סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:21 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 16, 2014 10:56 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
הטריגר, יש מחצית מכבי מילנו וההתייחסויות היחידות למשחק עד כה זה סופו טוב בהתקפה סופו גרוע בהגנה.
אולי אני נוסטלגי אבל אני זוכר פורום שהיו מנתחים בו מיסמצ׳ים אשכרה מדברים על המשחק עצמו חמישים אחוז מהפוסטים, עשרים וחמש אחוז התנצחויות בין אוהדים ועשרים וחמש אחוז ארז כ״ץ ותרומתו לבריאה. נדמה לי שלפחות בנושא כדורסל ישראלי זה הפך לפורום ליד כדוסל שמדבר על הכל חוץ מהמשחקים עצמם, ואם מדובר על המשחק זה ניתוח שיטחי.
זה רק אני או שעוד אנשים חושבים כך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 16, 2014 11:00 pm 
Hall of Famer

זה תמיד היה פורום שאהב בעיקר לדבר על מה שמעון מזרחי עשה או אמר למי ולמה מכבי זה רע או טוב ליהודים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 16, 2014 11:01 pm 
Hall of Famer

וגם, אני רוצה לציין עוד משהו. בעיניי הכדורסל האירופאי בשנים האחרונות הוא לא בדיוק כדורסל, כך שהגיוני שמדברים עליו פחות. מה שקצת חבל לי הוא שגם מוק ועמוס ולאחרונה גם צ'ונסי אפילו, נמצאים כאן רק ספורדית בשביל לדבר על נ.ב.א. שלא לדבר על כותבים אחרים בעבר, החל בבר שושני וכלה באינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 16, 2014 11:34 pm 
Junior

אבל הכדורסל האירופי עדיין קיים.
נכון שמחוץ לבארסה צא"סקה, יותר קשה להתבלט אבל עובדה שאולימפיאקוס עשו את מה שעשו.
לא יודע מה קרה, אולי זה ענין של משתמשים שעזבו ואולי משתמשים שכותבים בצורה מושקעת על כדורסל מפסיקים כי רוב התגובות שהם מקבלים הם די רדודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 12:34 am 
מנהל פורום

קורובייב כתב:
הטריגר, יש מחצית מכבי מילנו וההתייחסויות היחידות למשחק עד כה זה סופו טוב בהתקפה סופו גרוע בהגנה.
אולי אני נוסטלגי אבל אני זוכר פורום שהיו מנתחים בו מיסמצ׳ים אשכרה מדברים על המשחק עצמו חמישים אחוז מהפוסטים, עשרים וחמש אחוז התנצחויות בין אוהדים ועשרים וחמש אחוז ארז כ״ץ ותרומתו לבריאה. נדמה לי שלפחות בנושא כדורסל ישראלי זה הפך לפורום ליד כדוסל שמדבר על הכל חוץ מהמשחקים עצמם, ואם מדובר על המשחק זה ניתוח שיטחי.
זה רק אני או שעוד אנשים חושבים כך?

לא הכל זה ככה, אבל הדוגמא הכי בולטת למה שאתה מתאר זה דיוני ה-NBA שהפכו להיות לכל כך מגוחכים. 95% מהמגיבים בכלל לא רואים משחקים, אלא רק סטט' ובמקרה הטוב היילייטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 12:46 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"אני זוכר פורום שבו מנתחים מיסמאצ'ים"="אני זוכר פורום שבו מתווכחים על פני עשרות עמודים אם סולומון יותר טוב משאראס". אתה יכול להגדיר את זה כמיסמאץ' אם אתה רוצה.

במילים אחרות, קח את זה מאחד הוותיקים פה, ככה זה היה תמיד. הנוסטלגיה בוגדת בך במקרה הזה. הדבר היחיד שהשתנה הוא שבאמת כמות הכותבים הקבועים ירדה מאד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 12:48 am 
Hall of Famer

אחד המזלות הגדולים של הפורום הזה זה שיש שכבה מאד מצומצמת של כותבים ותיקים שעדיין לא פרשו ממנו, למרות שרוב חבריהם כבר עזבו מזמן. אבל אם ביום אחד, ראי, ראובן, האורנים, התותח, רוני ואני נחליט שדי, הפורום יגיד יפה מאד שלום לעולם כלעומת שבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 12:51 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נו, כבר פרשו הרבה אנשים זמנית או באופן קבוע והפורום שורד, מה גם שלא מנית הרבה מאוד אנשים אחרים.

מה שיהרוג את הפורום הזה סופית זה אם פייסבוק יכניסו אופציית חיפוש ואפשרות לצטט את התגובה שאתה מגיב אליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 17, 2014 9:27 am 
Junior

קורובייב, אני חושב שזה בעיקר נוסטלגיה מצידך ...
אני בפורום כבר 13 שנה ולמרות שכל כמה שנים יש שינוי בחלק ניכר של הכותבים, יש פה עדיין גרעין מאוד מאוד ותיק שדי שומר על הרמה והסגנון בפורום בצורה די זהה מרבית הזמן.

אני לא חושב שזו תקופת שפל של הפורום... אני זוכר בתחילת ה2000 (עד ימי סלומון בערך ) כל ת'רד, ואני מתכוון ממש כל ת'רד, החל מהליגה הישראלית ועד כדורסל נשים בקרואטיה נגמר בריבים בנושא הפועל ירושלים-מכבי... הריבים האלו שנכנסו לכל ת'רד גורמים לויכוחי קובי להראות כמו תקציר.

אני גם זוכר שלפני שנתיים-שלוש בערך סגנון הדיון בפורום היה מאוד אלים, בתקופה ההיא כמעט ולא כתבתי אבל היה פה מצב שכל ת'רד שני נגרר לירידות אישיות וטענות לגופו של כותב ולא לגופו של הטקסט.

קיצר, תמיד יש דברים בעייתיים בפורום, אבל גם תמיד האיכות שלו עולה על מגרעותיו.
עדיין המקום הכי טוב ברשת שאני מכיר לדיוני כדורסל בעברית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 72 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה