סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 4:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 5:35 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הכי קצר שיש, כי עוד שבוע מתחילה הליגה, וצריך לסיים גם אם אין חשק בכלל.

HM
אז קודם כל שני הבוסטונאים. אל הורפורד שעדיין שם ועדיין סביר, אבל נדמה לי ששנה הבאה הוא ייצא מרשימת האיזכור, והטיים לורד (רוברט ווליאמס ) שעבר לפורטלנד ונראה אם יוכל להישאר בריא, כי כשהוא כן, הוא באמת שחקן הגנה פנומנלי ממש. קוון לוני (ווריורס) נותן מספרים לא משהו, אבל בחיי שמדובר בלוחם אמיתי שאני מאד אוהב וריבאונדר אדיר. זובאץ׳ (קליפרס) ופואלטל (טורונטו) הם ממש שני סנטרים חמודים ודומים, וכאלה של פעם. אתם יודעים מה, בואו ניתן להם שם ״טרלאצ׳ים״. סטיבן אדמס של הגריזליס צריך להיות מוזכר כאן, למרות שהוא לא ממש בריא, או קולע או מסוגל לשמור על גארדים. נורקיץ׳ שהוא הסנטר החדש של הקבוצה המסקרנת של הסאנס, אבל בואו, הוא לא כזה טוב. קפלה, לא ממש מבוגר (29?) אבל נוגח הרבה פחות טוב ליד יאנג מאשר ליד הארדן לפני חצי עשור. ניק קלקסטון משחק ממש דומה לג׳ארט אלן שאותו הוא החליף בברוקלין. ויש גם את נאז ריד שאני ממש ממש מחבב אבל קצת מתבזבז ליד כל הסנטרים האחרים של מינסוטה. הוא יכול להיות אדיר בקבוצה אחרת לדעתי. ולבסוף ווקר קסלר שנתן עונת הגנה אדירה והשכיח לחלוטין את גובר ביוטה, אבל צריך להוכיח עוד קצת בשביל להיות ברשימה העיקרית. אני מפרגן לשניים האחרונים אם זה לא ברור.

הרשימה העיקרית:
15. ולנצ׳יונאס (פליקנס), - אני יותר מדי אוהב את האולד סקול סנטר הזה בשביל להוציא אותו מה-15.
14. שנגון (יוסטון) - לא יודע מה יש לי השנה שאני שם את כל היוסטונים גבוה. אבל משום מה אנשים מתלהבים ממנו, אני פחות. אבל אני צנוע, אז אולי אני טועה.
13. ג׳ארט אלן (קליבלנד) - סנטר של פעם, קצת יותר פצוע משהייתי רוצה לראות. אבל כשהוא משחק הוא שחקן ממש טוב. קליבלנד צריכה להיות טובה יותר השנה ואלן חשוב במערך
12. וומבניאמה (ספרס) - נו, נשים את השוס ההיסטורי הזה פה. כלומר ניתן לחבר הצרפתי שלו כבוד, ונאמר שהשנה הזקן (גובר) עדיין יהיה מעט יותר טוב מהצעיר.
11. רודי גובר (מינסוטה) - כר שנים שחקן הגנה ממש טוב. אבל כבר שנים מוכיח שהוא כנראה לא יותר מזה. (וגם קצת דועך בגילו)
10. ניק ווצ׳ביץ׳ (שיקגו) - כבר שנים שחקן התקפה ממש טוב. אבל כבר שנים מוכיח שהוא כנראה לא יותר מזה. (וגם קצת דועך בגילו)
9. ברוק לופז - אחד משחקני ההגנה הכי טובים בשנה האחרונה. אם בגילו המופלג יש לו עוד עונה אחת טובה לתת, אז מילווקי היא המועמדת מס׳ 1 לאליפות. אני בעדו.
8. דיאנדראה אייטון (עבר מפניקס לפורטלנד בטרייד מתוקשר) - באמת מזכיר את יואינג, תמיד נחלש בפלייאוף. נראה חסר חשק. נראה אם בפורטלנד זה ישתנה. ספק.
7. מיילס טרנר (אינדיאנה) - עושה הגנה וחוסם כל דבר שזז, קולע שלשות. אחלה שחקן. די פציע.
6. פורזינגיס (עבר מוושינגטון לבוסטון) - נתן עונה אישית מעולה, בוסטון שמה עליו את כל הקלפים. ספק אם יהיה בריא כמו שהיה בריא השנה.
5. קאט (מינסוטה) - עדיין הכי מוכשר שיש. אבל עם עשור בליגה כנראה שלא יותר
4. באם אדביו (מיאמי) - השחקן מס׳ 2 בפיינליסטית. ואולי שחקן ההגנה הכי טוב ברשימה פרט לאמביד.
3. סבוניס (סקרמנטו) - השחקן הכי חשוב (טוב, יחד עם פוקס) בקבוצה מס׳ 3 במערב. יוקיץ׳ לעניים.
2. אמביד (פילי, mvp) בהפרש עצום גם מזה שאחריו וגם מזה שלפניו, עשה פלייאוף מזעזע ובעיניי הוא פשוט שחקן התקפה דוגמטי מדי. חבל, כי יש לו אופי חמוד.
1. יוקיץ׳ (דנבר, אלוף) בהפרש עצום. כבר עכשיו עקף כל סנטר מימי התעניינותי בכדורסל (כלומר, תחילת שנות התשעים ועד היום) פרט לשניים (שאקיל ואולג׳ואן כמובן). וגם את האחרון שביניהם הוא עשוי בכיף לעקוף בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 9:29 am 
Hall of Famer

טוב, וומבי לא שייך לרשימת הסנטרים (העונה) אבל אם נשייך אותו לרגע, הוא בטח יהיה טופ5 קל.

ואם כבר רוקיז סופר מבטיחים, איפה צ'ט הולמגרן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 9:33 am 
Hall of Famer

לקלקסטון כנראה יש מקום ב-15
ורובינסון הניו-יורקי כלל לא מוזכר
עמדה עמוקה וטובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 9:52 am 
Senior

Att כתב:
טוב, וומבי לא שייך לרשימת הסנטרים (העונה) אבל אם נשייך אותו לרגע, הוא בטח יהיה טופ5 קל.

הוא בטוח יהיה טופ 5 קל? כבר העונה? ברצינות?
אני כמעט בטוח שהוא לא יהיה. יהיו משחקים שבהם הוא יראה כמו הסנטר השלישי בטיבו, אבל גם לא מעט משחקים שבהם הוא יראה כמו סנטר פותח בינוני, בעיני.
בספק גדול אם לא נראה 8-10 סנטרים שנתנו עונה טובה יותר משלו.

לגבי הרשימה של נורטון - בעיקר פורזינגיס גבוה מדי, ג׳ארט אלן נמוך מידי ( למרות קהיה ממש רע מול רובינסון בפלייאוף), נדמה לי שהייתי הופך בין באם לסבוניס, אבל האמת היא שבעיקר אין לי כזה חשק להתעמק בזה יותר מדי.

תודה על ההשקעה לאורך כל הרשימות האלו נורטון!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 10:14 am 
מנהל פורום

אני חושב שכבר מהפוסט הראשון של הפוינט גארדס, נורטון הבהיר שהעמדות לקוחות מבסקטבול רפרנס, גם אם זה נראה אבסורד.
ככה שאין טעם בדיון של "רק רגע, אנטוני דיוויס הוא סנטר וכו"

דעתי בעניין הרשימה
1. כל הכבוד שמצאת את כוחות הנפש לייצר תוכן בזמנים האלה
2. נתת כבוד לסבוניס, ראוי לו מאוד. עננת הפלייאוף תרחף מעליו עד שיוכח אחרת
3. עצוב מה שנהיה מגובר, הוא צעיר מידי מכדי לדעוך. משהו כבה בו
4. אני חושב שאם היית נותן לג'יאמים לבחור את הסנטר שלהם לעונה הבאה היית מקבל את וונביאמה במקום יותר גבוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 10:56 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:

אני כמעט בטוח שהוא לא יהיה. יהיו משחקים שבהם הוא יראה כמו הסנטר השלישי בטיבו, אבל גם לא מעט משחקים שבהם הוא יראה כמו סנטר פותח בינוני, בעיני.

לגבי הרשימה של נורטון - בעיקר פורזינגיס גבוה מדי, ג׳ארט אלן נמוך מידי ( למרות קהיה ממש רע מול רובינסון בפלייאוף), נדמה לי שהייתי הופך בין באם לסבוניס, אבל האמת היא שבעיקר אין לי כזה חשק להתעמק בזה יותר מדי.

תודה על ההשקעה לאורך כל הרשימות האלו נורטון!

מסכים שבאם טוב יותר מסבוניס.
הגנה בעמדת הסנטר היא סופר חשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 10:57 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:

זו שאלה טובה. אני חושב שהוא ישחק pf וכן, שהוא יהיה טופ5 בעמדה הזאת. האימפקט ההגנתי שלו צפוי להיות גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 10:59 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
אני חושב שכבר מהפוסט הראשון של הפוינט גארדס, נורטון הבהיר שהעמדות לקוחות מבסקטבול רפרנס, גם אם זה נראה אבסורד.
ככה שאין טעם בדיון של "רק רגע, אנטוני דיוויס הוא סנטר וכו"

דעתי בעניין הרשימה
1. כל הכבוד שמצאת את כוחות הנפש לייצר תוכן בזמנים האלה

תודה על ההשקעה והאפשרות לאסקפיזם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 3:08 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא חושב שולונציונאס ו(בעיקר) ווצביץ שייכים ל-15. האימפקט ההתקפי של שניהם לא מפצה על הנון-אימפקט ההגנתי.
הייתי לוקח על פניהם את אדאמס (החביב עלי תמיד למרות החסרונות), פואלטל (יופי של שחקן למרות אחוזי העונשין) ובעיקר את קלקסטון וקסלר שנותנים נוכחות הגנתית משמעותית.

לגבי השורה האחרונה בקשר ליוקיץ' מול הסנטרים הגדולים של שנות ה-90 - אני מסכים שהיחידים שהוא לא חלף על פניהם עדיין הם שאק והאקים, אבל לדעתי הוא עדיין לא קרוב לעקוף את אולג'וואן, שבספר שלי הוא מס' 1 מאז שנות ה-80. מספיק להסתכל על סנטרים גדולים אחרים שהוא ניצח בסדרות פלייאוף: שאק (בגמר), יואינג (בגמר), רובינסון (גמר מערב - דרס אותו לאחר שהאדמירל קיבל את פרס ה-MVP) ולא לשכוח את עבדול ג'באר (גמר מערב 86 - קארים אמנם היה כבר בן 38 אבל כוחו עדיין היה במותניו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 3:23 pm 
Sophomore

יפה, צ'ארלס. חשבתי שאני היחיד ששם את האקים לפני שאק :co_ol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 3:49 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ido כתב:
יפה, צ'ארלס. חשבתי שאני היחיד ששם את האקים לפני שאק :co_ol:

שאק בשיאו היה בלתי עציר, אבל האקים היה למעשה סנטר בלי חסרונות. אני כמובן מתייחס למשחק של פעם שלא כל סנטר יצא החוצה לזרוק שלשות, למרות שקליעה מחצי מרחק היתה לו כך שאני מתאר לעצמי שהוא בכיף יכל לפתח גם קליעה מ-3' וכמובן שהוא גם יכל לשמור על גארדים עם זריזות הרגליים והידיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 12:11 am 
Hall of Famer

וואו, "טארלצים"
אם זה מי שאני זוכר במעומעם (אולימפיאקוס?) - מאיפה הבאת את זה...
סחטיין

אגב, בתקופות יוסטון העליזות של הסמול-בול, אני אישית החזקתי מקאפלה כסנטר מספר 3-4 בליגה (אולי לצד גובר או משהו). אז יש מצב שהעמדה השתפרה משמעותית בשנים האחרונות? (ולא רק בטופ, אלא גם אולי בעומק).

גם אני לוקח את אדביו לפני סאבוניס.
פורזינגיס לטעמי צריך להדרדר משמעותית בדירוג - פשוט כי כשירות, לא הוכיח כלום בפלייאופים וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 9:39 am 
Senior

העמדה ללא ספק השתפרה מאז התקופה של קאפלה ביוסטון, אבל גם קאפלה עצמו נתן כמה עונות פחות טובות מאז. דווקא העונה שעברה הייתה טובה יותר מבחינתו, ממה שאני זוכר.

ראיתי הבוקר מעט ספרס-רוקטס, אמנם רק קדם-עונה (ו-וומבי לא שיחק), אבל אחרי מה שזאק קולינס עשה לו שם, גם מאוד קשה לי עם שנגון בתוך רשימת ה15. למען האמת, קצת קשה לי עם שנגון מעל זאק קולינס כרגע אפילו.
אני בסה״כ מחבב את שנגון וכן מאמין בו, אבל הוא חור בהגנה וחוטף המון גות בהתקפה כי הוא להולך עם הראש בקיר ולא מסוגל לקפוץ מעל קישוא. וגם עשה הקיץ את הקטע המאוס של להגיד שהוא גבה 2 אינצ׳ים ועכשיו הוא 6-11 בלי נעליים. אם זה באמת קרה, אז זה היה קיץ עמוס בשבילו כנראה - כי הוא הספיק גם להתכווץ בחזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 10:41 am 
Hall of Famer

ווצ'ביץ' ושנגון לא קשורים לרשימה בעיניי.
קלקסטון וקסלר צריכים להיות בה.

הרשימה שלי הייתה שונה מאוד כיוון שוומבי היה בפאואר, טאונס לצערי גם כן ו-AD היה מועבר אחר כבוד לכאן, ביחד עם צ'ט.

צ'ט הוא חתיכת שחקן מסקרן.
אמנם אין לו את האפסייד של וומבי אבל הוא הולך להיות מצוין.
הוא נראה לי כמו טיפוס מאוד תחרותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 5:36 pm 
Hall of Famer

אני הולך חזק אנדר על צ'ט.לדעתי במקרה הטוב יהיה שחקן בינוני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 6:36 pm 
Hall of Famer

לא יודע, אני קצת מתחרט שלא הזכרתי אותו. ראיתי אותו לפני כמה חודשים באימון בקריפטו, כשאוקייסי הגיעו לשם.
לגמרי לגמרי קטש של שנות התשעים, אבל עם עוד 25 ס״מ. נראה בול כמוהו, וגם זז בצורה שמזכירה אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 12:15 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אני הולך חזק אנדר על צ'ט.לדעתי במקרה הטוב יהיה שחקן בינוני.

אם לא ייפצע באופן משמעותי, אני ממש ממש לא מסכים איתך
אבל מסורת זה דבר חשוב:)

מה זה אומר בינוני מבחינתך (במקרה הטוב)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 5:59 pm 
Hall of Famer

איך אתה אוהב להגיד? שחקן שלא מזיז את המחט

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 6:12 pm 
Hall of Famer

דווקא ההרגשה שלי היא שאו שהולמגרן יהיה כוכב, בהתאם לפוטנציאל, או שהפציעות יגמרו לו את הקריירה, או שהוא יהיה באסט בשל מבנה גוף צר וחלושס. בינוני פחות מרגיש לי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 7:38 pm 
Hall of Famer

מישהו שכן אוהבים להזכיר ליד השם של הולמגרן - שון בראדלי, בהחלט היה בדיוק זה - בינוני. (אם כי אני זוכר לו רצף של כמה משחקים בהם הוא עשה איזה 3-4 ט״ד עם חסימות בתקופה של איזה 15 משחקים. אבל 28 שנה, לכו תזכרו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 8:11 pm 
Hall of Famer

הולמגרן הוא לכאורה הרבה יותר פורזינגיס מאשר בראדלי

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 10:29 pm 
Hall of Famer

שון בראדלי לא היה שחקן בינוני באן.בי.איי. הוא היה באסט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 10:36 pm 
Hall of Famer

לא כך זכור לי.
כלומר, כן, באסט יחסית לעובדה שהוא נבחר במקום בשני בדראפט אבל הוא תשיעי בין חברי כיתתו ב-ווין שייר קריירה. ואני לא מכיר מדד טוב יותר לכימות קריירה. לפניו נמצאים בין השאר משבורן, ון אקסל, בריון ראסל ואלן יוסטון, ואחריו נמצאים רודני רוג׳רס, כריס מילס, ג׳ורג׳ לינץ׳ ועוד כהנה וכהנה ג׳ורנימן. הנה, כספי למשל שנבחר 23 (בדראפט אחר) הוא במקרה אנקדוטלי גם השחקן מס׳ 23 בווין שייר בדראפט שלו, ובעיניי הוא היה שחקן בינוני מינוס בקריירה. מה שאומר שברדלי הוא בינוני או אפילו בינוני פלוס. זאת המאת.

חמש עונות של דאבל פיגר בנקודות, יותר מ-8.5 ריבאונדים ואיזה שלוש חסימות למשחק (שזה המון, כולל עונה אחת בה היה מלך החסימות)

לא יודע, לא רואה איך אפשר לקרוא לזה ״לא שחקן בינוני״ לפחות.

אתה יודע מה, בשבילך, גם באסט (בגלל שהוא נבחר שני,) וגם שחקן בינוני (כי זאת האמת, הוא היה שחקן סביר, לא גרוע ולא ממש טוב, בנ.ב.א).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 11:53 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
איך אתה אוהב להגיד? שחקן שלא מזיז את המחט

אני יודע למה אני מתכוון כשאני כותב את זה, לא מה אתה חושב...

אתה מתכוון שהוא לא יהיה כוכב?
או שאתה לא חושב שהוא יהיה טופ15 בעמדה שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 19, 2023 12:05 am 
Hall of Famer

אני לא שותף לסטייה של הטופ.

וכן, שחקן בינוני הוא שחקן שהוא לא כוכב. הוא בינוני. הוא יכול להיות שחקן של 13 נקודות למשחק או 9.8, לא ממש משנה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 35 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה