סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 1:14 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 330 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דראפט 2023
הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2023 5:39 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יש עוד זמן רב עד לדראפט עצמו, בערך חמישה חודשים אם לדייק, אבל בדה רינגר כבר העלו את מדריך הדראפט המתעדכן שלהם, כנראה בגלל הייפ וומבניאמה וחבריו למחזור. בינתיים נראה שקווין אוקונור בעצמו לוקח את הסיפור באופן משועשע, עם חלק מההשוואות שהוא הכניס שם: פרוספקט אחד מושווה לסמי-טריילר עם מנוע של פרארי, אחר ל"לאבה, אש והשמש" (צלף לבן, כמובן), קריס מוריי ל"קיגן מוריי שמאלי" (הם אחים), ויש גם עקיצות שמופנות כלפי ווסטברוק וג'בארי פארקר. טריי מרפי הוא ה"באז-ניים" החדש כנראה בתחום הזה של השוואות פרוספקטים, מופיע ב shades of אצל שניים מהטופ 12.
ואם תהיתם למי יושווה וומבניאמה, התשובה בלינק (ספויילר - ההשוואה כוללת כמובן את הצירוף Gen-Z):

https://nbadraft.theringer.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דראפט 2023
הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2023 7:47 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תמיד כיף לקרוא את המדריכים שלהם. אני כרגע בסוף הלוטרי שם נמצא אנתוני בלאק שמושווה ללונזו בול ונראה כמו סייד שואו בוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 22, 2023 11:15 pm 
Senior

קיגן וקריס מארי הם לא רק אחים, אלא תאומים, אולי אפילו זהים לא? מעניין אם הם תאומי מראה. שזה די מגניב אם כן, כי קריס גם קצת עושה מה שקיגן עשה באיחור של עונה בכל פעם.

המדריך של דה רינגר, כרגיל, ממש נוח וכיפי, השיידז אוף קצת עצלים לפעמים ( וכוללים רק בסט קייס סנריו כמעט), אבל נחמד ממש לקרוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2023 1:17 pm 
Senior

דריוס מיילס - לא זה שאתם מכירים מהקליפרס של שנות ה2000 והסרט עם סקרלט ג'והנסון - אלא שחקן שנה שלישית במכללת אלבמה מואשם ברצח של אישה.
הוא עצמו מעולם לא היה פרוספקט אמיתי להיבחר בדראפט וכמובן שלא יראה דקה בליגה, אלא שמסתבר שאת האקדח ששימש לרצח הביא לו חברו לקבוצה ברנדון מילר.
מילר עד הימים האחרונים נחשב למועמד חזק לבחירה 3-5 בדראפט הקרוב. כרגע ממה שאני מבין הוא לא חשוד בסיוע לרצח, אלא על תקן עד במשפט שמתקיים נגד מיילס.
הוא ממשיך לשחק באלבמה והלילה גם קלע שיא קריירה של 41 נקודות וסל ניצחון, אבל הסיפור הזה מן הסתם מעורר לא מעט הדים וביקורת.

מאוד מסקרן איך הדבר הזה הולך להשפיע לו על הקריירה. אני קטונתי מלנבא אם זה הולך לפגוע בה, לרסק אותה או שבסופו של דבר, כל עוד לא יואשם בבית המשפט בכלום, לא ישפיע עליה.
יהיה מעניין לעקוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2023 2:05 pm 
Junior

זה המקום לדבר על וומבניאמה? אני לא פוגע בכל התחזיות שלי, על לוקה למשל חשבתי שהשמנמנות היחסית שלו תגביל אותו משמעותית ושהוא יהיה שחקן של 15-5-5 בעונת הרוקי ומשם ישתפר לכיוון ה-20-22; טעיתי בערך בהכל.
לגבי וומבי, אני מודע לציפיות שבנו עליו ולזה שכל סקאוט טוען שהוא כשרון של דור, ואני לא מתווכח עם הכשרון. מה שכן, אני לא חושב שיש תקדים לשחקן במימדים האלה שהגיע לקריירה שלא הושפעה בצורה משמעותית מפציעות. פורזינגיס בגובה דומה ובנוי חזק יותר, ומפסיד לא מעט משחקים + עונה שלמה. וומבי דקיק כמו אטריה, הברכיים שלו צריכות להיות עשויות מיהלומים כדי לא להישבר. הוא הולך להילחם כל יום עם מפלצות של 110 קילו, זה לא הליגה הצרפתית. אני בכנות לא חושב שהוא הולך להיות מסוגל לעלות ערב ערב ולתת בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2023 2:16 pm 
מנהל פורום

stpsg כתב:
זה המקום לדבר על וומבניאמה? אני לא פוגע בכל התחזיות שלי, על לוקה למשל חשבתי שהשמנמנות היחסית שלו תגביל אותו משמעותית ושהוא יהיה שחקן של 15-5-5 בעונת הרוקי ומשם ישתפר לכיוון ה-20-22; טעיתי בערך בהכל.
לגבי וומבי, אני מודע לציפיות שבנו עליו ולזה שכל סקאוט טוען שהוא כשרון של דור, ואני לא מתווכח עם הכשרון. מה שכן, אני לא חושב שיש תקדים לשחקן במימדים האלה שהגיע לקריירה שלא הושפעה בצורה משמעותית מפציעות. פורזינגיס בגובה דומה ובנוי חזק יותר, ומפסיד לא מעט משחקים + עונה שלמה. וומבי דקיק כמו אטריה, הברכיים שלו צריכות להיות עשויות מיהלומים כדי לא להישבר. הוא הולך להילחם כל יום עם מפלצות של 110 קילו, זה לא הליגה הצרפתית. אני בכנות לא חושב שהוא הולך להיות מסוגל לעלות ערב ערב ולתת בראש.

ESPN בדיוק עשו עליו כתבה עם גבעוני ווינדהורסט שנסעו לצפות בו בפריז. שווה לראות:
https://www.youtube.com/watch?v=6jjpfGkag7g

"כישרון של דוראנט בגוף של קארים עבדול ג'אבאר"
התייחסו גם לעניין הפציעות (יש לו צוות שבנה לו תוכנית מיוחדת של כמה שנים כשהוא היה צעיר יותר שהמטרה שלה שעכשיו ובעתיד הוא לא יפצע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2023 4:26 pm 
Junior

stavs כתב:
דריוס מיילס - לא זה שאתם מכירים מהקליפרס של שנות ה2000 והסרט עם סקרלט ג'והנסון - אלא שחקן שנה שלישית במכללת אלבמה מואשם ברצח של אישה.
הוא עצמו מעולם לא היה פרוספקט אמיתי להיבחר בדראפט וכמובן שלא יראה דקה בליגה, אלא שמסתבר שאת האקדח ששימש לרצח הביא לו חברו לקבוצה ברנדון מילר.
מילר עד הימים האחרונים נחשב למועמד חזק לבחירה 3-5 בדראפט הקרוב. כרגע ממה שאני מבין הוא לא חשוד בסיוע לרצח, אלא על תקן עד במשפט שמתקיים נגד מיילס.
הוא ממשיך לשחק באלבמה והלילה גם קלע שיא קריירה של 41 נקודות וסל ניצחון, אבל הסיפור הזה מן הסתם מעורר לא מעט הדים וביקורת.

מאוד מסקרן איך הדבר הזה הולך להשפיע לו על הקריירה. אני קטונתי מלנבא אם זה הולך לפגוע בה, לרסק אותה או שבסופו של דבר, כל עוד לא יואשם בבית המשפט בכלום, לא ישפיע עליה.
יהיה מעניין לעקוב.

טוב, לפי דוחות הסקאוטינג הוא אכן skilled and willing passer

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 23, 2023 7:47 pm 
Sophomore

stavs כתב:

יהיה מעניין לעקוב.

ובינתיים מילר אתמול עם משחק נהדר בניצחון דחוק בהארכה של אלבאמה על סאות' קרוליינה. 41 נקודות, כולל הסל ששלח את המשחק להארכה 4 שניות לסיום, וגם סל הניצחון עם שנייה אחת על השעון בסוף ההארכה.

מעבר לשלשות (43% בווליום גבוה, כולל כאלו שהוא מייצר לעצמו), מילר השתפר מאוד ביכולת להגיע לצבע ולסיים שם ביעילות, מה שנראה כמו נקודת התורפה שלו בתחילת העונה. בעשרת המשחקים הראשונים של השנה הוא קלע 33% מהזריקות שלו בתוך הקשת. ב-19 המשחקים האחרונים הוא עומד על 60% מצויינים מ-2, שהרבה מהן מגיעות מיצור עצמי. המספרים שלו (נקודות, אחוזים מכל הטווחים, ריבאונד) יותר טובים מאלו של ג'בארי סמית' בעונה שעברה, ולמי שזוכר סמית' היה מועמד מוביל לבחירה הראשונה וזו נחשבה הפתעה כשאורלנדו לא לקחו אותו (בדיעבד יופי של החלטה של המג'יק).

מה זה אומר על מילר, אם נתעלם לרגע מההשלכות האפשריות של סקנדל האקדחים? לדעתי הוא כרגע המועמד המוביל לבחירה השלישית, מאחורי ויקטור וסקוט. ההבדל המרכזי בינו לבין סמית' הוא שמילר כבר בן 20 ולמעשה הוא מבוגר בחצי שנה מסמית' שעוד לא מלאו לו 20. אבל מבחינת פרופיל גופני ויכולות, בעיקר הקליעה, יש ביניהם לא מעט דימיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 9:35 am 
Senior

הלילה הלוטרי + פרסום הבחירה הראשונה בדראפט הקרוב.
סתם, לא באמת יפרסמו אותה, אבל מי יהיה השחקן כולנו יודעים כבר 10 חודשים והלילה נדע מי תהיה הקבוצה שתיקח אותו.

דטרויט, יוסטון וס״א עם הסיכויים הגבוהים ביותר, אח״כ שארלוט, פורטלנד, אורלנדו, אינדיאנה ו-וושינגטון ואחריהן זה כבר די לונג-שוט.

הכי פחות אני רוצה שיוסטון או אורלנדו יזכו בבחירה הראשונה. יוסטון כי אני מרגיש שזה רק יהפוך את כל מה שקורה שם לעוד יותר מתסכל, אורלנדו בגלל שגם הרכזים שאפשר יהיה להשיג בבחירות 2-4 או אפילו 5 יהפכו את המצב שם לורוד לאללה.
אבל האמת היא שכל מועדון שיזכה בבחירה הראשונה זה יהיה מלהיב, בין אם כי זה יהפוך לחלוטין את התקווה שיש סביב הפרנצ׳ייז לבין זה שייתן בוסט אדיר למשהו שכבר נראה קצת מבטיח.

ממה שאני מבין גם אחרי וומבי, יש כשרון בצמרת ואז נפילה באיזור מקום 5, ככה שיהיה מעניין לראות מי יוגרלו לתוך הרביעייה הראשונה; עם סיכויי הדראפט החדשים יש סיכוי לא רע למישהי שהתחתרה על כרטיס לפליי-אין שתשתחל לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 11:11 am 
Junior

מסכים איתך לגבי יוסטון ואורלנדו, לא חושב גם שמגיע למג'יק לבחור ראשונים שנה-אחר-שנה, ועוד אחרי שנהנינו מהלוקסוס הזה באמצע שנות ה90 ועשור לאחר מכן, הגרילו שוב בחירה ראשונה איך שיצאו לבנייה מחדש (גם בחירה 2 בדראפט 2013 היתה שוות ערך לבחירה ראשונה, לאור החירבוש הקולוסאלי של הקאבס עם בנט, אבל זה היה מחזור דראפט מחורבן לבחור בו מכל פוזיציה כמעט).
מוסיף גם את דטרויט לרשימת הקבוצות שאתבאס אם יזכו, נכון שקייד-אייבי-X-וומבי-דורן יהיה מסקרן מאוד לצפייה, אבל גם במקרה שלהם, לא רוצה לראות קבוצה זוכה בג'ק פוט בפעם השנייה תוך שלוש שנים.

לעומת זאת, דירוג הפייבוריטיות הסובייקטיבי שלי הוא:

1. פורטלנד (10.5%) - אני משוחד כמובן, אבל אחרי הנפילה עם אודן והחמצת דוראנט לפני עשור וחצי כבר, מגיע לנו תגמול הולם בדמות הכלאה של אודן עם דוראנט...בתקווה שזה לא יחרוץ את גורלו של וומבי לרקורד בריאותי שינוע בין אודן, וולטון ובואי /:
לילארד יתוגמל על נאמנותו לפרנצ'ייז, נורק יצדיק את השארתו כסנטר בזמן שוומבי נשמר מפיזיות-יתר בצבע, גרנט יוחתם מחדש כסמול הפותח, סיימונס ושארפ יתחרו על תפקיד הסייד קיק הצעיר בחמישייה.

2. אינדיאנה (6.8%) - לדעתי האובייקטיבית יותר, זה היעד המושלם עבור וומבי וגם המוצדק ביותר. מעולם לא בחרו ראשונים בדראפט, הכי גבוה שלהם היה בחירה 2 בדראפט 83 (סטיב סטיפאנוביץ'??), דראפט 85 (וויימן טיסדייל) ודראפט 88 (ריק סמיתס, שאגב נתקלתי בהשוואה חלקית של וומבי אליו, מניח שמבחינת שילוב של סייז, קואורדינציה וקליעה ממרחק). מאז ג'ורג' מקאלוד שנבחר 7 שנה לאחר מכן ועד מתורין שנבחר 6 אשתקד, הם לא בחרו גבוה יותר מבחירה 10, כלומר במשך יותר משלושה עשורים. גם לא עשו טנקינג בוטה, השאירו את טרנר והילד ונזהרו על הליברטון שנפצע באמצע העונה (ואז החלה ההתדרדרות שלהם). מבחינה מקצועית, טרנר ישמור על וומבי מאיוש עמדת הסנטר, אבל ישאיר לו צבע פנוי עם הקליעה משלוש. הליברטון יפעיל אותו, מתורין ילהיב לצדו, והילד/נסמית ישלימו חמישייה נהדרת.

3. ספרס (14%) - אומנם עשו טנקינג שהחל כבר עם תחילת הקיץ האחרון, אבל מותר להם פעם בכמה עשורים - ואסל וזוהאן (11, 9 בהתאמה) היו הבחירות הכי גבוהות שלהם מאז שדאנקן נבחר ראשון. גם עבר כמעט עשור מאז האליפות האחרונה שלהם, ובשנים שמאז הם ניסו לסחוט עוד קצת מעונותיו האחרונות של דאנקן, לבנות מחדש סביב קוואי ואלדריג', להידפק מקוואי, להישאר תחרותיים כמה שאפשר עם דרוזן שהגיע במקומו, עד שהחליטו לפרק סופסוף. אני גם חושב שעסקת דז'ונטה לא נועדה רק לשם טנקינג בלבד, הם ראו שהוא לא מוכן להאריך חוזה והבינו שתג המחיר הבא שלו יהיה יקר מדי עבורם (אם בכלל היה מעוניין לחתום שם מחדש), גיששו וקיבלו עליו הצעה שקשה מאוד לסרב לה. כאן הבנייה סביב וומבי תהיה הדרגתית יותר, ינסו גם את זאק קולינס לצדו בסנטר, וגם את זוהאן עם וומבי כסנטר, אבל יש את ואסל כמס' 2 מעניין ולפחות עוד ביקור אחד בלוטרי הבא.

4. הורנטס (12.5%) - עוד פרנצ'ייז שמעולם לא בחר ראשון בדראפט, אם כמובן מתעלמים מהכינוי שניו אורלינס הסכימה לשחרר ומתייחסים לאקספנשן דראפט של 2004 כנקודת המוצא. באותה שנה הם עשו טרייד אפ בשביל לבחור שניים בדראפט (אמקה אוקאפור), ולפני 11 שנה הם סיימו עונה מחפירה בהגרלת הבחירה השנייה שוב, מה שהיה עשוי לזכות אותם בבראדלי ביל במקום בפרס הגדול עם הגבה האחת...בפועל הם נפלו חזק עם קיד-גילכריסט. כך שיש להם קייס חזק בגזרת הקארמה. ברמה המקצועית, הציוות לאמלו-וומבי יהיה מלהיב מאוד, מארק וויליאמס יפתח בסנטר אבל לפחות אחד מבין ברידג'ס/וושינגטון יוכל לשחק 4 כשהחייזר יעלה עמדה אחת מעלה.

5. יוטה (4.5%) או טורונטו (1%) הן שתי הקבוצות שאשמח לראות אותן עושות את הבלתי יאומן (במיוחד במקרה של טורונטו מן הסתם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 11:14 am 
Hall of Famer

הקבוצה שלא הייתי רוצה שתבחר ראשונה? ברור שפורטלנד. שחקן פנים שנבחר גבוה בדראפט עם מבנה גוף שחשוד לפציעות? כבר ניסינו את זה פעמיים ופעמיים זה נגמר טראגי.
אחר כך שארלוט. הם כבר ימצאו את הדרך לחרבן את העסק.
גם לא הייתי רוצה שדטרויט יקחו אותו. לא אוהב את מה שהם עושים.
סן אנטוניו זה מעניין, כי המועדון והמעטפת יתנו לוומבי צ'אנס נהדר לגדול ולהצליח. מצד שני, אין שם כלום. אולי הקבוצה עם הכי מעט כישרון ועם הסגל הכי לא אפוי.
דווקא אני כן הייתי רוצה שאורלנדו יזכו, כי עם וומבי הם אמורים להפוך תוך עונה או שתיים לקונטנדרים. קצת מה שהיה עם אוק-סיטי בעונה אחרי דוראנט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 11:41 am 
Junior

כן כן, ברור לי שלא נפסיק לשמוע דיבורים כאלה אם פורטלנד תזכה הלילה, אבל זה מחיר שאהיה מוכן לשלם בשביל הצ'אנס שהפעם זה ייגמר אחרת.
אודן לא דאג לעצמו ולשיקום שלו, בניגוד לכל מה שמדווח על וומבניאמה ואופן הטיפול המתוכנן בגוף שלו מזה שנים.
ובאופן כללי אני מאמין גדול בניסיון העבר ובהתקדמות הידע, בטח שבגזרת רפואת הספורט, כגורמים התורמים לכך שמה שהיה הוא לא (שבהכרח) יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 12:37 pm 
Hall of Famer

ברור לי שאתה מוכן לשלם מחיר בשביל פורטלנד. אני לא רוצה להתעסק עם הקארמה והייתי מאד רוצה לראות מה וומבי יכול להיות עם קריירה מלאה ולא להתעסק בספקולציות מה הוא היה יכול להיות אילולא הפציעות שלו. לי לא אכפת מפורטלנד, אלא מוומבי.

אני מסכים איתך שרפואת הספורט התקדמה, אבל עדיין הגוף האנושי הוא מוגבל. אמביד סובל לאורך כל הקריירה שלו מפציעות, בגלל הגוף שלו. צ'ט הולמגרן הדקיק גמר את העונה עוד לפני שהתחיל אותה ולך תדע מה יהיה איתו בעתיד. אני חושב שהגודל ומבנה הגוף של וומבי מעורר חשש. אני מקווה לטוב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 12:56 pm 
Junior

אני לא מומחה לפילוסופיה הודית, אבל כשאתה מדבר על "קארמה" והתעסקות איתה אם "אלי הלוטרי" מאפשרים לבלייזרס לבחור ביגמנים נדירים בבחירות גבוהות בדראפט (מה שפוטר אותנו, אני מניח, מהצורך להסביר את ראשיד וואלאס ואלדריג', שנבחרו בטופ 5 ונהנו מקריירות ארוכות ובריאות?), אתה מניח כאן איזושהי הצטברות של מעשים רעים מצד הבלייזרס (או אפילו בגלגולם הקודם כקבוצת גלדיאטורים בתקופת האימפריה הרומית...).

בפועל, כל הגישה הזאת של "ביגמנים מוכשרים ונדירים שנבחרו ע"י פורטלנד ובקושי שיחקו" (אגב, ברנדון רוי גם מסופח לקארמה הרעה הזאת?), זו חשיבה מיסטית שמתאימה יותר לספקטרום הלבנטיני המקומי של "עין הרע" ו"כולו מכתוב".

בקיצור, הבלייזרס זוכים הלילה בלוטרי על אפך, חמתך וקארמתך P:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 1:40 pm 
Hall of Famer

אה, ברור שזה לא רציונלי, ולמען האמת גם לא רציני.
אבל כן, יש אצלי חשש מאד לאורך הקריירה של וומבי וכמה הוא יהיה בריא במהלכה. למרות התקדמות רפואת הספורט, הרקורד של שחקנים דומים מבחינת פציעות ואורך קריירה לא טוב בכלל עד גרוע מאד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 5:34 pm 
Hall of Famer

אני אישית מאמין שוומבי יסבול מפציעות כמו כוכב ממוצע בנ.ב.א.
(שזה לא מעט כשחושבים על זה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 5:40 pm 
מנהל פורום

יש לציין שהצרפתים לא פראיירים וומבי קיבל תמיכה מאוד מקיפה בנושא, ממה שפורסם. הוא עושה לאורך שנים המון תרגילים שהמטרה שלהם למזער פציעות. כל מיני הליכות מוזרות על קצות האצבעות לפני כל אימון ומשחק ותרגילי חיזוק אחרים. מבנה גוף כה ייחודי גם מצריך אימון ייחודי שמותאם ספציפית אליו. גם דואגים שלא יעלה בכוונה מסת שריר בחלק גוף העליון, כי בשלב הזה זה יפגע באיזון שלו.
אבל גם באותה מידה הכל ישתנה ברגע שהוא יגיע לאינטנסיביות של 82 משחקים בעונה וכל הטיסות וכמובן המשחק עצמו הרבה יותר פיזי. מה גם שבסוף במקרה של היתקלות עם שחקנים במשקל 120 קילו הוא יהיה הרבה הרבה יותר שביר משחקנים בגובה "רגיל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 5:51 pm 
Junior

בא לי לראות את אוקלהומה זוכים, או את טורונטו או דאלאס. מניח שזה לא יקרה, אבל אני גם פחות אופטימי לגבי וומבי כי המבנה הזה + העומס הפיזי לא יכולים להסתדר ביחד על פני עונה של 70 ומשהו משחקים. אולי זה יעבוד אם הוא יהיה בלואד מנג׳מנט מהשניה הראשונה של הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 6:35 pm 
Hall of Famer

לפי מה שעולה מההודעות פה, אז אולי לא כדאי לבחור אותו ראשון
(נאמר חצי בבדיחות הדעת, אבל אולי לא לגמרי...)
כאילו ברור שזו החלטה די בלתי אפשרית לוותר עליו ביודעין - כי יש פה סיכון תדמיתי לצאת אידיוט ברמה היסטורית עוד כמה שנים, אבל לכו תדעו

או בניסוח אחר
אולי קבוצות מסוימות "קונות כעת" לצאת בבחירה השנייה
חרף שזה אובדן הסיכוי לויקטור

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 8:33 pm 
Hall of Famer

לבחור את ויקטור זה לשנות לגמרי את הקבוצה שלך ל-7-10 השנים הקרובות.
אנשים יהיו על קצה המושב בהגרלה ויתפללו.

אני אישית לא חושב שיש כאן סיטואציית ציון
ובטח לא אודן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 8:44 pm 
Hall of Famer

מה ההבדל מזאיון לכאורה?
דווקא דוגמא מצוינת
בדיעבד, בינתיים, לא בטוח שהבחירה בו מוכיחה את עצמה

זה לא אומר שזו הייתה טעות...
אבל זו המציאות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 8:56 pm 
Hall of Famer

מספר דברים:
1. תחושתי (אולי לא נכונה) היא שציון לא סופר ממוקד בכדורסל ובהצטיינות על הפרקט ועל כן לא מכין את הגוף שלו באופן אופטימלי א-לה לברון. קשה להעריך אבל אני מנחש שוומבי בוגר ואחראי יותר וממוקד יותר בכדורסל.
2. אני חושב שהשילוב של משקל ואתלטיות אצל ציון והדברים שהוא עושה על הפרקט הוא מסוכן ומועד לפורענות יותר מהגובה ומבנה הגוף של וומבי. ציון מאתגר את הגוף שלו ממש. וומבי משחק כדורסל באופן "רגיל", פשוט במימדים אחרים.
3. לוומבי צפויה להיות (אני מקווה לפחות) קליעה טובה יותר. כלומר, הוא פחות מבוסס ונשען על אתלטיות.
4. ציון הוא במידה רבה אנדרסייזד (הוא ממש צריך את הקפיציות שלו), אי אפשר להגיד את זה על וומבי:)
5. לא זכורה לי היסטוריה של פציעות שמדברים עליה בניגוד לאודן למשל. וומבי עמיד למדי עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 9:23 pm 
Hall of Famer

עד שאודן הגיע לאן.בי.איי הוא לא סבל מפציעות בברך. בעונת הקולג' הוא אמנם היה פצוע, אבל הפציעה הייתה ביד ימין. אודן לא נחשב כמועמד לפציעה בעת הדראפט. זה לא היה סם בואי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 9:26 pm 
Hall of Famer

אני מכיר את הסיפור.
בפועל, הוא נפצע.

+ אודן נראה בן 40 כשהוא היה בן 20.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' מאי 16, 2023 9:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 16, 2023 9:27 pm 
Hall of Famer

ספקולציה אחרת עד ללוטרי (כי משעמם)
האם יש תרחיש שקבוצה מסוימת תקבל את זכות הבחירה הראשונה ותנסה לסחור בה? (לכאורה יהיה ביקוש שיא...)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 330 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: d.k., Google [Bot], קובי, קרטמן ו 134 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה