סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רוקי השנה
הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 2:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אגב תחילתו של תת-דיון באחד הת'רדים.

לדעתי סקוטי בארנס עם הקייס החזק ביותר כרגע, גובר על מובלי ובעיניי קייד עם כל הכבוד לא במשחק, נותן מספרים נאים אבל בואקום מוחלט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רוקי השנה
הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 2:53 pm 
Senior

אני, בעוונתיי, יכול לקרוא לעצמי אוהד פיסטונס, אז אולי אני קצת משוחד מלכתחילה, אבל גם בניסיון להיות אובייקטיבי עד כמה שאפשר, קייד לא מחוץ לשום משחק.
דטרויט קבוצה גרועה העונה - גם איתו, אבל בעוד שהם קבוצה די גרועה איתו (17-36), הם קבוצה נוראית בלעדיו (1-13).
את המספרים שהוא מעמיד הוא לא מעמיד בזכות ואקום, אלא למרות ואקום; הוא איפשהו בטופ-20 של שחקנים שמקבלים דאבל-טים בכל הליגה, הוא משחק עם קבוצת הקליעה הכי גרועה בליגה סביבו, בקבוצה נורמלית הוא עם מספרי אסיסטים ואחוזים מהשדה הרבה יותר גבוהים.

אין לי שום דבר שלילי לומר על מובלי ובארנס, הם נותנים תרומה אדירה לרוקיז ונראים מוכנים בקטע מרשים, אני גם לא חושב שקייד הוא בהכרח הביאה השנייה של לוקה, אבל הוא לא מחוץ לשום מירוץ. העובדה שדטרויט כרגע מחוץ למקום האחרון, עם 6 נצחונות ב10 האחרונים ותחרותיים לאללה בכל המשחקים האלו היא בראש ובראשונה בזכותו.

אני כן חושב שהייתי הולך כרגע עם מובלי, אבל זה די צמוד אצלי, ולמען האמת אני חושב שהוא קצת מרוויח יתר על המידה מהפתיחה הטובה שלו, כשלאחרונה רואים שהחשיבות שלו לעונה הטובה של הקאבס היא בכל זאת משנית ביחס לקפיצה של גרלנד ואלן.
בארנס, למרות הכל, שלישי אצלי וגם ואגנר לא רחוק מאחור. אפילו גידי יכול היה להיות חזק בתמונה ברוב העונות האחרות - מחזור הרוקיז העונה פשוט מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 3:00 pm 
Hall of Famer

אחלה אינפוט על קייד, כמעט ולא ראיתי אותו ואין לי דעה מקצועית רצינית, בטח לא ברמה שלך. אבל עדיין, ברמה היבשה של השוואת מספרים והישגים, נדמה לי שבארנס השחקן המשמעותי ביותר ביחס של יכולת והשפעה על קבוצה מנצחת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 3:10 pm 
Senior

אני באמת מנסה להיות אובייקטיבי, אבל עשוי להיות מוטה כי ראיתי את דטרויט השנה משמעותית יותר מאשר את טורונטו, אז אני בכלל לא מזלזל במה שבארנס עושה שם וגם מאוד ער לאפשרות שאני מפספס לא מעט דברים אצלו שאני לא מפספס אצל קאנינגהם.
אני כן חושב שאת המספרים שהוא מעמיד קל יותר להעמיד בקבוצה כמו טורונטו מאשר בדטרויט, אבל גם כאן - אני אולי לא רואה את הדברים בצורה שווה. ב3 מפגשים ביניהם, שזה סמפל סייז פיצי כמובן, קייד היה ללא ספק השחקן הטוב יותר.
מה שלא יהיה, יש לקאנינגהם קייס חזק מול מובלי, לדעתי, ובוודאי שמול בארנס. אני יכול להבין איך מישהו שלא ראה הרבה את דטרויט יחשוב אחרת, אבל זה, לכל הפחות, צמוד אצלו מול כל אחד אחר.

ואם כבר, אז מאוד יכול להיות שואגנר סובל מהטיה דומה. כשכן ראיתי אותו העונה, הוא היה נראה כמו מי שנותן באורלנדו הרבה יותר מאשר מספרים מנופחים בואקום של קבוצה גרועה, הוא שחקן.

נערך לאחרונה על ידי stavs בתאריך א' מרץ 13, 2022 3:20 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 3:18 pm 
Hall of Famer

ראיתי את קייד בכמה משחקים העונה, נראה שהוא מתייצב ככל שהעונה מתקדמת, התחיל את העונה איום ונורא, גם בגלל פציעות, אבל בחודש-חודשיים האחרונים דטרויט נראית הרבה יותר טוב וזה הרבה לזכותו.

לגבי מובלי, הוא לא מבריק ודומיננטי בקאבס כמו שקייד בדטרויט, אבל עדיין קצת יותר משמעותי לדעתי בהיררכיה של קליבלנד (לדעתי שלישי אחרי גארלנד ואלן) העונה מאשר בארנס בטורונטו (לדעתי רביעי-חמישי אחרי ואן-פליט, סיאקם, אנונובי ואולי טרנט), וקליבלנד בכל זאת יותר טובה העונה מטורונטו למרות סגל חלש יותר ומנוסה הרבה פחות על הנייר. מעבר לזה, מובלי בעיניי שחקן מאוד שלם, פינישר מצויין, אינטילגנציית משחק גבוהה, מוסר אנדרייטד, פנטסטי בהגנה, גם מול שחקני חוץ, יש לו מיקום מצוין ושחקנים מהירים לא שורפים אותו בקלות. הוא גם יותר יציב בתרומה שלו מאשר קייד ובארנס שיש להם יותר עליות וירידות לאורך העונה. בעיני במשחק שהיה לפני כמה ימים בין טורונטו לקליבלנד (שבו אלן נפצע ושיחק רק 10 דקות) שניהם היו טובים מאוד, אבל מובלי הרשים אותי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 6:13 pm 
Sophomore

עברתי עכשיו בקטנה על הנתונים, סאגס מאורלנדו (בחירה 5) עם 40% באפקטיב.
יש מצב שיסיים עם פחות מזה.
מעניין כמה גרוע הוא בפרספיקטיבה ארוכת שנים של רוקיס (או אפילו בכלל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 7:38 pm 
Junior

עוד משהו לגבי קייד זה שהוא שחקן הגנה טוב מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 9:03 pm 
Senior

תמיד צריך להפריד בדיונים כאלו אם השאלה היא מי יזכה בתואר או מי צריך לזכות בתואר.

מובלי הוא פייבוריט עצום לזכות בתואר כרגע, בין אם חושבים שמגיע לו או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 13, 2022 9:20 pm 
מנהל פורום

קייד אולי יהיה שחקן הגנה טוב מאד, בפועל הוא שחקן הגנה נורא ואיום כרגע. ולא כי הוא לא משתדל. אבל בין איך שהוא שומר עכשיו לאיך שהוא ישמור בהמשך אין הרבה קשר, פרטים אצל רוברט וויליאמס למשל, שהיה שחקן הגנה מזעזע במשך שנתיים, ועכשיו, ובכן, הוא לא יפתיע אף אחד אם יהיה באחת מחמישיות ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 12:07 am 
Junior

אני מאוד מאוד אוהב את בארנס, אבל הוא לא יזכה וגם לא מגיע לו.
מובלי כנראה יזכה, אבל לדעתי זה מאוד צמוד בינו לבין קייד שהוא לגמרי הריל דיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 12:29 am 
Senior

רק בשביל קנה מידה, יחס ההימורים כרגע על מובלי הוא -500. כלומר אם תשקיעו 500 דולר בהימור על מובלי תקבלו בחזרה 600 דולר (מאה דולר רווח) במידה ויזכה.

היחס על קייד הוא +400. כלומר אם תשקיעו מאה דולר תקבלו בחזרה 500 במידה ויזכה (ארבע מאות דולר רווח). על בארנס הוא +500.

צמוד זה לא כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 12:45 am 
Junior

לא יודע אם התכוונת אלי, אבל כשכתבתי צמוד התכוונתי מבחינת למי מגיע בעיני.
התחלתי בכך שמובלי כנראה יזכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 12:59 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
רק בשביל קנה מידה, יחס ההימורים כרגע על מובלי הוא -500. כלומר אם תשקיעו 500 דולר בהימור על מובלי תקבלו בחזרה 600 דולר (מאה דולר רווח) במידה ויזכה.

היחס על קייד הוא +400. כלומר אם תשקיעו מאה דולר תקבלו בחזרה 500 במידה ויזכה (ארבע מאות דולר רווח). על בארנס הוא +500.

צמוד זה לא כרגע.

הממ, לא נשמע רעיון רע לפצל הימורים על קייד ובארנס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 1:51 am 
מנהל פורום

Yuval כתב:

צמוד זה לא כרגע.

יש הסבר לזה? השחקנים קרובים מאוד בסטט שלהם ובאימפקט שלהם על הקבוצה והליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 1:56 am 
Hall of Famer

מה אתה מחפש הסברים, תפצל

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 14, 2022 10:34 am 
Senior

Yuval כתב:
תמיד צריך להפריד בדיונים כאלו אם השאלה היא מי יזכה בתואר או מי צריך לזכות בתואר.

מובלי הוא פייבוריט עצום לזכות בתואר כרגע, בין אם חושבים שמגיע לו או לא.

אני לא חושב שצריך אפילו להפריד - על השאלה מי אחת אפשר לנהל דיון של כמה עמודים, להתבסס על סטטיסטיקות, לשתף חוות דעת מצפייה בשחקנים, לדון על מה הקריטריונים החשובים יותר וכו'.
על השאלה מי יזכה אפשר לסכם את הדיון בפוסט אחד שכתבת על הסיכויים בוגאס, שאני מניח שאתה יודע יותר מרובנו מה המשמעות שלהם לגבי הסיכויים האמיתיים.
אבל בכל מקרה - אני לא כל-כך מבין למה מעניין לדבר על מי הולך לזכות, הדיון פה מלכתחילה הוא נטו על מי צריך לזכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 8:34 pm 
Senior

Hacohen כתב:
Yuval כתב:

צמוד זה לא כרגע.

הממ, לא נשמע רעיון רע לפצל הימורים על קייד ובארנס.

מקווה שהימרת. בארנס זכה בתואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 9:09 pm 
Hall of Famer

אני אלטרואיסט מושלם. גם לא הימרתי, גם נתתי לכולם בחינם את העצה הכי טובה. מי שלקח, הרוויח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עמוס לב ו 56 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה