סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' אפריל 04, 2025 4:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שיקגו בולס-לאן?
הודעהפורסם: א' מרץ 30, 2025 5:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אחת הקבוצות המרעננות של התקופה האחרונה בליגה, בעיקר בזכות קו אחורי שלאחר התפיידותו לפציעות של לונזו בול הופך להיות של ג'וש גידי וקובי וייט.

אז גידי שיהיה בן 23 בתחילת העונה הבאה הוא פוינט גארד מהסוג הגבוה והאול-אראונד, 2.03 עם ממוצעים של 14.2 נקודות ב47% מהשדה, 38% לשלוש, קרוב ל80% מהקו, 7.8 ריב' ו6.8 אס' למשחק. פוטנציאל אדיר שקיבל מפתחות לקבוצה, ויכול להתפתח לאחד השחקנים היעילים והמגניבים בליגה.

קובי וייט בן ה25 כבר עונה שישית בקבוצה אחרי שנבחר שביעי בדראפט 2019, נתן פריצה בעונה שעברה עם 19 נקודות למשחק ובונוס של 27.5 נקודות ב2 משחקי הפלייאין, עלה ל20.4 נקודות למשחק העונה כשבחודש מרץ הוא בפורמה ולא ירד באף משחק מ20 נקודות, ורק ב2 מתוך 14 ירד מ25.

לונזו מסיים חוזה בקיץ 26 (יש לקבוצה אופציית שחקן זולה עליו, 10 מליון), וכך גם וייט שיושב עדיין על חוזה רוקי. גידי מסיים הקיץ, ויש לו Qualifying Offer. מניח שאת שניהם הבולס ינסו להשאיר.

על מי עוד צריך לקבל החלטות?

ווצ'ביץ' שיתחיל את העונה הבאה בן 35 ייכנס לשנה אחרונה בחוזה, עדיין שחקן התקפה וריבאונדר משמעותי, הגנה אף פעם לא היתה לו. ירוויח 21 מליון בעונת החוזה.

זאק קולינס המשמים בעונת חוזה שבה ירוויח 18 מליון.

קווין הוארטר שהיו לגביו תקוות בעבר אבל מתגלה כבינוני-מינוס, גם בעונה חוזה של כ18 מליון.

אז בהינתן קו אחורי בשל ומעניין והרבה כסף פנוי בקיץ 26, מה הייתם חושבים לעשות? השם הכי מעניין עבור הבולס יהיה ג'ג'ג', בעיקר אם ווצ' יישאר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שיקגו בולס-לאן?
הודעהפורסם: א' מרץ 30, 2025 6:16 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
הבעייה היא בגוף השאלה, ה"לאן" זה הדבר היחיד שהנהלת הבולס לא מנסה אפילו לענות עליו כבר שנים. חסר לקבוצה הזו חזון קוהורנטי. כל ההחלטות שלהם נראות כאילו הן נפלו אליהן בטעות בין אם הן טובות ובין עם רעות.

כרגע בשלהי העונה הסדירה יש שם משהו שנראה כמו קבוצה אנרגטית שמענישה עייפות או פלגמטיות מהצד השני, וזה נחמד, אבל זו בדיוק התקופה שיש בליגה המון קבוצות עייפות או פלגמטיות וצריך לראות אם הדבר הזה מחזיק מים ליותר מרבע עונה.

אין להם אלברטרוסים גדולים מדי, אולי פטריק וויליאמס קצת אובפייד אבל לפחות החוזה שלו שטוח ולא עולה כל שנה כך שבסה"כ הוא הופך משתלם יותר עם הזמן. יש להם את הבחירות שלהם לתקופה הנראית לעין. בתכלס הם ב"עמדת פתיחה" טובה לכל GM שאשכרה רוצה להתחיל משהו מעניין. אבל כאמור עד עכשיו הם הראו שלא בא להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 30, 2025 6:30 pm 
Hall of Famer

אני כן מכבד את הנסיון של הבולס להיות תמיד תחרותיים, גם אם החזון לא היה מרשים במיוחד. הם לא באו להסריח עונות, פשוט לא היו מספיק טובים וגם עשו כמה טעויות כמו הטעות המתגלגלת שהתחילה בלבחור את וונדל קרטר במקום השביעי ב2018 כששג"א ומיקאל ברידג'ס על הלוח, ואז להעביר את אותו קרטר יחד עם בחירת דראפט שהפכה לפרנץ וגנר עבור ווצ'ביץ' שהיה ברור שלא יכול להוביל קבוצה רחוק.

בשורה התחתונה יש קו אחורי מוכשר, יש רוקי לא בלתי מעניין בדמותו של בוזליס, ונראה שהמשימה העיקרית תהיה להשאיר את ווצ' על חוזה וטרן סביר ולצוות לידו גבוה עם נוכחות הגנתית משמעותית. לכן טריפל j נראה כמו מטרה ראויה להשגה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 30, 2025 6:31 pm 
מנהל פורום

עמוס מצביע על נקודה מעניינת, בכל עונה ואני זוכר את שלוש העונות האחרונות, הם נותנים בראש לקראת סוף העונה
אבל אני חושב שהפעם זה אחרת והפעם יש שם קבוצה שהיא שלד טוב
משהו חשוב שהכהן לא הזכיר, זה הניקוי אורוות שהם עשו עם ההפטרות מהחוזה של לאווין, חוזה שהיה אבן הריחיים העיקרית על הקבוצה
החוזה של וויט הוא חוזה רוקי מוארך ואני חושב שהוא ירצה לא פחות מ25 בחוזה החדש, גידי, ירצה יותר, לא יודע כמה יותר אולי כמו שנגון וגרין מיוסטון כזה
מהשחקנים הלא תורמים, יש רק את החוזה של קולניס ואולי של הארטר (פציעה טורדנית פגעה מאוד בביצועים שלו, בשתי העונות האחרונות ויש סיכוי שיתפוצץ פתאום)
ג'ילן סמית' גיבוי ראוי בעמדת הביג מן, ווצ'ביץ' מה נגיד? שהוא אנדררייטד כמגן? שזקנתו לא מביישת את בחרתו
ואנ י מאמין שיסתפק בהארכה צנועה מהחוזה הנוכחי שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 12:12 am 
Senior

טריפל ג' אחלה אבל זה לא מטרה מהסוג שהבולס הולכים עליה. הם לא ממש הולכים על מטרות. השחקן הכי משמעותי שהם הביאו בטרייד או בפרי איינג'סי ב-10 השנים האחרונות זה דאמר דרוזן. תמיד תזוזות לטרליות, קמצנות על הקאפ ושום דבר שמזכיר שאיפות אליפות מאז לפחות תקופת תיבודו, ולהזכיר הם נכנסו לתאקלים איתו. אדרבה שיראו לי מהלך כמו הליכה על האליטרציה. לא מאמין להם עד שאני רואה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 12:24 am 
Sophomore

לא מתלהב במיוחד מהבסיס. כלומר כן, ווייט וגידי נחמדים ובוזליס יכול להתפתח ליופי של שחקן. אבל כרגע אין שם אול סטאר ובטח שלא שחקן ברמה שמעל לזה. לא חושב שאחד מהשלושה יהפוך לכזה. ויש גם בעייה הגנתית בקו אחורי של ווייט וגידי. את גידי עוד אפשר להחביא על סמול פורוורדים אם הם לא בעילית שלה הליגה. את ווייט אני לא בטוח שאפשר להחביא. צריכים לידם סטופר הגנתי ומה שיש שם כרגע זה בטח לא זה.

זה נכון שיש להם הרבה גמישות כלכלית (כנראה פחות אחרי שיחתימו את ווייט וגידי על חוזים גדולים). אבל החוזה של וויליאמס נראה כמו אחד הגרועים בליגה עוד בקיץ ומאז לא קרה שום דבר ששינה את דעתי עליו. נכון שבקבוצה בבנייה זה לא קריטי, אבל בכל זאת. הייתי רוצה לומר שהוא התגלמות הבינוניות, אבל זה גם לא זה. פשוט שחקן גרוע ואנמי, שלא ברור מה חשבו כשנתנו לו הקיץ כמעט 20 מיליון לשנה (ועוד עם אופציית שחקן בשנה החמישית). החוזה הזה הוא גם להוסיף חטא על פשע, כי אם מדברים על החלטות גרועות בדראפט, אז מה עם ההחלטה לבחור את וויליאמס בבחירה הרביעית, כשדני, האליברטון, וואסל פנויים (ואחריהם גם מקסי, ביין, מקדניאלס, פריצ'ארד ועוד)? זוכר עדיין דיבורים מלפני הדראפט של 2020 על זה שדני יילך לבולס בבחירה הרביעית ואת ההפתעה המסויימת כשהם החליטו ללכת על וויליאמס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 12:32 am 
Junior

אני לא חושב שיהיה לבולס קאפ ספייס בשביל להחתים את טריפל ג'יי. בכל אופן, הטרנד בשנים האחרונות הוא ששמות בולטים מאריכים חוזה בקבוצות שלהם במקום להפוך לפרי אייג'נטס, או שלחלופין נשלחים בטרייד לפני שמסיימים חוזה (ואז מאריכים חוזה, או חותמים מחדש בקבוצה שקיבלה אותם באופן שהיה כמעט ודאי, ע"ע סיאקם באינדיאנה ואנאנובי בניקס).

יש גם את הרוקי בוזליס שמקבל זמן משחק ומקום בחמישייה מאז פברואר, אם יוסיף מאסה יוכל להיות הפתרון בעמדה 4.
שורה תחתונה, הם צריכים שילוב של מזל בלוטרי הקרוב וגם פתרון ארוך טווח בסנטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 11:29 am 
Senior

בראי של הגדילה המאד משמעותית בBRI החוזה של פטריק כאמור לא כזה נורא, כבר העונה הMLE הוא 13 מיליון בערך והוא מקבל 18, אחרי העונה הנוכחית הMLE יתקרב יותר ל-15/16, זה הופך את החוזה שלו למאד סחיר בלי קשר לבינוניות של השחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 11:55 am 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
בראי של הגדילה המאד משמעותית בBRI החוזה של פטריק כאמור לא כזה נורא, כבר העונה הMLE הוא 13 מיליון בערך והוא מקבל 18, אחרי העונה הנוכחית הMLE יתקרב יותר ל-15/16, זה הופך את החוזה שלו למאד סחיר בלי קשר לבינוניות של השחקן.

מה שהופך את החוזה הזה לגרוע ולא ממש סחיר, או לכל הפחות לנכס ששיקגו תצטרך לשלם בבחירות דראפט יקרות כדי שמישהו ייקח אותו ממנה, זו העובדה שנשארו להם עוד 4 שנים אחרי העונה הזו לשלם על כל הטוב הזה 18 מיליון דולר לשחקן שב-5 עונות לא נראה שהתקדם ממש במשחק שלו ולא נראה שהוא הולך להפוך ליותר מאשר שחקן ספסל בינוני שבבינוניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 2:11 pm 
Junior

והוא גם די פציע, נראה שזה והפרופיל הפיזי המרשים אלו שני הדברים היחידים שחולק עם קוואי (השוואה מוגזמת שניתנה לו כפרוספקט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 2:24 pm 
Senior

נכניס את זה לקונטקסט שוב, כי יש נטייה להתפס על המספרים המוחלטים.

זו המשכורת מס' 97 בNBA. כלומר כרגע משלמים לו כמו שחקן חמישיה בקבוצה ה-19 בטיבה בNBA, והוא שחקן שישי בקבוצה ה-20 בNBA, כלומר קצת אוברפייד.

בשנה הבאה זו כנראה תהיה בסביבות המשכורת מס 120 בNBA והטרנד הזה ימשיך כי הBRI עולה והמשכורת שלו לא.

כולה שנתיים עד שנתחיל לראות שחקנים מסתובבים בליגה עם משכורת 8 ספרות שמתחילה בספרה 6.

18 מיליון לשנה נראה המון כסף. זה לא. זה גם לא מעט כסף. אבל זה לא אלבטרוס. בטרייד פוטנציאלי אני לא חושב שיש לו ערך חיובי או שלילי, אלא הוא יהיה פילר למשכורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 3:44 pm 
Hall of Famer

B.Grant44 כתב:
אני לא חושב שיהיה לבולס קאפ ספייס בשביל להחתים את טריפל ג'יי. בכל אופן, הטרנד בשנים האחרונות הוא ששמות בולטים מאריכים חוזה בקבוצות שלהם במקום להפוך לפרי אייג'נטס, או שלחלופין נשלחים בטרייד לפני שמסיימים חוזה (ואז מאריכים חוזה, או חותמים מחדש בקבוצה שקיבלה אותם באופן שהיה כמעט ודאי, ע"ע סיאקם באינדיאנה ואנאנובי בניקס).

יש גם את הרוקי בוזליס שמקבל זמן משחק ומקום בחמישייה מאז פברואר, אם יוסיף מאסה יוכל להיות הפתרון בעמדה 4.
שורה תחתונה, הם צריכים שילוב של מזל בלוטרי הקרוב וגם פתרון ארוך טווח בסנטר.

לא יודע אם יהיה קאפ לטריפל ג'יי, הניתוח שלי לצורך בו הוא מקצועי פרופר. אבל רק אומר שלא בטוח שהוא ירצה להאריך בממפיס. בתחילת עונת 26'-7' הוא יהיה בן 27, אחרי 8 עונות במועדון בינוני. מניח שבמיטב השנים של החלק השני בקריירה הוא ינסה להשיג התמודדות על תואר, יכול להיות שממפיס יוכלו לספק את הסביבה הזו ויכול להיות שהוא ירצה לבדוק משהו אחר, גם במועדון "סקסי" יותר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 4:36 pm 
Sophomore

Amos Gueta כתב:
נכניס את זה לקונטקסט שוב, כי יש נטייה להתפס על המספרים המוחלטים.

זו המשכורת מס' 97 בNBA. כלומר כרגע משלמים לו כמו שחקן חמישיה בקבוצה ה-19 בטיבה בNBA, והוא שחקן שישי בקבוצה ה-20 בNBA, כלומר קצת אוברפייד.

בשנה הבאה זו כנראה תהיה בסביבות המשכורת מס 120 בNBA והטרנד הזה ימשיך כי הBRI עולה והמשכורת שלו לא.

כולה שנתיים עד שנתחיל לראות שחקנים מסתובבים בליגה עם משכורת 8 ספרות שמתחילה בספרה 6.

18 מיליון לשנה נראה המון כסף. זה לא. זה גם לא מעט כסף. אבל זה לא אלבטרוס. בטרייד פוטנציאלי אני לא חושב שיש לו ערך חיובי או שלילי, אלא הוא יהיה פילר למשכורת.

העניין הוא שאם הוא אכן שחקן שישי (אני בספק), אז הוא אחד השחקנים השישיים הגרועים בליגה. במונחי BPM, משהו כמו העשירון התחתון של שחקנים שמשחקים 25 דק' פלוס. שוב, אני לא חושב שזו בעייה אקוטית לקבוצה בגלל איפה שהבולס נמצאים וכמה הם רחוקים להיות מקבוצה טובה. אבל כן חושב שזה אחד החוזים הגרועים בליגה שיהיה קשה מאוד להיפטר ממנו. וכמו שכתבתי, זו גם לא הפתעה. זה היה (לי לפחות) די ברור כבר בקיץ כשהחוזה נחתם. שחקן עם אינטלגנציית משחק נמוכה, שהראה אפס שיפור ב-4 השנים הראשונות שלו בליגה והוא סטופר הגנתי רק בתיאוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 10:22 pm 
Hall of Famer

כל הסיפור של JJJ הוא חלום חסר סיכוי עבור שיקאגו. פחות או יותר שווה לסיכוי שלברון או לוקה יחתמו שם. כלומר, אפס מוחלט.

אני מחבב את בוזליס, גידי ו-ווייט אבל הבולס זקוקים למזל בלוטרי ו/או בבחירה עצמה כדי לצאת ממחוזות הקבוצה החביבה ולעשות משהו אמיתי.

אין שום סיבה סבירה להחתים את ווצ'ביץ' בגיל 200 על חוזה. זה הגיוני כמעט כמו הטרייד המקורי עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 10:57 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי את ההשוואה בין טריפל ג'יי ללברון או לוקה מבחינת סיכויים להגיע לשיקגו. קודם כל אף אחד מאתנו לא יכול להצהיר "אפס מוחלט" על סיכוי של אף שחקן להגיע לאף קבוצה, אפשר להניח במידה רבה של סבירות ששג"א לא יחתום בשארלוט אבל לא הבנתי מאין הבטחון המוחלט בכך שאין היתכנות להביא את ג'ג'ג'. יש נימוק להצהרה הזו? דיברת עם הסוכן שלו? הג'יאם שלח לך מייל שותפי סוד? בכל מקרה נחמד שקפצת לדיון, מה נשמע עמדה 4 בת'אנדר והתשובה שאתה לא מוכן לענות כי אתה לא מוכן להתדיין איתי?

ובוודאי שיש סיבה סבירה להחתים את ווצ'ביץ', שהוא גבוה התקפי וריבאונדר מצוין, בחוזה שיתאים לגילו (שיהיה 36 בתחילת החוזה הבא שלו, אפילו לא נכנס לטופ 10 שחקנים מבוגרים נכון להיום). הבנאדם עם 18.6 נקודות באחוזים טובים ו10 ריבאונדים למשחק, גם אם הוא ייתן 70% מזה בשנים הראשונות לצד גבוה הגנתי ראוי, זה אחלה לגמרי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ב' מרץ 31, 2025 10:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 10:59 pm 
Sophomore

טוב שנפטרו מלווין ודרוזן.
יש להם את הבחירות שלהם בשנים הקרובות.
יש את גידי ובוזליס שיכולים להיות כוכבים, לא סגור לגבי ווייט.
אפשר לנסות לבנות סביבם ולראות אם זה מתניע, אם כן מצויין אם לא אז יש בחירות גבוהות.
נקודת התחלה לא רעה בסה״כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 11:13 pm 
Sophomore

Att כתב:
כל הסיפור של JJJ הוא חלום חסר סיכוי עבור שיקאגו. פחות או יותר שווה לסיכוי שלברון או לוקה יחתמו שם. כלומר, אפס מוחלט.

אני מחבב את בוזליס, גידי ו-ווייט אבל הבולס זקוקים למזל בלוטרי ו/או בבחירה עצמה כדי לצאת ממחוזות הקבוצה החביבה ולעשות משהו אמיתי.

אין שום סיבה סבירה להחתים את ווצ'ביץ' בגיל 200 על חוזה. זה הגיוני כמעט כמו הטרייד המקורי עליו.

גם קבוצה חביבה זה עתיד סביר.
כבר היה להם קצת מזל בלוטורי עם בוזליס ועם גידי באופן עקיף.
השנה סביר שבערך מקום עשירי, אפשר להשיג שחקן טוב.
מסכים לגבי ווצביץ׳.
שנה הבאה צריכים לרוץ עם קבוצה צעירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 31, 2025 11:44 pm 
Hall of Famer

קודם כל ווצ'ביץ' לא מסיים חוזה בקיץ הזה אלא בקיץ הבא. טענה שצריך לנסות לעשות עליו טרייד היא טענה סבירה, אבל האוטומט של "שחקן מבוגר לא מתאים לקבוצה צעירה" הוא סתם קלישאה מטופשת של עצלני מחשבה. הוא יכול בכיף להיות חלק מקבוצה מנצחת, אם טפו טפו לא יגיעו פציעות, גם בעוד 4 שנים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 12:04 am 
Sophomore

אם יש עוד שנה בחוזה תלוי מה מקבלים עליו,
אם יש סיכוי להשיג פוטנציאל צעיר אז במקרה של הזה הייתי הולך על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 12:47 am 
Hall of Famer

ברור שתלוי מה מקבלים עליו, אבל "פוטנציאל צעיר" זה גם קלישאה ריקה. יש מלא פוטנציאלים צעירים שהתרסקו לכלום ושום דבר. יש יתרון בשחקן ותיק שאתה יודע מה אתה מקבל ממנו. מה שאני אומר זה שללכת על אוטומט למשוואה "מבוגר זה רע, צעיר זה טוב" זה סתם. ווצ'ביץ' יכול להיות אחלה לגמרי גם בעוד כמה שנים, אם הוא יעלה כסף סביר ויהיה אפשר להשיג לידו גבוה הגנתי טוב, יש לו מקום ואפילו מקום חשוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 1:00 am 
Sophomore

יש בזה משהו.
עדיין 2 בחירות סיבוב ראשון או פוטנציאל מעניין כמו גידי.
במקום שיקאגו אני לוקח בלי להתלבט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 2:11 am 
Hall of Famer

התפקיד האידיאלי של ווצ׳ביץ׳ בקונטנדרית הוא לדעתי מחליף ראשון לגבוהים. מישהו שיכול לצבור הרבה נקודות מהספסל ולשחק משהו כמו 20 דקות במשחק. הוא ליאביליטי הגנתי גדול מדי בשביל להיות יותר מזה (הרבה יותר למשל מיוקיץ׳, וזה עוד בהתעלם מההפרש האדיר ביניהם בצד ההתקפי של המגרש). למעשה, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה גבוה (פאוור או סנטר) הגנתי כל כך גרוע בקבוצה אלופה, מאז שאני פחות או יותר רואה את הליגה (ובטח במילניום הנוכחי). הוא הרבה יותר איזה מאריס ספייטס או מאליק רוז משופר מאד (לעומת המערך של ספייטס או רוז בקבוצות האליפות שלהם בעבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 4:39 am 
Sophomore

הבולס בתקופה מצויינת עם מאזן 3:9 ב-12 האחרונים בראשות ווייט (29 נק', 5 ריב' ו-4 אס' למשחק במרץ) וגידי (21 נק', 9 ריב' ו-8 אס' בחודשיים האחרונים). היום הם הגיעו לאוקלהומה ובמחצית זה 35 הפרש לת'אנדר. ווייט וגידי פוגשים יער של ידיים בכל פעם שהם מגיעים לצבע, קולעים 5 מ-16 מהשדה, מוסיפים 6 איבודים והם עם מינוס 34 ו-22 בהתאמה. לא כוחות.

על הקווים של הבולס עומד מיואש המאמן החביב בילי דונובן, שהוביל לפני כמעט 20 שנה את פלורידה לשתי אליפויות בק טו בק ועוד כמה פיינל פורים. מה שמזכיר לי שב-2020, אחרי 5 עונות חביבות כמאמן הת'אנדר, אוקייסי הודיעו לדונובן שהם מפרקים את החבילה של ווסטברוק וג'ורג' והולכים לבנייה מחדש. דונובן החליט שאין לו סבלנות לחכות והחליט לעבור במקום לשיקאגו המבטיחה של זאק לוין, ווצ'ביץ', מארקנן, וגם קובי ווייט ווויליאמס הצעירים. העוזר שלו, מארק דיינוט הצעיר, זכה מההפקר והתמנה למאמן הראשי של הת'אנדר. והשאר היסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 01, 2025 10:50 am 
מנהל פורום

כן, מול הת'אנדרס רוב הליגה תסבול ותחטוף
לא הייתי שופט אותם לפי איך שהם נראים מול קבוצה היסטורית כמו הת'אנדרס
לגבי העתיד של הבולס, אני ממליץ להימנע מחשיבה "לינארית" איזה יוקיץ שיציץ להם מבחירת סיבוב שני או איזה טוויסט כזה או אחר בעלילה
אבל איך אפשר להמנע מתחזית לינארית, אתם שואלים?
הרי הטוויסטים האלה בעלילה בהגדרה הם הפתעות לא ניתנות לחיזוי
כאן אני ממליץ ללכת על פי הראש של מקבלי החלטות
כי לא משנה איזה הזדמנויות משונות יצוצו בעתיד אופן חשיבה ישאר
למדנו ששיקאגו לא אוהבת לבנות מאפס
לא מפחדת משחקנים עם "שם רע"
ומצליחה להפטר מהם כשצריך
לאור זאת אני מעריך שנראה קבוצה שתנוע בין מקום 10 ל5 במזרח
לא מתחת ולא מעל בשלוש העונות הקרובות
ותמיד תתן 100% מהיכולת של הסגל שלה
כיוון שהרבה מאוד כסף מגיע לליגה מאוהדים של הליגה ולא של קבוצה ספציפית, זו קבוצה חיובית מאוד לליגה ולי (למשל)
ואני גם חושב שווצ' השתפר בהגנה בשתי העונות האחרונות, הוא עושה הגנה יוקיצ'ית
כלומר משתמש בתנוחות הגוף ובקריאת קווי מסירה להביא הרבה תועלת
זה לא אומר בשום צורה אופן שהוא שחקן הגנה טוב, אבל מגזימים בהשמצות
אני אומר את זה כי שמתי לב במיוחד במשחקים שראיתי העונה אחרי שראיתי אותו שומר מעולה באיזה מפעל של הפיבא לא זוכר איזה
ובצפייה ממוקדת לזה, זו המסקנה שלי
תקפצו לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 02, 2025 1:22 am 
Hall of Famer

גידי שחקן חמוד מאוד ובוזליס פלואידי ומעניין (קיוויתי שיגיע לת'אנדר בדראפט) אבל מעבר לזה, אין שם כלום. בטח לא הגנה. זה נראה כמו משחק אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: RREEDDTT ו 53 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה