סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2023 6:56 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
סלטיקס בשארלוט: לא כוחות, בתחזיות טרום עונה שאני זוכר, שארלוט לא נחשבה קבוצת וונבייאמה אלא קבוצה שתתקע עוד עונה בשולי הפלייאין, בפועל זו אחת משלושת הקבוצות עם המאזן הכי גרוע בליגה, מה שאומר חזק בדיון על וונבאיימה. בוסטון תפסה פער על מילווקי וברוקלין, ככה שהיא יכולה להוריד רגל מהגז ולהיות רגישה לכל צורך במנוחה של כל שחקן או לתרגל דברים ספציפיים. בקיצור עם כל הכבוד לשעה הנוחה, לא צופה במשחק הזה
אינדי במילווקיאינדי בלי הליברטון וטרנר, מילווקי, פורטיס, יאניס וג'רו בספק, מידלטון בחוץ. מזל שהם מופיעים עם שם הקבוצה על המדים אחרת לא היינו מזהים את הקבוצות. לא משחק שאפשר ללמוד ממנו משהו
פליקאנס קליבלנד הקאבס בלי חוסרים משמעותיים, הפליקאנס בלי זאיון ו BI, בעונה שעברה בלי זאיון אבל עם BI נתנו עונה טובה מאוד, העונה בלי BI ועם זאיון רצו בצמרת של הקונפרנס. בלי שניהם הם מנצחים רק את הנמושות שבנמושות. הרב בספק. אם הקאבס ינצחו ומילווקי מפסידים הם עוברים להביל את הבית המרכזי
עוד בתפריט: ניקס-טורנטו, וושינגטון-ג"ס, אטלנטה מיאמי, מיני יוטה, גריז פיניקס, לייקרס רוקטס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 16, 2023 11:41 pm 
מנהל פורום

קוזזזזמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 12:35 am 
Senior

טייטום עם 51, אמנם נגד ההגנה של ההורנטס, אבל היה נראה שלא מסוגל להחטיא.
הסלטיקס נראים כמו הטים טו ביט העונה. הם גם הולכים להיות עם הביתיות לאורך כל הדרך.
הם אמנם עם עונה בריאה למדי וזה לא בטוח יימשך, אבל מנגד הם גם עמוקים למדי. בלי פציעות לבראון וטייטום, הם הפייבוריטים לאליפות בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 1:49 am 
Hall of Famer

הדיבור על ויקטור לשארלוט גרם לי לחשוב על כך שהוא נולד שנה אחרי שאמ.ג'יי פרש באופן סופי ומוחלט מהמשחק. אולי יש כאן גלגול נשמות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 1:51 am 
מנהל פורום

קארי השתלט על המשחק ב7 דקות האחרונות של הרבע הרביעי, + צ'אלנג מוצלח של קר, סידרו לווריורס ניצחון חוץ נדיר
כרגע טורנטו והניקס נושכים ושורטים אחד השני בהארכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 8:10 am 
Hall of Famer

שנגון מתחפש ליוקיץ וטוחן את הלייקרס. לצערי הוא מוקף האשפה רותחת, כולל גרסה חדשה של דיון ווייטרס העונה לשם גיילן גרין שהוא שחקן כדורסל מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 8:25 am 
Hall of Famer

איך שאני כותב את זה גרין שם איזה 11 נקודות ללא החטאה חח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 9:34 am 
מנהל פורום

עם כל הכבוד ל11 נק' הוא עדיין משחק רע, מוכשר אבל פרחח, כל הקבוצה הזו חוץ משנגון לא ראוי לצפיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 10:48 am 
Hall of Famer

ונתון קצת יותר זניח מהמשחק הוא השיא העונתי של אחד - לברון ג'יימס -48 נק'. כנראה הסקור השלישי בטיבו לשחקן מעל גיל 38. מייקל תפר 51 נק' כשהוא התקרב לגיל 39 ואילו ג'מאל קרופורד גם הוא רשם 51 נק', אבל הוא חצה את רף ה-39 3 שבועות לפני המשחק הזה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 10:57 am 
Junior

הלייקרס 3 משחקים מהמקום ה-6 במערב. אני לא בטים לברון, אבל הייתי רוצה לראות אותו בפלייאוף, לפחות כל עוד הוא בכושר הנוכחי. בלתי נתפס שבגיל 38 הוא קולע כמעט 30 נקודות למשחק.
לברון התבטא שהוא רוצה להיות בקבוצה מנצחת. הגמישות של הלייקרס מוגבלת מאד. השאלה אם לברון יבין את זה ויחליט בעצמו לעזוב ולנסות לבנות קבוצה מנצחת במקום אחר (אולי לבנות זו לא הגדרה נכונה, אלא להצטרף).
שאלה לפורום - אם מבקש, הוא יכול לקבל בייאאוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 11:19 am 
מנהל פורום

אני בעדו למרות שמעולם לא הייתי על העגלה שלו
שאלה טובה, דניאל
הלייקרס הוא מועדון שמפרגן לכוכבים שלו, גם כשזה בא על חשבון הכיס וההישגים שלהם.
לברון בחמישיה של האולסטר בזכות ולא בחסד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 2:11 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
הלייקרס 3 משחקים מהמקום ה-6 במערב.

או במילים אחרות, במקום ה-13 במערב...
נכון שהכל צמוד
אבל זה שהם בשלב כזה של העונה עדיין אחרי אוקלהומה - בלתי נתפס לכאורה

אני רוצה בדיוק הפוך "מהנרטיב"
כמה שיותר כאוס, כמה שיותר הפתעות
מינסוטה, פיניקס ולייקרס במקומות 11-13 זה תרחיש חלומי
יוטה ואוקלהומה משום מקום בפליי-אין משחקות זו מול זו...
איזה כיף
מי ייתן ונזכה לכך

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 2:26 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אני בעדו למרות שמעולם לא הייתי על העגלה שלו
שאלה טובה, דניאל
הלייקרס הוא מועדון שמפרגן לכוכבים שלו, גם כשזה בא על חשבון הכיס וההישגים שלהם.
לברון בחמישיה של האולסטר בזכות ולא בחסד

אני לא חושב שזה מועדון שצריך לפרגן לכוכבים שלו, אלא שזה גם אינטרס של המועדון. בניגוד למקרה של קובי, שהיה לייקר לכל החיים ולכן היה הגיוני שהוא יסיים את הקריירה בלייקרס, גם במחיר של לזרוק לפח כמה עונות (גם בשבילו וגם בשביל הקבוצה), פה האינטרסים אחרים. לברון רוצה ויכול להוביל קבוצה למאבק על האליפות, אבל זה לא יכול לקרות בלייקרס, בטח בלי למשכן את כל העתיד של הקבוצה (נגיד להעביר את הבחירות העתידיות שלהם כדי לחזק את הקבוצה כאן ועכשיו). מצד הלייקרס, זה לא שחקן שהיה שם כל הקריירה ולכן "שווה" לסחוב איתו עוד 2-3 שנים עד לפרישה. אם ישחררו אותו (נגיד שזה אפשרי), הם גם מפרגנים לעצמם כי הם מניעים תהליך של בנייה מחדש במקום לבזבז עוד 3 שנים ואז להתחיל תהליך כזה.
אני לא יודע אם החוזה של לברון סחיר, אולי הם יכולים לשלוח אותו תמורת חוזה נוראי ולקבל יחד עם זה בחירת סיבוב ראשון (החוזה הכי גרוע שעולה לי לראש זה ווסטברוק, אבל זה כבר אצלם...). גם אם לא, אם הם יכולים לעשות בייאאוט הם יכולים להמשיך את הבנייה מחדש ולהעביר את דיוויס בטרייד, במקרה הזה הם לדעתי בקלות יכולים לקבל את מה שיוטה קיבלה על גובר (ואפילו יותר), כלומר ערימה של בחירות וצעירים בחוזים נוחים. החוזה של ווסטברוק מסתיים בסוף העונה ואז הם בשנה הבאה עם קאפ ספייס נקי לגמרי (חוץ ממה שיקבלו בטריידים). זו אחלה התחלה להיות בה, למרות שאת הדראפט הקרוב הם יפספסו בכל מקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 4:18 pm 
Freshman

טוב לא יודע מאיפה להתחיל, אולי מהסוף…
דווקא יש להם בחירה העונה בכל מקרה, פשוט ניו אורלינס יכולה להחליף מה שמן הסתם יקרה והבחירה שלהם תהיה נמוכה יותר.
לגבי כמה לברון סחיר זה במילא תלוי בתנודות שוק ומצב של קבוצות אחרות ובכל מקרה רלוונטי רק בסוף העונה.
אם נגיד הלייקרס שוב מחוץ לפלייאין וההנהלה מנסה לעשות את עצמה תחרותית עם המהלכים (הכנראה לא רבים) שאפשריים על הקאפ ספיס- לראשונה נבין אם יש לטרייד של לברון איזושהי היתכנות.
מאחר ויש לו עוד עונה אחת אחרי זאת, בתיאום עם אופציית השחקן של דיוויס אני מהמר שאלא אם עולה אפשרות אמיתית לחזור לקליבלנד ו/או מיאמי ולהתמודד על אליפות- הוא ישלים את החוזה שלו בלייקרס.
כל עיניין הביי אווט לא נראה לי רלוונטי כשיש אופציית שחקן אולי יש פה מישהו שיודע, אבל לא רואה איך זה הגיוני לעשות ביי אווט לחוזה של 50-100 מיליון דולר ועוד על שחקן שמוכר כרטיסים ומרץ׳ כמו לברון.
לכן גם השאלה אם אפשר להוציא עליו בחירה היא די שולית, הבנאדם שווה לפרנצ׳ייז כ״כ הרבה כסף ,אני ממש מתקשה להאמין שעוד או פחות בחירה היא קריטית למועדון כשזה מה שעומד על הפרק.
הרבה חושבים שזו היתה טעות מצידו של לברון להאריך אבל נראה שהאופציה על השנה השנייה היא מה שחשוב כאן, מצד אחד נאמנות לדיוויס אותו גייס ללייקרס לעוד עונה והמתנה לראות מה קורה עם הבן בדראפט אחריה.

בכל מקרה יש שני דברים לתת עליהם את הדעת:
1. הקישקוש לגבי מישכון כל העתיד זה נרטיב שגוי, יש ללייקרס בחירות סיבוב ראשון השנה, שנה הבאה או 25 (אחת מהן לפליקנס), ובכל אחת מהשנים הבאות וגם בחירות סיבוב שני. לסחור ב27 ו29 לא ממשכן את כל העתיד.
2. למרות שהלייקרס לאורך ההיסטוריה נבנו לא מעט מהשוק החופשי ולאו דווקא מהדראפט, יש להם רקורד טוב של בחירות בשני הסיבובים בעשור האחרון אבל אין להם אף חוזה של שחקן צעיר ביד כרגע להתחיל בניה מחדש.

כ״כ הרבה שחקני רוטציה טובים עזבו את הלייקרס בעשור האחרון, והם נשארו עם זכויות בירד על אוסטין ריבס וווסטברוק וזהו.
אני לא חושב שאתה מקבל את תצורה בסטנדרט של גובר עכשיו על השאלה של לברון לשנה ודיוויס עם הפציעות, ואם האופציה היא לבנות על ריבס ובחירות (ומניח שעל אי אילו שחקנים שמקבלים בתמורה), האם זה באמת מסלול יעיל?
תלוי ברבה גורמים כמובן אבל נשמע לי שהאינטרס של המועדון אמור ליהיות למקסם את הסגל סביב הצמד בשנתיים הקרובות בזמן שמנסים להוסיף כמה שחקנים צעירים ראויים עם זכויות בירד מלבד ריבס כדי שיהיה משהו לבנות עליו-
ולהתחיל מחדש בעוד שנתיים וחצי כשיש איזה בסיס של 5 שחקני רוטציה בנבא.

הרי אם אנחנו עושים פאסט פווארד ל2025 או שש ומתפנה מאה מיליון בקאפ, תמיד ימצאו כוכבים שישמחו להגיע לל״א אבל אם רוצים את הטופ טיר שבא לקחת אליפות, צריך שיהיה בסיס שישכנע אותם שאפשר להתחרות.
בדיוק אגב כמו שהיה כשלברון החליט להגיע, חלקם שומשו כנכסים להביא חלק אחר וחלקם היו חלק חשוב מהאליפות כשחקני רוטציה (פופ, קוז, קארוסו וכו).
לא חושב שיש מישהו שיכול להציע להם בחירות לוטרי מוכחות כי למה שדטריוט או יוסטון יביאו את דיוויס עכשיו? אז על מה בונים אם מתחילים עכשיו, בחירות סוף סיבוב ראשון ושחקני רוטציה שיהיו בסוף הקריירה בסוף העשור?
כאילו, מה הטיימליין פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 17, 2023 6:24 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
עם כל הכבוד ל11 נק' הוא עדיין משחק רע, מוכשר אבל פרחח, כל הקבוצה הזו חוץ משנגון לא ראוי לצפיה

כן הוא chucker רציני. ללא מסגרת טובה הוא יגמור כמו גאנר טיפוסי שמעיף זריקות קשות בפיידאווי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 15 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה