Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:
1. נבחרו בעשירייה השניה, אז? הנקודה היא שבחירות דראפט זה נכס משמעותי וכזה שיש לך גישה יחסית פשוטה אליו, בטח ביחס להשגת סופרסטאר דרך טריידים או מהשוק החופשי. ברגע שאתה מכיר בזה אז בוודאי שהסיכוי הכי גדול לקבל שחקן משמעותי הוא דרך בחירה כמה שיותר גבוהה. אפשר פשוט להסתכל על התוחלת של בחירות דראפט לפי מיקום לאורך השנים.
2. השאלה היא מה המטרה שלך. אם המטרה שלך היא לבנות קבוצה מנצחת שמגיעה לפלייאוף ועושה דברים יפים אז סבבה. אם המטרה שלך היא לבנות קונטנדרית אז אני לא חושב שבמיאמי עשו עבודה טובה מספיק, לא משנה מה אומרים בוגאס.
3. כמה קבוצות נבנו כבר דרך טנקינג אגרסיבי? אתה מדבר כאילו זו איזו שיטה מאוד נפוצה שנכשלה, בפועל קבוצות בודדות ניסו את זה.
כמובן שזה גם עניין של פרשנות. המצדדים בשיטה יגידו שגולדן סטייט הגדולה נבנתה דרך הדראפט, ואתה תגיד שזה לא נחשב כי הם לא עשו טנקינג אגרסיבי והבחירות לא היו מספיק גבוהות.
אף אחד מעולם לא הטיל ספק בכך שבחירת דראפט זה נכס חשוב, הדיון היה סביב אסטרטגיה להשגת בחירות וכמה היא עולה בהווה, בעבור ההימור על העתיד. הדיון הזה הניב כמה וכמה הנחות שמנופצות זו באחר זו על ידי המציאות.
אני לא מבין באיזה קטע אתה מביא את גולדן כדוגמה, כי גולדן זו אולי הדוגמה הכי ברורה, מובהקת ונחרצת למועדון מאמצע-תחתית הליגה, שלכאורה לא היה מספיק גרוע כדי להשיג בחירות "טופ", אבל הסתדר לא רע עם בחירה 7, 11 והסיבוב השני, והוסיף חטא על פשע עם וטרנים כמו בוגוט ואיגי. מילווקי האלופה המכהנת היתה קבוצה מלאה בבינוניים שהשיגה את יאניס במקום ה15. פיניקס שנחשבת לפייבוריטית לאליפות עם בוקר בריא, היתה במדיניות "win now" שכשלה, והשיגה את דווין בוקר במקום ה13, כשהיא מוסיפה לו וטרן מארץ הוטרנים בדמותו של כריס פול. טורונטו לקחה אליפות מהאמצע כשהימרה בטרייד על קאווי, לכשעצמו בחירה 15.
אני לא יודע על איזה הנחות אתה מדבר ואני בוודאי לא בטוח שהן מנופצות על ידי המציאות כפי שאתה טוען.
לגבי גולדן סטייט, אתה מציג פה תמונה מגמתית ולא מדויקת, בלשון המעטה. הם בחרו במקום 7 בדראפט 2009, מקום 6 בדראפט 2010, מקום 11 בדראפט 2011 ומקום 7 שוב בדראפט 2012. זה אוסף יפה מאוד של בחירות שבהחלט מעיד על אחת הקבוצות החלשות בליגה. ההחתמה של איגודאלה הייתה רק בעונת 2013-2014 אחרי שקארי ותומפסון כבר חוו עונות פריצה. כלומר, אחרי שהיה להם גרעין צעיר שהם מאמינים בו, הם החליטו להוסיף לו ווטרן.
זה אגב, גם מה שנעשה בפיניקס אחרי שהם החליטו שהם מאמינים מספיק בכשרון של בוקר ואייטון (בחירה מספר 1 שכמובן שכחת לציין). אני אגב, לא האמנתי שזה יהיה מספיק לקונטנדרית, אבל הם בהחלט הוכיחו שטעיתי.