סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

אז מי תיקח אליפות וכמה
ווריורס ב 4 0%  0%  [ 0 ]
ווריורס ב 5 28%  28%  [ 10 ]
ווריורס ב 6 22%  22%  [ 8 ]
ווריורס ב 7 17%  17%  [ 6 ]
סלטיקס ב 7 6%  6%  [ 2 ]
סלטיקס ב 6 28%  28%  [ 10 ]
סלטיקס ב 5 0%  0%  [ 0 ]
סלטיקס ב 4 0%  0%  [ 0 ]
סך הכל הצבעות : 36
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 9:41 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
זהו, הגיע הגמר וכמדי עונה, עכשיו כולם יגידו שידעו מראש שזה יהיה הגמר שיהיה ואנחנו נדע שכולם (גם אנחנו כמובן) משקרים

האמת, נראה לי שהולכת להיות סדרה אש. שתי קבוצות באמת טובות ומאומנות עם כוכבים אבל גם עם קבוצה מסביב לכוכב שיודעת להסתדר בלעדיו
לדעתי היתרון הוא אצל בוסטון כי הם יותר פיזיים וגם יותר עמוקים. לבוסטון יש שורה של שחקנים שכל אחד מהם יכול להתעורר בוקר אחד ולנצח משחק פלייאוף בעצמו אבל הקו האחורי של הווריורס הוא באמת משהו מיוחד ועם אוטו פורטר כשיר וקוון לוני פעיל, סטיב קר כבר הראה שהוא יודע למצוא פתרונות גם בקו הקדמי, לפעמים גם כאלה שקוראים להם בייליצה.

אז יאללה, זה המקום להמר ולהרהר ולהתדיין בסבלנות ועוד שבועיים נראה מי באמת מבין משהו מהחיים שלו ולמי פשוט אין מושג בכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 9:46 am 
Junior

אני לא מהמר, לדעתי זה פתוח לגמרי, אני מחזיק אצבעות לסלטיקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 10:04 am 
מנהל פורום

אני מהמר על הווריירס בחמש, שזה בעצם להמר על משחק ראשון הפסד בגלל לו"ז, התפוצצות של מישהו בווריירס באחד ממשחקי הבית האחרים שלהם, ופאשלה של בוסטון בבית, אבל זה יהיה 5 מאד צמודים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 10:09 am 
מנהל פורום

חמש לווריורס בקלות
בוסטון שם בטעות, טעות שתתוקן
0:3 לגולדן סטייט ואז איזה נצחון דרדלה לבוסטון שיתוקן ל1:4 משחק אחרי זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 10:26 am 
Freshman

סלטיקס ב 6 כמו שכתבתי בתרד ההימורים על הגמרים האזוריים
זה הווריורס, הם גם ככה קצרים ומישהו שם כבר ידאג להפצע
ההגנה של בוסטון יכולה להקשות עליהם, בטח בסדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 10:27 am 
Hall of Famer

הימרתי על בוסטון עוד לפני הפלייאוף, אז ברור עם מי אני הולך. הצבעתי ב6, אבל מקבל את זה בכל תצורה אחרת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 10:37 am 
Junior

אני חושב שזה של הווריירס ואפילו בלי המון קושי.
לפחות לטעמי השחקן הכי טוב בסדרה בווריירס (קרי) ומשהו כמו 5 מ7 השחקנים הכי טובים בסדרה הזו הם בגולדן סטיט ( בראון וטייטום מצד אחד, קרי, קליי, פול , וויגינס וגרין מצד שני).
אכן בוסטון קשוחים יותר ועמוקים יותר אבל גולדן סטייט מוכשרת יותר וקבוצתית לא פחות ( וגם שומרת אחלה).
אני פה לגמרי עם גולדן סטייט, זו כמות כשרון שלא תבייש אף אלופה קודמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 10:42 am 
Hall of Famer

אני חושב שאני לוקח את הורפורד בלי למצמץ לפני שאני בכלל חושב על לקחת את וויגינס. אני מניח שגם בבחירה בין פול לבין הורפורד, אני הולך עם הגבוה בגופיה הירוקה.
אני מודה שלפני תחילת העונה לא כל כך הבנתי למה בוסטון לקחה את הורפורד. אני הרגשתי שהוא הולך למחוזות פול מילסאפ. כל כך טעיתי. הפלייאוף הזה מראה כמה הקריירה של אל הורפורד כסנטר הייתה מבוזבזת. אם הוא רק היה משחק בקבוצה עם סנטר לידו.
באמת אחד השחקנים הכי חכמים שיש היום בליגה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 11:35 am 
Junior

קשה להמר בעיקר בגלל ההבדלים בסגנונות בין המזרח והמערב (מה יקרה כשהכשרון של גולדן סטייט יפגוש את ההגנה של בוסטון) ובגלל הדרך השונה ששתי הקבוצות עברו - גולדן סטייט יחסית שייטה, לא הגיעה למשחק 7, בעוד בוסטון הקיזה דם בכל הסדרות כולל מול הנטס. זה יכול לשחק לשני הכיוונים - עייפות ופציעות מהצד של הסלטיקס או חוסר בהתמודדות אמיתית מהצד של הווריירס.
בכל מקרה אני לא מבין את הדיבורים על העומק, לדעתי היתרון הוא בבירור לטובת גולדן סטייט - לבוסטון יש 7.5 שחקנים, כולל 2 שיחסית פצועים (סמארט וויליאמס). תייס בקושי שיחק גם כשרוב ויליאמס היה פצוע. לגולדן סטייט של רוטציה רחבה בהרבה - בנוסף לחמישייה ולפול, במשחק האחרון בייליצה ומודי נתנו הרבה דקות, קומינגה כבר נתן 3 משחקים של 17-18 נקודות בפלייאוף ויש דיווחים ששלושת הפצועים (פורטר, איגואדלה ופייטון) חזרו לאימונים. זו בקלות רוטציה של 10-12 שחקנים שיכולה מאד לעייף את הסגל הקצר של בוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 12:18 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שלבוסטון יש סגל עמוק, אבל אם אתה מכליל בשחקני הרוטציה של הווריירס את בייליצה, מודי וקומינגה, הסלטיקס בהחלט יכולים לתת דקות לפריצ'רד ולת'ייס ולשחק עם רוטציה של 9 שחקנים בכיף. אני לא יודע למה במשחקים האחרונים ת'ייס לא שיחק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 5:40 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני לא חושב שלבוסטון יש סגל עמוק, אבל אם אתה מכליל בשחקני הרוטציה של הווריירס את בייליצה, מודי וקומינגה, הסלטיקס בהחלט יכולים לתת דקות לפריצ'רד ולת'ייס ולשחק עם רוטציה של 9 שחקנים בכיף. אני לא יודע למה במשחקים האחרונים ת'ייס לא שיחק.

אם שתי הקבוצות ללא פציעות, לבוסטון יש 8 שחקנים (תייס משחק בעיקר כשויליאמס פצוע או מוגבל בדקות) ולגולדן סטייט 9 (עם פורטר, איגי ופייטון). הבעיה שאם בוסטון מתחילה לאבד שחקנים מה-8 הרוטציה ממש מצטמצמת, מקסימום רק תייס נכנס, בעוד שבגולדן סטייט נכנסים לרוטציה קומינגה, בייליצה ומודי. כל השחקנים הללו בגולדן סטייט כבר צברו דקות משמעותיות בפלייאו והוכיחו שהם יכולים למלא את החסר. בבוסטון רק 9 שחקנים שיחקו 10 דק' או יותר למשחק, בגולדן סטייט 12 (ודמיון לי השחקן ה-13 עם כמעט 10 דק' למשחק).
במצב הנוכחי שהסגל של בוסטון כשיר והסגל של גולדן סטייט לא כולל את הפצועים (פורטר איגי ופייטון), העומק יחסית דומה (אולי עם קצת יתרון לבוסטון). אבל מספיק שחלק מהפוצעים של גולדן סטייט חוזרים ו/או שחקן או יותר מה-8 של בוסטון נעדר, ויש פער משמעותי בעומק. לאור העבודה שבוסטון סיימה 2 סדרות קשות מאד של 7 משחקים ובזמן הזה גולדן סטייט יחסית שייטה (ונחה יותר עד הגמר), אומר שזה לא תרחיש בלתי סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 5:54 pm 
Junior

אגב בשתי הקבוצות 5 מ-6 השחקנים הבכירים הגיעו לקבוצה דרך הדראפט. בלתי נתפס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 8:33 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
אגב בשתי הקבוצות 5 מ-6 השחקנים הבכירים הגיעו לקבוצה דרך הדראפט. בלתי נתפס

דווקא מאוד הגיוני בעיניי
זו ה-דרך של קבוצות מחוץ למיאמי, ל"א וניו יורק להשיג כוכבים.

(וזה לא שבוסטון לא ניסתה להשיג כוכבים/שחקנים תורמים בדרך אחרת.
היא איבדה כמה בחירות בדרך על הניסיונות האלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 9:44 pm 
Freshman

הלכתי על גולדן ב-5 .

שניים בבית , אחד בחוץ ועוד אחד בבית .

בהנחה ששלושת השחקנים ההגנתיים חוזרים , זה יביא לבליץ התקפי בפתיחה ואז בליץ הגנתי ברבע השני ושוב התקפי בסוף המחצית הראשונה / תחילת השנייה , קשה לי לראות איך בוסטון עומדת בזה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 30, 2022 11:12 pm 
Junior

מעולם לא היה לי פחות מושג מי ינצח. אני לא אתפלא אם זה יהיה בוסטון בשישה או ג״ס בחמישה, בוסטון יכולה לטרוף אותם עם פיזיות עדיפה והווריירס יכולים לחסל אותם מכל טווח מהצד השני. לפני הגמר של ג״ס נגד טורונטו היתה לי הרגשה שטורונטו עדיפים בזכות היתרון המשמעותי בגודל, לא בטוח אם זה רלוונטי כאן. מהמר על ג״ס בשישה סתם כדי שיהיה הימור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 12:10 am 
Hall of Famer

רק אציין שבשתי הסדרות האחרונות של בוסטון - היו 9 ניצחונות חוץ, ורק 5 ניצחונות בית
אז לכאורה "הימור שמרני" על כך שיהיה פה נניח ניצחון חוץ אחד בלבד (שזה בערך המשמעות של "גולדן סטייט ב-5, או בוסטון ב-6", מאוד נפוץ על פי הסקר) - הוא אולי שמרני מדי...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 12:16 am 
Junior

stpsg כתב:
מעולם לא היה לי פחות מושג מי ינצח. אני לא אתפלא אם זה יהיה בוסטון בשישה או ג״ס בחמישה, בוסטון יכולה לטרוף אותם עם פיזיות עדיפה והווריירס יכולים לחסל אותם מכל טווח מהצד השני. לפני הגמר של ג״ס נגד טורונטו היתה לי הרגשה שטורונטו עדיפים בזכות היתרון המשמעותי בגודל, לא בטוח אם זה רלוונטי כאן. מהמר על ג״ס בשישה סתם כדי שיהיה הימור.

אם דוראנט וקליי לא נפצעים ב2019, ג"ס הייתה מפרקת אותם בסוויפ לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 1:01 am 
Junior

הימרתי על בוסטון ב7.
אתם מסתכלים על הסיבובים הקודמים וחושבים שהמצ'אפים הם זהים. כמו שדאלאס ראו את ההבדל בהגנה בין יוטה לגולדן סטייט, ככה גולדן סטייט ירגישו את ההבדל בהגנה בין דאלאס לבוסטון.
הרבה תלוי בסמארט. בוסטון מנצחים כשהוא טוב בהתקפה ומפסידים כשהוא חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 1:09 am 
Junior

אני מושקע רגשית (בוסטון) - לא מהמר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 10:17 am 
Hall of Famer

יהיה מעניין לראות את ההגנה של בוסטון מתפקדת מול גולדן סטייט. עד עכשיו בפלייאוף היריבות של בוסטון די התאימו לחוזקה של ההגנה של בוסטון, הגנת הפנים. עכשיו הם צריכים להתמודד עם קבוצה שמפרקת את היריבות עם קליעה מבחוץ. לבוסטון יש שומרים מעולים בקו האחורי בדמותם של סמארט ובראון, אבל השאלה האם משחק עם 2 גבוהים לא יהיה חיסרון גדול מדי. בשביל שסט 2 הגבוהים יצליח וויליאמס והורפורד יצטרכו להיות אקסטרא פעילים בריב' התקפה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 10:50 am 
מנהל פורום

יכול להיות שאני מתבלבל כאן, מודה שלא בדקתי, אבל אני די בטוח שהסלטיקס היו בין המובילות בליגה בהגנה על קו השלוש. כאילו, אני זוכר דיבורים על זה שאיכשהו הם הפכו לקבוצה שלוקחת לקבוצות מולה גם את הלייאפים וגם את השלשות ושזה מה שכל כך מיוחד בהגנה שלהם.
אבל יש מצב שאני מבלבל את זה עם דיבורים על פיניקס או טורונטו, מודה. גם על ההגנות שלהן עפו העונה, ובצדק מוחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 11:03 am 
מנהל פורום

כן, בדקתי ברפרוף, שלישים בפלייאוף במיעוט שלשות שנזרקות מולם, שניים בפלייאוף באחוזי שלוש מולם (שזה אומר, רק מול הסיקסרס קלעו יותר רע משלוש).
בליגה אפשרו יותר שלשות, אבל קלעו מולם הכי גרוע משלוש. ומשתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 12:15 pm 
Hall of Famer

ההימור היחיד שאני מוכן לקחת כאן זה שלא יהיה סוויפ לאף צד ושלפחות אחד משני המשחקים הראשונים יהיה בלו אאוט לטובת ג"ס בגלל העייפות של בוסטון.

מבחינת מץ'-אפ, אני חושב שכל עוד טיים לורד בריא, לג"ס יהיה קושי רציני, הוא הופך את הסלטיקס גם לקבוצת ריבאונד חזקה מאוד, וגם היכולת שלו לפטרל בצבע ולחפות על הגארדים בחדירות, מה שיאפשר להם להיצמד לקלעים ולהקשות עוד יותר. בצד שני, אני מניח שטייטום ובראון יראו הרבה את גרין ו-וויגינס יחד עם עזרה ואז כמו בכל הסדרות הקודמות, הסלטיקס יקומו ויפלו על השלשות של שחקנים כמו סמארט, הורפורד וגראנט וויליאמס.

לגבי עומק, פריצ'ארד די נמחק מהרוטציה במשחקים האחרונים, אולי בגלל הפיזיות של הגארדים של מיאמי, יש מצב שדווקא בסדרה הזו מול גארדים פחות פיזיים כמו קארי ופול הוא יוכל לתת יותר דקות להוסיף עוד מימד של קליעה לסלטיקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 12:21 pm 
Sophomore

ניסיון לא קונים במכולת ואת זה יש בשפע במעמדי הגמר לתומפסון....קארי וגרין וזה סופר משמעותי לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 31, 2022 12:36 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
ההימור היחיד שאני מוכן לקחת כאן זה שלא יהיה סוויפ לאף צד ושלפחות אחד משני המשחקים הראשונים יהיה בלו אאוט לטובת ג"ס בגלל העייפות של בוסטון.

אלו שני הימורים רוני, די עם השקרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 256 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], kakon3 ו 73 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה