סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ספטמבר 05, 2010 9:46 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הישרדות דן מנו, אה אולסטארס
הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2010 9:52 am 
Junior

לגבי קפון, אני חושב שאת עניין הפכפכות אפשר למשוך די הרבה זמן אם משחקים עליו נכון, כמובן שאם מגיעים למצב שזו ברית אחת מולו אז יותר סביר שהוא יודח (למרות שגם אז, אנשים שמרגישים פחות בטוחים בברית או שמרגישים שהסיכויים שלהם לנצח את המוביל בברית בגמר נמוכים יכולים להפוך צד ולחבור אליו), אבל כל עוד יש שני מחנות וכל עוד הוא לא שורף את עצמו עם אף אחד מהם ברמה האישית או יגלה חוסר אמינות קיצונית, הוא תמיד יהיה אופציה. סתם לדוגמה, אני לא חושב שאם קפון יגרום להדחה של דן זה יגרום לאנגלנדר או מרינה לפסול כל הצטרפות אליו בהמשך אם זה יכול להציל אותם מהדחה או לגרום להדחה של מישהו שהם פחות אוהבים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2010 10:00 am 
Sophomore

אתמול ראיתי את הפרק (באופן די חריג יש לציין) ונדהמתי מהמשחק הגרוע של דן.
רבאק! הודיעו לך שאתה בסיכון, זה הזמן להתחיל להעליב אנשים? באמת מקרה של מישהו שחושב שהוא גדול יותר מהמשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 23, 2010 11:03 am 
Sophomore

האמת שאני כבר לא יכול להכיל את כל השטויות האלו על הערכים. אם זה היה בעונה הראשונה על מי "ראוי", ומירית בעונה שלה ועכשיו עוד פעם. זה משחק זה פאקינג משחק.
"הוא לא משחק בדרך שאני מאמינה" , "הוא בדיוק כל מה שלא חינכו אותי"
כולם צריך לאמץ בדיוק את המשפט של גיא בהתחלה- את הערכים השארתי בישראל ואני אאסוף אותם משדה התעופה כשאחזור.

גיא הוא תעלומה. מצד אחד הוא מעריץ ענק ומצד שני עשה טעות אחת קריטית, טיפשית וכזו שאפילו לא הייתה עוזרת לו בהמשך. על גילוי הפסלון לאריאלה שפוצץ את היחסים שלו עם שאר השבט הוא חיפה עם יהירות והפגנת ביטחון עצמי שזה הדבר הכי נכון לעשות במצב הזה כשאתה רואה שאף אחד לא ממש בוטח בך. לגרום להם לפחד לשים את השם שלך. אני חושב שיש לו פוטנציאל אבל כרגע בכל הדחה הוא יהיה לעוף, אלא יגלה פה ברית שעוד לא נחשפנו אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 27, 2010 8:19 pm 
Junior

זה היה מהיר. הנקמה של קפון הגיעה - דן מנו מודח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 28, 2010 12:50 am 
Sophomore

חכה,יש עוד את אי המתים/גלות/אלוהים יודע מה.גם אחריי שהוא יודח משם אולי עוד ינפיצו משהו בהפקה.

אגב,השפקס הזה,דורש וולה לפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2010 2:51 am 
Freshman

טוב. אחרי דיי הרבה זמן שלא כתבנו כאן דברים השתנו קצת ואני חושב שמאז האיחוד דווקא לטובה שנפתח בהדחה כפולה מצויינת ופרק טוב.

קודם כל בקשר לאנגלנדר - הכתובת הייתה על הקיר.היה ברור שזה או הוא או בשבקין, אבל אני חושב שמירית ושות' עשו החלטה מאוד נכונה כי בשבקין הוא טיפוס בלתי נסבל ועדיף להיות איתו בגמר מאשר עם העו"ד.

ההדחה של מרינה הפתיעה אותי מאוד. היה ברור לי שהיא מהבאות בתור אבל לא חשבתי שעד כדי כך מוקדם. חשבתי שגיא ימצא את עצמו בחוץ לפניה וקיוויתי שספקס (אם כי אני חייב לציין שלמרות כל השטויות שלו הוא משתבח מפרק לפרק ולא מפסיק להביא קבלות), אבל לא ציפיתי שדווקא מרינה תגיד עכשיו שלום. וזה הופך את המשחק למאוד מעניין כי דן מנו יצטרך עכשיו לאלתר - יש לו בן ברית אחד שאנחנו עוד לא יודעים כמה הברית ביניהם חזקה (אבל לה גם טון טוב למשימות), והוא צריך לצרף עוד אנשים. זה הזמן לפתות את שרון, לגרום לאיתי להטות את לידר וככה גם להרוויח את שפקס. זהייצור מחנה של 5 מול 6, ובעזרת הדחה אחת עם וטו ואבן אש אפשר יהיה לבצע מהפך.

קפון - אני באמת לא סובל אותו אבל בינתיים נותן יופי של עונה ומתגלה כתותח אמיתי. נמצא רוב הזמן מתחת לרדאר ובינתיים היו שותף לשתי הדחות שרקדו בדיוק לפי החליל שלו.

נערך לאחרונה על ידי פאנוש בתאריך ד' יולי 14, 2010 2:52 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2010 3:28 am 
Freshman

אני לא סובל את שפקס, קשה היה לראות איך הם הלכו אחריו , פשוט מעצבן!
קראתי איפה שהוא "אומרים ש-20% מההצלחה של אדם בחיים הוא מה- IQ , אני לא יודע מאיפה הוא עושה את המיליונים שלו אבל מה שבטוח שזה לא מה-IQ, פשוט אין לו.
ובכל אופן הבן-אדם הצליח לעשות יופי של מהלך מבחינתו .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2010 4:08 am 
Sophomore

העונה משתפרת מפרק לפרק ואפילו עשרות המהלכים שביצעה ההפקה שהיה ברור שתגמר בהחזרתו של דן מנו למשחק, כוללת את זה שהושארה עליו השרשרת אפילו כשאמרו שזה רק להדחה אחת, והיא תפסה גם בהדחה השניה שבוצעה- לא מורידים מהאינטריגות ומהתככים. בהחלט עונה מעניינת.

אני חושב שאת שפקס ניתח פנטסטי דווקא קפון. מצטייר כילד שהיה אאוטסיידר ובאיזשהו שלב קיבל הרבה כוח לידיים שלו והוא פשוט נהנה ממנו.
וגם איזה טר"ש קטן אני חייב לחלק. אומנם אנחנו לא יודעים הכול מה קורה ומה כן מראים לנו ומה לא, אבל בשבקין כבר פעם שניה במשחק, מירית ומעיין כבר פעם שניה. ועדיין הם אוכלים כל לוקש שמישהו עם מעט ביטחון עצמי והרבה אמונה במה שהוא אומר, "מוכר" להם. הפעם זה עם בשבקין ששפקס אמרו לו שטל לא הגן עליו שדן אמר כך וכך או שבכלל טל היה זה שאמרו לו, ומירית שדן שוב עשה ככה וככה. כאילו רבאק, אין איזו עקומת למידה? שיפועון קטן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2010 5:43 am 
Junior

רק הערה, לאור הכרותנו עם צוות העריכה של התכנית, אני הייתי לוקח בערבון מוגבל את המניעים שמציגים לנו לכל הדחה. לגבי ההדחה של אנגלנדר, אני לא חושב שהוא הודח רק בגלל מה ששפקס אמר אלא יותר בגלל שהוא גם מתמודד חזק מאוד שיכול לקחת חסינויות וגם בברית עם דן (אני מניח שההצמדות המהירה שלו אליו ברגע שהוא חזר לא ממש עזרה). בסופו של דבר, המהלך של שלישיית בשבקל'ה היה המהלך הנכון, הברית של דן מנו נראית יותר מסוכנת מזו של שפקס (שכולל בסך הכל את שפקס, לידר ושרון, כששרון ולידר די מתנדנדות), מה גם שאם לבחור בין להגיע לגמר עם שפקס לבין להגיע לגמר עם דן, אין שום ספק שעדיף להגיע לגמר עם שפקס שכבר עכשיו אין כמעט אחד בשבט שסובל אותו, ואחרי שהמושבעים יראו את העונה בטלוויזיה לפני ההצבעה זה יהיה עוד יותר נכון.

בעיני יש עד עכשיו עונה בכלל לא רעה באופן יחסי, לא מעט אקשן, כמה בליינד-סיידים, משימות טובות ואפילו ניצוצות של משחק אסטרטגי, עדיין לא בסטנדרטים של העונה האמריקאית, אבל בהחלט משתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2010 7:06 am 
Sophomore

את התוכנית עצמה לא ראיתי אבל היום בתכנית הבוקר בערוץ 10 התארח טל אנגלנדר שסיפר שהוא ודן מנו (וגם מגיש תכנית הבוקר שאין לי מושג מי הוא) היו באותה שכבה בבית ספר, מה שעשוי להסביר את התמיהה דלעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2010 7:25 am 
Junior

תומר כתב:
את התוכנית עצמה לא ראיתי אבל היום בתכנית הבוקר בערוץ 10 התארח טל אנגלנדר שסיפר שהוא ודן מנו (וגם מגיש תכנית הבוקר שאין לי מושג מי הוא) היו באותה שכבה בבית ספר, מה שעשוי להסביר את התמיהה דלעיל.

זה שאנגלנדר ומנו חברים טובים עוד מילדות (או לכל הפחות מלפני התכנית) זה ממש לא חדש, היה ידוע כבר בעונה הקודמת שאנגלנדר השתתף בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2010 4:49 pm 
Sophomore

מה שבאמת מעצבן אותי בתוכנית הזאת,זה הוידויים,בעיקר האלה בדיעבד שמצולמים באיזה קיבוץ בארץ.אין כמו חכמה בדיעבד,אין כמו קפון שיספר שנשאר במים 6 שעות כדי להתמודד על כבודו,מפסיד ומספר כי "זה קרב אגו מיותר",נובמת.

מה שבאמת מעניין,מה תעשה ההפקה עכשיו כדי להשאיר את דן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 14, 2010 5:40 pm 
Sophomore

כמו שאמרתי, אני חושב שהעונה הזאת עד עכשיו היא טובה מאוד. רק משהו שקצת הצחיק אותי זה שהמשחק התחיל כשישנם 16 שורדים על האי שמחולקים ל-2 שבטים. לפני ההדחה של אתמול היו 13 שורדים על האיש שהם בשבט אחד. משהו מעט מצחיק וגם יכול להסביר במעט איך נוצר מהלך הדחה מפתיע למדי כשיש כל כך הרבה חלקים על השולחן זה הרבה יותר קל לעשיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2010 3:02 pm 
Sophomore

טוב,אני רואה שבניגוד לעונות הקודמות,אף אחד לא טורח לרשום באשכול הזה.האם זה בגלל שאף אחד לא רואה?או בגלל שגם אתם נחשפתם לכל הספויילרים ברשת?

בכל מקרה,קיבלתי היום במייל קישור לבלוג של איזה אחד שכותב בתפוז,איכשהו הוא שם את ידו על מסמך של הפקת הישרדות.המסמך כולל 17 עמודים מפורטים על איך תראה מועצת השבט האחרונה,שזה ניחא...עוד ספויילר.אממה?במסמך בעצם כתוב מה שכולנו ידענו אבל לא היינו בטוחים אף פעם,שכל "השאלות" ששואלים המודחים,בעצם נכתבו על ידי ההפקה.

מי שירצה את הקובץ,שיבקש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2010 6:33 pm 
Junior

העונה הזאת בדיוק מדגימה את הבעיה של ההפקה הישראלית. יש גבול כמה אפשר לשחק עם האמינות שלך. בתור מי שאוהב את הסדרה וחושב שהיא הרבה יותר גאונית ממה שהצליחו בכלל להבין בהפקה המקומית - אם הצליחו לאבד אותי, אז זה די מעיד על התמונה הכוללת.

ודווקא חבל כי שפקס וגיא הם משתתפים קלאסיים להשרדות. ובשבקין וקפון כל כך לא מודעים לעצמם גם כשמדובר בעונה השניה שלהם בסדרה וזה משהו שכיף לראות. ועל מנו אין כבר מה להגיד. ככה שבעקרון, אם לא היו מניפולציות מליגה ז' ואם לא היו לחוצים להחזיר סלבס בגרוש אז יכול היה להיות הרבה יותר טוב (הרי בינינו - מה היחוד של מירית ומעין? אפשר למצוא בחורות יפות יותר והן לא באמת תורמות להתפתחות ה"אסטרטגית" של המשחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יולי 29, 2010 6:43 pm 
Sophomore

ועכשיו, הפלא ופלא, כדן מנו ממוקם כאחרון באופן בלעדי על המתרס, מכריזים על דבר תקדימי בהישרדות ישראל- "משימת הדחה". אם זה יבוא על חשבון הדחה רגילה במועצת שבט, זה כבר יהיה פתאטי ברמה לא נורמאלית.
שלא תטעו, מנו הוא הכי מעניין, וגם עכשיו הסיפור שכאילו זה הוא נגד כולם קונה, אבל יש גבול עד כמה אפשר להיות שקופים. מנו לא פרייאר, תנו לו להתמודד לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 30, 2010 1:14 am 
Junior

יואב כתב:
ועכשיו, הפלא ופלא, כדן מנו ממוקם כאחרון באופן בלעדי על המתרס, מכריזים על דבר תקדימי בהישרדות ישראל- "משימת הדחה". אם זה יבוא על חשבון הדחה רגילה במועצת שבט, זה כבר יהיה פתאטי ברמה לא נורמאלית.
שלא תטעו, מנו הוא הכי מעניין, וגם עכשיו הסיפור שכאילו זה הוא נגד כולם קונה, אבל יש גבול עד כמה אפשר להיות שקופים. מנו לא פרייאר, תנו לו להתמודד לבד.

אל תדאג, זה יבוא על חשבון הדחה רגילה במועצת שבט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 30, 2010 11:40 am 
Sophomore

נראה לי פספסתם את מה שכתבתי,אז אני אחדד את זה-הכל מבוים.זה לא באמת ריאלטי ולא קרוב לזה,נגיד יש את "האח הגדול",מי שראה את ערוץ 20 יכל לדעת שמה שמראים בתוכנית הסיכום בערוץ 2,ערוך בצורה סוביקטיבית ככה שיתאים לתסריט של ההפקה.פה אין ערוץ 20,פה אתם לא באמת יודעים מה האמת.

למה לא ידענו על פיצול הקולות?למה לא ידענו על "השנאה" בין מירית ומעיין לקפון ויש עוד הרבה דברים שלא רוצה לפרט,כדי לא להרוס לתמימים ביננו.בכל מקרה,לפי "המסמך",אפשר להבין בבירור שכל המועצת שבט אחרונה באי מבויימת,תסריט של ההפקה(כולל שאלות של המודחים).אז מה עוד מבוים?כנראה הרוב.

יואב,בלי ההפקה דן מנו לא היה משתתף בהישרדות אולסטאר,מהסיבה הפשוטה שהוא היה עף בשלב מוקדם בהישרדות1 ואז אף אחד לא היה מתעניין בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 30, 2010 11:52 am 
Junior

הממ. תיאוריה מעניינת. אם כך, אז איך אתה מסביר את מעיין ובשבקין שעפו די מוקדם בהשרדות 2? בשבקין היה המודח הרביעי, מעיין הודחה חמישית (לא כולל מאיר צרפתי וגל ארז - הראשון נפסל מסיבות שלא פורטו, השני פונה מהאי עקב עקציה של דג סטינגריי).

לגבי הבימוי, אני רק יכול להגיד שכמה שזה בעייתי ומפריע, אני חושב שאין להם ברירה, אבל המסמך הזה שצפניה הביא לא חושף מי כתב אותו ומי כתב את הטקסטים, וייתכן שגם הטקסטים שהופיעו שם היו בשיתוף עם השורדים עצמם.
מדובר בשידור חי ובהתאם, יש לוח זמנים מדויק לכל דבר ודבר שבעייתי עבורם לחרוג ממנו, והם כנראה מעדיפים שהמתחרים ישננו בעל פה טקסט כלשהו שיגידו, מאשר ישלפו משהו מהמותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 30, 2010 1:00 pm 
Sophomore

איך אני מסביר את ההדחה המוקדמת או את זה שלמרות ההדחה המוקדמת הביאו אותם לאולסטאר?אם זאת השאלה הראשונה,אז התשובה היא שבעונה השנייה היו מספיק דמויות מעניינות שלא היה צורך להשאיר בכוח איזשהו מתמודד/ת.לגביי השאלה השנייה,ההפקה נתנה לבשבקין זמן מסך,יותר מאלה שהגיעו לגמר,ככה שהוא יצר מספיק עניין כדי להביא אותו לאולסטאר,ומעיין סתם על תקן :evil: .לא זכור לי שדן יצר עניין מיוחד בתחילת התוכנית,אם הוא היה עף בשלב שבט הבנים מול שבט הבנות,לא נראה לי שמישהו היה חושב עליו.

לגביי המסמך של צפנייה,מדובר על מועצת שבט שהייתה על האי ולא הגמר שמשודר בשידור חיי.אני לא רוצה לתת פה פרטים על המסמך,כדי לא לתת ספויילרים,אבל יש שם מספיק דברים שמוכיחים שהמועצה האחרונה הייתה מבויימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 30, 2010 1:06 pm 
Junior

הכוונה כמובן הייתה שההדחה המוקדמת הביאה אותם בכל זאת לאולסטארס.

דן דווקא יצר די הרבה עניין על ההתחלה, כולל ההדחה המפתיעה של עומר וצבר הרבה כח על ההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 30, 2010 7:21 pm 
Hall of Famer

בשבקין כאמור קיבל לא מעט זמן בעונה ה-2. הוא גם יצר לא מעט "רעש חיובי" בקרב הקהל ולכן זכרו אותו, חרף הדחתו המוקדמת.
מעיין? היא הייתה פחות זכורה, אבל אי אפשר לדעתי לנתק את העניין בה מהנתונים החיצוניים ובנוסף, היא כנראה דאגה להשאר ברדיוס מספיק טוב מהאנשים שמחליטים בשביל שיחזירו אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2010 9:47 am 
Sophomore

על מה אתם מדברים ? הכל כולל הכל מתוסרט מראש.
כל העולים לגמר ועד לרמת השאלות והתשובות של האנשים בגמר.
תורידו את המסמך כאן:
http://blog.orange.co.il/tzfanya/?p=2308
גם שם הזוכה שם בסוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 02, 2010 8:30 pm 
Junior

למה להטעות ?? צפניה הבהיר בפירוש שהשם שרשום שם הוא לא השם של הזוכה אלא רק לצורך הדוגמא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 03, 2010 6:55 am 
Sophomore

האמת שאין במסמך הזה שום הוכחה לכלום, לא לתסרוט/תזמור של התכנית ולא לביום של כלום. מדובר ב"תסריט" של הפרק האחרון (המועצה בארץ) הכולל כמובן גם את שאלות המושבעים. אם מישהו האמין שלתוכנית כזו אין תסריט אז באמת סליחה ולהתראות.
התסריט הזה נכתב אחרי שכל המשתתפים חזרו הביתה ואני מניח שהשאלות נכתבו על ידי המושבעים והועברו להפקה.

סתם ספוילר מארץ הספוילרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 68 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Yahoo [Bot], yanivmus ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה