סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 5:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2022 1:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז עם ההתרסקות של האלופה גולדן, הכשלון של פרויקט לברון בלייקרס, הפציעות בקליפרס ובסאנס, והאפרוריות שמסביב לכוכבים בנאגטס ובבלייזרס, הגענו אחרי כשליש עונה לשתי מובילות די מרעננות במערב: ממפיס וניו אורלינס.

אז הגריזליס בתהליך התקדמות הדרגתי בשנים האחרונות, ונראה שיש כאן הבשלה סביב מוראנט, והבשלה לקבוצה דומיננטית באמת.

הפליקאנס בנו קבוצה עמוקה להפתיע, מגוון שחקנים מגניבים וספסל יעיל, ונראים בעונת פריצה.

דעתכם על הקבוצות? איך ידברו בפלייאוף? קונטנדריות פור ריל?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2022 1:57 pm 
מנהל פורום

מכל הקבוצות שהספדת, הקליפרס לא איכזבו בכלל, הם מנהלים את הפציעות והבריאות של קאווי וג'ורג', היא המועמדת שלי לקחת את המערב
דנבר, יש לי הרגשה מאלון מנסה לבנות מחדש את ההיררכיה בקבוצה, כשבונזי עם הכדור ומארי בפינות, גם את פורטר עוד לא ראינו העונה
סיימתי עכשיו לראות את הפליקאנס ביוטה, הקבוצה עמוקה ומוכשרת והיא במקום 1/2 מסיבות נכונות
אבל 1: סי ג'י לא רכז
אבל 2: ניסיון פלייאוף, אני בחלט יכול לראות אותם גומרים 1/2 ומקבלים מהפלייאין איזה ג"ס או בלייזרס ומפסידים בסידרה, ראיתי איך קונלי עם 900 שנות ניסיון הרג להם את ניהול ההתקפה והכניס אותם לפאניקה, כמו כן קבוצות יעשו לזאיון מה שעשו ליאניס בעונות הפלייאוף הראשונות שלו, חומות, שמירות כפולות כל מיני דברים שהוא עדיין לא פיתח כלים ךהתמודד איתם
ממפיס זה כבר סיפור אחר, הם יותר בשלים והיו כבר בחצי הגמר הקונפרנס, אבל יד על הלב לא ראיתי אף משחק מלא שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2022 2:47 pm 
Senior

אני מסכים עם אוריאל בגדול. אם יש לקוואי עוד משהו במיכל, והוא מראה השבוע שאולי יש, הקליפרס יהיו קבוצה קשה מאוד לעבור בפלייאוף. וכמובן גם פיניקס עוד חזק שם. לדעתי יהיה קשה לניו אורלינס בפלייאוף, אבל ממפיס עם ביין וגגג בריאים בהחלט קונטנדרים לדעתי (להגיע לגמר לפחות. מי שתגיע מהמזרח תהיה פייבוריטית גדולה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2022 3:00 pm 
Hall of Famer

גם אני. אני לא זוכר מתי קבוצה חדשה הגיעה לגמר הליגה. כלומר קבוצה שפתאום פורצת וששחקניה צעירים (לאפוקי הלייקרס 2020). הבאקס והסלטיקס למשל עשו עונות יפות הרבה לפני שהן עשו גמר.
ממפיס היא קבוצה שכבר צברה ניסיון פלייאוף משמעותי ויש לה את הכלים לדבר ולהגיע עד הגמר. הפלס אולי יעברו סיבוב אבל ציון עוד יגיע לשם. עניין של שנתיים כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2022 3:13 pm 
Hall of Famer

רק לדייק שלא הספדתי אף אחד, רק תיארתי את הבעיות שיש לשאר היריבות בקונפרנס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 16, 2022 4:17 pm 
מנהל פורום

משהו שממחיש כמה שהמערב צפוף ויכול להתהפך לכל כיוון
ההפרשים בדירוג
בין מקום ראשון לשני: משחק 1
בין המקום השני לשלישי: חצי משחק
בין המקום השלישי לרביעי: משחק 1
בין הרביעי לחמישי: חצי משחק
בין החמישי לשישי: חצי משחק
בין שישי לשביעי: 0 משחקים
בין שביעי לשמיני: 0 משחקים
לשם השוואה, ההפרש בין 1 ל3 במזרח גדול יותר מההפרש בין 1 ל8 במערב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 20, 2022 1:28 pm 
מנהל פורום

אז הנה האריה מטנסי מדורג ראשון בפאור ראנקיג ש nba.com עובר את בוסטון שרק לפני שבועיים נראתה כאגדה בהתהוות והנה דווקא כחלומה מתגשם ו RW3 חוזר מפציעה הקבוצה מאבדת את המקום הראשון בפאור רנקינג
ההפסד הכפול של הסלטיקס למג'יק + הניצחון המאוד, מאוד מרשים של ממפיס על מילווקי, סידרו את המהפך
כמו שנכתב במעלה הפתיל הזה, ממפיס בניגוד לפליקאנס התבשלו ברמות הגבוהות, עלו שלב בפלייאוף הם מוכנים למאבק על אליפות המערב (לא מספיק מוכנים לדעתי) מרחק פציעה צפויה של קאווי ו/או ג'ורג' בשביל להיות בגמר המערב מול דנבר
https://www.nba.com/news/power-rankings-2022-23-week-10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 21, 2022 12:30 am 
Hall of Famer

הפליקאנס בינתיים עם רצף ההפסדים הגרוע במערב כרגע, 4, עם הפסד כפול לג'אז, אחד לסאנס ואחד לבאקס. יש להם 2 ערבים לנוח ואז משחק בית מול הספרס, שזה מאסט ווין 1 באנקר, מה שאומר שיהיה מעניין לראות אם הם בכל זאת יצליחו להפסיד את זה.

וחוץ מזה עוד כמה שעות, ב5 בבוקר, משחק-משחק כשהנאגטס במקום השני במערב מארחים את הגריזליס מהמקום הראשון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 22, 2022 11:10 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
הפליקאנס בינתיים עם רצף ההפסדים הגרוע במערב כרגע, 4, עם הפסד כפול לג'אז, אחד לסאנס ואחד לבאקס. יש להם 2 ערבים לנוח ואז משחק בית מול הספרס, שזה מאסט ווין 1 באנקר, מה שאומר שיהיה מעניין לראות אם הם בכל זאת יצליחו להפסיד את זה.

וחוץ מזה עוד כמה שעות, ב5 בבוקר, משחק-משחק כשהנאגטס במקום השני במערב מארחים את הגריזליס מהמקום הראשון.

איזו תצוגת אסיסטים של יוקיץ מול ממפיס... מאסטרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], סאבוניס ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה