סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' אפריל 04, 2025 4:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דני אבדיה 24-25
הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 10:07 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
סאבוניס כתב:
Hacohen כתב:
סאבוניס כתב:
Hacohen כתב:
אבדיה אולי באירופה יכול לשחק על 4 עמדות, וגם זה לא באמת. בNBA הוא 3 קלאסי. אף אחד לא ייתן לו לנהל משחק ולכן הוא לא פוינט גארד, אין לו את הזריזות ויכולת יצירת המצבים להיות סקנד, ולא את הפיזיות להיות 4. הוא פשוט 3.

לא מסכים עם זה, לפחות לא הגנתית. אם חושבים על רוב הפאוור פורוורדים המובילים בליגה (אלו שמשחקים בעמדה בפועל), אז דני יכול להתמודד איתם יפה מאוד בהגנה. טייטום, דוראנט, קאווי, סיאקם, באנקרו, בארנס (שניהם), ראנדל, מובלי, טריפל ג'יי, ג'יי דאב/צ'ט, וושינגטון, האצ'ימורה, וכו. יאניס הוא יוצא הדופן כאן (ואולי גם זאיון בריא בשיאו, אבל זו פטה מורגנה). אבל יש מעט שחקנים בליגה (אם בכלל) שיכולים לשמור על יאניס באופן אפקטיבי. אתמול דני אפילו הראה שהוא יכול להתמודד יפה בדקות מסויימות עם סנטרים יריבים ומשער שבעתיד אולי נראה אותו בעמדה יותר לדקות מסויימות מול הרכבים מסויימים.

התקפית, השאלה היא איך אנחנו חושבים על העמדה. אם זה העמדה הקלאסית של שחקנים כמו קארל מלון, טים דאנקן, או כריס וובר, אז דני אכן לא גבוה/פיזי מספיק. אם זו העמדה כפי שהיא נראית היום עם רשימת השחקנים שלמעלה, אז דני בהחלט שם. הוא אולי לא טוב ומוכשר כמו השחקנים הללו, אבל סט הכישורים הכללי שלו (קליעה מבחוץ, ריבאונד) בהחלט דומה לשלהם והוא לא ממש חריג מבחינת גובה או משקל.

א. אני לא שופט עמדות הגנתית, זה כשל לוגי

ב. זרקת פה הרבה שמות של שחקנים מאד טובים בליגה, וטענת שדני "יכול להתמודד איתם יפה מאד בהגנה". לא יודע על מה אתה מתבסס ומה זה מוכיח בעמדה. הוא יכול לשמור על כמה עמדות, אני יכול להסכים עם זה. אבל 3 קלאסי עם אוריינטציה הגנתית בדרך כלל יכול לשמור על כמה עמדות.

אם הבנתי נכון, הטיעון העיקרי (היחיד?) שלך לגבי למה דני הוא לא 4 זה שהוא לא פיזי מספיק. ואם זה הטיעון, נראה לי רלוונטי להתייחס ליכולת שלו להתמודד פיזית מול מספרי 4 אחרים בשני צידי המגרש (לא כל כך מובן לי למה צריך להתעלם מהצד ההגנתי). איך אני יודע שדני מתמודד איתם יפה? מצפייה בו בשנים האחרונות בוושינגטון ובפורטנלנד, במשחקים שבהם הוא לא פעם שמר על השחקנים הללו. דני הוא 2.06, 210 קילו, עם ניתור סביר וריבאונדר בכלל לא רע לעמדה 4 (11 ריבאונדים ל-100 פוזשנים; יותר טוב מרוב השחקנים ברשימה שלמעלה).

בקיצור, אני לא מבין מה עושה אותו "3 קלאסי" ו-"לא 4". בהחלט יכול להסכים שהוא טווינר 3-4, כמו לא מעט שחקנים ברשימה שלמעלה, שבפועל מבלים את רוב הדקות שלהם בעמדה מספר 4 בקבוצות שלהם. בעיני לפחות, זו גם העמדה שבה דני אפקטיבי יותר לאור הקליעה המפוקפקת (לא הייתי רוצה אותו נגיד ליד גובר וראנדל במינסוטה, או ליד אלן ומובלי בקליבלנד).

א. ויכוחי עמדות זה דבר מאוס ומשעמם בעיניי, כך שלא היתה לי כל כוונה להכנס לדיון עומק בעניין, רק לזרוק כמה אגורות על כך שאין מצב שדני אבדיה בNBA הוא באיזשהו מצב "שחקן של 4 עמדות". נדמה לי שאנחנו מסכימים על כך.

ב. כפועל יוצא, אין לי שום כוונה להילחם על הבריקדה של האם דני הוא 3 קלאסי או טווינר 4-3. שיהיה.

ג. אם בכל זאת לחדד למה התכוונתי, אז זה לא שאני מתעלם מההגנה, אלא פשוט מציין שהגדרת עמדות לפי הגנה זה כשל לוגי מעגלי. כי אם אתה טוען שהוא 4 כי הוא שומר על 4, איך אתה יודע מי ה4 של הצד השני? עמדות, בבסיס המשחק ואיך שהוא נוצר, מוגדרות לעמידה של השחקנים בחלק ההתקפי.

ד. השמות שזרקת כמספרי 4 רק מראה עד כמה עמדות היום זה דבר נזיל. ג'ייסון טייטום שמוזכר באהלן-אהלן כ4 הוא שום דבר שאנחנו מכירים מ4 קלאסי. הוא מחזיק כדור, הוא בא מבחוץ, הוא זורק מלא שלשות. להגדיר אותו 4 זה לא כי הוא עונה להגדרה הקלאסית של 4, כי אין בו כמעט שום דבר של 4 קלאסי, זה פשוט אומר שבחמישייה טיפוסית של בוסטון המודרנית יש 4 שחקנים עם יכולות חוץ וביג מן אחד, אז אחד משחקני החוץ-נגיד טייטום היותר חזק שיש לו יותר פוסט-הוא "4".

ה. דיוני עמדות זה משעמם ומאוס, ואין קשר בין מה שכולנו כותבים פה כבר כמה עמודים לאוקלהומה סיטי ת'אנדר.

הכהן, מסכים בערך עם כל הנקודות -- בעיקר עם ה' -- אז מעביר את הדיון זה לת'רד חלופי. לא מצאתי אחד יעודי לאבדיה כבר הרבה זמן (ואם לשרף מגיע, אז גם לו), אז פותח אחד חדש.

חוסר ההסכמה העיקרי שלי היה עם הטיעון שאבדיה לא מספיק פיזי, לעמדה 4, או בכלל. בעיני הפיזיות או האגרסיביות זה בכלל לא אספקט בעייתי במשחק שלו ואפילו אספקט חזק יחסית בשני צידי המגרש. לאבדיה יש חולשות די בולטות, אבל פיזיות היא לא אחת מהן, אפילו לא כסמול בול סנטר בהרכבים מסויימים.

דווקא מהקליעה של דני אני קצת פחות מודאג מאחרים. כלומר, כן הוא צריך לקלוע מבחוץ באחוזים סבירים. אבל אני מאמין שאין סיבה שלא יעשה את זה. לכל שחקן יש רצפים שהכדורים לא נכנסים. לאבדיה זה קרה בתחילת העונה הזו עם 11 משחקים שבהם הוא לא פגע באופן די חריג (17%). אהבתי שהוא לא התייאש ולא הפסיק לזרוק (3.5 ניסיונות לשלוש למשחק), וב-6 המשחקים האחרונים הסטטיסטיקה מתחילה להתיישר (48% במשחקים הללו). קל לשכוח, אבל גם את העונה שעברה הוא פתח לא טוב משלוש, עם 32% ב-30 המשחקים הראשונים שלו. ההרגשה שלי היא שאין סיבה שדני לא יקלע לפחות שליש מהזריקות קאץ' אנד שוט שלו. קצת יותר מזה, נניח 35%, והקליעה היא כבר לא בעייה.

מה שחשוב לציין זה שגם כשהוא לא פגע, זה לא שהיריבות השאירו אותו פתוח (כמו שלמשל עושים לסנטרים או לרכזים האוסטרלים הגבוהים). עדיין סגרו עליו בקליעה והוא כן ייצר ריווח. וגם כדאי להזכיר שדני הוא לא בדיוק הקלעי החלש היחיד בפורטלנד ובאופן כללי יש להם בעייה בקליעה מבחוץ. חוץ מבאנטון וקמארה (שניהם לדעתי במגמת ירידה בהתחשב בהיסטורית הקליעה שלהם ו באיך שהם נראים במשחקים האחרונים), אף אחד לא קולע ביותר מ-36% משלוש. בולטים לרעה סיימונס עם 30% (עוד ישתפר) וסקוט עם 28% (יותר גרוע מדני ובכלל לא בטוח שישתפר). זה אומר שדני, כמו יתר השחקנים של פורטלנד, לא נהנה משחקנים כמו סטף, אדוארדס, טייטום, או דזמונד ביין, שמושכים אליהם את ההגנה ומשאירים את החברים לזריקות פנויות יותר.

בכל מקרה, בעיני החיסרון ההתקפי המרכזי של דני כרגע הוא יד שמאל. או יותר נכון העובדה שהיא פשוט לא קיימת במשחק שלו. זה לא רק שהוא לא מסיים בשמאל. הוא אפילו לא מנסה לחדור לשמאל וזה מאוד בולט, כי אין לו קאונטרים כשסוגרים לו את הימין. הוא קצת כמו זאיון בעניין הזה ובזה שלא נראה שזה השתפר בכלל במשך השנים. רק שזאיון הרבה יותר חזק ואספלוסיבי, אז כשהוא בזון הוא בלתי עציר. בעיני השחקן שדני צריך לקחת ממנו דוגמא בעניין הזה הוא דווקא אר ג'יי בארט. בארט הוא גם שחקן עם יד אחד דומיננטית במיוחד (שמאל). אבל עם השנים רואים אצלו שיפור בנכונות וביכולת ללכת ימינה. הוא גם מסיים בימין מדי פעם, באופן סביר, אבל מה שחשוב זה שיש לו קאונטר כשסוגרים לו את השמאל. מקווה שלא מאוחר מדי לדני לפתח את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דני אבדיה 24-25
הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 11:04 pm 
Sophomore

ואני אחזור ואטען שבמצ'אפים מסוימים אבדיה מסוגל לשחק כסמול בול סנטר או לחילופין כ2, ולעשות את זה טוב.
בהכנה של פורטלנד לעונה אבדיה שיחק 2 בהצלחה, עם קמארה, גרנט, ואחד הסנטרים.
לא טענתי שאין לו עמדה טבעית שהיא 3-4 ואני לא יודע מה זה "שחקן של 4 עמדות",
שזה נשמע לי כמו ניסיון להלביש על הטענה שלי טענה שאבדיה הוא איזה שחקן על,
משהו שלחלוטין לא טענתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 25, 2024 11:08 pm 
Sophomore

לגבי העניין של הליכה ימינה, בעיני הדבר העיקרי ששחקן עם יד דומיננטית צריך לשפר עם היד החלשה זה הכדרור, כדי שהוא יוכל לחדור גם משמאל. היד המסיימת פחות קריטית, במובנים מסוימים לפעמים אפילו עדיף ששחקן לא יתעקש לסיים עם היד החלשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 26, 2024 12:38 am 
Sophomore

דווקא הייתי מצפה מאבדיה גם לזרוק יותר מחצי מרחק. הוא בכלל לא מנסה לקחת ג'אמפרים פנויים לגמרי אלא הולך בכח לתוך השחקן שמולו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 27, 2024 4:18 am 
Hall of Famer

בהמשך לדיון שהיה קודם לכן, ראיתי את המעקבדיה האחרון על המשחק מול ממפיס:
https://www.youtube.com/watch?v=w4hYbJr8x4A

דני מרגיש לי דווקא כמו 4 מאוד פיזי
ואפילו מגבה כסנטר לעת מצוא, כמו במשחק הזה.

חלק גדול מהמהלכים שלו הם מהלכים שבהם הוא חודר בכח
ומשתמש בפיזיות שלו כדי ליזום מגע, להזיז שחקנים ובתקווה לקבל קליעות עונשין.

בנוגע לסקילס השונים, אני עדיין חושב שדני הוא לפני הכל רול-פלייר
וככזה, הוא צריך לשים שלשות פנויות באחוזים גבוהים. את המשחק הזה הוא מסיים עם 2-7 לשלוש.

אם אני gm שמסתכל עליו ומעריך את המשחק שלו, הייתי מודאג מהאחוזים לשלוש וממספר האיבודים.
מעבר לחלקים הקריטיים האלו, הוא מושלם לקונטנדרית.

דני כן משתפר לאחרונה, אחרי פתיחת עונה חלשה. הוא מקבל הרבה דקות משחק למרות שעולה מהספסל.
לא באמת ברור לי לאן פורטלנד הולכת (או מתכננת ללכת)
אבל יש לו שם מקום, מעריכים אותו ונותנים לו לשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 27, 2024 4:26 am 
Senior

אייטון פצוע, ג'רמי גרנט פצוע, קלינגן פצוע, רוברט ויליאמס חטף זעזוע מוח אתמול. אבדיה הגבוה היחיד שיש לפורטלנד כרגע שהוא לא שחקן ג'י-ליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 27, 2024 4:57 am 
Hall of Famer

גם קמארה, ונדמה לי שגם רית׳ בסגל והיה לא רע חלק מהזמן שנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 27, 2024 5:25 am 
Senior

קמארה לא גדול מספיק לשחק סנטר גם בסמול בול יחסי. רית' הוא שחקן ג'י ליג. אם עכשיו הוא לא יקבל 30+ דקות כנראה שבילאפס ממש לא אוהב אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 27, 2024 5:32 am 
Hall of Famer

רית' ממש אחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 27, 2024 6:43 am 
Hall of Famer

מעבר לשלוש החלש, הבחור מסיים אחד הגרועים קרוב לטבעת. לייאפים פשוטים הוא לא מכניס.
אז בדקתי והוא על 46 אחוז מ0-3 פיט שזה בטבעת. לשם השוואה בעונות הקודמות הוא על 70 אחוז בערך.
אגב וושינגטון מסיים שם ב77 אחוז.
ואז בדקתי ויש לו כולה 3 דאנקים ב18 משחקים שזו ירידה רצינית.
בקיצור חלש מהשלוש ובטבעת. צריך את הכדור ביד ולכן לא רול פלייר טוב לקונטנדרית. אז מבחינת סקילס על הנייר הוא יותר סקילד מאיזה גרנט וויליאמס, אבל גרנט וויליאמס שחקן יותר טוב לתפקיד הרול פלייר(37 אחוז מהשלוש העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 29, 2024 8:51 am 
Junior

מצד שני בהגנה הוא און בול דפנדר מאוד טוב. בעזרה הוא מאוד אפאטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 30, 2024 8:51 am 
Hall of Famer

לא ראיתי עדיין את המשחק אבל נראה שדני נכנס לעניינים, הפעם עם משחק גדול מול הקינגס.

20 נק' ואולי הכי חשוב -
4-9 לשלוש + 0 איבודים!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 6:28 pm 
Sophomore

בלי קשר לפורטלנד וההשתלבות של דני שם, ממש משמח שהוא כבר לא בוושינגטון.

הוויזארדס קבוצה נוראית, עם 16 הפסדים רצופים (18 בסה"כ עם שני ניצחונות מוזרים על אטלנטה בתחילת העונה), כולם בספרות כפולות ורובם ב-20 הפרש ומעלה. ג'ורדן פול וקייל קוזמה, שניים מהשחקנים המגעילים בליגה, חתומים על חוזים ארוכי טווח. קוזמה גם נותן עונה נוראית, עם 16 נקודות ו-2 אסטסיטים למשחק (22 ו-4.5 בעונה שעברה), עם אחוזים נוראים מכל הטווחים (27% משלוש, 68% מהקו).

וגם העתיד לא נראה מבטיח, בעיקר שני הצרפתים הצעירים, שוושינגטון בנתה עליהם, אבל כרגיל עם רוב הפרוספקטים הצרפתיים, הם מצליחים לאכזב ולהיראות כמו באסטים.

הרוקי סאר (בחירה שנייה בדראפט) עם 27 דקות לערב, שבהן הוא קולע 10 נקודות, לוקח רק 3.5 ריבאונדים, מוסיף 2 אסיסטים וקולע באחוזים חלשים במיוחד (25% משלוש, 38% מהשדה, 65% מהקו, שמסתכמים ל-46% טרו שוטניג). לסנטר (הוא סנטר בכלל?) זו סטטיסטיקה ממש נוראית.

גם קוליבאלי, שחקן השנה השנייה ועוד בחירה גבוהה לא נראה טוב. בתחילת העונה זה נראה כאילו הוא עומד לפרוץ, עם 17 נקודות, 6 ריבאונדים ו-3 אסיסטים באחוזים טובים מכל הטווחים והגנה מצויינת. אבל אז הוא שקע עם כל הקבוצה. ב-10 המשחקים האחרונים הוא כבר עם 8 נקודות למשחק באחוזים נוראיים במיוחד: 17% משלוש ו-29% מהשדה (כולל 0 מ-10 מהשדה אתמול בלילה). וכל זה ב-35 דקות לערב.

בקצב הזה, סאר וקוליבאלי הולכים להצטרף לשורה של כשלונות צרפתיים בשנים האחרונות (הייז, מלדון, ניליקינה, דומבויה ועוד), שרובם כבר מחוץ לליגה. אגב, למי שתהה, גם טיג'אן סאלון, הבחירה הגבוהה של שארלוט השנה נראה רע, עם 6 נקודות ב-20 דקות לערב, עם 45% טרו שוטינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 7:21 pm 
Sophomore

סאאר עם 6.3 ריבאונדים למשחק וכמעט 2 גגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 8:34 pm 
מנהל פורום

סאר וקולבלי ישארו בליגה בניגוד לניליקינה והייז ומלדון
לתחושתי
יש להם סייז ואתלטיות לעמדה ככה שעם שיפור אפילו קל...נגיד 50% טרו שוטינג הם שחקני רוטציה שאומנם לא מצדיקים את גובה הבחירה אבל עדיין שייכים לליגה
ההוא של שארלוט חופשי יכול לגמור כמו הייז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 9:12 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
סאר וקולבלי ישארו בליגה בניגוד לניליקינה והייז ומלדון
לתחושתי
יש להם סייז ואתלטיות לעמדה ככה שעם שיפור אפילו קל...נגיד 50% טרו שוטינג הם שחקני רוטציה שאומנם לא מצדיקים את גובה הבחירה אבל עדיין שייכים לליגה
ההוא של שארלוט חופשי יכול לגמור כמו הייז

מסכים. קוליבאלי הוא מגן מצויין שיכול להפוך לשחקן ברמה של מישהו כמו ג'יידן מקדניאלס אם ישפר את הקליעה. זה עדיין לא יותר משחקן רוטציה שלא מזיז את המחט, אבל לפחות יהיה לו מקום בליגה ואולי הוא אפילו יהיה שחקן מועיל. גם סאר אמור לספק ערך מוסף הגנתי שישאיר אותו בליגה. אבל אצל שניהם קשה לראות אותם הופכים לפקטור התקפי משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 07, 2024 3:55 pm 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
בלי קשר לפורטלנד וההשתלבות של דני שם, ממש משמח שהוא כבר לא בוושינגטון.

פורטלנד אמנם קבוצת כדורסל סבירה יותר עם כמה שחקנים חביבים/מבטיחים
אבל דני נמצא בסיטואציה די דומה, בקבוצה חלשה שאין בה כוכב אחד לרפואה.
אולי אולי שארפ או קלינגן יתפתחו להיות כאלו בעתיד.
בינתיים, לא ברור לי מה ג'רמי גראנט עושה שם או רוברט וויליאמס.
קשה לומר איפה העתיד יהיה טוב יותר. זה מאוד תלוי (בייחוד אחרי השינוי שערכו) במזל בלוטרי
ובכמה סבלניים יהיו הקבוצות במסע שלהן למטה.
לא שזה מעיד בהכרח על ההמשך אבל אפשר לומר שמי שמצמצה ראשונה וניסתה לשפר את ההווה על חשבון העתיד היא פורטלנד עם הטרייד על דני עצמו.
לדני לא היה הרבה מזל עם הטרייד הזה. אני מקווה שהוא יצליח להראות מגמת שיפור (בייחוד בקליעה לשלוש) ובסופו של דבר להגיע לרוטציה של קונטנדרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 07, 2024 6:15 pm 
מנהל פורום

קלינגן יכול להיות כוכב??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 07, 2024 7:17 pm 
Sophomore

ממה שראיתי מסאר הוא מקבל חופש להתנסות בכל מני סקילס של נמוכים ממנו.
זה מוריד לו את האחוזים ולא בהכרח מלמד הרבה על העתיד.
יש לו אינסטינקטים טובים בהגנה ונתונים גופניים טובים.
הריבאונדים זה הבסיס ולכן יותר מדאיג, אבל 6.3 כאמור זה סביר מינוס ולא נכשל.

קוליבאלי יכול לפרוץ שנה הבאה או עוד שנתיים ויכול להשאר מוגבל.
בינתיים בשנה השניה התחיל מרשים ונמצא בירידה אבל עדיין מאוד צעיר.

אטט,
לא בטוח שסבלנות במסע למטה של וושינגטון ובלייזרס זה הדבר שיביא תוחלת משופרת.
וושינגטון אבודים לגמרי אז אולי דראפט יציל אותם בפוקס מעצמם.
בלייזרס יכולים עם טרייד או שניים לייצב קבוצה חיובית וצעירה שגם מנצחת משחקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 07, 2024 8:30 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
קלינגן יכול להיות כוכב??

זה מה שהבנת ממה שכתבתי?
כתבתי שהשניים היחידים שיש להם סיכוי כלשהו בסגל הנוכחי להיות כוכבים הם שארפ וקלינגן. זה לא אומר שאני חושב שהם יהיו כוכבים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 07, 2024 8:31 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:

אטט,
לא בטוח שסבלנות במסע למטה של וושינגטון ובלייזרס זה הדבר שיביא תוחלת משופרת.
וושינגטון אבודים לגמרי אז אולי דראפט יציל אותם בפוקס מעצמם.
בלייזרס יכולים עם טרייד או שניים לייצב קבוצה חיובית וצעירה שגם מנצחת משחקים

זה לא עובד ככה.
המערב סופר קשוח.
מוזמן להציע טרייד או שניים שמביאים אותם לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 11:26 am 
Junior

ראיתי את הסוף של המשחק בין הספרס לבלייזרס.
https://www.reddit.com/r/nba/s/gJ1oRWWB3N
כמה הערות על המהלכים של דני בסוף.
יכול להיות שזו הייתה הנחיית מאמן, אבח חדעתי הוא היה צריך לבוא לעשות דאבל על וומבי. חמש שניות לסוף וומבי צעיר ועוד לא בקיא בלקרוא את הדאבל טים. הוא אמנם שומר על הריסון בארנס ו43% מ3 אבל בעיני וומבי פה עם 80% בערך כשהוא גבוה בשני ראשים על השומר.
ובמהלך האחרון יש לו 2.4 שניות והוא זורק אחרי שניה בערך. יכל להתקדם עד אחרי החצי או לפחות להתיישר לזריקה. הוא נפטר מהשומר בחסימה ואף אחד לא שם עליו יד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 2:25 am 
Sophomore

שנה אחרי שהיה במרוץ לשחקן המשתפר, אבדיה כרגע נותן פייט על השחקן השישי.
הנתונים הכלליים מטעים, מאחר והם כוללים את המשחקים הנוראיים בתחילת העונה שהיו ברובם בחמישיה.
לא בדקתי לעומק, אבל ההערכה שלי היא שיש לאבדיה מהספסל מספרים של בערך 13, 6, 3 באחוזים טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2024 2:28 am 
Sophomore

ההערכה שלי שמתיישהו יהיה טרייד על גרנט ואבדיה יחזור לחמישיה,
אבל הפעם בעמדה ותפקיד שמתאימים לו הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 29, 2024 5:54 pm 
Sophomore

שנדבר קצת על דני? אחרי פתיחת העונה החלשה, הוא לגמרי נכנס לעניינים. ב-14 המשחקים האחרונים הוא עם 17 נקודות, 5.5 ריבאונדים ו-4 אסיסטים למשחק, ב-42% משלוש ו-78% מהעונשין. רק 28 דקות למשחק מהספסל. מעבר למספרים, הוא נראה חד, אגרסיבי ומדוייק. יוזם, לא מפחד לטעות, ולא עומד בפינה, כולל כשהכסף על השולחן. מבחינת הסקיל, הוא גם זורק יותר פלואטרים וסוף סוף חודר מדי פעם גם לשמאל (ואפילו מסיים בשמאל!), מה שהופך אותו ליותר מגוון, פחות צפוי, ופותח לו את המשחק. כיף לראות, בעיקר כשזה גם מוביל לניצחונות, כמו בשני המשחקים האחרונים של פורטלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 145 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס, עופר האדום ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה