stavs כתב:
Yuval כתב:
לדני יש חוזה סביר ו-וושינגטון על פי הדיווחים מתכננים למכור בדדליין, אז הדבר הכי טוב בשבילו יהיה טרייד למועדון מנצח.
בובי מרקס בכתבה שלו בespn כותב טרייד אחד שהוא היה רוצה לראות בשביל כל קבוצה בליגה.
תחת הקליפרס הוא מציע את פי ג׳יי טאקר ובחירת סיבוב ראשון תמורת אבדיה (דרך אגב, טרייד nba ראשון שבו עוברים שני mvp לשעבר של ליגת העל, אני מניח..?).
אני חושב שזו מצד אחד הזדמנות מגניבה שלו לשיק בקבוצה מנצחת כאיש בעיקר למשימות הגנתיות ומצד שני, סיכוי לא רע שהקושי בקליעה שלו ייחשף בסיטואציה הזו.
לוושינגטון אני תוהה כמה זה רעיון טוב. מצד אחד אבדיה עדיין צעיר ובחירת סיבוב ראשון ממוצעת לרוב תניב שחקן לא יותר טוב ממנו (אני חושב. בתחושה שלי הוא הולך 12-16 כזה ברידראפט של רוב הדראפטים בשנים האחרונות אם אנחנו מגבילים לשחקני סיבוב ראשון בלבד), ומצד שני ברור שהוא לא יהיה אף פעם פרנצ׳ייז פלייר או אפילו השחקן השני או השלישי בחשיבותו. אז אולי הוויזארדס כבר כן במקום שבו הם צריכים להעדיף עוד סיבובים של הרולטה בתקווה למצוא את הכוכב המיוחל בבחירה הזו.
טאקר מן הסתם זה שחקן שלא מסיים את פברואר בוושינגטון בתסריט כזה.
האמת, אני מקווה שזה לא יקרה. וושינגטון אמנם קבוצה סתמית, אבל כרגע נותנת לדני לא מעט מרחב להתפתח כשחקן בצד ההתקפי של המגרש. בקליפרס, קבוצה שאני לא מחבב במיוחד, הוא יהיה האופציה האחרונה בהתקפה וגם די סביר שיעלה מהספסל. כנראה שישלחו אותו שוב לעמוד בפינה ולחכות למסירה שבד"כ לא תגיע ואם כן, הוא יצטרך לקלוע את השלשות באחוזים גבוהים כדי להיות משמעותי התקפית, וזה לאו דווקא החלק החזק במשחק שלו.
אני גם לא בטוח שבגיל 23 אפשר כבר לדעת שהוא לא יהיה השחקן השלישי בחשיבותו (נניח) של פרנצ'ייז כלשהו. אם התכוונת קונטנדרית, אז יותר סביר שזה נכון. אבל עם עוד שיפור מסויים (לא מובטח אבל אפשרי), שחקן של נניח 15, 7 ו-5 ב-60% טרו שוטינג, שנותן הגנה טובה מאוד על סמול ופאוור פורוורדס ומשמש כיוצר משני דווקא יכול להיות השחקן השלישי בחשיבותו בלא מעט קבוצות נבא.
וגם עבור הוויזארדס, לא נראה שיש הרבה היגיון בעסקה כזו. דני כרגע הוא השחקן הצעיר השני הכי מבטיח שלהם. זה אמנם בעיקר מראה עד כמה הם רחוקים מקבוצה עם עתיד, אבל כרגע לפחות אין היגיון בעיני בלשלוח אותו בשביל בחירת דראפט סתמית בלי אף שחקן צעיר מעניין בתמורה.