סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 12:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סופ"ש במנ"ש מתחיל ב8/11
הודעהפורסם: ו' נובמבר 08, 2024 8:38 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
שארלוט אינדי שארלוט מתנהגת כמו הספר שנכתב עליה בתחילת העונה, מנצחת את דטרויט וטורונטו, מפסידה לבוסטון ומיניסוטה. ניצחון האחרון היה על דטרויט ויזכר בזכות סל הניצחון של ברנדון מילר. אינדי איבדה שני סנטרים מחליפים, זה עובר מתחת לרדאר כי וויסמן ואיזאה ג׳קסון הם לא שחקנים עם פרופיל גבוה, אבל בכל זאת מדובר בשחקנים שביחד או לחוד נותנים את ה20 דקות במשחק ומי שיחליף אותם יהיה כנראה פחות טוב מהם.

דטרויט אטלנטה יופי, דטרויט. איזה קפיצה בכדורסל. על אייבי יחד עם קייד, נרחיב בהזדמנות. אטלנטה? בלי בוגדן והאנטר הם עדיין הפייבורטים שלי לנצח

מג׳יק ניו אורלינס שתי קבוצות מהאומללות בליגה, אומללות בגלל פציעות שהביאו אותם לרצף הפסדים. את המג׳יק אפשר להאשים, כי לא יתכן שהעדר של שחקן אחד חשוב ככל שיהיה יקריס לגמרי את הקבוצה. את הפליקאנס פחות אפשר להאשים, מדובר בהצטברות פציעות שאי אפשר להתכונן אליה.
יש סיבות לאופטימיות, זאיון חזר, מרפי חוזר היום מקולום עוד שבוע. הם יעשו פלייאוף

מפאת קוצר הזמן ואורך היריעה לא אשלים את כל המשחקים, אדלג לאטרקטיביים בעיניי

קליבלנד ג"ס וואוו איזה משחק. אני הולך לראות אותו מחר בבוקר בלי ספוילרים. ההגרלה של הקאבס הייתה קלה יחסית ויש לה חלק במאזן המושלם, אבל ג"ס עברה כמה משוכות מאוווווד מרשימות בדרך למאזן הזה, סופסוף רואים את הקבוצה מורידה תלות בסטף ובונה תלכיד מאוזן ומגוון. מבסוט בשביל קאר. אני מחזיק ממנו

רוקטס ת׳אנדרס החלקה לא נעימה לת׳אנדרס מול דנבר, ליוסטון יש מאצ׳אפ טוב מולם. אבל השידרוג ההגנתי של הת׳אנדרס גבוה מידי לשלב הזה בהתפתחות של יוסטון

קינגס קליפרס סבוניס פותח את העונה כמו אחד ששייך לטופ של הליגה, והקינגס דוהרים למאזן 3:5. הקליפרס בהינתן העדרו "המפתיע" של קאווי, גם הם יכולים להיות מרוצים. נורמן פאול חווה פריחה מחודשת בגיל 31.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 3:19 am 
Senior

טידג'ן סאלון (ככה הוגים את זה?) פותח בשארלוט היום במקום מיילס ברידג'ס הפצוע. טריסטאן דה סילבה פותח באורלנדו במקום בנאקרו. \

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 3:57 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
מג׳יק ניו אורלינס שתי קבוצות מהאומללות בליגה, אומללות בגלל פציעות שהביאו אותם לרצף הפסדים. את המג׳יק אפשר להאשים, כי לא יתכן שהעדר של שחקן אחד חשוב ככל שיהיה יקריס לגמרי את הקבוצה. את הפליקאנס פחות אפשר להאשים, מדובר בהצטברות פציעות שאי אפשר להתכונן אליה.
יש סיבות לאופטימיות, זאיון חזר, מרפי חוזר היום מקולום עוד שבוע. הם יעשו פלייאוף

באמת?!
איך הם יעשו פלייאוף?
יעלו מהפליי-אין? או מאחד מששת המקומות הראשונים?
מה גורם לך לחשוב שהם קבוצת פלייאוף במערב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 5:38 am 
Senior

שארלוט הביסו את אינדי 20 הפרש, אבל סאלון היה איום לפי הבוקסקור. מינוס 11 ב-21 דקות. 1-6 מהשדה.

קייד קנינגהאם עם 3 טריפל דאבל ברצף. הפעם גם סל ניצחון על אטלנטה. דייסון דניאלס בצד השני עם 7 חט' ביום סטנדרטי במפעל.

מילווקי האומללים מובסים בגארדן. דוק ריברס מריץ כבר את הרכב הגרבג' טיים 8 דקות לסיום המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 5:52 am 
Senior

רוברט ויליאמס סוף סוף משחק כדורסל. המשחק האחרון ששיחק היה לפני יותר משנה. הוא נראה מעולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 11:01 am 
Hall of Famer

מעניין מה הסיפור של ההתרסקות של האליברטון העונה. עוד משחק נפל הלילה בהפסד לשארלוט, 6 נקודות ב2/11 מהשדה. ברנדון מילר לעומת זאת התפוצץ עם 29 נקודות כולל 7/11 לשלוש, 6 ריב' ו6 אס', וזה כשנודע שמיילס ברידג'ס ייעדר לפחות שבוע וחצי בגלל פציעה.

קייד ללא ספק מתחיל לפרוע שטרות, והשילוב בקו האחורי עם אייבי עובד מצוין. הפיסטונס יכולים לסמן V על קו אחורי צעיר ומוכשר מאד. נראה שהפיסטונס מתחילים להתקדם העונה.

אורלנדו מביסה את בית חולים השדה הידוע בכינוי ניו אורלינס פליקאנס (בלי זאיון, מרפי, הרב ג'ונס, מקולום, ג'ורדן הוקינס ודז'ונטה), פרנץ ואגנר עם 27.

בוסטון מחלצת נצחון בהארכה על הנטס הלא רעים בכלל, ג'יילן בראון עדיין לא משחק.

הקאבס נותנים תצוגת תכלית מול הווריורס, המשחק היה גמור כבר במחצית והסתיים 117-136 למושלמת היחידה בליגה.

טאונס עם 32 בתבוסה שהניקס מנחילים לבאקס שקיבלו את יאניס בחזרה.

הסאנס עם נצחון חוץ צמוד ומרשים על דאלאס, 113-114, וזה כשבוקר וביל מחברים ביחד 2/15 לשלוש. KD ממשיך לא לראות בעיניים עם 26. 59 נקודות משותפות ללוקה וקיירי בצד השני.

הגריזליס החמודים עם 104-128 על הויזארדס וזה בלי ג'ה, ביין ומרכוס סמארט. 39 נקודות לג'ג'ג', ט"ד לסקוטי פיפן ג'וניור, אידי עלה מהספסל ל14 נקודות ו8 ריבאונדים באב קרינגטון בצד השני גם היה רחוק רק 2 אס' מט"ד.

הת'אנדר מנצחים את הרוקטס, שג"א וצ'ט עם 29 כ"א.

102-127 קל לוולבס על הבלייזרס, דני עדיין בחמישייה, 9 נקודות ו-5 ריב'.

הנאגטס ממשיכים להתאושש, 122-135 על ההיט. יוקיץ' עם ט"ד אימתני של 30 נקודות, 14 אס' ו11 ריב', אבל הבשורות המעודדות לדנבר זה 28 של מארי שחזר לחמישייה.

הלייקרס עם נצחון צפוי על הסיקסרס, לברון עם ט"ד של 21 נקודות, 13 אס' ו12 ריב', הוסיף גם 3 חסימות.

הקליפרס עם נצחון חוץ יפה בסקרמנטו, שימו לב לנורמן פאוול בעונת קריירה בגיל 31, הלילה 31 נקודות ו12 ריב'.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 11:03 am 
Hall of Famer

נורמן פאוול תמיד היה קלעי טוב, אבל ההצלחה שלו היא בעיקר ההצלחה של טיירון לו, כי פאוול הוא שחקן שבנוי על תנועה של קבוצה, ועל קבלת הכדורים הנכונים למקומות הנכונים, וזה שהשנה הוא מקבל את הכדורים למקומות הנכונים זה לגמרי על לו (ובעצם, גם קצת הארדן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 12:03 pm 
Junior

ראיתי חלק גדול מהמשחק של פורטלנד מיני ודני הוא שחקן ההגנה הכי טוב של פורטלנד. הוא גם שחקן ההתקפה הכי פחות שכונתי שלה. האחוזים לא משהו, לא מ2 ולא מ3 ולא מהעונשין, אבל פורטלנד נראית זוועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 12:38 pm 
מנהל פורום

נדב הזכיר את ההתקדמות של הפיסטונס, כולנו זוכרים את ההתקדמות של יוסטון אחרי שסילאס נלך
אז צ׳ונסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 3:58 pm 
Junior

המשחק התחיל 10-0 למינסוטה. גובר השיג 3 חסימות ברבע הראשון (כולל על דני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 5:20 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
קליבלנד ג"ס וואוו איזה משחק. אני הולך לראות אותו מחר בבוקר בלי ספוילרים. ההגרלה של הקאבס הייתה קלה יחסית ויש לה חלק במאזן המושלם, אבל ג"ס עברה כמה משוכות מאוווווד מרשימות בדרך למאזן הזה, סופסוף רואים את הקבוצה מורידה תלות בסטף ובונה תלכיד מאוזן ומגוון. מבסוט בשביל קאר. אני מחזיק ממנו

זה מה כתבתי לפני המשחק, עמדתי במילה שלי, לא ראיתי תוצאות, וראיתי את המשחק עצמו, לא תקציר...מה אני אגיד לכם, בזבוז זמן כזה הרבה זמן לא היה לי.
קליבלנד זו מכונה משומנת בהגנה ואני מדגיש בהגנה
לא משנה לאן הגיעו הקלעים של ג"ס, הם היו מכוסים, 100% מהזריקות של ג"ס עד שנפתח הפער היו זריקות קשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 7:11 pm 
Hall of Famer

מזרח-המקום השלישי במאזן שווה של נצחונות והפסדים, מקום רביעי כבר במאזן שלילי

מערב-סקרמנטו מהמקום ה11 במאזן חיובי, המקום ה12 במאזן של 4 במזרח

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 8:23 pm 
Senior

איך זה קורה? איך יכול להיות שכבר 25 שנה באופן די קבוע (וזה ממש ממש קרוב להיות קבוע לגמרי) שהמערב טוב יותר מהמזרח?
יש לזה הסבר חוץ ממקריות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 10:10 pm 
Senior

ניו אורלינס מודיעים שזאיון יהיה בחוץ ללא הגבלת זמן עם הפציעה בהמסטרינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 10:21 pm 
Hall of Famer

חבל מאד
חשבתי שהבנייה של הפליקנס השנה בהתעלם מפציעות היתה ללא דופי. דג׳ונטה מורי היה רכז נהדר בספרס, לפני שהוא סופח לעוד רכז באטלנטה (אבל היה מצוין במשחקים בהם יאנג לא שיחק), מרפי והרב ג׳ונס הם שני סטופרים הגנתיים שפשוט אין לרוב הקבוצות. ושלושה שחקנים שיודעים להכניס את הכדור טוב לסל (ציון, אינגרם, מקאלם) זה יותר משיש לרוב הקבוצות. בריאים, אני חושב שאפילו היה להם קייס ללכת עד גמר המערב או משהו, אולי אפילו יותר.
אבל בלי להתעלם מפציעות.... חבל, חבל מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 11:05 pm 
Hall of Famer

סנטר זה די חשוב...

אבל גם אם נתעלם מזה, משהו לא בריא בניו אורלינס, מעבר לפציעות. מקולום אובר דה היל, אינגרם רגל בחוץ ועם ציון אף פעם לא לגמרי ברור מה קורה...

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' נובמבר 09, 2024 11:06 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 11:06 pm 
מנהל פורום

כן, גם לי הייתה דעה מאוד חיובית על הקבוצה הזו והייתי מאוד אופטימי לגביה
עכשיו כבר לא, כי הפציעה של זאיון היא מסוג הפציעות שגוררות תגובת שרשרת
והיא גם מחסלת את הפלאן B לסנטר שהוא זאיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 11:19 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
סנטר זה די חשוב...

אבל גם אם נתעלם מזה, משהו לא בריא בניו אורלינס, מעבר לפציעות. מקולום אובר דה היל, אינגרם רגל בחוץ ועם ציון אף פעם לא לגמרי ברור מה קורה...

מה זה אומר "לא ברור מה קורה עם זאיון"? מה שקורה עם זאיון זה שהבנאדם כל הזמן פצוע. זה לא "מעבר לפציעות". זו הבעיה הכי גדולה של המועדון.

אינגרם אולי בדרך החוצה, אבל בינתיים התפוקה שלו לגמרי כרגיל. מקולום אמנם לא בשיאו, אבל ממתי להחזיק שחקן בן 33 מעבר לשיאו זה סימפטום ל"משהו לא בריא" במועדון?

בקיצור, הבעיה הגדולה של הפליקאנס כרגע מאד ברורה לכולם, וזה שיש להם שישה שחקני סגל משמעותיים שלא כשירים לשחק. אין שום דבר "לא בריא" במועדון חוץ מהבריאות של השחקנים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 1:59 am 
מנהל פורום

עוד מעט מחצית, וומבי 4 מ6 מהשלוש, בהמשך לדיון האם לפתח את וומבי כקלעי 3 על חשבון הצבע
6 מתוך 8 זריקות השדה שלו היו משלוש
נראה שיש כאן מגמה
המשחק בינם לבין יוטה לא כיף בכלל לצפיה

בעניין אחר, ראיתי full position game של דלאס פיניקס
זה כדורסל!!!
שלושת מהלכי ההתקפה האחרונים כולל סל ניצחון היו של אחד בשם יוסוף
שמוסר ד"ש לאייטון שממלא טורי סטטיסטיקה שלא מעניינים אף אחד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 2:33 am 
Junior

מעטות הפעמים שראיתי NBA בשנים האחרונות, אבל נראה לי חתיכת בזבוז לשחקן עם נתונים כמו של וומבי, לבנות קריירה על זריקה מ 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 3:35 am 
Hall of Famer

אדוארדס שהוא אחד החודרים הטובים בליגה מיידה שלשות בלי הכרה (11 למשחק~)
המשחק השתנה

אבל כן, באחוזים שלו, לא מדהים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 8:15 am 
Junior

אני דווקא נהניתי לראות את ספרס יוטה. הרבה צעירים שלומדים לשחק כדורסל. השופטים שרקו יותר מדי, אבל גם זה היה למטרות חינוך...
בגזרת הזקנים: כריס פול שחקן מלוכלך :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 9:38 am 
מנהל פורום

Att כתב:
אדוארדס שהוא אחד החודרים הטובים בליגה מיידה שלשות בלי הכרה (11 למשחק~)
המשחק השתנה

אבל כן, באחוזים שלו, לא מדהים

48.1% מהשלוש לאנט
העונה, מוביל את הליגה במספר השלשות שנקלעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 9:52 am 
מנהל פורום

מי שמוביל את הליגה במספר ניסיונות ל3 במשחק הוא למלו בול

באסה גדולה לברוקלין, הובילה ושיחקה נהדר על קליבלנד, אבל מובלי ושות' בארבע וחצי הדקות האחרונות סגרו את הפעל וניצחו בפעם ה11 ברציפות

יוטה אגב, ניצחה בסוף, אבל נראית כמו אוסף לא ברור של שחקנים
איזייאה קולייר שלהם, שחקן מעצבן, ואסל היה גרוע

הרפטורס מתחו את הקליפרס אבל לא הצליחו לנצח, טרנס מאן מזעזע, לא אהבתי אותו מההתחלה, עכשיו אני מבין למה
נורמן פאול, תענוג
אבל התחושה שהקליפרס פחות או יותר ב100% מיצוי שלה והם לא יעברו סיבוב ראשון אם יגיעו לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 10:42 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
איך זה קורה? איך יכול להיות שכבר 25 שנה באופן די קבוע (וזה ממש ממש קרוב להיות קבוע לגמרי) שהמערב טוב יותר מהמזרח?
יש לזה הסבר חוץ ממקריות?

עניין אותי אז הלכתי לבדוק, מאז הפרישה של ג'ורדן בסוף עונת 1997-8 שוחקו 26 עונות מלאות (לא סופר את העונה הנוכחית שרק התחילה), רק ב-4 מתוכן למזרח היה מאז חיובי מול המערב, ורוב העונות לא היו צמודות אפילו, רק ב-7 עונות (מעבר ל-4 שהמזרח ניצח) המזרח הגיע ל-45% ניצחונות מול המערב מה שאומר שב-15 מתוך 26 העונות האלו למערב היו 55% ניצחונות ומעלה כולל 3 עונות מעל 60%.

מצד המזרח, מתוך 4 עונות שבהן השיגו מאזן חיובי מול המערב, צריך לציין שאחת מהן הייתה העונה המקוצרת של 1998-9, שבה המזרח השיג 54.8% הצלחה, שזה הכי טוב שלו בפער משמעותי בתקופה הזו. מה שכן מעניין זה שמתוך אותן 4 עונות שבהן היה למזרח מאזן חיובי מול המערב, שתיים מהן היו ב-3 העונות האחרונות, 2021-22 ו-2022-3, אבל גם אם ניקח מאזן רק ל-3 השנים האחרונות, שהמזרח ניצח 2 מתוכן, המאזן עדיין לטובת המערב כי את 2021-22 המזרח השיג רק 2 ניצחונות יותר, ב-2022-3 המזרח השיג 22 ניצחונות יותר, אבל בעונה שעברה המערב השיג 70 (!) ניצחונות יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki, נביא בעירו, רלפי ו 151 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: