שנה חדשה בפתח, יש פה עוד כמה חבר'ה שאוהבים בייסבול אז יאללה שיהיה ת'רד מרוכז. אני מאוד אוהב בייסבול (ברגע שמבינים את החוכמה של המשחק ואת העבודה שלמעט כמה פירסט ביסמן וdh החבר'ה אתלטים למדי) אבל קצת מתקשה לעקוב בגלל חוסר הסיקור בארץ וחוסר בזמן בלעקוב באתרים בחו"ל אז אשמח אם תשלימו ואפילו תתקנו אותי בפרטים.
אפתח בשערוריה של סוף השנה שעברה, התרמית של יוסטון (אלופים לפני 3 שנים, שנה שעברה בגמר) "גניבת הסימנים". לפני כל זריקה הקאצ'ר מסמן לפיטצ'ר איזה זריקה לזרוק (סוג, כיוון והאם לכוון לסטריק זון או החוצה) לפני מס' שנים הכניסו לספסל אמצעים טכנולוגיים לצפיה כדי להחליט אם לבקש צאלנג', יוסטון ניצלו את זה כדי לראות מה מסמן הקאצ'ר לזורק. מרגע הסימון לזריקה יש כ4/5 שניות, איך אפשר לסמן לחובט איזו זריקה מגיעה? על ידי חבטה על פח מהספסל. אי אפשר להגיד לו לאן יזרק הכדור אבל אפשר לסמן לו איזה כדור מגיע (הוא יכול להניח שצ'אנג'אפ וקארב בול ירדו למטה, פאסטבול, במיוחד אחרי כמה כדורים נמוכים יזרק למעלה), מי ששיחק קצת mlb the show, משחק הספורט עם הממשק והגמפליי הטובים בעולם, יודע כמה זה משמעותי...
ולגבי עונה הבאה, מדברים על לפתוח אותה בתחילת יוני בדרך כזו או אחרת, אני אוהד את היאנקיז מתקופת מריאנו ריברה, רשמתי פה לפני כמה שנים איך בעצם התאהבתי בספורט הזה דרך האיש הזה. בשנים האחרונות חזרתי לחבב את הינקאיז, בעיקר בגלל שהפסיקו עם רכישת שחקנים בחוזים גבוהים (אין תקרת שכר בביסבול) והשקעה בשחקנים צעירים. (בין לבין קיבלו את סטנטון עם החוזה המפלצתי שלו בטרייד). השנה היאנקיז, שלא זכו באליפות מ2009 החתימו בחוזה הגבוה אי פעם לפיטצ'ר את גריט קול המצויין, גישת אם אתה לא יכול להביס אותם, תצרף אותם... בשנים האחרונות למרות ממוצע חבטות והומראנים גבוהים מהעבר עדיין מה שמביא אליפויות זה פיטצ'רים. היאנקיז ששנה שעברה סבלו נורא מפציעות מועמדים לדעתי להגיע לגמר מאמריקן ליג.
בנאשיונל ליג הדוג'רס המצוינים התחזקו אפילו עוד כשמוקי בטס (אוטפילדר מעולה) ודיוויד פרייס (פיטצ'ר מעולה, עונה שעברה חלשה) הגיעו גם והם המועמדים להגיע לגמר.
אשמח לשמוע עוד דעות, פרשנויות וסקירות. אם יהיה ביקוש אני אפרט פה לגבי סוגי הזריקות, סוגי השיפטים (מיקום השחקנים במגרש) ובכלל על חשיבות ההגנה במשחק.
_________________ "הוצאתי המון כסף על אלכוהול,בחורות ומכוניות מהירות. את השאר סתם בזבזתי"
|