סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2022 12:24 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
וויזארדס באורלנדו: וויזארדס תנסה להדביק ניצחון רביעי לשלושת הקודמים, עם כמות המורחקים של אורלנדו, זה כנראה יקרה
הלייקרס באטלנטה: שתי הקבוצות לא בתקופה טובה. עדיין אטלנטה יותר עמוקה. אטלנטה
הפיסטונס בצ'יקאגו: הבולס קבוצה משוגעת, 1:4 בחמשת המשחקים האחרונים, למי הפסידו? ליוסטון. את מי ניצחו? ניקס, מיאמי אטלנטה והבאקס. שיקאגו
הסאנס בטורנטו: בוקר בחוץ לחודש בערך, שאמט ושני הקאמרונים בחוץ. טורנטו קבוצה מבאסת השנה. טורנטו ממוקמת גבוה בקבוצות שיעשו טרייד בחלון הנוכחי, פיניקס בטוח יעשו משהו עם הנכס/הנחאס הנקרא קראודר. טורנטו
מיני במילווקי: מידלטון וג'רו עדיין בחוץ, לופז גמר את תור הזהב שהיה לו העונה, מיני קבוצה בדיכאון. בקיצור לא משחק עם חובת צפיה. עדיין מישהו צריך לנצח. מילווקי
פילי בניו אורלינס: פילי בדרך למעלה, ארבע נצחנות מחמשת האחרונים, הפליקאנס עדיין בלי BI כשג'ונס ונאנס בספק. הפליקאנס ארבעW רצוף, זאיון טוב. ג'ואל/זאיון וואוו איזה מאצ' אפ. החזרה של מקסי ממש מעבר לפינה.
מיאמי בדנבר: פורטר ומארי חזרו רשמית לכושר שבו אמורים להיות 2 משלושת הכלים ההתקפיים הראשיים של דנבר. לדנבר בעיות בהגנה. למיאמי בעיות גם וגם. דנבר
הבלייזרס בג"ס: הרבה פצועים בשתי הקבוצות. בבלייזרס אלה פציעות שפוגעות בעיקר בהגנה. יום טוב של קללי ופול וזה של ג"ס. גולדן סטייט תקח
יוטה בסקרמנטו: סקרמנטו ניצלה מפציעה של סבוניס, הוא חזר עם חבישה על האצבע, האצבע לא ביד הקולעת ונתן מספרים נפלאים במשחק האחרון. סקרמנטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2022 5:28 am 
Senior

כמובן שעל סמפל של משחק אחד אין הרבה משמעות לפלוס/מינוס אבל משעשע שברוטציה של 8 שחקנים וניצחון ב-19 הפרש של וושינגטון -

פורזינגיס 35 דקות, +32.
אבדיה 28 דקות, -3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2022 10:19 am 
מנהל פורום

מקסי, כמה מקסים מצידו, חזר לשחק
פילי מפסידה שוב

הבאקס מקבלים תפוקה מאינגלס 14 נק' ומנצחת את מיני

לברון 43 נק הלייקרס מנצחים את אטלנטה שנמצאת גבוה ברשימת הקבוצות שזקוקות לטרייד

סי ג' בערב קליעה משובח נעזר בזאיון על מנת לייצר את אותו הפסד של פילי שאוזכר ברישא. 11-16 מהשלוש 42 נק, זאיון לעומת רק 36 נק. בושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2022 11:42 pm 
Hall of Famer

מקולום מתמצע לו למספרים טובים של 20 נק', 6 אס', 5 ריב' למשחק בכ40% לשלוש, הירידה העיקרית שלו כרגע היא באחוזים לשתיים שגם הם לא כאלה גרועים, 44%. אנחנו פשוט רגילים ממנו לאיזורי ה50%, אבל העובדה היא שלמרות איבוד משהו מהזריזות הוא בכל זאת מצליח להיות שחקן מאד משמעותי במובילת המערב, כך שהספדתו היתה מוקדמת משהו.

אינדיאנה מסיימת רבע ראשון עם 22-32 על הקליפרס בהרכב מלא, וזה אחרי 135 נקודות בנצחון על הקאבס ו129 בנצחון על ההוקס. אם הם ינצחו את המשחק הזה הם יהיו 1-5 ב6 המשחקים האחרונים, כולל נצחון על הסלטיקס בחוץ וכשההפסד היחיד היה לפליקאנס בחוץ. אז כשאמרתי שאף אחד לא רוצה לקבל את הפייסרס בפלייאוף, לזה התכוונתי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 31, 2022 11:48 pm 
מנהל פורום

אגיד שוב, אני מאוד מחבב את העונה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 12:11 am 
Senior

אחלה עונה ואני חושב שגם בכיף אפשר לומר שאנחנו נמצאים בתקופה מצוינת של הליגה מבחינת כשרון, אבל יש איזושהי אינפלציית מספרים ולתחושתי היא מגיעה לשיא בשבוע-שבועיים האחרונים.
שימו לב לקצת מספרים מהשבועיים האחרונים:
לוקה 40 נק', 11.8 ריב', 10.4 אסיסטים.
יאניס 37 נק', 15.6 ריב', 5.2 אסיסטים
אמביד 37 נק', 8.6 ריב'
טייטום, 37, 7.8, 3.8
יוקיץ' 30 נק', 10 ריב', 11 אסיסטים.
נדמה שכל לילה בשבוע האחרון אחד מבין יוקיץ', לוקה, יאניס עושה 40 + 20 או טריפל דאבל על 40 נק'.
אלו דברים שהיינו רואים פעם בעונה מכל הליגה בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 12:52 am 
מנהל פורום

הקליפרס עכשיו באינדי
זה באק טו באק עבור הקליפרס וקאווי משחק בשני המשחקים
אחרי ההפסד לבוסטון, הם צמודים מאוד לאינדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 1:05 am 
Hall of Famer

ההגנה של הפייסרס זה בושה להוז׳יירז לדורותיהם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 1:29 am 
Hall of Famer

הליברטון אדיר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 2:08 am 
מנהל פורום

יש לאינדי פרנצ'ייז פלייר, קוראים לו הליברטון
הוא וטרנר שלטו במהלכים המכריעים של המשחק
פול ג'ורג מצטרף למועדון של הקולעים בכמויות מטורפות 45 הלילה
אם זה לא היה באק טו באק לקליפרס, הם היו מנצחים
אינדי צריכה להחליט אם היא מאריכה לטרנר ובונה את הקבוצה כשהוא שחקן מפתח, סייען עיקרי להליברטון או עושה טרייד שמפנה תקרה ומקדם אותה בדראפט. החלטה לא פשוטה.
טייריס הליברטון 10 אסיסטים בלי איבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 3:35 am 
Hall of Famer

עם מאזן 17-20 חיובי כבר מאוחר מדי בעיניי "להתקדם בדראפט"
5 קבוצות כבר בוודאות עברת

מנגד, הם בהחלט יכולים להילחם על המקום השישי במזרח (כרגע בפער של משחק וחצי ממיאמי והניקס, לא קבוצות מדהימות), וגם מקום שביעי זה הרי להיות בפלייאוף כמעט בוודאות

הם יכולים לתת לטרנר לסיים חוזה, להחליט אז מה עושים (גם בהתאם להצעות אחרות שיקבל), ואולי להיכנס לשוק ה-FA, כי יש להם התחייבויות לעונה הבאה בסך 73M, שזה הכי מעט בליגה פרט לספרס (וכולל בתוכו את כל ליבת הסגל הנוכחי פרט לטרנר).
אגב, יהיו להם בדראפט השנה את הבחירות של בוסטון (מוגנת 1-12, כלומר תעבור) וקליבלנד (מוגנת 1-14, סביר שתעבור), וביחד עם הבחירה שלהם זה כבר לא מעט אפשרויות לעבוד איתן (בין היתר על ידי עיבוי הסגל עוד יותר בצעירים, או מבוא לטרייד עתידי).
רוצה לומר - אם כבר אז אני במקומם שוקל כעת להיות בצד שקונה (אולי עוד שחקן מועיל לשנה הנוכחית, תמורת אחת מבחירות הדראפט הנ"ל).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 8:50 am 
מנהל פורום

מסכים שזו האופציה העדיפה

הירו עם סל ניצחון הירואי
מוריד את יוטה למאזן שלילי, יוטה מלאה בהפסדים צמודים, מלאה
פילי בלי מקסי, הארדן וטאקר אבל עם טאיבול שזורק קצת לשם שינוי ואביד בט"ד מנצחת את הת'אנדר, שגא במשחק רע התקפית, גידי 20 נק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 9:50 am 
Junior

uriel17 כתב:

אם היה לג'אז GM ממולח, הוא בטח היה אוהב הפסדים צמודים - הקבוצה תחרותית, נלחמת, מתקדמת, צוברת ניסיון ובד בבד המאזן לא משתפר (וגם אם הם לא במירוץ לואמבניאמה, יש הבדל נניח בין בחירה במקום ה-14 לבחירה במקום ה-9)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 10:48 am 
Hall of Famer

אני חייב להגיד שלמרות שהמשחק אתמול נגד הקליפרס היה מהנה , אני ללא ספק מעדיף את הפייסרס שלי מנצחים 85-87 ולא 130-131.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 12:18 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
uriel17 כתב:

אם היה לג'אז GM ממולח, הוא בטח היה אוהב הפסדים צמודים - הקבוצה תחרותית, נלחמת, מתקדמת, צוברת ניסיון ובד בבד המאזן לא משתפר (וגם אם הם לא במירוץ לואמבניאמה, יש הבדל נניח בין בחירה במקום ה-14 לבחירה במקום ה-9)

נכון
לדעת לשחק כדורסל תחרותי שמנצח משחקים זה חלק מסקילס של שחקן ובטח קבוצת שחקנים
אהבתי את מה שלברון אמר בהקשר של ניצחונות
יוסטון דוגמא מצויינת לקבוצה שעורמת שחקנים צעירים ומוכשרים ומשחיתה אותה
אתה רואה את דטרויט וכל הפסד שלהם עולה לקבוצה המנצחת בדם ויזע
בעוד יוסטון מנצחת את עצמה
הם באותו מאזן, אבל איזה הבדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 2:39 pm 
מנהל פורום

קליבלנד מנצחת במשחק מאוד בעייתי (בלי מובלי וגרלנד) את שיקאגו שחווה סוג של רנסנס
תגיד מיטצ'ל הציל את המולדת? לא!
לאב (קייס לשחקן המשתפר של השנה?) ולוורט נתנו 20 ומעלה נק' בעוד מיטצ'לנו היקר עומד על 15נק, באחוזים רעים, 0 מ 6 מהשלוש ואוחז בפלוס מינוס הכי גרוע בקבוצה
הקאבס קלעו באחוזים פחות טובים משיקאגו אבל לקחו 10 ריבאונדים יותר איבדו 5 כדורים יותר מה שאומר שהיו להם כ5 פוזשנים יותר וזה מספיק לניצחון בנקודה

אני צופה שהקאבס ירדו למקום החמישי ויתחילו את הפלייאוף בלי הביתיות שזה קצת מבאס יחסית לאיך שהעונה התחילה (ניצחון כפול על בוסטון) אבל זה היה צפוי, מיטצ'ל היה טוב מידי בשביל מה שהוא באמת, זה היה צפוי להתיישר כפי שקרה בפועל בעוד פילי וברוקלין, כל אחת והסיבות שלה, לא היו בסביבה. עכשיו הן חזרו והן טובות, לכן כצפוי, צועדות מעדנות למקומן הטבעי ב 1-4

הקאבס לכאורה צעירים ומבטיחים מאוד עם הוטרן הנכון (לאב) שמביא את הניסיון והבגרות לכישרון של מובילי/אלן/גרלנד/מיטצ'ל, בפועל מעט מידי ניסיון בפלייאוף, וארבע קבוצות היסטוריות שנמצאות מעליהם בקונפרנס
בוסטון: כאן כדי להשאר לעוד הרבה שנים והם המחסום העיקרי בדרכה של הקאבס לאליפות המזרח
מילווקי: תעבור מהפכה בצוות סביב יאניס, הוא פציע ומבוגר, אם הם לא מצליחים לבנות משהו מוצלח סביבו יש מצב שמילווקי תצא מרשימת הקבוצות שחוסמות דרכה לתהילה או שתשלח את יאניס במגה טרייד ותתחיל לבנות מחדש
ברוקלין: בתסריט האופטימי מבחינת ברוקלין היא תצליח להחזיק עד סוף העונה מרוכזת בכדורסל ובקיץ הכל יפתח מחדש בהתאם לתוצאות של העונה (אליפות ויש סיכוי שכולם ממשיכים) בכל מקרה באופק הארוך טווח זו לא קבוצה שחוסמת את הקאבס, כוכב העל שלה בן 35 וכל השאר סביבו על כרעי פליטות פה או קריסה מנטלית
פילי: אמביד מדהים, אבל כבר ראינו שאמביד לבד אפילו כשהוא לא פצוע לא מספיק. הארדן רוצה ללכת בקיץ, אולי אפילו לחזור ליוסטון, ה DNA שלו לא מאפשר לו להיות כינור שני לאמביד, מקסי מתוק אבל חור בהגנה ושחקן של אנרגיות לא באמת יכול להיות מספר 2 של אמביד, טובי האריס כוכב קלאסי למנוע מהקבוצה ליפול לבורות בזמן שיש מכת פציעות של אמביד ו/או הארדן, אין לו סכין בין השיניים בפלייאוף
יוצא שהקאבס צריכה לבצע את ההתאמות לבוסטון שהיא הקבוצה להכות, שלושת האחרות יכו את עצמן יכנסו לסוג של בניה מחדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 4:59 pm 
Junior

לאב השחקן המשתפר? התכוונת השישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 5:07 pm 
מנהל פורום

כן, כן
סליחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 5:19 pm 
Junior

ושתי מחשבות לגבי הקאבס:
- בשביל להיות קונטנדרית (ולקחת את המזרח שם אותך שם) צריך שחקן טופ 10, אולי אפילו טופ 5. אפילו בוסטון שנבנתה מצויין, רחב, עם מספר 2 מהטובים שיש עדיין צריכה את קפיצת המדרגה של טייטום לטופ 10 ובפלייאוף של השנה שעברה כנראה לטופ 5 (חות מבגמר) כדי לקחת את המזרח. בקאבס יש 3 שחקנים שיכולים לכאורה להיות האלפא - מיטשל כרגע המוביל, לא בטוח שיש לו עוד מדרגה לעלות, גארלנד עדיין צעיר אבל אני לא בטוח שאני רואה אותו טופ 10, מובלי לכאורה ווילד קארד מטורף אבל עדיין צריך לקפוץ עוד הרבה רמות כדי להיות שם. אולי עם 3 שחקנים בטופ 20 הקאבס יצליחו לייצר מודל הצלחה קצת שונה
- יאניס כל כך טוב ועדיין בפריים שלו לכמה שנים, אז לא הייתי מהמר נגד הבאקס. אני מסכים שצפויה דעיכה של הצוות המסייע (שאולי כבר התחילה), אבל אני לא רואה אותו עוזב אלא דווקא מצליח לגייס עוד איזה כוכב שיחפש אליפות בסגנון של החבירה של דיוויס ללברון - נגיד טאונס. אני גם לא אתפלא אם מישהו כמו אמבייד ירצה לשחקן עם יאניס בשביל לקחת אליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 5:46 pm 
מנהל פורום

ברור, קצת פישטתי את הסיטואציה, יש עשרות הסתעפויות ומחסומים אפשריים. למשל פריחה מוקדמת של הפיסטונס או המג'יק
חבירה של אמביד ליאניס, כי קשה לי להאמין שיצליחו לבנות סביבו שוב שילוש כל כך מוצלח כמו ג'רו, מידלטון ולופז.לעניין הטופ 10. מיטצ'ל לא יהיה שם הוא צ'וקר ובכיין. אין לו אופי להיות שם. אולי גרלנד, לך תדע. מובלי מרגיש כמו שחקן פאסיבי, לברון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 5:58 pm 
Junior

ברור שיש המון הסתעפויות, אני רק חושב שהתקרה הנוכחית של הקאבס נמוכה ממה שצפוי בשנים הקרובות במזרח, גם מהכיוון של הקאבס וגם מהכיוון של הקבוצות האחרות (אורלנדו מעניינים, דטרויט עוד רחוקה לדעתי).
אגב הצטרפות של לברון יכולה בהחלט לטרוף את הקלפים. זה בעיקר יהיה סיפור אדיר ותו לא, אבל לך תדע. כנראה שהסגל המסייע סביבו בלייקרס חלש בהרבה ממש שיש כרגע בקאבס. הוא הביע לאחרונה תסכול מהסיטואציה בלייקרס, לדעתי הגמישות שלהם קטנה מאד ואם הוא באמת רוצה להיות תחרותי זה רק בקבוצה אחרת. השאלה איך הוא עובר - בטרייד? זה יכול להיות מחיר גבוה שיוריד את הרמה של הקבוצה שהוא יועבר אליה. הלייקרס יכולים ללכת לקראתו ולעשות לו ביי אאוט? נראה לי שהוא חתום ליותר מדי שנים.
אם לברון מקבל את הקאבס הנוכחיים as is (ושוב, אין לי מושג אם זה אפשרי) אני מניח שזה יכול לשים אותם כקונטנדרים השנה. אבל זה בעיקר נשמע לי לא אפשרי (או במחיר גבוה מדי) לאור החוזה שהוא חתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 01, 2023 7:51 pm 
Hall of Famer

אני רק אעיר, שבהנחה ויש יותר מחמש קונטנדריות (למשל העונה - בוסטון, מילווקי, ברוקלין, פילי?, ווריורס, קליפרס, דנבר, ממפיס, פליקנס?, פיניקס בתרחיש מסוים?), אז מטבע הדברים אפשר להיות קונטנדרית גם ללא שחקן טופ 5 (ואם נעמיק בספירה, אז גם עם שחקן על גבול הטופ 10).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 2:08 am 
Hall of Famer

אתה מפספס את כל הכיף של המעגליות בטיעונים של המשתמש שנעלב וכבר לא פה לאחרונה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 2:20 am 
Hall of Famer

סתם לצורך הדיון, זה דירוג שחקנים מלפני שבוע שהופיע לי כתוצאה ראשונה בגוגל
לא חושב שצריך להיכנס כאן לסוגיות לגבי דירוג שחקן כזה או אחר (כי זה לא עקרוני לשיח מבחינתי, אני סתם זורק שמות)
https://www.sportingnews.com/ca/nba/new ... bast4nmmal

אבל לגבי מה שהוזכר, האם 3 שחקנים "מהעשירייה השנייה בליגה" יכולים להרכיב קונטנדרטית?
לטעמי בוודאי שכן

בואו ניקח למשל את ג'יילן בראון (כי הוא כעת בקונטנדרטית, וסביר שללא מעט שנים), נשנמך את טייטום לאיזה סיאקם, ונוסיף את SGA. לא מספיק?
לאן באטלר ואדביו הגיעו ביחד - ראינו. אם היה לצידם איזה דווין בוקר/מיצ'ל/SGA/לילארד - זה לא היה מספיק בשביל להיות קונטנדרית עקבית?

האם קליבלנד בעונת 24-25 (העונה האחרונה בחוזה של מובלי, אחרי זה מי יודע מה יקרה) תהיה מספיק בשלה ומוכשרת? אין לדעת
אבל לטעמי עם 4 שחקנים שיהיו אז כבר בני 23-28 כמו גרלנד, מיצ'ל, מובלי ואלן, וסביר שלצד כמה שחקני רוטציה סבירים שכבר מחוברים איתם (אוסמן/אוקורו/וייד), ועם איזה וטרן או שניים שיצטרף לעגלה - אני לא רואה סיבות רבות לפסימיות עבורם

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 02, 2023 10:07 am 
Hall of Famer

הטענה שמגובה עובדתית לא אומרת שאתה לא יכול להיות קונטנדרית ללא שחקנים בטופ ווטאבר (5, 6, 7.4), אלא שבשביל לקחת אליפות, אתה צריך אחד כזה וכאמור העובדות מדברות על סטף קארי, יאניס, לברון, נוביצקי, קובי, דאנקן, שאק, ג'ורדן, האקים, מג'יק, בירד, מוזס, קארים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, Majestic-12 [Bot], uriel17 ו 37 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: