סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ps 4
הודעהפורסם: ד' מרץ 12, 2014 5:31 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
סוף סוף מצאתי מקום שיש לו את הקונסולה החדשה במלאי, הייתי ממש קרוב לקנות אבל אז נזכרתי שאיזה מישהו אמר לי שזה קצת מאכזב, בעיקר בגלל שהשיפור בגרפיקה לא רציני כ"כ, אני משחק בעיקר בבטלפילד וקצת משחקי ספורט, מישהו פה כבר שיחק/מחזיק בפליסטישן 4 ויכול לתת את התרשמותו והאם שווה לקנות כעת (או לחכות שהמחיר ירד/יצאו עוד משחקים.)

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ps 4
הודעהפורסם: ד' מרץ 12, 2014 9:04 pm 
Junior

שינוי משמעותי בגרפיקה רואים רק בטלוויזיות מאוד מתקדמות. אם אין לך כזאת, הייתי מעדיף להמשיך עם ה-3 בינתיים, בגלל שסביר להניח שהמחיר של ה-4 יירד בהמשך, והתקלות המסויימות שקיימות כרגע כנראה ייעלמו גם עד אז.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ps 4
הודעהפורסם: ה' מרץ 13, 2014 1:46 am 
Freshman

שינוי משמעותי בגראפיקה תלוי במשחק, אם אתה מדבר על פיפ״א למשל אז השדרוג לא ענק, אפשר לקוות ש EA תשפר את המנוע של המשחק בשנים הקרובות ויראו הבדל גדול יותר.

כנ״ל בנוגע למשחקים שיוצאים גם לפס3/אקסבוקס360 ולדור הבא (ויש המון כאלו), השינוי לא גדול כי אלו משחקים שפותחו לדור הקודם ועברו פורט לפס4- זאת אומרת לקחו את משחק הפס3, הגדילו לו את הרזולוציה, שיפרו את הפריימרייט ככה שהוא רץ יציב יותר, שיפרו קצת טקסטורות ואולי הוסיפו אפקט או שניים, זה עדיין הבדל יפה שנראה לעין אבל ברור שמתחת לכל הקוסמטיקה מדובר במשחק פס3 משודרג.

איפה שכן תראה שינוי גדול זה במשחקים שפותחו בלעדית למכשיר (או בכלל לדור הבא בלעדית), במקרה הזה המכשיר רק בחיתוליו ומטבע הדברים קהל לקוחותיו לא גדול מספיק על מנת שחברות יפסיקו לפתח לדור הקודם ולכן המשחקים שמפותחים רק לו ומנצלים אותו הם מעטים מאוד, אחד מהם נקרא Killzone:Shadow Fall, אני בטוח שאם תראה אותו רץ על המכשיר בהחלט תראה קפיצה גדולה אבל למרבה הצער המשחק עצמו בינוני במקרה הטוב.

באטלפילד 4 למשל שאמרת שאתה אוהב לשחק גם עבר שינוי גדול, המנוע שלו מותאם בצורה יפה לדור הבא ובגרסת הפס4 במולטיפלייר יש לך 64 שחקנים אונליין במקום 24 בפס3, בנוסף פריימרייט כפול של 60 במקום 30 בגרסת הפס3 שלא לדבר על מפות גדולות יותר, יותר כלי רכב ובלאגן וגם גראפיקה יותר יפה וחדה, אם אתה נורא אוהב את המשחק הוא דווקא עבר שדרוג יפה בגרסת הדור הבא.

אם זה לא מספיק עבורך אז כדאי שתחכה כי המכשיר רק בחיתוליו ויעבור זמן עד שיצאו מספיק כותרים על מנת שיצדיק את עצמו, יקח זמן עד שחברות הפיתוח יפסיקו ליצור משחקים לדור הקודם ויעברו נטו לדור הבא ככה שאין לך מה לדאוג מנטישה של הפס3 שלך לפחות בשנה הקרובה.

בקשר לטלוויזיות ממש לא צריך משהו מדהים, טלוויזיה מודרנית שמריצה 1080p (הרזולוציה שבה רוב המשחקים רצים בניגוד לדור הקודם שרץ ב 720p ומטה), כמובן שלא תזיק טלוויזיה ברמה טובה אבל זה נכון גם לפס3, סכ״ה הדרישות הן ל 1080p, לא מדובר פה במשהו חריג כמו 4K או משהו.

ואם אנחנו כבר בפורום כדורסל כדאי לך לזרוק מבט ל NBA 2k14 בגרסת ה PS4 שנראה מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה