סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פיניקס-פליקנס
הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 7:21 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אין אפילו על זה שרשור, אבל הפציעה של בוקר עלולה להפוך את כל הפלייאוף הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פיניקס-פליקנס
הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 7:27 am 
מנהל פורום

קראתי איפשהו שחושבים שזה המסטרינג, אז ראשית, נהייתי רעב לנקניק ושנית, התבאסתי ממש, זה זוועה לפיניקס.

בקשר למשחק עצמו, אינגרם נתן משחק גדול, כנ"ל מקולום, ועוד לפני הפציעה. ואני מקווה שלא יקחו מהם את זה בשיחה אחרי המשחק כי הנצחון המסתמן ובא מגיע להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 7:55 am 
מנהל פורום

משחק כדורסל, מצוין היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 7:56 am 
Senior

יודה אוריאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 10:16 am 
Senior

חייב לומר שאינגראם ובוקר הם שני שחקנים שלא ממש החזקתי מהם עד לא מזמן ובשנה וחצי האחרונות אני אוכל חתיכת כובע עליהם.
ממש מקווה שזה לא רציני עם בוקר, זה כבר די ברור שפציעות יהיו חלק משמעותי גם מהפלייאוף הזה, זה פשוט בלתי נמנע, אבל עדיין ממש מבאס כשזה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 10:30 am 
Hall of Famer

אינגרם תמיד היה פוטנציאל נהדר, והאמת שבעונות האחרונות בניו אורלינס הוא מראה שהוא סקורר אמין עם תרומה טובה מאד גם בריבאונד ואסיסטים. עם כל דיבורי ציון בפליקאנס, אולי קצת שכחו שאינגרם שחקן מצוין. הוא ומקולום זה יופי, לא מספיק כנראה כדי להתמודד על משהו, אבל שחקנים מוכשרים שכיף לראות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 10:39 am 
Freshman

הפליקנס יופי של קבוצה, יותר טובים מהמיקום שלהם לדעתי. רוב הסיכויים שיפסידו לפיניקס, גם בלי בוקר, אבל הניסיון הזה ישמש אותם מעולה להמשך. זו פשוט קבוצת שחקנים שקשה לשחק מולם, כל שחקן שם מאד תחרותי. במובן מסוים, במידה וזאיון לא כזה אלא רק כישרון התקפי, זו חבורה מושלמת להקיף אותו ולחפות על החולשות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 11:29 am 
מנהל פורום

מעניין מה הם יכולים להשיג על זאיון
זאיון עלול להתברר ככמוסת רעל
יאללה ספוקלציות, אני אומר שתי בחירות סיבוב ראשון של קבוצת לא לוטרי + חוזה נגמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 11:31 am 
Senior

זאיון אנדרייטד באופן פושע כרגע בפורום .
אני מבין שהרבה מזה זה בגלל סימני שאלה לגבי הבריאות שלו, אבל הוא כבר בגיל 20 היה כוח בלתי עציר בליגה.
אם הוא מתחיל להישאר בריא הוא בקלות יכול להיות מה10 שחקנים הכי טובים בליגה תוך עונה או שתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 11:42 am 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
אינגרם תמיד היה פוטנציאל נהדר, והאמת שבעונות האחרונות בניו אורלינס הוא מראה שהוא סקורר אמין עם תרומה טובה מאד גם בריבאונד ואסיסטים. עם כל דיבורי ציון בפליקאנס, אולי קצת שכחו שאינגרם שחקן מצוין. הוא ומקולום זה יופי, לא מספיק כנראה כדי להתמודד על משהו, אבל שחקנים מוכשרים שכיף לראות.

לא ראיתי אותו מעבר למשחק הזה שבו הוא היה בסדר, אבל בפודקסטים השונים מהללים את הרברט ג'ונס כדבק קבוצתי, שחקן הגנה לעילא וכו. מהמשחק הבודד שראיתי הבוקר, יכול לומר כצעקתה.
בחירת זריקות מודעת למגבלות ולכן טובה, שומר אוף דה בול משובח הרבה פעולות סיכול שלא נרשמות בסטט. אולי הגיע הזמן שיהיה אינדיקטור כזה. נגיד כל פעם ששחקן שאתה שומר עליו מגיע לזריקה חופשית בגלל תנועה בלי כדור אתה מקבל נקודה רעה או משהו כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 1:41 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
אני מבין שהרבה מזה זה בגלל סימני שאלה לגבי הבריאות שלו, אבל הוא כבר בגיל 20 היה כוח בלתי עציר בליגה.
אם הוא מתחיל להישאר בריא הוא בקלות יכול להיות מה10 שחקנים הכי טובים בליגה תוך עונה או שתיים.

הבעיה שקבוצה שלוקחת אותו כעת - מן הסתם מעוניינת בו לטווח של שנים, וזה אומר לשלם לו בקיץ הבא.
בינתיים זה שחקן ששיחק 85 משחקי NBA בשלוש עונות.
מי שעושה עליו טרייד כעת בעצם סוג של "קונה אופציה" (שהוא וזאיון לא חייבים לממש אמנם) לקבל אותו לאיזה 5 שנים בסדר גודל של 150M.
אני לא בטוח שזה דבר כל כך טוב...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 2:14 pm 
Junior

ציון מנוהל על ידיCAA, שזה אומר שהניקס הם אופציה. לגמרי מתאים להם. אגב, אותו סוכן כמו דונובן מיטצ'ל, מה שמסביר למה הניקס באו למשחק הראשון בסדרה מול דאלאס, אוכלי נבלות שכמותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 2:19 pm 
Senior

shmueliki כתב:
stavs כתב:

הבעיה שקבוצה שלוקחת אותו כעת - מן הסתם מעוניינת בו לטווח של שנים, וזה אומר לשלם לו בקיץ הבא.
מי שעושה עליו טרייד כעת בעצם סוג של "קונה אופציה" (שהוא וזאיון לא חייבים לממש אמנם) לקבל אותו לאיזה 5 שנים בסדר גודל של 150M.

ברור שזה הימור עם דאון סייד רציני, אבל בהנחה שהוא כן מצליח להישאר בריא, אפילו ב75% מהזמן, זו עסקה טובה מאוד.
הכוכבים הגדולים בליגה לא באמת שווים 40 מיל' לעונה, הערך האמיתי שלהם הוא הרבה פעמים משמעותית מעל חוזה המקסימום ואפילו הסופר-מקס. כלומר, גם 150 מיל' ל4 מתוך 5 שנים זו עסקה טובה כשזה זאיון, אולי אפילו ל3 שנים.
האם הוא יצליח לשחק 3-4 עונות מתוך ה5 הבאות? אולי לא, אבל אני לא חושב שהוא מוערך כאן כמו השחקן שהוא כשהוא בריא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 5:21 pm 
Junior

shmueliki כתב:
stavs כתב:

אמביד שיחק בערך 30 משחקים אאז"נ ב3 שנים הראשונות שלו. הייתי מחכה קצת לפני שנפטר ממנו על כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 20, 2022 7:19 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
Hacohen כתב:

לא ראיתי אותו מעבר למשחק הזה שבו הוא היה בסדר, אבל בפודקסטים השונים מהללים את הרברט ג'ונס כדבק קבוצתי, שחקן הגנה לעילא וכו. מהמשחק הבודד שראיתי הבוקר, יכול לומר כצעקתה.
בחירת זריקות מודעת למגבלות ולכן טובה, שומר אוף דה בול משובח הרבה פעולות סיכול שלא נרשמות בסטט. אולי הגיע הזמן שיהיה אינדיקטור כזה. נגיד כל פעם ששחקן שאתה שומר עליו מגיע לזריקה חופשית בגלל תנועה בלי כדור אתה מקבל נקודה רעה או משהו כזה

אם יורשה לי, מהללים ובצדק. לא זכור לי שראיתי שחקן הגנה שלם יותר, עם מכלול כלים כזה. אני זוכר את קוואי כשהיה צעיר אבל גם הוא לא היה כל-כך שלם כמו ג'ונס בצד הזה של המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 6:31 am 
Junior

טריי מרפי הוא השחקן הכי טוב בסדרה הזאת, כרגע עם 0 נקודות אבל פלוס 12. 66-63 לפיניקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 6:54 am 
Sophomore

picknroll כתב:
ציון מנוהל על ידיCAA, שזה אומר שהניקס הם אופציה. לגמרי מתאים להם. אגב, אותו סוכן כמו דונובן מיטצ'ל, מה שמסביר למה הניקס באו למשחק הראשון בסדרה מול דאלאס, אוכלי נבלות שכמותם

באו לראות את ההתפתחות של ניליקינה :mi_ga_et:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 8:09 am 
Hall of Famer

אני אחטוף את הנושא הזה מדיונים על זאיון לסדרה של פיניקס מול נולא. במשחק מספר 3 הסאנס הצליחו להחזיר את הביתיות גם ללא בוקר. ניצחון של 3 נק' שנעשה בזכות נוק אאוט מתחת לסלים. 28 נק', 17 ריב' לאייטון, 15 נק' ב-12 דקות לג'אוול מגי. יונאס מהצד השני עם 6 נק', 1-6 מהשדה ו-26 דקות. כריס פול סיים עם דאבל דאבל יפה מספרית - 28 נק', 14 אס'. למי שחשב שעמודת האיבודים תמשיך את הסדרה החשבונית ותעמוד על 7, לא מכיר את כריס פול. 0 איבודים לרכז שמגדיר את מונח היעילות עבור רכזים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 11:01 am 
Sophomore

יותר נכון שלושה רבעים של שליטה מתחת לסלים ורבע אחרון של כריס פול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 11:21 am 
Hall of Famer

פול פשוט השתלט על הרבע הרביעי עם כמה סלים מכריעים ומאוד קלאסיים שלו. מה שיפה גם שלא הכריח את הזריקות. במקום שהיה לו יתרון באחד-על-אחד הוא הלך לשם או סחט פאול. מקום שעשו עליו דאבל טים הוא ידע לנתב את הכדור לשחקן הפנוי ופיניקס המשיכה בהנעת כדור מופתית לשחקן פנוי לשלשה.
דווקא הלילה היו לא מעט החטאות של שלשות חופשיות אבל התנועה והזרימה של הכדור מאוד טבעיים.

עוד אירוע שכדאי לציין והשפיעה לא מעט זו ההרחקה של ג'קסון הייז שהחליט משום מקום להעיף את ג'יי קראודר לפרקט. מאותו רגע פיניקס רצה 16-5, ובאחת ההתקפות המכריעות בהן NOLA היו צריכים סטופ הגנתי, פיניקס השיגו שתי הזדמנויות נוספות בריבאונד התקפה, מה שנגמר ב-2 ארוך של קראודר ודי הוציא את הרוח מהמפרשים של המקומיים.

ג'ווייל מגי אגב עם אחלה משחק. אם פיניקס לוקחת השנה אליפות הוא משווה את מספר הטבעות לשאקיל + מדליה אולימפית. למעשה אחד הסנטרים המעוטרים ב-30 שנה האחרונות...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 3:42 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
כריס פול סיים עם דאבל דאבל יפה מספרית - 28 נק', 14 אס'. למי שחשב שעמודת האיבודים תמשיך את הסדרה החשבונית ותעמוד על 7, לא מכיר את כריס פול. 0 איבודים לרכז שמגדיר את מונח היעילות עבור רכזים.

יש מצב לעשות פול פלוס בחירות עבור ווסטבריק? מדהים שזה קרה

נערך לאחרונה על ידי satriani בתאריך ש' אפריל 23, 2022 4:28 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 4:23 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
עמוס לב כתב:
כריס פול סיים עם דאבל דאבל יפה מספרית - 28 נק', 14 אס'. למי שחשב שעמודת האיבודים תמשיך את הסדרה החשבונית ותעמוד על 7, לא מכיר את כריס פול. 0 איבודים לרכז שמגדיר את מונח היעילות עבור רכזים.

יש מצב לעשות פול פלוס בחירות עבור ווסטברוק? מדהים שזה קרה

כתבת בטעות ווסטברוק, תערוך

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 5:07 pm 
Senior

חייב לומר שצחקקתי בקול כשראיתי שהוא באמת ערך. :bra_vo:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 5:10 pm 
Hall of Famer

האובססיה חזקה מהכל 8)

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 23, 2022 11:22 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
אני פה בצד של סטריאני ולו בגלל שאני צועק את זה כבר שנים.

זו היתה התגובה שלי בלייב על הטרייד האומלל ההוא:

ציטוט:
התרשמות הראשונה שלי היא שפרסטי שגל כאן את מוריי בראש חוצות.

חשבתי על הטרייד הזה ברגע שפול ג'ורג' נשלח, אבל בראש שלי זה היה אחד על אחד או שאוקלוהומה תשלח בחירה, נניח. במקום זה היא מקבלת 2 בחירות + שתי החלפות ?!

שני החוזים רעילים, אבל זה של ווסטברוק ארוך בשנה. פול מבוגר יותר, אבל המשחק שלו מזדקן טוב יותר, יש סיכוי לא רע שתוך שנתיים ווסטברוק יהיה עציץ.

אני און דה רקורד שווסטברוק הוא ליאבליטי בפלייאוף. פול הוא עדיין שחקן פלייאוף מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], יואי, עמוס לב ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה