סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' אפריל 10, 2025 10:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: טריידדליין stuff
הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 1:32 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
קאם ג'ונסון נזכר מדי פעם אבל המועמד המרכזי לטרייד הוא ג'ימי באטלר, שיכול לשדרג כמעט כל קבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: טריידדליין stuff
הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 2:02 am 
מנהל פורום

אם ריילי יעשה מה שריילי בדרך כלל עושה שזה לעמוד במילה שלו, באטלר לא יעבור בטרייד
אבל אולי הוא מעלה מחיר ככה לא יודע
היו דיבורים על טרייד של פוקס נראה לי שזה היה אחד הגורמים לפיטורים של בראון שפוקס עמד לבקש טרייד
קאם ג׳ונסון מוזכר המון
נראה להלייקרס וגולדן סטייט יעשו טריידים
זאיון אולי גם יחתך
אינגרם אולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 10:11 am 
Junior

באטלר מושעה ל7 משחקים, כאשר ההבנה היא שהוא לא יחזור יותר. ריילי התעצבן על ההערה שלא כיף לו. שאלו את הרו ובאם והם ענו שכיף להם. גימי רוצה טרייד ואני מהמר שהוא יקבל את מבוקשו. אחרת הוא בעיקר יראה ספסל. יש לו אופציית שחקן של 52 מליון לעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 11:45 am 
מנהל פורום

בכל קבוצה שלו הוא סיים גרוע, ועדיין אנשים עפים עליו בתור מישהו שחיוני לתרבות מנצחת, לכו תבינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 12:06 pm 
מנהל פורום

זה נכון
רק שהפעם הגיל והפציעות מצטרפות לחלק השלילי בשיקולים
יש לי הרגשה שבאטלר יהיה מאוד מאוכזב מהשווי שוק שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 1:43 pm 
Hall of Famer

אין לי מושג אם ג'ימי באטלר חיוני לתרבות מנצחת. העובדות מספרות שבדר"כ אם תרבות או בלי תרבות הוא פשוט בקבוצה מנצחת.
במיאמי הוא הגיע פעמיים לגמר אן.בי.איי, בפילי הקבוצה נתנה את העונה הטובה ביותר שלה תחת אמביד והייתה רחוקה סל אחד מלעבור לגמר המזרח. באטלר היה הטוב בקבוצה בסדרה הזאת.
במיני, עד העונה האחרונה, העונה עם ג'ימי הייתה העונה היחידה שהטי-וולבס לא אכזבו בעונה הרגילה והגיעו לפלייאוף עם מאזן טוב.
בשיקגו הוא הנהיג קבוצות חזקות שהגיעו לפלייאוף.
אז ברור שבאטלר הוא אישיות קשה ומאד יכול להיות שהאופי הקשה באיזשהו שלב מתפוצץ ופוגע בקבוצה. אבל בכל מקום בו הוא עבר המועדון חווה הצלחה מקצועית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 2:04 pm 
מנהל פורום

היית נותן לו חוזה בסיגנון של פול ג׳ורג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 6:22 pm 
Junior

לפול גורג לא הייתי חוזה של פול גורג. אבל 30-35 מליון לעונה הוא שווה בעיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 6:29 pm 
Sophomore

נזכיר רק שבאטלר יתחיל את השנה הבאה בגיל 36 ושבחמש השנים האחרונות הייתה לו רק עונה אחת עם יותר מ-60 משחקים (וגם זה בקושי). זה חתיכת סיכון לתת לשחקן כזה חוזה ארוך טווח של 30 מיליון פלוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 7:01 pm 
Junior

שלוש שנים זה בסדר לקבוצה המתאימה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 7:47 pm 
מנהל פורום

אולי ממפיס
שיתנו את סמארט וקנרד ועוד בחירה או שניים
הוא יתן להם את הניסיון שהם כל כך צריכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 8:05 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
אולי ממפיס
שיתנו את סמארט וקנרד ועוד בחירה או שניים
הוא יתן להם את הניסיון שהם כל כך צריכים

אתה רחוק 16.5 מיליון מאיזון משכורות. צריכים את ברנדון קלארק ועוד שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 8:24 pm 
מנהל פורום

בסדר את קלרק הם צריכים להשאיר זה ישאיר אותם עם אידי כסנטר יחיד
צריך לחשוב על פחות קריטיים, קונצ׳ר כזה וכו הצלחתי לאסוף 39 והוא עולה 48 מיליון וכיוון שמיאמי באפרון השני (אני חושב) אז הם חייבים ממש אחד לאחד. אם מוסיפים את קלארק אז הם צריכים למצוא סנטר טוב וזול בשוק החופשי
עדיין אפשר לסדר אותו איכשהו
הטרייד נראה כמו אחת האופציות הבודדות שאני יכול לחשוב עליהם

מבחינת מיאמי זה סבבה לג׳עג׳ע אותו עד סוף העונה וכשידחה את אופציית השחקן יהיה להם ים כסף לשחק בשוק החופשי והם גם יצאו מהאפרון הארור הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 04, 2025 11:33 pm 
Junior

מעניין אם באטלר יממש את אופציית השחקן וימשיך לדרוש טרייד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 4:20 pm 
Junior

uriel17 כתב:
בסדר את קלרק הם צריכים להשאיר זה ישאיר אותם עם אידי כסנטר יחיד
צריך לחשוב על פחות קריטיים, קונצ׳ר כזה וכו הצלחתי לאסוף 39 והוא עולה 48 מיליון וכיוון שמיאמי באפרון השני (אני חושב) אז הם חייבים ממש אחד לאחד. אם מוסיפים את קלארק אז הם צריכים למצוא סנטר טוב וזול בשוק החופשי
עדיין אפשר לסדר אותו איכשהו
הטרייד נראה כמו אחת האופציות הבודדות שאני יכול לחשוב עליהם

מבחינת מיאמי זה סבבה לג׳עג׳ע אותו עד סוף העונה וכשידחה את אופציית השחקן יהיה להם ים כסף לשחק בשוק החופשי והם גם יצאו מהאפרון הארור הזה

בדקתי בטרייד מאשין וזה עובד רק אם מצרפים לסמארט וקנארד את קלארק (בהנחה שממפיס לא תרצה לפרק את הטריו הצעיר שלה בשביל לצרף את באטלר).
בכל מקרה, אני מבין את הקונספט של באטלר בגריט אנד גריינד, אבל זה לא פיט סביר בעיניי משתי סיבות עיקריות:

1. הספייסינג יהיה ממש גרוע עם ג'ה, באטלר ואידי באותה חמישייה.
2. הגריזליס בכלל במוד של ניהול זהיר של הפיי רול במטרה להימנע ממס מותרות, שלא לדבר על ענייני האפרון. ביין התחיל העונה להרוויח בהתאם להארכת החוזה שלו, ויש להם את טריפל ג'יי שאמור לקבל הארכת חוזה משלו בקיץ הקרוב (אחרת ייכנס לקיץ 26 כפרי אייג'נט). להביא את באטלר בטרייד בשביל להיות הפראיירית שמשלמת לבן 35 הפציע הזה את חוזה העתק האחרון שלו בליגה, זה מהלך של תחילת הסוף.

חוץ מזה, מן הסתם מיאמי תרצה כמה בחירות דראפט, וזאק קליימן יעדיף להשאיר כאלה בידיו ומסיבה טובה, לאור הרקורד המצטבר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 4:33 pm 
Junior

הטרייד שנראה לי הכי הגיוני הוא טרייד משולש שבו באטלר מגיע לגולדן סטייט, הנטס סופגים את החוזה של וויגינס בשביל לקבל גם את קומינגה ובחירת סיבוב ראשון של הווריורס, ומיאמי מקבלת את קאם ג'ונסון המבוקש.

בהרחבה זה:
- באטלר וברקס לווריורס (תמורת קומינגה, וויגינס, לוני, פייטון II ובחירת דראפט)
- קומינגה, וויגינס ולוני (ישוחרר בביי אאוט) לנטס, לצד בחירת סיבוב ראשון של הווריורס, תמורת קאם ג'ונסון ובויאן
- קאם ג'ונסון, בויאן ופייטון II (שניהם על חוזים מסתיימים) למיאמי

ההיגיון מצד מיאמי זה שמדווח שהם לא מעוניינים בחוזים ארוכי טווח תמורת באטלר, אבל מעריך שהם לא יסרבו לשחקן כמו קאם ג'ונסון שחתום על חוזה טוב.
מצד הנטס, ללכת על קומינגה בקיץ כשהוא רסטריקטד פרי אייג'נט של הווריורס (או כל קבוצה אחרת) יצריך מצדם להחתים אותו על טיוטת חוזה גבוהה במיוחד, וגם זה לא יבטיח שום דבר. כשהם רוכשים את זכויות הבירד שלו, יש להם שליטה גבוהה יותר בסיטואציה, כולל במו"מ מול קומינגה והסוכן שלו. את וויגינס הם יוכלו להעביר הלאה כבר בעונה הבאה, כשיהיו לו רק שנתיים בחוזה שלו.

הווריורס יצטרכו להשיג סנטר נוסף משוק הביי אאוט, את לוני הם לא יוכלו להחזיר מידית (אבל בקיץ כן).

השאלה היא מה חומרת הפציעה הטרייה של קומינגה, והאם היא תהווה שיקול מכריע מצד הנטס, לאור השאיפה הטבעית שלהם להיחלש עד סוף העונה. מניח שבכל זאת ירצו לראות איך קומינגה משחק אצלם, למרות שזה לא יהיה מדגם מייצג במיוחד, לאור העובדה שאין לו כ"כ עם מי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 5:28 pm 
Hall of Famer

ההגיון מצד הווריורס בטרייד המוצע הוא שאין הגיון בכלל. נו באמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 5:38 pm 
Freshman

מה אומרים על באטלר לדנבר תמורת מייקל פורטר, נאז'י וקנצ'אר? מבחינת משכורות זה עובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 6:31 pm 
Junior

נורטון כתב:

אז אתה אומר שאין היגיון בעניין המדווח שלהם בבאטלר? כי מבחינת איזון משכורות, הם חייבים קומבינציה מהסוג שהצעתי. אז בחירת הסיבוב הראשון היא כבר נכס אחד יותר מדי? או שפשוט אין היגיון בצירוף באטלר לצד דריימונד ועוד נון-שוטר בדמותו של ג'קסון-דייויס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 6:34 pm 
Junior

קרטמן כתב:
מה אומרים על באטלר לדנבר תמורת מייקל פורטר, נאז'י וקנצ'אר? מבחינת משכורות זה עובר.

באיזה טרייד מאשין השתמשת (או שחישבת בעצמך)? כי בזה של Fanspo, שנחשב לרציני מכולם, זה לא עובד.
דווח לאחרונה ששיקאגו לא מעוניינת לספוג את החוזה של נאג'י (לצד MPJ) אפילו אם זה אומר להיפטר מהחוזה של לאבין, אז קשה לי להאמין שמיאמי תרצה בו. זה עוד לפני שנכנסים לשאלה אם הם ירצו בפורטר. אז ברור שדנבר תצטרך להוסיף איזה 2-3 בחירות סיבוב ראשון, ואז יתכן שהמוטיבציה שלהם לעסקה כזאת תרד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 6:44 pm 
Freshman

B.Grant44 כתב:
קרטמן כתב:

באיזה טרייד מאשין השתמשת (או שחישבת בעצמך)? כי בזה של Fanspo, שנחשב לרציני מכולם, זה לא עובד.
דווח לאחרונה ששיקאגו לא מעוניינת לספוג את החוזה של נאג'י (לצד MPJ) אפילו אם זה אומר להיפטר מהחוזה של לאבין, אז קשה לי להאמין שמיאמי תרצה בו. זה עוד לפני שנכנסים לשאלה אם הם ירצו בפורטר. אז ברור שדנבר תצטרך להוסיף איזה 2-3 בחירות סיבוב ראשון, ואז יתכן שהמוטיבציה שלהם לעסקה כזאת תרד.

ESPN.
הטרייד עובר באתר שציינת עם טוויקים קטנים ולא משמעותיים, למשל בהוספת פייטון ווטסון להיט ולארסון לנאגטס, או עם סאריץ' במקום קנצ'אר, והוספת לארסון מהצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 6:47 pm 
Junior

נורטון כתב:

אבל עכשיו רואה דיווח שלפיו אין לווריורס עניין בבאטלר, אז כשאתה צודק אתה...

https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... la-Vucevic

אני בכלל חשבתי שהווריורס צריכים ללכת על פולטל בתפקיד שבוגוט מילא עבורם לפני עשור, אבל הבחירה לסחור במלטון תמורת שרודר קצת תקשה על זה. עדיין אפשר להעביר את קומינגה, פייטון II וסנטוס תמורת פולטל מבחינת איזון משכורות, אבל נראה שבעלי הווריורס מעריכים יותר מדי את קומינגה בשביל "להתפשר" על חיזוק שכזה. אולי אם הקבוצה היתה מדורגת בצמרת הגבוהה של המערב בשלב זה של העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 6:47 pm 
Junior

קרטמן כתב:
B.Grant44 כתב:
קרטמן כתב:

ESPN.
הטרייד עובר באתר שציינת עם טוויקים קטנים ולא משמעותיים, למשל בהוספת פייטון ווטסון להיט ולארסון לנאגטס, או עם סאריץ' במקום קנצ'אר, והוספת לארסון מהצד השני.

אוקיי, לא חושב שדנבר תוותר על ווטסון ושאריץ' גם בשביל חיזוק שכזה, הם חייבים כל סוג של טאלנט שיש להם על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 10:09 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
נורטון כתב:

אז אתה אומר שאין היגיון בעניין המדווח שלהם בבאטלר? כי מבחינת איזון משכורות, הם חייבים קומבינציה מהסוג שהצעתי. אז בחירת הסיבוב הראשון היא כבר נכס אחד יותר מדי? או שפשוט אין היגיון בצירוף באטלר לצד דריימונד ועוד נון-שוטר בדמותו של ג'קסון-דייויס?

בעיקר בגלל שהן וויגינס והן קומינגה, תרמו יותר לקבוצה שלהם בשנה וחצי האחרונות מאשר באטלר. וכשמצרפים את פייטון ולווני זה בכלל בדיחה לא משעשעת. פשוט תציע את יוקיץ' עבור באטלר וזהו . אותו הגיון כמעט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2025 11:18 pm 
Junior

וויגינס לא תרם מי יודע מה בעונה האחרונה...זה לא סוד כמוס שהווריורס מחפשים להעביר אותו, לא בכל מחיר כמובן, אבל עצם המשכורת הגבוהה שלו הופכת אותו למועמד טבעי להישלח בטרייד עבור שחקן משמעותי שמרוויח הרבה כמו באטלר.
קומינגה בדרך להיות RFA, הוא בעונתו הרביעית ונראה שקר עדיין לא מחזיק ממנו מי יודע מה. ווייזמן נמכר תמורת נזיד עדשים, מודי אומנם קיבל הארכת חוזה אבל עדיין לא משחק יותר מדי, כך שקומינגה נותר הנכס הבכיר של הווריורס מהשנתיים שהם העבירו בלוטרי בתחילת העשור. וכעת זו הזדמנות אחרונה לפדות את הערך שעדיין גלום בו מתוקף האפסייד, לפני שהחוזה הבא יהפוך אותו למקבילה למכונית יד שנייה...

לגבי הנחיצות של לוני אני עוד מסכים, אבל מה בצירוף של פייטון II הפציע כל כך מבדח באופן בלתי משעשע? הוא לגמרי אקספנדבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 81 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], דניאל ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה