ברוקלין בשארלוט. שארלוט של העונה טובה יותר מהעונה הקודמת, ברנדון מילר נתן כמה היילטים יפים מול הפיסטונס. אבל הייליטים לא חסרים בשארלוט מאז שלמאלו בקבוצה. מול הפיסטונס דורן הסופר דומיננטי החריב את מרק ווילאמס, מול ברוקלין יהיה לו יותר קל, מה שיתן הזדמנויות שניות והגנה על הטבעת ללמאלו, גורדון ומילר. נראה לי ששארלוט לוקחת. הסיפור עם בן סימונס לא נראה טוב, הוא לא לוקח זריקות ובדקות האחרנות המאמן מושיב אותו כדי שלא יעשו עליו עבירות.
הבולס קבוצה עגומה, אפילו יותר מוושינגטון, כי וושינגטון לפחות לא מבזבזת שחקנים טובים. אבל שיקאגו כן. אני תוהה כמה זמן עד שיתייאשו מפטריק ווילאמס וישלחו אותו לקצה ספסל, מתי יבינו שקובי וויט לא רכז ועדיף אפילו ג'בון קרטר כדי להפעיל את לאבין. שיקאגו תשחק באינדי. גם לאינדי יש לי המלצה. תורידו את בן מת'ורין מהחמישיה, עדיף שישחק בדקות שטייריס לא משחק. הוא מקלקל לטייריס
בוסטון בוושינגטון. לא כוחות
טימבר באטלנטה. אטלנטה קצת מאכזבת אותי, חשבתי שהם יהיו יותר טובים, ושהקשר הטוב בין שניידר ליאנג יאפס את המשחק הקבוצתי. מול טימבר, קבוצה בסדר גודל של אטלנטה, יהיה מבחן טוב. לטימבר אציע להמשיך לחפש טרייד טוב על קאט. נז' ריד יכול בהחלט להיות סטרץ 4 ליד גובר וסנטר כשגובר על הספסל. אטלנטה
הבלייזרס בקנדה. סיימונס מושבת ל5 שבועות, סקוט מאכזב בענק. לכו להציץ בסטט שלו, עצוב. גרנט חתם על חוזה חייו ועכשיו הוא לא שומר וזורק מתי שנמאס לו מההתקפה. משהו מת בקבוצה הצעירה הזו. זה של טורנטו
דלאס בממפיס. דלאס מפתיעה לטובה ולא רק לוקה, לייבלי שסימנו כשחקן שצריך ללכת לג'י ליג להתבשל מביא לובים קשוחים ויפים מהרמות של לוקה. קיירי לוקח כשנותנים לו בהתקפה ועושה מאמץ בהגנה, לפחות למראית עיין. גרנט נותן הגנת פרימטר שלא הייתה קודם. וואללה אולי היה להם קיץ טוב, בסופו של דבר. ממפיס לא טובה ודלאס תנצח
ההיט במילווקי. כמו בעונה שעברה אי אפשר לדעת מי משחק שם ומי לא. רשימת הפצועים שלהם ארוכה כמו הסגל עצמו. מילווקי אמרו שיקח זמן לדיים ויאניס ללמוד לשחק אחד ליד השני. אולי למדו בנתיים. מילווקי במשחק צמוד...אני חושב
ווריורס בבאק טו באק מול פליקאנס. רק בגלל הרעננות אני הולך על הפליקאנס שנתנו עוד הרבה סיבות חוץ מהרעננות של הווריורס שאיננה. חכו חכו שטריי מרפי השלישי יחזור וחוזה אלוורדו. הם יהיו להיט מטורף. הרב ג'ונס נראה כמו שהשתחרר מהפציעה המעיקה שליוותה אותו כל העונה הקודמת, ראיתי אותו הרבה יחסית העונה, הוא מזכיר את העונת הרוקי שלו יותר מאשר העונה הצולעת האחרונה. הפליקאנס לוקחים
הפיסטונס באוקלהומה. זה יהיה באק טו באק לOKC אבל המשחק היה בבוקר והם בכלל נחו כל הרבע הרביעי, אז אולי זה לא באק טו באק מבחן נהדר לקשיחות של הקבוצה, הם הושפלו עכשיו צריך לראות איך הם חוזרים מזה מול קבוצה לא פשוטה בכלל.
ג'אז בנאגטס. הג'אז מריחים לי כמו קבוצה שלא רוצה לנצח. נותנת לקלרקסון להיות רכז, נובמת. THT סקנד פותח, לא פחות. הנגאטס ישמחו לפתוח פער בצמרת כדי שיוכלו לנוח לקראת סוף העונה לפני הפלייאוף
מג'יק בלייקרס. קשה להמר. משהו מפריע לי להתאהב במג'יק, אולי פולץ וקול אנטוני שלא נראה לי שיכולים להיות רכזים של קונטנדרית פרנץ ואגנר, באנקרו ואפילו קרטר ג'וניור אני יכול לדמיין מתבגרים עם הקבוצה והופכים לכוח שמאיים על אליפות המזרח בעוד נגיד 4 שנים כשהם קצת יותר טובים כל שנה. לגבי סאגס לא החלטתי מה אני מרגיש אליו. השינויים ברמת המשחק שלו קיצוניים ממשחק למשחק. הלייקרס עדיין מחכה לשחקנים המשלימים שלה, גייב, די-לו, הצ'י בלעדיהם הם שוב אותה קבוצה מייאשת של תחילת העונה הקודמת
|