אינדי 111 מיאמי 124 אינדי עדיין בלי נימהארד ונייסמית' וכמובן בלי שני הסנטרים המחליפים שגמרו את העונה, אבל זה רחוק מלהצדיק משחק שנגמר כבר ברבע השלישי. באם 30 נק', עדיף למיאמי שבאם הוא הקלע המוביל ולא הירו. ירידה חדה בכל המדדים להאלי. בלי פציעה ידועה. אולי סיאקם זה הסיפור
מג'יק 98 פילי 86 מעבר למה שכבר נאמר על המשחק במעלה הת'רד נספר שאמביד היה 10. 10 מ10 מהעונשין 0 מ5 מהשלוש. גוגה לא היה טוב, מו ואגנר לעומתו היה נפלא. סאגס העלה את כמות השלשות אבל האחוז יורד מ38 ל30. קול אנטוני הולך ומאבד מעמד לטובת בלאק
טורנטו 99 דטרויט 95 עוד ניצחון לפיסטונס, אנחנו מדברים על קבוצה שהחתימה את האריס וקידמה לחמישיה את טימי הארדווי ג'וניור. כלומר עשתה הכל כדי להיות מושמצת על ידי פרשן כדורסל ממוצע. אחרי פתיחה של 4 הפסדים רצופים, הם במאזן 4:6 ומשחקים כדורסל ...לא יודע איך להגדיר אותו אבל דבר אחד בטוח, תחרותי והרבה יותר טוב מהעונה הקודמת, הרבה. ביזלי 20 נק' קלע מוביל
אטלנטה 129 וושינגטון117 דייסון, לא צחוק. 25 נק' היום, במשחק הקודם אתם יודעים כמה הוא קלע. אם חשבנו שהביאו את דייסון לתת הגנה כדי שיאנג יוכלת להתפנות לקליעה, אז חשבנו. 3 חסימות לסאר 11 נק' לריזאשה אבל באחוזים רעים. אני די בטוח שהאחוזים של ריזאשה יהיו טובים בהמשך הקריירה. בחירת זריקות וטניקה מעולה.
קאבס 144 שיקאגו 126 מה נגיד על קליבלנד? בלי איוון מובלי מול קוטלת הענקים, שמתמחה בלשבש רצפים, עולה למאזן 0:14. אסתכן כאן ואגיד שהם לא עוברים סיבוב שני בפלייאוף, כי מיטצ'ל צ'וקר. גידי לא בטוב, שיחק רק 15 דקות מסר אסיסט אחד. קובי וויט וווצ'ביץ' הם תמצית התופעה המכונה שיקאגו
ניקס 124 ברוקלין 122 המשחק נראה כבר גמור, 19 הפרש לניקס בפתיחת רבע 4, 12 שניות לסיום שרודר מעלה את ברוקלין ליתרון נקודה ל122:121 שש שניות לסיום ברנסון קובע את התוצאה 122:124 קאט לא שיחק ברנסון 37 נק' בברוקלין קאם תומאס 43. אבל גם השחקן היחיד בחמישיה בפלוס מינוס שלילי
ס"א 115 לייקרס 120 רדיק שולח את די-לו לספסל, מעלה את קונקט בחמישיה, AD קולע 40 מוריד 12 לברון טריפל דאבל. וומבי יותר מידי איבודים. קאסל מאוד מעודד, בעוד 15 שנים כשכריס פול יפרוש הוא יוכל להיות הרכז הפותח אצל וומבי
יוסטון 125 קליפרס 104 שנגון טריפל דאבל, ק. פורטר ג'וניור מוסר יותר אסיסטים מהארדן והוא מסר רק שלוש. טרנס מן בפתיחת עונה מאכזבת, נורמן פאול מוריד הילוך, מה שמשאיר את שרודר בעמדה טובה להיות ה MIP הראשון מעל גיל 30 מאז דרל ארמסטרונג. שפרד מאכזב, אני לא מופתע, מעולם לא הייתי על העגלה שלו. ג'ילן גרין היה רע אתמול, אבל עם איסון ואמן תומפסון, יוסטון מספיק עמוקה לנצח כשהארדן במשחק רע.
ניו אורלינס 101 דנבר 94 ניו אורלינס עדיין משפשפים את העיניים. אחרי שישה הפסדים ברצף ו9 הפסדים בעשרת המשחקים האחרונים, הם מנצחים, את דנבר. יוקיץ לא שיחק מסיבות אישיות. דנבר מקבלת תפוקה סופסופ משאריץ, אולי זו התחלת העונה עבורו.
אוקלהומה 99 סאנס 83 OKC שוב בראש המערב, המשחק לא היה אפילו קרוב בשום שלב. מה קורה עם שרגא וה31 נק' הסנדרטיות שלו? זה לא בסדר
ג"ס 123 ממפיס 118 סמרט וביין חזרו, גם וינס ווילאמס חזר מפציעה ארוכה בקרוב גם ג'ה. משהו לא טוב קורה העונה לברנדון קלרק, שחקן שפעם אהבתי ומאז חזר מהפציעה אני לא מכיר אותו. התוצאה הקרובה קצת מטעה, מדובר בצימצום חסר סיכוי לקראת סיום המשחק. הילד קלעי מוביל בווריורס, קייל אנדרסון משתלב נהדר, ובכלל ג"ס מוצלחים מאוד
קינגס 126 מיני 130 אחרי הארכה. פוקס קולע 60 נק' ושובר את שיא המועדון. הוא גם קלע את הסל שהשווה את התוצאה ושלח את המשחק להארכה 38 שניות לסיום. 7 שחקנים בדאבל פיגרס במיני, למעשה כל שמונת שחקני הרוטציה הבכירים חוץ מדיוי