uriel17 כתב:
אני בעדו למרות שמעולם לא הייתי על העגלה שלו
שאלה טובה, דניאל
הלייקרס הוא מועדון שמפרגן לכוכבים שלו, גם כשזה בא על חשבון הכיס וההישגים שלהם.
לברון בחמישיה של האולסטר בזכות ולא בחסד
אני לא חושב שזה מועדון שצריך לפרגן לכוכבים שלו, אלא שזה גם אינטרס של המועדון. בניגוד למקרה של קובי, שהיה לייקר לכל החיים ולכן היה הגיוני שהוא יסיים את הקריירה בלייקרס, גם במחיר של לזרוק לפח כמה עונות (גם בשבילו וגם בשביל הקבוצה), פה האינטרסים אחרים. לברון רוצה ויכול להוביל קבוצה למאבק על האליפות, אבל זה לא יכול לקרות בלייקרס, בטח בלי למשכן את כל העתיד של הקבוצה (נגיד להעביר את הבחירות העתידיות שלהם כדי לחזק את הקבוצה כאן ועכשיו). מצד הלייקרס, זה לא שחקן שהיה שם כל הקריירה ולכן "שווה" לסחוב איתו עוד 2-3 שנים עד לפרישה. אם ישחררו אותו (נגיד שזה אפשרי), הם גם מפרגנים לעצמם כי הם מניעים תהליך של בנייה מחדש במקום לבזבז עוד 3 שנים ואז להתחיל תהליך כזה.
אני לא יודע אם החוזה של לברון סחיר, אולי הם יכולים לשלוח אותו תמורת חוזה נוראי ולקבל יחד עם זה בחירת סיבוב ראשון (החוזה הכי גרוע שעולה לי לראש זה ווסטברוק, אבל זה כבר אצלם...). גם אם לא, אם הם יכולים לעשות בייאאוט הם יכולים להמשיך את הבנייה מחדש ולהעביר את דיוויס בטרייד, במקרה הזה הם לדעתי בקלות יכולים לקבל את מה שיוטה קיבלה על גובר (ואפילו יותר), כלומר ערימה של בחירות וצעירים בחוזים נוחים. החוזה של ווסטברוק מסתיים בסוף העונה ואז הם בשנה הבאה עם קאפ ספייס נקי לגמרי (חוץ ממה שיקבלו בטריידים). זו אחלה התחלה להיות בה, למרות שאת הדראפט הקרוב הם יפספסו בכל מקרה