סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 07, 2014 11:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מאחר ונבחרת הולנד עומדת לפגוש את ארגנטינה בחצי הגמר חשבתי לקבל תשובה מאנשי הפורום.
את הולנד של קרויף והנבחרת של 78 לא ממש יצא לי להכיר. הפגישה הראשונה שלי עם הכתום ההולנדי הייתה ב-88 עם הנבחרת הנפלאה שזכתה ביורו. אני חושב שאותה נבחרת גם הייתה הראשונה ששילבה בצורה רצינית את השחקנים שחומי העור מסורינם. השילוב בין חוליט, רייקארד וג'ראלד ואננברג שחומי העור לואן באסטן, קומאן והשחקנים הלבנים האחרים יצר סינרגיה מדהימה. אבל מאז זרמו מים אחרים ועכורים בנהרות הולנד והדור הבא של הכוכבים שלא ממש נפל מבחינת כישרון מדור 88 לא ממש הסתדר על המגרש. דווידס, סידורף, קלויברט, רייזיחר ואחרים היו שחקנים נהדרים, אבל ריבים בין השחורים ללבנים בנבחרת הולנד היו הדבר הקבוע היחידי בנבחרת, למעט אי ההצלחה היחסי.

לעומת זאת בנבחרת הנוכחית, אחד הדברים שהכי מציינים זאת האחדות של השחקנים. מצד שני, אני ראיתי את הולנד רק בבעיטות ההכרעה מול קוסטה ריקה וכל הבועטים היו שחקנים לבנים. האם בהולנד יש שילוב של לבנים ושחורים כמו בעבר, או שזאת הפכה לנבחרת ונילה? האם יש שחקנים שחורים שנותנים את הטון, או שהכוכבים הם לבנים ואם יש שחומי עור, אז הם בתפקיד המסייעים?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 07, 2014 11:36 pm 
Junior

אין מה לעשות עם זה שהכוכבים הגדולים של הולנד הם רובן, רובין ואן פרסי, הונטלר, קויט/קאוט, סניידר ועוד.
אין כיום הולנדים שחומי עור ברמה של חוליט, רייקארד ואחרים שהזכרת (למרות שממפיס עושה רעשים בכיוון הנכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 08, 2014 7:10 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
עמוס, חצי גמר ב98 (שלדעתי היה צריך להיות גמר ומהולנד נגזל פנדל בדקה ה90) זה כישלון? גם ביורו 2000 היתה להולנד נבחרת נפלאה ושמחה מאוד (תחת מאמן שחור) שעפה בגלל נאיביות ורגליים רועדות בפנדלים. לי התיאוריה שלך נשמעת קצת כמו פסיכולוגיה של הכורסא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יולי 08, 2014 7:56 am 
Junior

לפני תחילת המשחק נגד קוסטה ריקה דיברו על חסרונו של נייג'ל דה-יונג כגורם מכריע. במקומו נכנס ווילנדום. שניהם שחורים.
לצד ואן חאל על הספסל יושב קלוייברט.
דומני, שוואן חאל ניטרל את המוקש של צבע העור מן הנבחרת הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 4 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: