סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 1:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סופשבוע אולסטאר
הודעהפורסם: ש' פברואר 19, 2022 6:54 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא מאוד מעניין אבל שיהיה ת'רד.

חייב להגיד שהמשחקי רוקיז/סופמורז השנה הכי תחרותיים שראיתי בחיים. אשכרה משחקים הגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: סופשבוע אולסטאר
הודעהפורסם: ש' פברואר 19, 2022 7:04 am 
Senior

אני לא יודע מה הסיבה לזה אבל זה מדהים. אשכרה פאולים קשים, בלוקים, מלחמה על הריבאונד, תלונות לשופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 19, 2022 10:53 am 
Senior

השינוי בפורמט למשחקים קצרים עד תוצאה מסוימת קצת לא איפשר את השכונה הקבועה. העובדה שאנשים סופר תחרותיים כמו ריק בארי וגארי פייטון אימנו 2 מהקבוצות גם עזרה כנראה.

היה חביב, טיפה משעמם, כנראה כי כדורסל של קבוצות שלא התאמנו ביחד אף פעם ושהוא עדיין לא מאה אחוז ברצינות קצת נוטה להיות בלאגן, אבל היה שיפור גדול על מה שהלך במשחק הזה בשנים האחרונות.
היה מגניב לראות את בראיין רנדל כעוזר מאמן של בארי על הספסל, וגם היה לו רגע משעשע בדיון עם בארי וג׳ארט ג׳ק שהושמע לצופים.

גם התוספת של שחקני ג׳י ליג איגנייט הייתה נחמדה, דייסון דניאלס האוסטרלי שיהיה בדראפט העונה היה נראה מצוין ודי משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 19, 2022 6:39 pm 
Sophomore

אכן מאוד מוצלח, שווה לנסות את זה גם לאולסטאר עצמו.
עד נקודות במקום זמן מאוד תורם, וזה שהם משחקים על להעלות גם נותן לזה הרבה ערך, ואז בגמר יש כבר כביכול חשיבות ואינטנסיביות שהמשיכה מהשלב הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 20, 2022 4:30 am 
Hall of Famer

עושה רושם של אחלה פורמט חדש בתחרות כישרונות
חלק הקליעה היה ממש מגניב כעת
אבל הניקוד הסופי לכל קבוצה: 100 נקודות לקבוצה שניצחה בחלק מסוים, 0 למפסידות (כלומר Winner takes all)- במקום פשוט להישאר עם הניקוד שהשגת בפועל ("ולנרמל" איכשהו מראש שסדר הגודל של כל שלב יהיה בערך אותו דבר) - דבילי בעיניי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 20, 2022 5:47 am 
Hall of Famer

אחרי שראינו את מובלי מפגין "כישורים" (בעיקר קליעה תכלס) שלא נופלים מהגארדים הצעירים המובילים בליגה, אז טאונס מראה במקבץ שלשות מטורף - עד כמה הוא פוטנציאל מבוזבז עד כה (באופן יחסי...)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 20, 2022 6:59 am 
Senior

תחרות ההטבעות הגרועה בהיסטוריה. אובי טופין עשה 4 ליי אפים וניצח כי אף אחד אחר לא הצליח לעשות דאנק מוצלח אפילו. מדהים. אין היילייט אחד להראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 20, 2022 9:55 am 
מנהל פורום

מי היו המתחרים שלא הצליחו להגיע ללייאפ מול סל ריק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 20, 2022 11:04 am 
Senior

Yuval כתב:
תחרות ההטבעות הגרועה בהיסטוריה. אובי טופין עשה 4 ליי אפים וניצח כי אף אחד אחר לא הצליח לעשות דאנק מוצלח אפילו. מדהים. אין היילייט אחד להראות.

יפ. תחרות הטבעות חלשה היא כבר עניין שבשגרה, אני מעריך שיותר מחצי מהתחרויות מאז 2010 אני לא יכול לזכור כלום מהן, אבל זו הייתה חלשה באופן קיצוני.
ג'יילן גרין עלה, שלף שרשרת מוזהבת שמחוברת לטלפון שמקרין NFT של דאנק שלו, שם אותה על הצוואר, מה שמלכתחילה הרגיש כמו הגימיק הכי סתמי וגרוע בהיסטוריית התחרות, אבל אז הוא אפילו לא הטביע איתה! ופשוט הוריד אותו ונתן אותה לאייזיאה תומאס (אחד השופטים). אז הלך לעשות דאנק שלא היה קשור לדאנק בNFT בשום צורה, והחטיא איזה 8 נסיונות, בסוף ביצע דאנק אחר.

זה היה בלי ספק הדאנק שהכי סימל את התחרות הזו - נפילה גדול מבחינת ההשראה, נפילה גדולה מבחינת ביצוע, ומנצח בדיפולט.

אוריאל: חוץ מגרין וטופין היו גם חואן טוסקאנו אנדרסון שהפסיד לטופין בגמר (והוא כנראה הrunner up החלש בהיסטוריה) וקול אנתוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 20, 2022 12:48 pm 
מנהל פורום

תודה stavs
בפגרת האול סטאר, אני נכנס לפגרת NBA. עד עשיו לא התחרטתי :-)
מה שכן הנשיקה שסימונס הדביק לטבעת בעונה שעברה הייתה גימיק נחמד מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 20, 2022 1:04 pm 
Hall of Famer

אני חושב שתחרות ההטבעות החלה כדבר סופר מגניב. בשנות התשעים היא הלכה והידרדרה והפכה ללא רלוונטית עד שבוטלה. הייתה סיבה אחת שהחזירו אותה לחיים והיא וינס קארטר. ובאמת קרטר נרשם לתחרות ההטבעות של שנת 2000 ונתן לטעמי את התחרות הכי מושלמת שאפשר היה לבקש. ומאז התחרות בנפילה עם כמה פיקים קטנים (התחרות של גריפין, אבל בעיקר של מגי שנשדד, הדו קרב של לאווין וגורדון שהיו חייבים איכשהו לתת לו תואר אחד על המקוריות בהטבעות שלו), מנצחים אנונימיים (מי זוכר את ג'רמי אוונס), והמון המון גימיקים (קריפטונייט היה חמוד בפעם הראשונה אולי, אח"כ משמים). אסור גם לשכוח את כריס אנדרסן מנסה להטביע ומנסה להטביע ומנסה להטביע. נראה לי הוא עדיין מנסה. די, אפשר לסוגר את הבאסטה ויפה שעה אחת קודם.
הייתי עושה תחרות של הטבעה לגובה. כשהגובה הוא יחסי לגובה (או מוטת הידיים, או כל מדידה מיוחדת אחרת) של השחקנים.

סתם נדידה לתחרויות עבר - ההטבעות שבעיני השופטים הכי פספסו בניקוד -
דרווין האם היה רוקי חביב, עם עבר הטבעות מפואר במכללות, כולל זכיה בתחרות ההטבעות של המכללות וניפוץ סלים. באותה תחרות ב-97 (אולי הגרועה מכולם, שכאמור, אחריה ביטלו את התחרות) בסיבוב הראשון המתחרים הורשו להטביע 3 פעמים וזהו. האם נתן 2 הטבעות לא ממש מעניינות, אבל האחרונה בעיני מגניבה מאד. הוא קיבל ציון מאד נמוך של 36.
https://www.youtube.com/watch?v=V2iv6UOn_9g
לגמר הגיעו קובי בראיינט וכריס קאר (כן, היה שחקן כזה, שיחק במיני) וקובי בן ה-18 הפך למנצח הצעיר ביותר בתחרות ההטבעות, עם תחרות לא רעה, אבל לא מלהיבה.
כדי להפוך את תחרות ההטבעות של 97 למשהו שלא יישכח, מייקל פינלי עשה את הדבר הבא -
https://www.youtube.com/watch?v=ZHIoS9ZUupI

דווייט הווארד הוא אחד מהשמות הכי זכורים בתחרויות ההטבעות, בוודאי משנות האלפיים. הוא רשום על על כמה הטבעות מרשימות (ואחת שנרשמה כהטבעה, למרות שהוא זרק את הכדור), לא מעט גימיקים, שבעיני היו די דלוחים. אבל היה גימיק אחד מאד חביב, שלא זכה להערכה מהשופטים ואני מדבר על הטבעת הסטיקר. הציון היה לא מעורר השראה - 42
https://www.youtube.com/watch?v=HnBCN53rO2g

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 20, 2022 1:45 pm 
Junior

לטעמי התחרות של לאווין וגורדון הייתה מדהימה ולא נפלה מהתצוגה של קרטר (שכמובן הייתה מופלאה ברמות).
אני חושב שמי שנתן את אחת ההופעות הכי מגוחכות הוא כריס אנדרסון, AKA BIRDMAN:
https://www.youtube.com/watch?v=5Hjg8IXSzWk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 1:42 am 
Hall of Famer

בירדמן היה הכי גרוע.
יש וידאו ביוטיוב של קני סמית מדרג את ההטבעות הגרועות בהיסטוריה בתחרות ההטבעות, כולל זו של דארל ארמסטרונג שאשכרה עשה לייאפ.

לעניין השנה - הסתכלתי על ההיילייטס. מה שנקרא - tough crowd. בהחלט, לא יותר מדי רגעים לספר עליהם הביתה. אבל חלק מהם הרגיש לי שהאווירה כבר כ"כ עוינת וחסרת מעוף שלא משנה מה המתחרים יעשו, הפרשנים והקהל יקטלו. דאנק עם העברה של הכדור מאחורי הגב תוך כדי ניתור מעל בנאדם? זה לא רע בכלל. כנ"ל עם הקרש בין הרגליים.
האמת שאחרי התחרויות של זאק לאבין, קשה מאוד להתעלות. הוא עשה דאנקים כ"כ אדירים שכל דבר כמעט שעשו אחריו נראה כמו משהו שראינו פעם. ולא רק שאלו היו דאנקים אדירים, הוא גם ביצע אותם בשיא הקלילות למראית עין.
לפני 25 שנה הדאנק של קובי בין הרגליים היה וואו. היום זה פיהוק וציון 40. מצפים כל הזמן ליצירתיות, ואני לא בטוח כמה כזאת עוד נשארה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 2:11 am 
Sophomore

חייבים ללכת על משהו שעוד לא היה, למשל לנסות להטביע קצת אחרי קו העונשין.
מקווה שיום אחד יגיע התפלץ שיבצע את זה.

בינתיים אני אסתפק ב:
* מישהו שיטביע (אגרסיבי יחסית) עם שתי ידיים מהקו (נראה לי שפעם ראיתי את ג'יימס וויט עושה את זה במכללות).
* 720 (יש מישהו שעשה את זה לא מה NBA).
* מישהו שיטביע בסגנון של ג'ורדן קילגנון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 2:19 am 
Senior

התותח המפוברק כתב:
בירדמן היה הכי גרוע.
יש וידאו ביוטיוב של קני סמית מדרג את ההטבעות הגרועות בהיסטוריה בתחרות ההטבעות, כולל זו של דארל ארמסטרונג שאשכרה עשה לייאפ.

לעניין השנה - הסתכלתי על ההיילייטס. מה שנקרא - tough crowd. בהחלט, לא יותר מדי רגעים לספר עליהם הביתה. אבל חלק מהם הרגיש לי שהאווירה כבר כ"כ עוינת וחסרת מעוף שלא משנה מה המתחרים יעשו, הפרשנים והקהל יקטלו. דאנק עם העברה של הכדור מאחורי הגב תוך כדי ניתור מעל בנאדם? זה לא רע בכלל. כנ"ל עם הקרש בין הרגליים.
האמת שאחרי התחרויות של זאק לאבין, קשה מאוד להתעלות. הוא עשה דאנקים כ"כ אדירים שכל דבר כמעט שעשו אחריו נראה כמו משהו שראינו פעם. ולא רק שאלו היו דאנקים אדירים, הוא גם ביצע אותם בשיא הקלילות למראית עין.
לפני 25 שנה הדאנק של קובי בין הרגליים היה וואו. היום זה פיהוק וציון 40. מצפים כל הזמן ליצירתיות, ואני לא בטוח כמה כזאת עוד נשארה.

זה כי לא ראית את 19 הנסיונות הכושלים שקדמו לזה. כולם היו גרועים ברמה של בירדמן. ואובי טופין לא סיים דאנק אחד כמו שצריך (גם אלו שהוא הכניס לסל בסוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 2:38 am 
Hall of Famer

זו כנראה לא רק התוצאה אלא גם חלק מהסיבה
שחקנים מעדיפים לא להשפיל את עצמם ולכן נמנעים מלהשתתף בתחרות
ומי שנותר הוא אפילו פחות טוב..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 4:10 am 
Hall of Famer

DAMN, פול בחוץ למשך כחודש וחצי-חודשיים. מקווה שיהיה מוכן לפלייאוף.
לפיניקס יש סיכוי לא רע השנה אבל זה מחייב את פול בכושר מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 5:31 am 
Senior

ולדריימונד אין תאריך חזרה בינתיים עם פציעה מאוד מסובכת.

המערב פתוח לגמרי עם הפציעות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 6:57 am 
Hall of Famer

זה מצטרף לדנבר שסובלת מפציעות אולי יותר מכל קבוצה משמעותית אחרת
ואולי אולי - אם כי זה מאוד רחוק - זה נותן יותר סיכוי לקבוצה (מתוך מיליון האפשרויות) שתגיע מהמזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 11:04 am 
Senior

אני בכל זאת חושב שקאווי ופול ג'ורג' זו מכה יותר גדולה לקבוצה מאשר ג'מאל מארי ופורטר ג'וניור, מה שרק מחזק את הנקודה הזו.

הליגה מאוד פתוחה. במערב בכל זאת גולדן סטייט ופיניקס הן ראש וכתפיים מעל האחרות, אבל אם יש ספק לגבי הכשירות של דריימונד ובעיקר של פול, אז גם משם יש פתאום לא מעט קבוצות שיכולות לצאת, והמזרח לגמרי מרגיש קשוח יותר - אבל זה ממש לא מחייב שהאלופה תבוא משם.
בהתחשב בכל זה, הזוי לי שג'רמי גראנט, טרנס רוס, אריק גורדון ואחרים לא עברו בטרייד דד-ליין. יש כל-כך הרבה קבוצות שהיו צריכות לראות את עצמן רחוקות טרייד אחד כזה מלהפוך לקונטנדריות מאוד משמעותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 11:58 am 
Senior

אגב, לגבי האולסטאר עצמו - יצא לי לראות את הרבע האחרון, ואין ספק שהelam ending מפיח קצת רוח חיים בחזרה למשחק הזה.
היה כדורסל תחרותי וצמוד, שיחקו בשביל לנצח ולא סתם יידו שלשות ללא הכרה (חוץ מקארי שהגיע ל50 בתחילת הרבע האחרון ומאז ניסה כנראה לשבור את שיא הנקודות לאולסטאר ולא הפסיק להחטיא שלשות מקילומטר) כמו בשנים קודמות.
למי שמזדמן לראות, אני די ממליץ - לפחות על הרבע האחרון כאמור. זה באמת היה נראה כמו משחק פיק-אפ של 10 מהשחקנים הכי טובים בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 12:47 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
הליגה מאוד פתוחה. במערב בכל זאת גולדן סטייט ופיניקס הן ראש וכתפיים מעל האחרות, אבל אם יש ספק לגבי הכשירות של דריימונד ובעיקר של פול, אז גם משם יש פתאום לא מעט קבוצות שיכולות לצאת, והמזרח לגמרי מרגיש קשוח יותר - אבל זה ממש לא מחייב שהאלופה תבוא משם.
בהתחשב בכל זה, הזוי לי שג'רמי גראנט, טרנס רוס, אריק גורדון ואחרים לא עברו בטרייד דד-ליין. יש כל-כך הרבה קבוצות שהיו צריכות לראות את עצמן רחוקות טרייד אחד כזה מלהפוך לקונטנדריות מאוד משמעותיות.

ג'רמי גרנט זה קצת מסובך כי אתה צריך לשלם לו לאחר מכן או שסתם השכרת אותו לחצי עונה..
אבל כן, זה הזוי באופן כללי שטרנס רוס תקוע באורלנדו וגורדון ביוסטון.
נדמה לי שקבוצות לא מוכנות לשחרר בחירות סיבוב ראשון בקלות כפי שעשו בעבר.
מי אתה חושב הייתה צריכה להתחזק ולא עשתה את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 12:47 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אני בכל זאת חושב שקאווי ופול ג'ורג' זו מכה יותר גדולה לקבוצה מאשר ג'מאל מארי ופורטר ג'וניור, מה שרק מחזק את הנקודה הזו.

הממ, שכחתי אותם:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 1:16 pm 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:

ג'רמי גרנט זה קצת מסובך כי אתה צריך לשלם לו לאחר מכן או שסתם השכרת אותו לחצי עונה..
אבל כן, זה הזוי באופן כללי שטרנס רוס תקוע באורלנדו וגורדון ביוסטון.
נדמה לי שקבוצות לא מוכנות לשחרר בחירות סיבוב ראשון בקלות כפי שעשו בעבר.
מי אתה חושב הייתה צריכה להתחזק ולא עשתה את זה?

גראנט הוא לא השכרה לחצי שנה, יש לו עוד שנה בחוזה אחרי העונה הזו.
הוא כן זכאי להארכת חוזה בקיץ הקרוב, אבל גם אם היא תההי באיזור ה100 מיל' ל4 שנים, אני לא חושב שזה חוזה רע.

ואני חושב שיוטה, פיניקס, שיקאגו (אולי גם גולדן סטייט) יכלו מאוד לשדרג את עצמן עם טרייד על גארנט, או אפילו איזה גארי קלארק כזה.
פיניקס, מילווקי מבססות את מעמדן חזק כפייבוריטית בקונפרנס אם הן שמות יד על אריק גורדון.
יהיו גם החתמות ביי-אאוטים, לפחות לרוב הקבוצות שיש להן סיכוי ללכת עד הסוף העונה, אבל יחסית נדיר ששחקנים כאלו עושים את ההבדל, ואני חושב שניתן היה להשיג בטרייד לא מעט שחקנים שבכיף יכלו להפוך לאחד מהשמינייה המובילה של כל קבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 21, 2022 1:46 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אגב, לגבי האולסטאר עצמו - יצא לי לראות את הרבע האחרון, ואין ספק שהelam ending מפיח קצת רוח חיים בחזרה למשחק הזה.
היה כדורסל תחרותי וצמוד, שיחקו בשביל לנצח ולא סתם יידו שלשות ללא הכרה (חוץ מקארי שהגיע ל50 בתחילת הרבע האחרון ומאז ניסה כנראה לשבור את שיא הנקודות לאולסטאר ולא הפסיק להחטיא שלשות מקילומטר) כמו בשנים קודמות.
למי שמזדמן לראות, אני די ממליץ - לפחות על הרבע האחרון כאמור. זה באמת היה נראה כמו משחק פיק-אפ של 10 מהשחקנים הכי טובים בעולם.

למרבה האירוניה, מי שבסוף ניצח את המשחק בפועל הדקות האחרונות היה ג'ארט אלן, שנתן גוף ועצר את אמביד בכמה פוזשנים, והרוויח כמה כדורים בזכות מלחמה בריבאונד משני צידי המגרש (ובמשחק כזה שלא ממש שומרים - כל פוזשן שהוא משיג אקסטרה - שווה לא מעט...)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נורטון, סאבוניס, עופר האדום ו 121 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: