סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 2:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 11:56 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
הרוב פה צעירים אבל הרגיש שלי שעדיף לכתוב בת'רד "דור העתיד" יותר על שחקנים בגיל נוער. אז פתחתי ת'רד נפרד.

אז קודם כל הכי הגיוני לבדוק מי יעלה ביחד עם עפולה (בהנחה שאכן תעלה):
תומר אסייג, רכז צעיר שעשה עונה מדהימה, הוא מועמד דיי ודאי לעלות איתם אני מניח... אלא אם יקבל פתאום הצעה טובה מקבוצה אחרת בליגת העל. לא יודע מה מצב החוזה שלו. הוא לא אותו סגנון כמו מושקוביץ' (אסייג יותר פליימייקר) אבל בערך באותו גיל ונתונים פיזיים דומים ולדעתי יכול בכיף לקבל 20 דק' למשחק ולהיות משמעותי.
יש גם את לוקאס גולדנברג המתאזרח הארגנטינאי שהיה מדהים במשחק שלשום על העלייה. מהסטט' נראה שהוא לא הכי יציב והמשחק לא היה לגמרי מייצג, אבל 1.96, חזק, משחק פיזי, קליעה טובה. מתסבר שהוא כבר בן 30, אבל הוא בהחלט יכול לתת דק' טובות גם בליגת העל.

קורן ז'ורנו ורועי נציה הם כבר שחקנים ליגה לאומית קלאסיים ואני בספק שימשיכו לליגת העל.

הבאים בתור הם כמובן בורג ושרף מנתניה. שרף זה מקרה מיוחד ואני בטוח שהרבה קבוצות, אם לא כולן, ירצו להחתים אותו, אבל אין כמעט קבוצות כמו גליל שבאמת יתנו לו את המפתחות אז אם יש לו אופציה בחו"ל, אולי זה עדיף.
לגבי בורג - הוא בוודאות יהיה בליגת העל, השאלה רק איפה. הבעיה שבתור סקורר שצריך את הכדור ביד ורגיל לייצר לעצמו את רוב הזריקות הוא יהיה קצת בבעיה. מה גם שלייצר מצבים ברמת הליגה הלאומית וברמת ליגת העל זה דבר שונה לגמרי. הוא יצטרך לעשות הסתגלות גדולה מאוד ואני סקפטי לגבי הסיכוי שלו להצליח בליגת העל.

דורי סהר - הוא לא סקורר ולא כוכב וגם בנוער תמיד היה לו נוח להיות מאוחרי אבדיה. לדעתי הרבה יותר מתאים לו להיות רול פלייר ומה שהוא עשה בנתניה, הוא גם יכול לעשות בליגת העל. רק לעבוד עוד על הקליעה ועל הבטחון בכללי. בהרצליה לא הלך, אבל בקבוצה אחרת - אולי ב"ש, אולי קרית אתא, אולי ר"ג/אשקלון מי שתעלה.

האמת שבכל שאר הליגה בקושי מצאתי שחקנים שכביכול יש להם קייס.
מי שכן בהחלט יש לו זה עמית עבו שסיים כקלעי הישראלי המוביל בליגה יחד עם בורג (18.2 נק' למשחק). אופי בעייתי וספק אם יכול או בכלל ירצה להיות שחקן שעולה ל-10 דק' מהספסל. יכול להיות שיעדיף להמשיך לככב בלאומית.

מי עוד? שוהם גת? גיא פלטין? שמואל מלכוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 12:32 pm 
Freshman

אולי גל גילינסקי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 2:42 pm 
Freshman

מאמין שהירש באופן כמעט ודאי יהיה בליגת העל,כבר שנתיים שיש לו הצעות מליגת העל,מאמין שבעונה הקרובה אכן יעבור לליגת העל,בטח אם רמת גן תעלה,על תקן ישראלי,גבוה עם סייז וקליעה,בהחלט מצרך שקבוצות יקפצו עליו.
אני אישית מאוד מחבב את עמית עבו,הוא שחקן עם רמת כישרון באמת בלתי רגילה בסטנדרטים ישראלים,אבל ציינת את מקרה האופי,עד כה לא באמת זכה להזדמנות בליגת העל ומאמין שאם באמת יתנו לו כ10 דקות למשחק הוא יכול להיות מצוין כאינסטנט אופנס.
לצד השמות שזרקת בסוף,אפשר לציין גם את עידן אלבר ואליעד טל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 21, 2023 2:09 pm 
Freshman

מסיבות מסוימות יצא לי לראות השנה לא מעט משחקים בלאומית, בעיני גיא פלטין ועידו שבת בשלים לעשות קפיצת מדרגה. מעניין אם רמת גן ועפולה ימשיכו את מסורת קריית אתא ובמידה מסוימת גם גליל שהשאירו פחות או יותר את הבסיס הישראלי ואפילו זר אחד לליגת העל, לדעתי הסגל של רמת גן יותר מתאים משל עפולה לכך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 21, 2023 7:39 pm 
Hall of Famer

קרית אתא לא השאירו יותר מדי
כלומר בסוף את הטון נתנו בריסקר (שאף הגיע תוך כדי העונה), משעור וחנוכי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 22, 2023 3:29 pm 
Freshman

הם פתחו את העונה עם סטיבנס, דוידי, לוגשי, קפלן, עמירם, ראובן ואני יודע שהם השקיעו הרבה מאמץ בניסיון להשאיר את גור לביא
השחקן המשמעותי היחיד שלהם שלא פתח שם את העונה הוא ג'ורנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 22, 2023 11:35 pm 
Hall of Famer

תלוי איך מסתכלים על זה.
כלומר אמנם טכנית "השאירו את כולם", אבל מעשית כל הנשארים ביחד שיחקו סביב 55 דקות למשחק: סטיבנס 32, דוידי 14, לוגשי 8.
וזו חלילה לא ביקורת או משהו, הם עשו עונה נפלאה: סגל יציב, ללא החלפות וכו'.
זה שסטיבנס היה אולי הזר הכי טוב שלהם, ועדיין הצליחו להישאר בליגה די בקלות - שאפו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 7 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 106 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה