סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' אפריל 12, 2025 12:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 9:13 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מחר נדע, נדע האם הלייקרס התרחקו או הצטרפו לדבוקה של ממפיס/דנבר/מיני/קליפרס
ניצחון נוסף על אוקלהומה לא סביר אבל אפשרי
מי עוד מהדבוקה הזו משחק?
ממפיס, אבל זה מול שארלוט, ממפיס תשאר במאבק גם אחרי המשחק הזה
קליפרס, קצת יותר קשה, כי זה מול הספרס
גולדן סטייט, אמורה לשייט מול פיניקס האומללה
הכי קשה יהיה למיני, כי היא מול הבאקס, ולבאקס יש הרבה על מה לשחק. בטח אם יאניס ישחק בסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 9:41 am 
Junior

נוטה להאמין שהלייקרס יסיימו שלישי.
עד 2 הפסדים מתוך ה4 שנשארו והם נשארים במקום שלישי כי הם מנצחים את כולם בטבלאות פנימיות.
נותרו להם (לא זוכר את הסדר) אוקלהומה, פורטלנד, יוסטון ודאלאס... גם אם הם יפסידו לאוקלהומה ופורטלנד (סיכוי סביר שיקרה) אני בטוח שינצחו את פורטלנד שעולה עם המביא כדורים ומאמין שינצחו את דאלאס שבמחזור האחרון כבר תהיה בטוח בפלייאין וינסו להמנע מאוד פציעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 9:50 am 
מנהל פורום

התחזית של בסקט בול רפרנס
https://www.basketball-reference.com/fr ... _prob.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 10:09 am 
Senior

בקיצור, הלייקרס יסיימו 3, וכל השאר זה בערך כמו לשלוף קלף מחבילת קלפים.

דטרויט עם הפסד מביך הלילה לסקרמנטו. בפעם השנייה העונה שאני מפספס מחצית שנייה, לא מבין איך לעזאזל הם הפסידו את המשחק ומגלה שזאק לאווין בער במחצית השנייה. בפעם הראשונה זה היה מול שיקאגו, הפעם זה מול שיקאגו של המערב.

אם לפני שלושה שבועות חשבתי שהפיסטונס יכולים להיות לכל הפחות תחרותיים מאוד בסיבוב ראשון נגד הניקס, עכשיו הם מגיעים לפלייאוף עם מעט מאוד מומנטום וגם סוויפ ניו יורקי לא יפתיע אותי אפילו קצת. מה שכן, האריס אמור לחזור והוא חשוב מאוד לקבוצה, ויש סיכוי קטן שגם אייבי (שבטח יראה נורא אם יחזור ישירות לפלייאוף).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 10:21 am 
Hall of Famer

סקרמנטו קבוצה מאוד בעייתית, מצד אחד, הם לא מספיק טובים כדי לאיים באמת על הצמרת לאורך זמן, אבל מצד שני, יש להם המון כוח אש כך שבמשחק נתון, הם יכולים לנצח כל קבוצה. הלילה זה לא רק לאווין (43 נק', 16/28 מהשדה, 8/11 שלשות) אלא גם דרוזן שהפציץ 37 (14/26 מהשדה, אבל רק 1/6 לשלוש). שניהם ביחד 80 נק' ב-56% מהשדה ועוד סאבוניס עם ט"ד של 19-15-10, גם הוא באחוזים מצוינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 10:51 am 
מנהל פורום

stavs כתב:
בקיצור, הלייקרס יסיימו 3, וכל השאר זה בערך כמו לשלוף קלף מחבילת קלפים.

דטרויט עם הפסד מביך הלילה לסקרמנטו. בפעם השנייה העונה שאני מפספס מחצית שנייה, לא מבין איך לעזאזל הם הפסידו את המשחק ומגלה שזאק לאווין בער במחצית השנייה. בפעם הראשונה זה היה מול שיקאגו, הפעם זה מול שיקאגו של המערב.

אם לפני שלושה שבועות חשבתי שהפיסטונס יכולים להיות לכל הפחות תחרותיים מאוד בסיבוב ראשון נגד הניקס, עכשיו הם מגיעים לפלייאוף עם מעט מאוד מומנטום וגם סוויפ ניו יורקי לא יפתיע אותי אפילו קצת. מה שכן, האריס אמור לחזור והוא חשוב מאוד לקבוצה, ויש סיכוי קטן שגם אייבי (שבטח יראה נורא אם יחזור ישירות לפלייאוף).

על מה אתה נועץ את הלייקרס במקום שלישי? אני בהחלט רואה אותם מפסידים לOKC ויוסטון וזה שם אותם בנחיתות מול שאר הקבוצות בדבוקה שיכולות לנצח את כל שאר המשחקים, למיני הכי קל, כי מילווקי בלי יאניס כנראה וממפיס בלי קלארק יהיו טרף קל יחסית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 10:57 am 
Senior

לא התעמקתי יותר מדי, אבל האלגוריתם נותן להם 50 נצחונות ולשאר 48. הם כבר עכשיו על 48 נצחונות ויתרון בהרבה שוברי שוויון.
מספיק להם נצחון אחר כדי, כנראה, ליפול מקסימום ל4. זה נראה כמו מקום שלישי בסבירות מאוד גבוהה ללייקרס, לצד צפיפות אדירה במקומות 4-8.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 11:02 am 
מנהל פורום

האמת היא נשארו כל מעט משחקים שהיתרון של אלוגריתם קטן יחסית לתחזיות שמשקללות יותר נתונים
יוסטון, כלומר יודוקה, נורא אוהבת להרביץ לגולדן סטייט, והלייקרס
ומה הסיכוי שאוקלהומה תפסיד פעמיים ברצף בבית שלה
וואוו אם התסריט הסביר לגמרי הזה קורה, מיני מסיימת שלישית כמו בעונה הקודמת
אני קולט פתאום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 11:03 am 
מנהל פורום

ושיקאגו של המערב זה הגדרה מושלמת לקינגס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 11:10 am 
Senior

אבל הלייקרס לא צריכים לנצח את יוסטון או אוקייסי בשביל להגיע ל50 נצחונות שדי יבטיחו להם מקום 3 או לפחות 4.
שאר הקבוצות משחקות הרבה אחת מול השנייה ודי בוודאות יפסידו משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 11:41 am 
Hall of Famer

נעשה רגע סדר במזרח שנראה יחסית ברור:
קליבלנד ראשונה (אלא אם כן תפסיד את כל ה-4 שנשארו לה ובוסטון תנצח את כל ה-4 שנשארו לה).
בוסטון שניה.
ניקס שלישית (אלא אם כן יפסידו את ה-4 שנשארו להם ואינדיאנה תנצח את כל ה-4 שנשארו לה).
אינדיאנה רביעית (אם לא תקרוס ותפסיד 3 משחקים יותר ממילווקי מתוך ה-4 שנשארו לשתיהן).
מילווקי ודטרויט יסיימו כנראה 5-6, הסדר המדויק כנראה יקבע בבק-טו-בק ביניהן ביומיים האחרונים של הליגה, אבל למילווקי כבר יש 2 ניצחונות על דטרויט העונה, יתרון של ניצחון אחד במאזן הכללי ועוד ומשחק חסר, אז ניצחון אחד מהבק-טו-בק סוגר לה את המקום החמישי בוודאות. דטרויט תצטרך גם לנצח את הבק-טו-בק וגם להוסיף לפחות עוד משחק אחד וכנראה שניים כדי להגיע למקום חמישי.

אורלנדו, אטלנטה, שיקגו ומיאמי נעולות בפלייאין אבל הסדר עדיין פתוח לגמרי, אורלנדו ואטלנטה עוד צריכות לשחק אחת נגד השניה פעמיים ושיקגו ומיאמי גם ישחקו אחת נגד השניה. אורלנדו אמנם מובילה כרגע את החבורה הזו, אבל לא נשארו לה עוד משחקים קלים (אטלנטה פעמיים, בוסטון ואינדיאנה), לכל האחרות יש בדרך עוד שני ניצחונות יחסית בטוחים-לאטלנטה ברוקלין ופילי, לשיקגו וושינגטון ופילי ולמיאמי ניו-אורלינס ו-וושינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 12:52 pm 
Junior

uriel17 כתב:
על מה אתה נועץ את הלייקרס במקום שלישי? אני בהחלט רואה אותם מפסידים לOKC ויוסטון וזה שם אותם בנחיתות מול שאר הקבוצות בדבוקה שיכולות לנצח את כל שאר המשחקים, למיני הכי קל, כי מילווקי בלי יאניס כנראה וממפיס בלי קלארק יהיו טרף קל יחסית

למיטב הבנתי אם הלייקרס מסיימים עם 50 נצחונות (כלומר מפסידים לOKC ויוסטון ומנצחים את פורטלנד ודאלאס, נשמע לי סופר סביר) הם במקום השלישי כי לכל השאר יכול להיות במקסימום 50 נצחונות וללייקרס יתרון על כולם בשובר השיוויון.
לא מאמין שלייקרס יפסידו לפורטלנד שמאוד לא רוצה לנצח ומאמין שגם את דלאס הם יקחו בקלות שלא יסכנו את הסגל השביר שלהם שניה לפני הפלייאין.
ככה שאם הלייקרס מסיימים עם 50 הם נעוצים בשלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 12:58 pm 
Junior

rony כתב:
אורלנדו, אטלנטה, שיקגו ומיאמי נעולות בפלייאין אבל הסדר עדיין פתוח לגמרי, אורלנדו ואטלנטה עוד צריכות לשחק אחת נגד השניה פעמיים ושיקגו ומיאמי גם ישחקו אחת נגד השניה. אורלנדו אמנם מובילה כרגע את החבורה הזו, אבל לא נשארו לה עוד משחקים קלים (אטלנטה פעמיים, בוסטון ואינדיאנה), לכל האחרות יש בדרך עוד שני ניצחונות יחסית בטוחים-לאטלנטה ברוקלין ופילי, לשיקגו וושינגטון ופילי ולמיאמי ניו-אורלינס ו-וושינגטון.

בניגוד למערב ששם לא משנה מי יסיים במקומות 7-8 יהיה פייבוריט די ברור מול מקומות 9-10, במזרח אני ממש לא בטוח שזה המקרה.
אני כן חושב שאורלנדו היא הקבוצה הטובה מבין ארבעתם והיא תעבור את אטלנטה בסיבוב הראשון של הפלייאין, אבל אני ממש לא בטוח שאטלנטה פייבוריטית מול מיאמי או מול הבולס, אני אישית הייתי מהמר שמי שיעלה מהפלייאין זה אורלנדו והמנצחת בין מיאמי לבולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 12:59 pm 
Freshman

הלייקרס ממש לא סגורים ב3 ואין שום אלגורית׳ם שיכול לחזות את מיקומי המערב, בייחוד בהקשר של הלייקרס והגורם האנושי:
נראה שהם לא מעלים את הכוכבים לשחק הלילה, ואוק׳ כרגע לא שמו אף אחד חשוב ברשימת הפצועים ככה שסיכוי גבוה שזו תוצאה ידועה מראש.
אח״כ הם יוצאים למשחק הכי טעון בעונה הרגילה עם דאלאס שכל דבר יכול לקרות בו, כולם ידברו על לוקה אבל העיניים על איידי שיש לו המון מה להוכיח ומכיר את הקבוצה מבפנים.
ואז הם משחקים מול יוסטון שאי אפשר לדעת כרגע אם יהיה לה על מה לשחק, ופורטלנד, וגם כאן כבר ראינו את את הלייקרס מוקידים הילוך ומפסידים משחקים בטוחים העונה...

מצד שני כל הקבוצות האחרות הן או בפורמה (קליפרס, מיני, גולדן), או קבוצות שהיו טובות בשלב מסויים בעונה וינסו לתת הכל לסיים חזק (דנבר, ממפיס).
יש גם משחקים בין חלק מהמוזכרות לעיל כדי לסבך את התמונה עוד קצת...

הלייקרס לדעתי בהחלטה מאוד טריקית פה כי כמה שזה מתבקש לא לסכן שחקנים בבק טו בק האחרון בעונה, במיוחד אצלם, הפסד הערב ובדאלאס יכול להתחיל משברון בזמן הגרוע ביותר.
עיניין נוסף שאני רואה זה שקבוצות צעירות לא ממש הראו שהם הולכות להשבית שחקנים ולכן יש כ״כ הרבה תרחישים, לדוגמה יוסטון יבטיחו מקום שני ועדיין יעלו עם כולם למשחקים מול הלייקרס ו/או דנבר, באמת שאי אפשר לדעת.

אם אני הלייקרס אני הולך חצי כוח, מושיב את לברון, לוקה ורויי אבל עולה עם השאר ובודק מחצית ראשונה אם יש על מה לשחק, ומתאבד על המשחקים עם דאלאס ויוסטון כדי שיוכלו להושיב את כולם מול פורטלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 1:30 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
rony כתב:

בניגוד למערב ששם לא משנה מי יסיים במקומות 7-8 יהיה פייבוריט די ברור מול מקומות 9-10, במזרח אני ממש לא בטוח שזה המקרה.
אני כן חושב שאורלנדו היא הקבוצה הטובה מבין ארבעתם והיא תעבור את אטלנטה בסיבוב הראשון של הפלייאין, אבל אני ממש לא בטוח שאטלנטה פייבוריטית מול מיאמי או מול הבולס, אני אישית הייתי מהמר שמי שיעלה מהפלייאין זה אורלנדו והמנצחת בין מיאמי לבולס.

לגבי המערב, אני די בספק אם דאלאס יכולה לעשות משהו מול סקרמנטו במצבה הנוכחי והפצוע, אבל מי שלא תיפול לפלייאין לא יכולה להיות רגועה לפני מפגש פוטנציאלי מול סקרמנטו, במשחק אחד כשלקבוצה השניה יש טריו כמו סאבוניס-לאווין-דרוזן, בטח בכושר הנוכחי שלהם, הכול פתוח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 4:10 pm 
Hall of Famer

ברכות לדמאר דרוזן שעבר הלילה את ג'רי ווסט במקום ה26 בטבלת קלעי כל הזמנים, עוד 34 נקודות והוא מדיח את רג'י מילר מהטופ 25. כשהוא יעשה את זה, הוא יהיה השחקן השלישי ממחזור 2009 ברשימה הזו, יחד עם הארדן וסטף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 09, 2025 4:27 am 
Hall of Famer

חצי ראשון מוזר למדי בין הלייקרס לבין הת'אנדר.
שוב תצוגת קליעה מרשימה, הפעם של שני הצדדים.
80-72 מוגזם לגמרי במחצית.
הלייקרס פחות אגרסיביים הפעם.

דורט התחפש לרדיק, ריבס הוא כנראה החוזה הטוב בליגה וג'יי-דאב נראה לפרקים כמו השחקן הכי טוב על הפרקט.
הת'אנדר לרגעים ברבע השני הראו הגנה טובה ויצרו חטיפות ונדמה לי שזה חלק ממה שיצר את היתרון עבורם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 09, 2025 5:36 am 
Hall of Famer

הלייקרס פתחו טוב יותר את החצי השני אבל ההגנה התהדקה, שיי סיים עם 42 נק', דונצ'יץ' הורחק בשתי טכניות בשלב מסוים והת'אנדר מחזירים קצת כבוד אחרי ניצחון נאה מבחינתם.

אולי שווה לשים לב שצ'אט מצא את עצמו על הספסל בדקות ההכרעה כאשר הת'אנדר סיימו עם גבוה אחד על הפרקט, הארטנשטיין (עם שתי חסימות אדירות במהלך המשחק ועבודה בריבאונד)

קארוסו ו-וואלאס עלו טוב מהספסל.
וויגינס נראה מעט פחות חלוד. אני מקווה שיריצו אותו בשלושת המשחקים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 09, 2025 5:47 am 
Hall of Famer

אוי ואבוי
מיניסוטה מפסידה למילווקי
דאמ, שתי הקבוצות שאני הכי חושש מהן בסיבוב הראשון, גולדן סטייט ומיניסוטה כרגע בפליי-אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 09, 2025 10:35 am 
Junior

משחק חמוד של הלייקרס עם OKC.
לטעמי הטכנית השניה (וההרחקה) של לוקה והטכנית לוונדו התקפה אחרי די פירקו את הלייקרס. זה הוציא להם את כל המומנטום אחרי סל אדיר של לוקה ואז חסימה מעולה של וונדו (בשניהם המשחק נעצר וOKC קיבלו זריקה).
לא טוען שהלייקרס הפסידו בגלל זה, אבל חבל שאלו הדברים שמעצבים את הצורה של המשחק.

לא יצא לי לראות הרבה את OKC בשנה האחרונה אבל ממה שכן יצא לי לראות אני לא ממש הצלחתי להבין את ההתלהבות מצ'ט. הוא רך, מתפשר על זריקות בינוניות, שומר קצת עדין... שחקן טוב, אין ספק, אבל בקצת משחקים שאני ראיתי אותו העונה אני לא ראיתי פוטנציאל בולט לאולסטאר.
נכון, רק שנה שניה והכל, אבל נראה שסטטיסטית הוא הלך קצת אחורה ( פחות נק' באחוזים פחות טובים) והוא נראה לי בכיוון להיות סוג של ברוק לופז (משודרג קלות או לא) שזה ממש אחלה, אבל זה לא זה.

(כאמור, ראיתי מעט מאוד משחקים של OKC, יכול להיות שנפלתי על מדגם מחורבן למרות שהלייקרס הקטנים היו אמורים להיות תענוג עבורו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 09, 2025 10:58 am 
מנהל פורום

הוא מגן הרבה יותר טוב ממה שראית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 09, 2025 11:28 am 
Junior

uriel17 כתב:
הוא מגן הרבה יותר טוב ממה שראית

הרבה ברמה של מועמד לDPOY, ברמה של סביב חמישית הגנה שניה או סתם מגן טוב?
כי אם אני אשאר עם ההשוואה ללופז אז גם הוא היה בחמישיות ההגנה של הליגה פעמיים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 09, 2025 11:32 am 
מנהל פורום

הוא יותר ממגן טבעת, יש לו רגליים מספיק קלות לרוץ אחרי גארדים, ככה שאין בעיה של סוויטצ'ים ופיק&רול איתו
יכול להיות שהשוואה לברוק לופז הצעיר יותר, היא לא רעה
אם הוא היה משחק 65 משחקים העונה, הוא כנראה היה בחמישיית ההגנה השניה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 09, 2025 1:23 pm 
Freshman

כולם בסדר עם ההרחקה של לוקה?
אני כמעט ולא מתייחס לשופטים אפילו עם הפועל-מכבי שם אני מן הסתם משוחד ומצולק וכו׳
אבל אם יש משהו שאני שונא זה שופטים באירופה שאונסים את המשחק עם (הרבה) יותר מידי שריקות ומשחקים שלא מתפתחים באופן אורגני, וחוסר האחידות שיש בנבא.
נשים בצד את זה שהוא בכלל דיבר עם מישהו מהקהל (ונגיד שהשופט חשב שהוא מדבר אליו), להרחיק כוכב ממשחק צמוד על משהו כזה קטן זה פשוט מבאס את המשחק.
וכמובן שאין פה אחידות, כולם רואים איך דריימונד מדבר לשופטים, וגם עם זה אין לי בעיה, מבחינתי שחקנים עם תשוקה מבדרים יותר ואפשר להכיל את זה.
גם אין לי בעיה עם החוקים החדשים של אסור לעשות stare down אחרי סל, או להתלות על טבעת יותר משנייה, מטופש ככל שיהיה, לפחות זה חוק פשוט וברור שאפשר לשרוק באופן אחיד.
אבל אין ולא תהיה אחידות בטכניות על דיבורים, והפתרון הפשוט זה פשוט לבטל הרחקות אלא אם זה על אלימות או בלתי ספורטיביות, אף אחד לא בא לראות שופטים וזה עצוב לראות משחק טוב משתנה בגללם.
תעשו טעויות, תנו טכניות מתוך אגו או טינה לשחקן זה או אחר (כאילו אל תעשו את זה כמובן) אבל אם כבר שרקתם- אין שום הגיון בלהרחיק שחקן על מילולים, גסים ככל שיהיו, או כל טכנית שלא קשורה לאלימות או סיכון שחקן יריב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 09, 2025 1:35 pm 
מנהל פורום

אנחנו רגילים שהלייקרס מקבלים את השריקות המובחרות, אז אם פעם אחת דפקו אותכם, לא נזיל דמעה

אתה רוצה לראות דוגמא של הרחקה שלא קרתה?
לך למשחק של ג"ס מול יוסטון
הוא חתיכת בהמה, וכמובן שהוא רואה גבוה אירופי (שנגון במקרה הזה) הוא מתחרפן לרמות אלימות
איך עם רקורד כמו שלו, הוא לא הורחק, איך?

הרי את ג'ה הרחיקו בגלל תנועת ירי, רק בגלל העבר שלו עם אקדחים, אז עם עבר כמו של דריימונד, מה?
האמת זה קצת מוציא את החשק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: doron_ke, Google [Bot], stambody, רואה שחורות ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: