סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 10:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 10:47 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
Hacohen כתב:
Yuval כתב:
Hacohen כתב:
Yuval כתב:
אני באמת חשבתי שאחרי דיון הדראפט שבו הסברתי לך מונחים מאוד בסיסיים בסטט' (אולי הם לא במבוא א', אבל הם בטח בהמשך) ובסוף הראית סימנים שאתה מבין את חוסר ההבנה המתמטית שלך בנושא, איך חזרת לאותו טיעון?

חח, אני מבין שהגענו לשלב שבו השבץ מביא סימנים מתקדמים של שטיון. מאיפה אתה מביא את הדמיונות האלה? חח. "הסברתי לך והראית את חוסר ההבנה המתמטית שלך". ג'יזס. זה כמו לראות ילד בחטיבת ביניים מנסה להסביר לפרופסור למחשבים שהוא פתר את P=NP

אתה הפרופסור למחשבים בדוגמא שלך ואני הילד בחטיבת ביניים? באמת? זה רמת מודעות העצמית שלך?

אני לא הפרופסור למחשבים, ההדגמה היא לרמת היהירות מול בורות שאתה מפגין

אבל אני מסביר את זה לך. ואתה היחיד פה שנמצא בצד שלך. אז איך אתה לא הפרופסור למחשבים בדוגמא שלך?

אתה מבין איך עובדת שפה? נראה לך שאתה מצליח בדיון הזה? כי אני מסביר לך מושגים מתמטים בסיסיים שאתה לא מכיר ומבין. יש פה רק שני אנשים בדיון. אני ואתה. בדוגמא שלך יש שני אנשים. ילד בחטיבת ביניים ופרופסור למחשבים.

תנסה לנשום רגע, להתאפס, לשתות כוס ויסקי ולחזור אלינו.

תראה לי מונח מתמטי בסיסי אחד שהסברת לי ושאני לא מכיר. אחד.

איך אני לא הפרופסור בדוגמה? כי זו לא אנלוגיה פרסונלית, אלא אנלוגיה ליהירות. ילד בור שמנסה להסביר לפרופסור שהוא פתר בעיה מתמטית שאין לה פתרון, הוא בור ויהיר. אז אני לא משווה אותך פרסונלית לילד בחט"ב ואותי פרסונלית לפרופסור למחשבים, אני משווה את היהירות שלך לכך שאתה חושב שאתה מלמד משהו מישהו, כשאתה בכלל לא מבין את הטענה והדיון.

שמחתי לעזור גם כאן, אתה צריך גם שיעורים פרטיים?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 10:48 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:

זה "מעניין" ברמת אוהדים בפורום, אני מסכים. זה בכיף של כולנו. רק שזה חסר משמעות ברמת קבלת החלטות. יובל ניסה לקחת את זה למישור של קבלת החלטות, בגלל זה הוא מצחיק.

איך חסר משמעות בקבלת החלטות? זה כל מה שמעניין בקבלת החלטות, לדבר בזמן אמת מה הדבר הנכון לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 10:49 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
כל מה שמעניין זה לתת ציונים לטריידים כשהם קורים, לנתח את ההחלטה כשהיא קורת ולנסות לקבוע מי ניצח בה, האם כדאי לעשות את זה או לא, על זה אפשר לדון מלא, לדון בכך שמישהו בסוף נפצע, או איזה בחירת דראפט 25 יצאה סופרסטאר זה כבר לא מעניין להחלטה הספציפית הזאת, זה לא עוזר לנו לקבל שום החלטה.
גם כאן אתה יכולת לטעון שהפונטנציאל של סאבוניס הרבה יותר טוב ממה שיובל חשב בזמן אמת וזה סבבה אפשר לדון בזה יובל לא יחלוק על זה שאולי אתה צודק. אבל מה יצא בסוף במקרה אחד זה לא עוזר לנו בקבלת ההחלטה ובלשפוט אותה, זה כל המחלוקת ומה שאני מבין שאתה לא מסכים איתו.

זה "מעניין" ברמת אוהדים בפורום, אני מסכים. זה בכיף של כולנו. רק שזה חסר משמעות ברמת קבלת החלטות. יובל ניסה לקחת את זה למישור של קבלת החלטות, בגלל זה הוא מצחיק.[/quote]

זה חסר משמעות לקחת את הידע וההבנה שלנו בכדורסל (וכן, אנחנו לא gmים) ולהעריך טריידים? מה חסר משמעות בזה?
וכן, נו, יובל עצמו כאמור הודה כבר שהוא טעה במקרה הספציפי הזה, ושזה לא אומר כלום.[/quote]

1. זה חסר משמעות לקחת את ה"ידע וההבנה שלנו בכדורסל" (שהם, בתכלס, נמוכים) ברמת קבלת ההחלטות. ולכן אף אחד לא ישקול לתת לנו לקבל החלטות בNBA. כולנו נהיה מאד מופתעים אם יוזר טיפוסי מסלניוז ייבחר פתאום לקבל החלטות בNBA.

2. הסברתי בדיוק מה זה אומר שהוא טעה: שהוא שגה מתודית, שגה בפרמטרים ושגה בחיזוי התוצאה. זה בדיוק מה שזה אומר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 10:51 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
Hacohen כתב:

זה "מעניין" ברמת אוהדים בפורום, אני מסכים. זה בכיף של כולנו. רק שזה חסר משמעות ברמת קבלת החלטות. יובל ניסה לקחת את זה למישור של קבלת החלטות, בגלל זה הוא מצחיק.

איך חסר משמעות בקבלת החלטות? זה כל מה שמעניין בקבלת החלטות, לדבר בזמן אמת מה הדבר הנכון לעשות.

זה חסר משמעות ברמת קבלת ההחלטות, כי כל הדיון שלנו הוא חסר משמעות ברמת קבלת ההחלטות על טריידים בNBA. אנחנו לא חשופים לחלק הארי של המידע הרלוונטי לטריידים, אין לנו צוותים מקצועיים גדולים שמספקים לנו ניתוח נתונים מהימן, אין לנו נסיון רלוונטי ולכן אף אחד לעולם לא ישקול לתת לנו לקבל החלטות בNBA. אנחנו אוהדי כורסה. אנחנו יכולים לכתוב אם לדעתנו משהו יצליח או לא. אני חשבתי שלוקה יהיה כשלון מוחלט בNBA, נימקתי למה, ונפלתי על האף. זה משנה משהו בקבלת החלטות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 10:53 pm 
Senior

אוי זה מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 10:54 pm 
Senior

נדב, אתה יכול לדמיין כמה מטומטם זה נשמע שעברת לטעון שאי אפשר לנתח טריידים בזמן אמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 10:55 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אוי זה מביך.

הדבר היחיד שמביך זה שאתה טוען דברים ולא מסוגל לתקף אותם ברמה הכי בסיסית, ועל זה גם יהיר להדהים.

הכי טוב שנניח שהשתלטו לך על היוזר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 10:58 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
נדב, אתה יכול לדמיין כמה מטומטם זה נשמע שעברת לטעון שאי אפשר לנתח טריידים בזמן אמת?

לא יודע, אתה איש תמהוני שטוען שהוא מלמד אותי מונחים מתמטיים כשהוא משתמש בדוגמה ממצגת 2 במבוא לסטטיסטיקה א', אין לי מושג מה נשמע לך איך.

אבל אם לדון מול איש חכם דמיוני שמבין טיעונים: הטענה שלי היא שאי אפשר לתת "ציון" מיידי לטרייד, כמו שאתה עשית. אפשר לבצע הערכות. ההערכות של אוהד כורסה הן ברמה נמוכה עד נמוכה מאד. "ניתוח טרייד" של אוהד בפורום הוא כמו שקבוצה מליגה ג' היא קבוצת כדורגל וגם ריאל מדריד קבוצת כדורגל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:00 pm 
Senior

מה טענתי שאני לא מסוגל לתקף אותם ברמה הכי בסיסית?

שוב, זה הפרנסה שלי. ההפרש בנינו בהבנה של קבלת החלטות, תוחלת ושונות היא כמו ההבדל בין לברון ג'יימס לנדב הכהן. אני יהיר כי במקום לשתוק ולהקשיב לי, אתה מתווכח ואומר דברים שהם פשוט חסרי משמעות בהקשר הזה.

עכשיו לא צריך לעבוד בזה בשביל לראות כמה אתה לא מבין על מה אתה מדבר. כשניסית את הדיון הזה על אופציות היית לבד מול כולם והעברתי את זה לפרטי כדי להסביר לך מה זה תוחלת ואיך מחשבים אותה. עכשיו חזרת לזה. כן, אפשר לתת ציון לטרייד בזמן אמת. כן, יש שונות מסוימת שאי אפשר לחזות. כן, ייתכן מאוד שאדם שנתן ציון לטרייד (כמוני) טעה לחלוטין בהנחות שלו (נניח).

אבל המחשבה שיש טעות מתודית מראה שאתה לא מבין על מה אתה מדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:03 pm 
Senior

Hacohen כתב:
Yuval כתב:

אבל אם לדון מול איש חכם דמיוני שמבין טיעונים: הטענה שלי היא שאי אפשר לתת "ציון" מיידי לטרייד, כמו שאתה עשית. אפשר לבצע הערכות. ההערכות של אוהד כורסה הן ברמה נמוכה עד נמוכה מאד. "ניתוח טרייד" של אוהד בפורום הוא כמו שקבוצה מליגה ג' היא קבוצת כדורגל וגם ריאל מדריד קבוצת כדורגל.

הטענה שלך הייתה :

ציטוט:
אז הנה שוב באה המציאות ומראה שכמו שאר עובדות הטבע, ערכו של טרייד יימדד רק בתוצאתו.

שזה משפט שאם כל אדם אחר היה כותב אותו בפורום פשוט היו צוחקים עליו עד שהוא הולך. פשוט אנחנו מכירים אותך כבר ויודעים שיש לך איזה פגיעה בחלק במוח שאמור לעבד את המידע הזה.

אם עברת לטעון ש-אנחנו- לא יכולים לנתח את זה, זה סיפור אחר וקצת מפגר מכיוון שונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:05 pm 
Senior

אבל אין בעיה, אני בטוח שבפעם הבאה שתטען שהמהלכים של איינג' השנה היו בכדי להעמיד קבוצה יותר טובה השנה ושאינדיאנה יסיימו עם יתרון ביתיות בפלייאוף אנחנו נגיד לך שאין משמעות למה שאתה כותב וזה ברמה נמוכה עד נמוכה מאוד אתה תקבל את זה באהבה ותסכים.

גאד, כמה שמיניות באוויר עשית פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:06 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
מה טענתי שאני לא מסוגל לתקף אותם ברמה הכי בסיסית?

שוב, זה הפרנסה שלי. ההפרש בנינו בהבנה של קבלת החלטות, תוחלת ושונות היא כמו ההבדל בין לברון ג'יימס לנדב הכהן. אני יהיר כי במקום לשתוק ולהקשיב לי, אתה מתווכח ואומר דברים שהם פשוט חסרי משמעות בהקשר הזה.

עכשיו לא צריך לעבוד בזה בשביל לראות כמה אתה לא מבין על מה אתה מדבר. כשניסית את הדיון הזה על אופציות היית לבד מול כולם והעברתי את זה לפרטי כדי להסביר לך מה זה תוחלת ואיך מחשבים אותה. עכשיו חזרת לזה. כן, אפשר לתת ציון לטרייד בזמן אמת. כן, יש שונות מסוימת שאי אפשר לחזות. כן, ייתכן מאוד שאדם שנתן ציון לטרייד (כמוני) טעה לחלוטין בהנחות שלו (נניח).

אבל המחשבה שיש טעות מתודית מראה שאתה לא מבין על מה אתה מדבר.

טענת שלימדת אותי מונחים מתמטיים בסיסיים. הזיה מוחלטת.

אתה ממשיך להגיד "זה הפרנסה שלי". בוא. אני יודע ממה אתה מתפרנס, אני גם מבין את הטיעון שלך מהשניה הראשונה, ניסחתי אותו מספר פעמים והראיתי לך שהוא ממבוא לסטטיסטיקה א'.

את כל מה ש"העברת לפרטי" אתה מוזמן להעביר לפה, כי אתה בדמיון מוחלט אם אתה חושב שלימדת אותי משהו. אתה מנופף בדוגמת קוביה מביכה שאאז"נ מראים אותה לראשונה בחט"ב כשמסבירים מה זה הסתברות בפעם הראשונה לילדים.

אין לי "מחשבה שיש טעות מתודית". יש לי הוכחה. קנית נכס שאתה מצפה להשתמש בו T זמן. שילמת על הנכס X כסף. האם יש לך אפשרות לדעת במועד ביצוע העסקה האם הנכס יעמוד בציפיותיך? האם הנכס יכול לגרום לך הפסד?

שנינו מבינים שהוא יכול לגרום לך לרווח ויכול לגרום לך להפסד. המציאות העובדתית הזו היא לא שורש הויכוח, למרות שלמרבה המבוכה אתה משום מה חושב כן.

שורש הויכוח הוא האם יש אפשרות לקבוע שטרייד (כמו הליברטון/סבוניס, לא סבוניס/נורטון הדמיוני) הוא נצחון או הפסד מיד כשהוא נעשה. אני טוען שלא, ואתה זה תיקח ל3 פרופסורים לכלכלה או לסטטיסטיקה, ומיד נעבור לתרומות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:06 pm 
Hall of Famer

חלק גדול מאיתנו ראה אלפי שחקנים ומשחקים, אנחנו בהחלט יכולים לנתח דברים מהכורסא. לא כולנו, לא כולם, ובטח שלא כל אוהד כורסה, ואני גם לא אומר שיכולת הניתוח שלנו משתווה לטובים שב gmים, אבל היא גם לא אפסית.
אחרי הכל, בנ.ב.א היו gmים שאשכרה נתנו שחקנים תורמים עבור בן סימונס. (ויש עוד אלף דוגמאות של טריידים מופרכים מהיסוד, שאשכרה קרו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:07 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Hacohen כתב:
Yuval כתב:

הטענה שלך הייתה :

ציטוט:
אז הנה שוב באה המציאות ומראה שכמו שאר עובדות הטבע, ערכו של טרייד יימדד רק בתוצאתו.

שזה משפט שאם כל אדם אחר היה כותב אותו בפורום פשוט היו צוחקים עליו עד שהוא הולך. פשוט אנחנו מכירים אותך כבר ויודעים שיש לך איזה פגיעה בחלק במוח שאמור לעבד את המידע הזה.

אם עברת לטעון ש-אנחנו- לא יכולים לנתח את זה, זה סיפור אחר וקצת מפגר מכיוון שונה.

חח, זה מה שמצחיק, ואני לא זה בינינו שעבר פגיעה מוחית. בדיוק את המשפט הזה, כמו שהוא: אז הנה שוב באה המציאות ומראה שכמו שאר עובדות הטבע, ערכו של טרייד יימדד רק בתוצאתו קח ל3 פרופסורים לכלכלה או קבלת החלטות או הנדסה תעשייה וניהול. תכתב אותי למיילים בבקשה.

"העמותה למען רווחתו הכלכלית של נדב" מחכה לתרומתך הנדיבה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:08 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
חלק גדול מאיתנו ראה אלפי שחקנים ומשחקים, אנחנו בהחלט יכולים לנתח דברים מהכורסא. לא כולנו, לא כולם, ובטח שלא כל אוהד כורסה, ואני גם לא אומר שיכולת הניתוח שלנו משתווה לטובים שב gmים, אבל היא גם לא אפסית.
אחרי הכל, בנ.ב.א היו gmים שאשכרה נתנו שחקנים תורמים עבור בן סימונס. (ויש עוד אלף דוגמאות של טריידים מופרכים מהיסוד, שאשכרה קרו).

היא לא "לא משתווה לטובים שבgm", היא לא משתווה לעוזר זוטר בהתמחות במועדון ממוצע בשליש התחתון של הליגה.

המחשבה שיכולת הניתוח שלך כאוהד נאמן של המשחק היא ברמה מקצועית, היא הטיה פסיכולוגית ותו לא. בדיוק כמו הטיה של אוהד שמשחק קטרגל בשכונה ובטוח שאם הוא עכשיו במקום החלוץ על המגרש, הוא שם את הגול ב100 אחוז.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:10 pm 
Senior

אני נותן לך דוגמאות של חטיבת ביניים כי אתה מדגים פה הבנה של ילד בן 12.

הטענה שלך שיש 'טעות מתודית' בלנתח טרייד בזמן אמת היא טמטום ברמה שגם ילד בן 12 יתבייש בה. זה ליטרלי העבודה של ג'י אמים. אתה ממש ממש טיפש נדב. יש לך מנת משכל נמוכה.

כל הטיעון המטומטם שלך גם אז היה על ה"ההבדל בין החלטה נכונה להחלטה טובה". כן, יא מונגולואיד, כולנו מבינים את זה. לכן כל מי שאי פעם ינסה ללמד אותך משהו יגיד לך לעשות החלטות נכונות. גאד, איזה בזבוז זמן על קוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:11 pm 
Senior

אני זוכר את ההרצאה הראשונה של וורן באפט - "וואלה שמתי כל מה שיש לי על 17 ברולטה ויצא 17 ברולטה. טיב החלטה עסקית נמדד רק במציאות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:12 pm 
Senior

Hacohen כתב:
נורטון כתב:

היא לא "לא משתווה לטובים שבgm", היא לא משתווה לעוזר זוטר בהתמחות במועדון ממוצע בשליש התחתון של הליגה.

המחשבה שיכולת הניתוח שלך כאוהד נאמן של המשחק היא ברמה מקצועית, היא הטיה פסיכולוגית ותו לא. בדיוק כמו הטיה של אוהד שמשחק קטרגל בשכונה ובטוח שאם הוא עכשיו במקום החלוץ על המגרש, הוא שם את הגול ב100 אחוז.

טמבל, אם אנחנו יכולים לקבוע אם טרייד הוא טוב או לא בזמן אמת לא משנה לשאלה האם אפשר לקבוע אם טרייד הוא טוב או לא בזמן אמת.

כמה קיבלת בפסיכומטרי אם אתה לא מסוגל להבין את ההבדל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:13 pm 
Sophomore

בהחלט שמיניות, בסדר אתה יכול לטעון שאין שום משמעות לכל הפורום הזה כי אנחנו לא בנבא ורק אוהדים לא יודע מה זה נותן.

אין שום טעות מתודית, כל מי שמנתח ומעריך טריידים אומר מי לדעתו ניצח את הטרייד, זה לא רק יובל שחשב שאינדיאנה יצאה פי 1000 יותר טוב מהטרייד הזה, אלא כל העולם.
תחפש בגוגל ציוני טרייד על סאבוניס ותקבל מלא מאמרים של פרשנים שכולם נתנו ציון הרבה יותר טוב לאינדיאנה, יכול להיות שזה היה טעות וכולם העריכו לא נכון זה קורה, מה בין זה לבין לחכות עד לתוצאה כדי לדבר על הטרייד לא ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:14 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:

הטענה שלך שיש 'טעות מתודית' בלנתח טרייד בזמן אמת היא טמטום ברמה שגם ילד בן 12 יתבייש בה. זה ליטרלי העבודה של ג'י אמים. אתה ממש ממש טיפש נדב. יש לך מנת משכל נמוכה.

כל הטיעון המטומטם שלך גם אז היה על ה"ההבדל בין החלטה נכונה להחלטה טובה". כן, יא מונגולואיד, כולנו מבינים את זה. לכן כל מי שאי פעם ינסה ללמד אותך משהו יגיד לך לעשות החלטות נכונות. גאד, איזה בזבוז זמן על קוף.

האמת שאני מחונן, אז גם פה אתה טועה עובדתית :(

אבל בסדר, חתכו לך חצי מוח פעם, אני לא שופט.

כן צריך להגיד שלא טענתי שלנתח טרייד בזמן אמת זה "טעות מתודית". אבל אתה טועה כלכך הרבה פעמים בכל פוסט שאני תוהה אם סלניוז זה אתר לנעזרים, כי אחרת איך אתה כותב בכלל.

מה שכן טענתי (לא שתבין, אבל שיהיה כתוב בשביל הפרופסורים במייל):

1. הטעות המתודית היא הכרזת רווח או הפסד במעמד הטרייד

2. ל"ניתוח טרייד" של אוהד יש מעט מאד ערך, ברמת הקרוב לאפס, ביחס לקבלת החלטות אמיתית בתחום

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:15 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Hacohen כתב:
נורטון כתב:

טמבל, אם אנחנו יכולים לקבוע אם טרייד הוא טוב או לא בזמן אמת לא משנה לשאלה האם אפשר לקבוע אם טרייד הוא טוב או לא בזמן אמת.

כמה קיבלת בפסיכומטרי אם אתה לא מסוגל להבין את ההבדל?

היי, חצי-מוח, אלה שני דברים נפרדים שנטענו בנפרד ולא נטען שיש ביניהם קשר ישיר

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:19 pm 
Senior

נדב, אתה ממשיך לכתוב דברים אישיים עלי. חצי מוח זה יעני כי היה לי ניתוח להוצאת גידול במוח כשהייתי בן 18.

אתה מנהל חשבונות. אני מוכן להתערב איתך על כל סכום בעולם בכל מבחן סטנדרטי לבחירתך. אני אתן לך 50 נקודות פור בפסיכומטרי גם אם תרצה (רק כי זה מבחן שקל לעשות).

אתה יודע בוודאות שאני חכם ממך בהרבה. אני רהוט ממך בהרבה. אני עשיר ממך בהרבה. אני מצליח ממך בהרבה.

אתה איש כושל שהפסיד את רוב כספו בהימורים (כי אתה לא מבין תוחלת) ואת היתר בשתיה. אה ובנוסף אתה גם מתנגד חיסונים אבל בשקט כי אתה יודע שזה לא יעבור פה יפה.

אז לקחת את זה לרמה אישית זה רעיון מאוד מוזר.

בכל מקרה אם אתה באמת חושב מהיכרות איתי שיש לך איזשהו סיכוי לנצח אותי במבחן אייקיו אתה מוזמן בכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:19 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
בהחלט שמיניות, בסדר אתה יכול לטעון שאין שום משמעות לכל הפורום הזה כי אנחנו לא בנבא ורק אוהדים לא יודע מה זה נותן.

אין שום טעות מתודית, כל מי שמנתח ומעריך טריידים אומר מי לדעתו ניצח את הטרייד, זה לא רק יובל שחשב שאינדיאנה יצאה פי 1000 יותר טוב מהטרייד הזה, אלא כל העולם.
תחפש בגוגל ציוני טרייד על סאבוניס ותקבל מלא מאמרים של פרשנים שכולם נתנו ציון הרבה יותר טוב לאינדיאנה, יכול להיות שזה היה טעות וכולם העריכו לא נכון זה קורה, מה בין זה לבין לחכות עד לתוצאה כדי לדבר על הטרייד לא ברור.

תראה לי דוגמה לשמינייה אחת, לא לשמיניות. מעריך שתהיה לך הצלחה כמו יובל מלמד מונחים מתמטיים.

עוד פעם, אל תיתן ליובל להוריד אותך להקבצה שלו:

2. ל"ניתוח טרייד" של אוהד יש מעט מאד ערך, ברמת הקרוב לאפס, ביחס לקבלת החלטות אמיתית בתחום

אם אתם רוצים להתווכח ולטעות, לפחות על הטענות הנכונות

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:21 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
נדב, אתה ממשיך לכתוב דברים אישיים עלי. חצי מוח זה יעני כי היה לי ניתוח להוצאת גידול במוח כשהייתי בן 18.

אתה מנהל חשבונות. אני מוכן להתערב איתך על כל סכום בעולם בכל מבחן סטנדרטי לבחירתך. אני אתן לך 50 נקודות פור בפסיכומטרי גם אם תרצה (רק כי זה מבחן שקל לעשות).

אתה יודע בוודאות שאני חכם ממך בהרבה. אני רהוט ממך בהרבה. אני עשיר ממך בהרבה. אני מצליח ממך בהרבה.

אתה איש כושל שהפסיד את רוב כספו בהימורים (כי אתה לא מבין תוחלת) ואת היתר בשתיה. אה ובנוסף אתה גם מתנגד חיסונים אבל בשקט כי אתה יודע שזה לא יעבור פה יפה.

אז לקחת את זה לרמה אישית זה רעיון מאוד מוזר.

בכל מקרה אם אתה באמת חושב מהיכרות איתי שיש לך איזשהו סיכוי לנצח אותי במבחן אייקיו אתה מוזמן בכיף.

אתה חמוד כשאתה מתעצבן :)

כן כן אתה מצליח מאד. רק שאתה ממש מביך בטיעונים שלך. מה למדת אגב? תקשורת? נדמה לי עם דימוי של צבר בוער?

עברת פעם קורס בלוגיקה? אפילו ברמה שעברתי בכיתה ד'? לא חושב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 19, 2023 11:21 pm 
Senior

Hacohen כתב:
Yuval כתב:

האמת שאני מחונן, אז גם פה אתה טועה עובדתית :(

אבל בסדר, חתכו לך חצי מוח פעם, אני לא שופט.

כן צריך להגיד שלא טענתי שלנתח טרייד בזמן אמת זה "טעות מתודית". אבל אתה טועה כלכך הרבה פעמים בכל פוסט שאני תוהה אם סלניוז זה אתר לנעזרים, כי אחרת איך אתה כותב בכלל.

מה שכן טענתי (לא שתבין, אבל שיהיה כתוב בשביל הפרופסורים במייל):

תוכיח איך. עד עכשיו הוכחת איך -אני- טעיתי בניתוח הטרייד.

אני אשאל אותך שוב לגבי הקוביה, כי אתה כבר ילד גדול מאוד וכמעט בן 13 ואתה יכול להבין את הדוגמא - האם אפשר לקבוע במעמד ההימור שההחלטה גרועה? כן? יופי.

האם אפשר לטעון שטרייד הליברטון-נורטון הוא גרוע? כן? יופי.

אז השאלה היא לא אם אפשר לקבוע שטרייד הוא גרוע במעמד הטרייד, אלא אם אפשר לקבוע שהטרייד הזה הוא גרוע במעמד הטרייד.

אני לא חושב שאתה יודע מה משמעות המילה מתודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 323 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: