סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 9:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2024 6:16 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא מצאתי ת'רד מתאים, אז פותח אחד חדש, למרות שהוא בטח יקבר עד האליפות עוד שנה.

בעיקר כדי לדבר על קאדין קרינגטון.

חייב להגיד שאני עדיין מגרד בראש בקשר להחלטה שדווקא הוא יהיה המתאזרח הראשון אי פעם שמקבל אזרחות בלי קשר לענייני יהדות או נישואים לישראלית. עקרונית, לא מת על הסוג הזה של אזרוחים לטובת הנבחרת באופן כללי, למרות שזו רוח התקופה ואם ספרד וסלובניה הגדולות יותר עושות את זה, אז שיהיה.

אבל אם כבר הולכים על זה, אז שמישהו יסביר לי שוב למה מתעקשים דווקא על קארינגטון?

קודם כל, בנבחרת שהיסטורית (וגם עכשיו) חלשה בצבע אבל גדלים בה בשנים האחרונות כמה קומבו גארדים מצויינים, הצורך המקצועי הברור הוא גוף גדול בצבע. הייתי מבין נגיד אם היו מחליטים על שינוי כיוון בשביל מישהו כמו ג'וש ניבו. אבל דווקא בשביל עוד קומבו גארד שייקח נגיד את המקום של נועם דברת או בר טימור (או אולי בכלל שרף)?

מבחינת גיל, זה גם לא עושה יותר מדי שכל. קרינגטון יהיה כמעט בן 30 באליפות בשנה הבאה. כלומר, הוא יהיה שם לאליפות הזו ולמחזור של ארבע שנים אחר כך יצטרכו כנראה לחפש כבר מישהו אחר.

אבל מעבר לכל זה, מבחינה מקצועית, עד כמה שאני יכול לראות מהסטטיסטיקה (לא צפיתי במספיק משחקים של ירושלים כדי לקבוע מעבר לזה), מדובר בגארד די בינוני ברמה האירופית וממש לא גיים צ'יינג'ר. השנה בירושלים היו לו 11 נקודות ו-2 אסיסטים למשחק ב-31% משלוש ו-39% מהשדה. וזה לא שבעונות קודמות הוא היה הרבה יותר יעיל. בחמש השנים האחרונות הוא מסתובב על איזור ה-40% מהשדה ו-34% משלוש. אז לא מדובר כאן על איזה צלף היסטורי שיוסיף ממד קליעה שאין לנבחרת הזו. וזה גם לא שהוא איזה מנהל משחק גדול (אזור ה-2 אסיסטים למשחק בשנים הללו על 1.5 איבודים) או תורם המון בתחומים אחרים (ריבאונדר, חוטף וחוסם בינוני עד חלש). בקיצור, לפחות סטטיסטית, הוא ההגדרה של בינוניות.

מה אני מפספס כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2024 7:09 pm 
Junior

אתה לא מפספס כלום, בחירה מאוד מוזרה.
אם רצו לאזרח סתם מישהו טוב, לא היו חייבים לקחת מהליגה בכלל. אם רצו מישהו עם "זיקה" לישראל, אז יכלו לקחת מישהו שמשחק פה כמה עונות (קרינגטון אמנם סוגר פה שנתיים וישחק גם בשנה הבאה, אבל כשההחלטה נלקחה זו הייתה עונתו הראשונה).
אפילו אם בכל זאת רצו מישהו מהליגה שלא בהכרח שיחק פה כמה שנים, יכלו לקחת מישהו טוב בהרבה כמו בולדווין (שאמר כבר שהוא מעוניין) או מישהו מעמדה יותר נחוצה כמו ניבו.
זה לא כדי ללכלך על קרינגטון שהוא שחקן מצוין, אבל הבחירה עצמה אכן מוזרה ולא ברור על סמך מה היא התקבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2024 7:46 pm 
מנהל פורום

לפי בית הלחמי יש שני טיעונים לטובת קרינגטון -
1. לדעתו מה שהכי חסר לנבחרת זה גארד סקורר שידע לייצר לעצמו. דווין בוקר היה לא זמין, אז התפשרו על קרינגטון. וברצינות - הוא התאים להגדרה הזו של בית הלחמי והוא היה בעניין וזה מה שיש.
2. אומרים שיש לו אופי מאוד טוב. הוא לא יבוא בגישה של "אני יותר טוב מכולם", כנראה גם לא יתלונן אם לא ישחק הרבה בנשחק נתון ובכללי הוא כנראה מאוד coachable.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2024 8:12 pm 
Junior

ודים כתב:
1. לדעתו מה שהכי חסר לנבחרת זה גארד סקורר שידע לייצר לעצמו. דווין בוקר היה לא זמין, אז התפשרו על קרינגטון. וברצינות - הוא התאים להגדרה הזו של בית הלחמי והוא היה בעניין וזה מה שיש.
2. אומרים שיש לו אופי מאוד טוב. הוא לא יבוא בגישה של "אני יותר טוב מכולם", כנראה גם לא יתלונן אם לא ישחק הרבה בנשחק נתון ובכללי הוא כנראה מאוד coachable.

והייתי מוסיף:
3. בזמנו העובדה שלא שיחק בקבוצת יורוליג שיחקה לטובתו כי אין התנגשות עם החלונות של הנבחרת
4. הוא בעיקר כנראה מישהו שרצה. לא יודע אם הציעו לניבו, אבל סלובניה נתנה לו אפשרות לשחק בבמה גדולה יותר. לא בטוח שבולדווין היה משחק בנבחרת עכשיו שהוא כבר לא בישראל

ועם זאת, הכי חשוב להגיד - אולי יש אפשרויות יותר טובות, אבל עדיף קרינגטון אחד ביד מלשחק עוד הפעם בלי מתאזרחים. אני גם בכלל לא בטוח שצריך להיות רק מתאזרח אחד, כמו שבסלובניה יש את ניבו וטובי, בטורקיה את ווילבקין ולארקין ועוד, אין סיבה שבישראל לא יהיו לפחות שני מתאזרחים, ששניהם יזומנו לסגל ויבחר המתאים ביותר בהתאם לכושר, הצורך המקצועי וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2024 10:31 pm 
Sophomore

ודים כתב:

גם רז אדם הוא גארד סוקרר שיכול לייצר לעצמו. השנה היו לו יותר נקודות, ריבאונדים, אסיסטים וחטיפות מלקרינגטון, באחוזים טובים יותר משלוש ומהשדה, בקבוצה שהגיעה, כמו הפועל ירושלים, לחצי הגמר. הוא גם צעיר יותר, לא יבוא בגישה שהוא יותר טוב מכולם, ואפילו לא צריך להילחם שנה וחצי במשרד הפנים כדי להשיג לו אזרחות.

אוקיי, עכשיו ברצינות. אני לא אומר שקרינגטון הוא רז אדם (אבל אולי קצת רז אדם משופר?). אבל כן שהוא בחירה מקצועית שהיא שיא הבינוניות. לא מסכים עם בית הלחמי שמה שהכי חסר לנבחרת זה גארד סקורר שיכול לייצר. הרבה יותר צריכים לדעתי עוד גבוה משמעותי. אבל גם אם זה באמת מה שחסר, הייתי עוד מבין את זה אם קרינגטון כבר היה ישראלי. אבל לעשות את כל המלחמות הללו ולאזרח בפעם הראשונה מישהו במיוחד לנבחרת רק בשביל לקבל את הבינוניות הזו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 10, 2024 11:16 pm 
Hall of Famer

מסכים עם רוח הדברים.
אני לא חושב שבנבחרת עם מדר, בלאט, אבדיה (שלא משנה עד כמה הוא יהיה יעיל ברמה האירופאית כיוצר/סקורר - ברור שהוא ייקח על עצמו יותר מאשר כל האחרים, לטוב או לרע) וסורקין - הבעיה שלנו תהיה בהכרח ייצור נקודות (וזה עוד מבלי להתחשב בדור הגארדים שגדל פה, וצפוי להצטרף לקאדר).
חוץ מסורקין אין לנו באמת גבוה "באנקר" שאפשר לבנות עליו לדקות משמעותיות מול נבחרות ראויות, וזה צורך יותר מרכזי בעיני בטווח של כמה שנים.

יש פה גם את ההטייה המובנית בכדורסל הישראלי ש(כמעט) כל זר טוב מ(כמעט) כל ישראלי.
האם זה הזוי להגיד שאולי יהיה עדיף לשים את הכדור בידיים של בלאט/מדר (נניח לצד אבדיה וסורקין, וזוסמן/מנקו/גינת - בהרכבים כאלו ואחרים) ולא בהכרח של קרינגטון?
האם מובן מאליו שקרינגטון יהיה שחקן חמישייה? האם בכלל מובן מאליו שהוא "שווה סגל" (מניח שכן בעוד שנה, אבל בעוד 3 שנים - לכו תדעו).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2024 1:08 am 
Sophomore

אתה מפספס דבר אחד - האיגוד לא רוצה לשלם. הוא רוצה לאזרח שחקן זר מהליגה ושהקבוצות שיתחרו על שירותיו ישלמו לו את ההפרש בין הערך שלו כזר לערך שלו כישראלי.
כאן כדאי להזכיר שכשתהליך מולו התחיל באפריל 2023, הוא היה חודש וחצי לפני תום החוזה שלו. אני הייתי בטוח שמכבי תיקח אותו בקיץ הקודם, אבל כנראה שלא היה ביקוש להימור הזה (שמבחינת הפועל ירושלים, נכון לרגע זה, גרם הרבה יותר נזק מתועלת).

לעניין הקונספירציה מאחורי הקלעים לה רומזים אלה שרק שואלים שאלות, בולדווין אמר שהוא רוצה וזה יפה מאוד, אבל איפה בולדווין עכשיו? גם ג'ונתן אייזק אמר שהוא "ישמח", אבל איך החלונות של פיב"א מסתדרים עם הלו"ז שלו באורלנדו? קרינגטון נתן התחייבות מסוימת והוא בינתיים עומד בה (למשל, הוא היה הזר היחיד שהסכים להגיע לארץ לפתיחת הליגה העונה). הוא עוד לא בן 29, אז 4 שנים זה טווח סביר לגמרי עד לבחירת המחליף שלו. עד אז יכולים אבירי המנהל התקין למנות ועדה שתסדיר את הנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2024 9:14 am 
Senior

חייב לומר שאני תהיתי אם פנו ללייווי רנדולף, שבעיני יוצא מתאים מקרינגטון לתפקיד, ואז גיליתי שהוא בכלל לא אופציה כי הוא שיחק בנבחרת ארצות הברית באיזה חלון אמצע עונה לפני כמה שנים.
כמוהו היו עוד שחקני ליגת העל אחרים, דרך אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2024 9:18 am 
מנהל פורום

צריך להגיד שהעניין בדין בא לפני שאדלסון קנה את הפועל
כלומר אי אפשר להגיד שישראל היום וקשריו לשילטון הביאו לאיזרוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2024 2:05 pm 
Sophomore

הסגל הכי טוב שאני רואה כרגע:

1-2 - ים מדר, בלאט , נועם יעקב, זוסמן, מתאזרח: קרינגטון/ מקס היידיגר.

3-4 אבדיה, גינת, מנקו, שון אבייב, טיג'יי ליף.

5- סורקין, דניאל וולף.

אפשרויות לסגל מורחב: נועם דברת,עמנואל שארפ,בן שרף , יפתח זיו, צ'צ'שוילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2024 2:18 pm 
מנהל פורום

nba_fan כתב:

5- סורקין, דניאל וולף.

באיזה טורניר דמיוני הסגל הדמיוני הזה ישחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2024 2:36 pm 
Sophomore

nba_fan כתב:

5- סורקין, דניאל וולף.

פאן, אתה אוהב להנחית כאן מדי פעם 12 שמות, שחלקם לא ריאליים. לא ברור אם כי אתה באמת מאמין בזה או שזו קצת פרובוקציה לייצר דיון. מכיוון שזו הכותרת של הת'רד, אני משער שאתה מדבר כאן על ההרכב הזה כסגל לאליפות עצמה בעוד שנה.

טי ג'יי ליף לא הראה עד עכשיו שום רצון לשחק בנבחרת. וגם לא ברור עד כמה הוא מתאים ביכולת הנוכחית שלו ובלי שום ניסיון בכדורסל האירופאי או חיבור לשחקנים האחרים. נבחרת צריכה גיבוש ותיאום. לא מנחיתים שחקן לפני האליפות, בטח לא מישהו שהוא לא בבירור רמה או שתיים מעל.

ואם זה נכון לליף, אז באמת שלא הבנתי מה שון אבייב קשור כאן. ילד בן 18 שעוד לא שיחק אפילו משחק אחד מול שחקנים בוגרים ואפילו לא בקולג' (וגם לא עם הנבחרות הצעירות) אמור לקפוץ תוך שנה לנבחרת הבוגרת? באיזה עולם דברים כאלה קורים? אין לו שום ניסיון במשחק של פיב"א ואין לנו אפילו מושג עדיין כמה טוב הוא יהיה. שחקנים כמוהו וכמו שארפ יהיו במקרה הטוב רלוונטיים בעוד 4 שנים, אבל ממש לא כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 11, 2024 2:42 pm 
מנהל פורום

אבייב (למרות שהוא כבר בן 18 וחצי כמעט) נשאר עוד שנה בתיכונים. זאת אומרת בקיץ הבא הוא יהיה עוד לפני המכללות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 2:01 am 
Sophomore

סאבוניס, לגבי קארינגטון, אני חושב שאתה מפספס גם נק' מקצועית נוספת כי אתה פחות מכיר את השחקן.
קארינגטון הוא סוג של מונק לאירופה, 'מיקרוגל' שמתחמם מהר, כשחקן שמתמחה בייצור מצבים לעצמו ויכול לייצר הרבה מאוד נק' בזמן קצר.
זה שחקן שיכול לעזור לכל נבחרת באירופה שאין לה גארדים יוצרים שיכולים לייצר ברמה גבוהה כשההתקפה תקועה.
כרגע, הגארד היחיד בנבחרת שמתקרב אליו מהבחינה הזו זה מדר, אני מקווה שבעתיד גם שרף יהיה בלוול הזה, לגבי שחקנים כמו דוברת או יעקב אני פחות משוכנע.
לי ברור שזה שחקן שהיה יכול לעשות את ההבדל באליפות אירופה הקודמת, כשהנבחרת שיוועה לעוד סקורר.
וכמו שדניאל אמר, עוד 4 שנים, ומבחינתי גם עוד שנתיים, אם יהיה צורך אחר יותר אקוטי, יהיה נכון לגשת לזה ביחס למה שטוב באותה נק' זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 2:16 am 
Sophomore

בעונה הנוכחית הוא יצא מאוד מהקצב בגלל סיפור הרישום המאוחר. העונה הקודמת מייצגת אותו הרבה יותר טוב:
14 נק' ב24 דק', 36% מה3 ונראה שגם אחוזים לא רעים מהשדה (מעין, לא שקללתי), כשצריך לזכור שמדובר בשחקן שמייצר בהתקפה תקועה ולכן מטבע הדברים האחוזים קצת פחות טובים מאלו של שחקנים שעושים נק' רק בשטף התקפי.

אני לא טוען שמדובר בשחקן האידאלי במציאות אוטופית שבה שחקנים זרים עומדים בתור לשחק בנבחרת.
אם יורדים רגע לקרקע המציאות, בשקלול הפקטורים של הרצון, האופי, והזמינות, מדובר לטעמי בצעד נבון מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 2:43 am 
Sophomore

מבחינתי הצורה הנכונה כרגע להסתכל על האליפות הקרובה, אחרי שהנבחרת תבטיח בפועל עלייה, היא דרך חלוקה לשלוש קבוצות שחקנים:

קבוצת שלד- שחקנים שכבר עכשיו ברור שהדבר היחיד שעשוי למנוע מהם השתתפות זו כשירות, לפי סדר חשיבות יורד:
אבדיה
סורקין
מדר
קארינגטון
בלאט
גינת
זוסמן

שחקנים שיהיה מאכזב אם לא יהיו לפחות בסגל המורחב:
שרף
טימור
מנקו
לוי
יעקב
דוברת
שגב
זלמנסון
כהן
קורנליוס (בגלל ההגנה והחור בעמדה 3)

שחקנים שאולי יוכלו להשתחל לסגל המורחב, אבל קשה להאמין שלסגל הסופי:
בלייזר
צ'צ'אצ'ווילי
פלטין
זיו
ארצי
אדם
אריאל
מושקוביץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 2:59 am 
Sophomore

תודה על המידע, יואי, בהחלט עוזר (כאמור, לא ראיתי אותו משחק הרבה, אז אני נסמך יותר על הסטטיסטיקה, שלא נראית טוב במיוחד כבר איזה חמש עונות). נקווה שההימור ישתלם והוא יופיע למשחקים הגדולים עם הנבחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 3:00 am 
Sophomore

אגב, איך ההגנה של קארינגטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 3:09 am 
Sophomore

הוא לא סטופר, אבל בהחלט שומר טוב, וגם עם סייז טוב לשמור על גארדים גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 3:47 am 
Sophomore

אגב, עקרונית לטעמי השימוש הנכון בקרינגטון יהיה כשחקן השישי שנותן בוסט מהספסל ונמצא על המגרש בדק' הסיום כדי לתת עוד אופציה התקפית לזריקות מכריעות, שאותן הוא בהחלט הראה יכולת לקלוע. הוא כבר רגיל לעלות מהספסל בירושלים, אז מאמין שימלא את המשבצת הזו ברצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 5:24 am 
Sophomore

יואי כתב:
מבחינתי הצורה הנכונה כרגע להסתכל על האליפות הקרובה, אחרי שהנבחרת תבטיח בפועל עלייה, היא דרך חלוקה לשלוש קבוצות שחקנים:

קבוצת שלד- שחקנים שכבר עכשיו ברור שהדבר היחיד שעשוי למנוע מהם השתתפות זו כשירות, לפי סדר חשיבות יורד:
אבדיה
סורקין
מדר
קארינגטון
בלאט
גינת
זוסמן

שרף
טימור
מנקו
לוי
יעקב
דוברת
שגב
זלמנסון
כהן

בלייזר
צ'צ'אצ'ווילי
פלטין
זיו
ארצי
אדם
אריאל
מושקוביץ

או, זו כבר רשימה שמעניין להתדיין עליה.

באופן כללי, אני די מסכים עם החלוקה לרמות כאן.

דבר אחד שאפשר לראות כאן הוא עד כמה יש לנבחרת (כמו תמיד) בור בעמדת הסנטר. סורקין הוא פחות או יותר היחיד שרלוונטי כאן (לפחות לאור איך שזלמנסון נראה באליפות שעברה והעובדה שג'ייק כאן יהיה כבר בן כמעט 35). אבל מה קורה כשהוא על הספסל או חלילה נפצע כמו בקמפיין האחרון? זו תלות כמעט בלתי נסבלת. מה שמחזיר אותי לעניין המתאזרח וההחלטה המפוקפקת להעדיף שוטינג גארד בעמדה.

בהתחשב בזה, דני וולף אם הוא זמין ומוכן לבוא הופך לשם חשוב מאוד שצריך לצרף לקבוצת השלד. אני בד"כ לא מתלהב מלבנות על שחקנים בני 21, בטח כשהזמינות שלהם לא לגמרי ברורה (למשל, אם וולף נותן עונה גדולה עם מישיגן ונבחר בדראפט, הוא כמעט בטוח לא יהיה זמין). אבל הבור בעמדת הסנטר לא משאיר הרבה ברירות. אולי איתי שגב יכול לתת כמה דקות הגנתיות טובות. אולי אולי צ'אצ'א אם יעשה סוף סוף את הקפיצה המיוחלת (לא כל כך מאמין, אבל הוא רק בן 24 וגם סורקין פרץ מאוחר, בערך בגיל הזה). אפשר אפילו להרהר בגלעד לוי, אבל זה אפילו פחות סביר.

ואפשר גם לשחק סופר סמול בול, עם אבדיה בסנטר, אבל זה יכול להיות בעייתי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 5:20 pm 
Sophomore

אני מעריך שבגלל ענייני דראפט וכד' וולף בכל מקרה לא יהיה זמין בקיץ הבא, בגלל זה לא דיברתי עליו.
לטווח ארוך יותר, ברור שנרצה לראות אותו בקמפיינים, אני רק עדיין לא הבנתי עד כמה גדול הסיכוי שהוא לא ייחשב מאזרח.
לאליפות הקרובה, בהנחה שכולם כשירים, אני הייתי רוצה שעמדת הסנטר המחליף תאויש ע"י שגב ושנמרוד לוי גם ייתן כמה דק' בעמדה אם צריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 12, 2024 5:46 pm 
Hall of Famer

רק נזכיר שאנחנו בעיצומו של בית המוקדמות, שימשיך בנובמבר.
אנחנו בבית א': https://www.fiba.basketball/eurobasket/ ... ers/groups
3 עולות מתוך 4. ניצחון נוסף על פורטוגל (במגרש נייטרלי) אמור להספיק. או פשוט לנצח את אוקראינה "בחוץ" במשחק הקרוב.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2024 11:04 am 
Freshman

יואי כתב:

אבדיה
סורקין
מדר
קארינגטון
בלאט
גינת
זוסמן

שרף
טימור
מנקו
לוי
יעקב
דוברת
שגב
זלמנסון
כהן

בלייזר
צ'צ'אצ'ווילי
פלטין
זיו
ארצי
אדם
אריאל
מושקוביץ

לגבי הדירוג מסכים שאכן, יש כיום 7 ישראלים מובילים, שהם קבוצת שלד.
רק הייתי קצת משנה את החלוקה הפנימית.
יש כאן 3 תתי קבוצות כשזה די קשה לעשות דירוג אבסולוטי פנימי מדויק:
1 - ישראלי מוביל: אבדיה
2 - שחקני יורוליג לגיטימיים : בלאט, סורקין, מדר
3 - שחקני יולב לגיטימיים/ספסל יורוליג: זוסמן, קרינגטון, גינת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 14, 2024 2:38 pm 
Hall of Famer

אחת הבעיות היא שמתוך אותם 7 באנקרים, להערכתי סביר נראה רק איזה 4-6 באליפות אירופה בעוד שנה.
אבדיה זה תמיד סימן שאלה מסוים כשחקן NBA (גם אם הוא באמת ירצה לבוא), יש את סוגיית מדר/בלאט שנראה איך תתקדם השנה, קרינגטון...
וכמובן פציעה כלשהי שיכולה להיות לכל שחקן
אני אולי פסימי פה, אבל תזכרו מה קרה רק לפני שנה (נכון, רק ב"מוקדמות למוקדמות", אבל עדיין)
בכל מקרה, טכנית גם אם כולם יגיעו בקיץ 2025 - זה יהיה אחרי בערך 3 שנים של הרכבים מתחלפים ומזדמנים, בעוד חלק ניכר מהנבחרות האחרות (בין היתר אלו שהשתתפו הקיץ בקדם-אולימפי, או ישתתפו באולימפיאדה עצמה) רצות בצורה סדירה הרבה יותר, ונהיה בחיסרון באלמנט הזה

אגב
לדעתי סורקין חשוב לנבחרת יותר מאשר אבדיה (לא בגלל שהוא אבסולוטית שחקן טוב יותר, אלא בגלל העמדה, החלופות בעמדה, השילוב החלק יותר שלו עם שאר השחקנים והכדורסל האירופי וכו')

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה