אני עדיין לא מבין את מהלך המשחקים שיהיו כאן בהמשך השנה, וזה די מדהים בעיניי שלא נראה שמישהו מקצועי שזה תפקידו, או עיתונאי כדורסל שעוסקים בכך בשוטף (בניגוד לכותרות מדי יום על פציעה של כל מגן שמאלי מחליף בכדורגל...).
המחזור ה-26 והאחרון בסיבוב השני בליגת העל מתוכנן ל-28.4. אחריו לכאורה מתוכנן פלייאוף עליון של הטופ-6 (עוד 5 משחקים לכל קבוצה), גביע המדינה (עוד 3-4 משחקים, לחלק מהקבוצות), וסדרות פלייאוף בפורמט של 3-3-5 (פוטנציאלית עוד 11 משחקים לקבוצה). סך הכל לכל היותר זה 20 משחקים לקבוצות שיגיעו הכי רחוק, 18 בואו נגיד בתרחיש יותר סביר.
איפה הבעיות אתם שואלים?לו"ז המשחקים של מכבי ת"א למשל (לה אושר כזכור לדחות אינסוף משחקים בערך) כולל משחק (דחוי) מול נס-ציונה ב-20.4, ומול הפועל חיפה ב-21.4. מלבד התמיהה שלי לגבי שני משחקים יום אחרי יום, "במקרה" יש פליי-אין ביורוליג בתאריכים 16.4, 19.4, ולאחר מכן סדרת רבע גמר של הטוב מ-5 בין ה-23.4 ל-5.8.
תאריכים לגביע לא מצאתי אגב (האם פורסמו?!).
אני אפילו לא מדבר על תסריטים "שליליים" בהם מכבי עולה לפיינל-פור, ובמקביל גם ירושלים והפועל ת"א הולכות עד הסוף במפעלים שלהן וכו', אלא רק "פליי-אין" של מכבי, שייאלץ דחייה נוספת של עוד 2-3 משחקי ליגה, שיכולים גם לתקוע את כל הליגה ללא יכולת להתחיל בבית עליון ותחתון...
מישהו יודע להגיד איך הכל מסתדר ביחד? עד מתי רוצים למשוך את העונה הזאת?לא יודע מה האינטרסים של הקבוצות עצמן מבחינת חודשי משכורות וכו', אבל אולי גם יהיה אילוץ חיצוני כלשהו, כי ב-2.7 כבר מתחיל הטורניר הקדם אולימפי (לא קופץ לי שצפוי שם נציג מליגת העל, אבל מניח שצריך לקבל אישור כלשהו לשחק עמוק לתוך הקיץ בלי קשר).
במה כן עוסקים ב"ישיבת האקזקוטיבה" שנערכה היום?
עוד היתרים לרשום זרים...
https://basket.co.il/news.asp?id=46803