שיכול לסייע גם בהובלת הכדור, אתלט".
פאוור פורוורד - "גבוה שיכול לשחק גם בפנים וגם בחוץ, קליעה טובה, ריבאונדר, חכם.
טוב שלא רשמו בערך את כל התכונות הקיימות...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 12 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: picknroll ו 105 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה