Bluey כתב:
B.Grant44 כתב:
אני אוהב את הכתיבה שלך בלואי אבל בחייאת, אל תכתוב גם אתה "להטריד"...חשבתי שזה סגנון ששמור לקבוצות פייסבוק ופנטזי (:
ציטוט:
תודה,
למה זה מטריד אותך (אם תסלח לי על בדיחת האבא)? אתה טהרן של השפה העברית?
חלילה, גם יודע ממעט העניין המחקרי שהיה לי בשפה שכל הגזירות-מבוססות-פעלים האלו הן חלק מליבת השפה העברית, כמו שזה לגמרי אנגלית לומר google it. יכול לחיות בשלום עם "להסטרים", למשל, פשוט ספציפית יש משהו ב"להטריד" שגם בגלל הזהות המוחלטת עם פועל קיים (ואכן בעל קונוטציות...מטרידות), אבל בעיקר בגלל איך שהוא נשמע, שנראה לי מכוער ומיותר.
B.Grant44 כתב:
היה דיווח לאחרונה שאטלנטה תעדיף להעביר את טריי מאשר את דז'ונטה
גם להחליף את שניהם זו אופציה.
B.Grant44 כתב:
עם כל החיבה שלי לאוקונגוו והקליעה משלוש שהחל להפגין, קשה לי להאמין שמינסוטה תרצה לצוות אותו עם גובר. אלא אם הרעיון הוא שיעלה מהספסל במקום נאז, שיקודם לחמישייה? בכל מקרה, אטלנטה תתקשה לצאת לבנייה מחדש כל עוד הספרס מחזיקים בבחירות הבלתי מוגנות שלה בדראפט הבא ושל 27, פלוס החלפת בחירות בדראפט שבין שניהם.
אם יקבלו בתמורה לאחד הגארדים או שניהם בחירות של קבוצות אחרות יוכלו להשיג הרבה בחירות בדראפט וגם להישאר תחרותיים.
לא דבר רע.
קשה לי להאמין שאטלנטה תעביר גם את טריי וגם את דז'ונטה, אפילו אם היא תהיה חמה ממש על טופיץ' נניח (שהרי לבחור ברכז-סקורר זעיר כמו דילינגהאם זה לחזור על אותה נוסחת בנייה בעייתית שהגיעו אליה מלכתחילה עם טריי). זה אומר ללכת לבנייה מחדש, כי בכל זאת יש גבול עד כמה רחוק רכז רוקי בן 19 יכול לקחת אותך בליגה התחרותית של ימינו.
אז אני לא רואה איך הם נשארים תחרותיים ככה, ואין ערובה לכך שהבחירות שיקבלו נניח מהלייקרס ומפניקס (דרך הנטס) יהיו טובות יותר מהבחירות שהם יגרילו היישר לידי הספרס.
ועם כל הכבוד לקונספט של עלות שקועה, אני חושב שקומבינציית המהלכים הבאה היא בעייתית מאוד:
1. לתת את הבחירות הבלתי מוגנות והחלפת הבחירות שנתנו תמורת דז'ונטה (דראפטים 2025 עד 2027).
2. להעביר את אותו דז'ונטה בתמורה נחותה מזו שנתנו עבורו (כך מסתמן לפי הדיווחים שהיו סביב הטרייד דד ליין).
3. להעביר גם את טריי ובכך להיכנס למוד של ריבילד, שבו אתה נבנה מבחירות של קבוצות אחרות, שאפתניות ותחרותיות ממך.
יש כאן שרשרת של השמדת ערך משמעותית. מעדיף כבר "דשדוש בבינוניות" עם שלד היפותטי של דז'ונטה, קאם תומאס, האנטר, ג'יילן ג'ונסון, אוקונגוו, הרוקי שיבחרו ראשון בדראפט, קובי באפקין מהדראפט הקודם, אפילו אדריאן גריפין ג'וניור שעוד לא ויתרתי עליו, וכל הנכסים שיצליחו להשיג על טריי, קאפלה ואולי גם בוגדן.