סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: יעקב ברדוגו
הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 3:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אפרופו שקרים והסתות, אז אני חייב את השנקל שלי על יעקב ברדוגו, שאני מקשיב לתוכנית שלו בגלי צה"ל ב-5 אחרי הצהריים.
את ברדוגו אני מכיר כבר הרבה שנים, בעיקר כמאעכר ומקורב לדוד לוי שדאג לביזנס שלו בעזרת קשרים (למשל מנכ"ל מפעל הפיס). בשנים האחרונות הוא עבר לרדיו ושמעתי אותו והוא לא הותיר בי יותר מדי חותם. אבל בשנה שנתיים האחרונות או שאני שמתי לב לשטנה שיוצאת לברדוגו מהפה או שהוא פשוט התיר רסן.

דוגמא מאתמול לפועלו של האיש ברדיו.
הוא וירון וילנסקי ראיינו את יואב גלנט. ברדוגו שאל את גלנט לגבי הגימנסיה העברית ברחביה והמצב שם. ואז הוא החל לנאום ולשאול למה לא עושים סגר על כל רחביה. הרי על מאה שערים כבר מזמן היו עושים סגר עם התנהלות כזאת. לשאלה כמובן הייתה תשובה. זה בגלל השופטים המורמים מהעם שלא יתנו לעשות להם סגר. כשגלנט, בהגינות יש לומר, אמר לברדוגו שלא רלוונטי לעשות סגר על רחביה כי התלמידים בגימנסיה מגיעים מכל רחבי העיר ולא רק מהשכונה, חשבתי שברדוגו לא מתמצא בנושא ופשוט ניצל הזדמנות להיכנס בשופטים. אז חשבתי וטעיתי, כי מיד אח"כ ברדוגו התחיל לדבר על השערוריה שהתלמידים של הגימנסיה מסתובבים ברחבי כל העיר ובתחבורה הציבורית והיה ברור שהוא יודע טוב מאד מי התלמידים בגימנסיה. פשוט הדמגוג ניצל את ההזדמנות להפיץ עוד רעל על השופטים. לא אתפלא אם ברשתות החברתיות בצד הנכון של המפה כבר יש מסע שטנה על איך השופטים מונעים את הסגר שצריך להיות על השכונה שלהם.

תוסיפו לכך התנהלות ברוטלית של סתימת פיות המרואיינים כדי שהוא יוכל לנאום את הנאומים שלו ולהטיף את השטנה והדמגוגיה שלו. לתוכנית שלו קוראים וילנסקי וברדוגו, אבל היא צריכה להיקרא המופע של ברדוגו. התפקיד של ירון וילנסקי די הצטמצם לסייד קיק מוקטן מוקטן וחסר משמעות.
אכן תקשורת שמאלנית לתפארה, במעוז העיקרי שלה בגל"צ.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: יעקב ברדוגו
הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 4:40 pm 
Junior

הטיעון שהתקשורת שמאלנית זה כבר הפך לקשקוש... אין ויכוח שפעם זה היה ככה אבל זה כבר לא המצב.

ברדוגו הוא לא נציג של הימין בתקשורת אלא הוא נציג של הביביסטים בתקשורת ואנשים נוטים לבלבל בין המושגים. הוא יכנס בימינה או בחברי ליכוד סוררים אם זה משרת את האדרת ביבי.

לא יוצא לי לשמוע אותו (אני שומע בדרך כלל את אריה אלדד ובן כספית או מוקלט מהבוקר ינון מגל ובן כספית) אבל מהקטעים שלו ששמעתי ברשת זה נשמע מזעזע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 4:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואחיו התאום בועז ביסמוט.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 01, 2020 10:00 pm 
Hall of Famer

הוא גם לא כשרון כזה גדול. אני לא מבין איך מצא את מקומו בפריים טיים.
גם בנושאים שהם לא שמאל-ימין האמירות שלו צפויות, הראיונות שהוא מוביל לא מגיעים לשום דבר מעניין.
סתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2020 12:40 am 
Sophomore

דווקא עד לפני תקופה הוא היה פרשן לא רע בעיני. ענייני ומחדש גם אם לא ממש מבוסס (כמו רוב הפרשנים).
אבל בשנתיים האחרונות הוא איבד את זה לגמרי. הוא לא נותן למרואיינים לפתוח את הפה, הוא בוטה, הוא מדבר לא לעניין, ממש סבל לשמוע אותו, ווילנסקי אפילו לא מנסה להשתלט עליו.
בכלל, לפעמים נדמה, שמנהלי התחנות אוהבים את הימניים שלהם בוטים אגרסיביים ומופרעים משהו (ע"ע אראל סגל). אז אולי זה יותר מאוזן ברשמי, אבל שירות טוב לימין, זה לא עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2020 7:30 am 
Hall of Famer

דווקא ארא"ל סגל, לפחות בטלויזיה (לא מאזין לו ברדיו) היה בהחלט נוח לויכוחים עם יריבים פוליטיים. ראיתי אותו לא מעט מארח בתכנית שלו ב-18 את זהבה גלאון, זנדברג, מיכאלי וחבר'ה אחרים מהצד השמאלי והויכוחים היו תמיד ברוח טובה כששני הצדדים מדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2020 7:40 am 
Hall of Famer

גם אראל סגל טרחן ונודניק.
אני חושב שהמראיין הכי מעניין ברדיו היום הוא קלמן ליבסקינד.
מאתגר ומכבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2020 8:50 am 
Senior

אבימאל כתב:
הוא גם לא כשרון כזה גדול. אני לא מבין איך מצא את מקומו בפריים טיים...

ליאיר נתניהו בטח יש כמה רעיונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2020 9:01 am 
Hall of Famer

לאראל סג"ל אני נחשפתי לראשונה ככותב טור אישי באחד ממקומוני השרון. הרבה כדורגל, פוליטיקה ועוד ועוד. דבר אחד היה שזור לאורך כל הטורים שקראתי שלו וזה בדיחות פיפי/קקי/הפרשות גוף אחרות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2020 9:12 am 
Hall of Famer

ואני חייב לומר שהוא עשה את זה מצוין. "מיומנו של פסיכופט" הוא אחד הספרים הכי מצחיקים שקראתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 02, 2020 10:36 am 
Hall of Famer

הטור "אופנת סגל" במקומונים היה להיט היסטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 11:17 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מאוד אהבתי לקרוא את הטור של סג"ל בתחילת שנות האלפיים. אפילו צילמתי אותו פעם ברדיו לפרסומת שעשיתי בזמן לימודי הקולנוע והוא היה נחמד.
אין לי מושג מה קרה לו בעשור וחצי האחרונים, אבל נראה לי שהוא התקרב לדת מאז שאביו נפטר וכנראה שתמיד היה בצד הימני של המפה למרות שלא זכור לי שזה התבטא בכתיבה שלו פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 11:19 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אה ובזכותו למדתי מה זה הסקס אקט סימבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 11:27 am 
Sophomore

הרבה מהעיתונאים שנחשבים "ימין", גורמים בפועל להרבה מאוד נזק לימין. הם בעיקר עסוקים בהפצת בכי ונהי ולהתגולל על כל העולם ואשתו. זה כנראה רק מקרה שהם שוכחים להפנות אצבע מאשימה כלפי ראש הממשלה שמכהן כאן למעלה מעשור ללא מיצרים. וזה כמו גלגל שבו על פי סדר נמצא התורן להפיל עליו את האחריות לכל ה"רע" כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 11:29 am 
Hall of Famer

sir charles כתב:
מאוד אהבתי לקרוא את הטור של סג"ל בתחילת שנות האלפיים. אפילו צילמתי אותו פעם ברדיו לפרסומת שעשיתי בזמן לימודי הקולנוע והוא היה נחמד.
אין לי מושג מה קרה לו בעשור וחצי האחרונים, אבל נראה לי שהוא התקרב לדת מאז שאביו נפטר וכנראה שתמיד היה בצד הימני של המפה למרות שלא זכור לי שזה התבטא בכתיבה שלו פעם.

לא תמיד. סג"ל גדל כדתי-לאומי, הפך לחילוני (והיה בן זוג של דנה ספקטור) מצביע מר"צ, ואז "התפכח" וחזר לדת ולחיק הימין.

מה שאני יכול לומר לזכות הטורים של סג"ל זה שאימצתי ממנו דברים שחזר עליהם כמה פעמים, המיוחסים לרמטכ"ל הגרמני פון האמרסטיין על קצינים. שהחרוצים והחכמים טובים לעבודת מטה בכירה, עצלנים וטיפשים לפיקוד זוטר בשטח, עצלנים וחכמים לפיקוד הבכיר אבל הכי גרועים זה החרוצים והטיפשים שאותם צריך לזרוק מהצבא. נכון גם לעובדים בכל מערכת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 03, 2020 2:18 pm 
Hall of Famer

-adi- כתב:
הרבה מהעיתונאים שנחשבים "ימין", גורמים בפועל להרבה מאוד נזק לימין. הם בעיקר עסוקים בהפצת בכי ונהי ולהתגולל על כל העולם ואשתו. זה כנראה רק מקרה שהם שוכחים להפנות אצבע מאשימה כלפי ראש הממשלה שמכהן כאן למעלה מעשור ללא מיצרים. וזה כמו גלגל שבו על פי סדר נמצא התורן להפיל עליו את האחריות לכל ה"רע" כאן.

זה לא רק העיתונאים
אפשר להסתכל על פוליטיקאים ומפלגות ולראות תופעה דומה
שלא לומר תוכנית הסיפוח גם כדוגמא הכי עדכנית על השולחן

אני מניח שגם בצד השני אפשר להבחין בתופעה דומה (לדעתי פחותה אמנם), בעיקר בעת האחרונה של השיסוע והפערים מכל עבר

אישית גדלתי בבית שהמפד"ל היה בו ברירת המחדל וכמעט שמעולם לא עלה לדיון עבור מי להצביע וכו', ואני חושב שזה לא סתם רק בגדר מקר מקרה פרטי (לפחות אם אני מסתכל על חברי הילדות הרמת-אביביים לשעבר שגדלתי איתם, חלק מקהילת בית הכנסת וכו').
אבל איפה המפד"ל דאז ואיפה מה שקורה היום (לא במפלגה ספציפית, אלא בכל "הצד הדתי-לאומי-ימני-ציוני-ווטאבר")

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 15, 2020 8:23 pm 
Hall of Famer

נשים את זה כאן: יאיר נתניהו כתב בטוויטר ש"המיעוט צריך לעזוב את העיר תל אביב יפו". ככה על הדרך בפנאן שלנו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2020 11:56 am 
Hall of Famer

"המצב הקבוע שלהם (הערבים) זה זעם, ולא סתם יש כל פעם 'יום זעם'. תמיד הכעס. אין בארגז הכלים הרגשי שם משהו אחר חוץ מכעס וזעם. ראית פעם הומור, חיוך, אהבה, קבלה, נתינה? תמיד הכעס הזה. כועסים מעצם קיומנו כאן. לפעמים כועסים יותר ולפעמים כועסים פחות". לסיום המונולוג שלו, קינח המגיש בהרמת מגש כנאפות אל מול המצלמות.

אברי גלעד, גזען גאה. (אגב, הוא הרים בקלאוות. לא כזה קשה להבדיל).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2020 12:01 pm 
Senior

ואם כבר הפכנו את זה לפתיל "מהמתרחש בתקשורת", בעקבות ההתפרצות של עופר שלח על המראיינים שלו בערוץ הכנסת, שתי עובדות של הערוץ פוטרו בחשד שהדליפו את הסרטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2020 12:59 pm 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
"המצב הקבוע שלהם (הערבים) זה זעם, ולא סתם יש כל פעם 'יום זעם'. תמיד הכעס. אין בארגז הכלים הרגשי שם משהו אחר חוץ מכעס וזעם. ראית פעם הומור, חיוך, אהבה, קבלה, נתינה? תמיד הכעס הזה. כועסים מעצם קיומנו כאן. לפעמים כועסים יותר ולפעמים כועסים פחות". לסיום המונולוג שלו, קינח המגיש בהרמת מגש כנאפות אל מול המצלמות.

הוא כבר התנצל ואמר שהוא לא התכוון לערביי ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2020 1:12 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
Hacohen כתב:

ראשית אני מרשה לעצמי לפקפק באמינות ההתנצלות-מי שנותן מונולוג כזה ועוד מרים בקלאוות לקינוח זה לא אחד שנפלטה לו אמירה שאפשר לפרש כגזענות, זה חתיכת גזען עמוק (ולאברי גלעד יש הסטוריה גזענית כמו רבים מחבריו ה"ימנים החדשים").

שנית, וואלה? הוא לא התכוון לערביי ישראל? אז חוץ מזה שזה במקרה מקרי לחלוטין היה בדיון עם ערבי-ישראל, לאיזה ערבים הוא כן התכוון? כי צריך ללכת לספר לכל הערבים בעולם שהם כועסים ואין להם רגשות חוץ מכעס וזעם ואין בהם חמלה ונתינה-וזה נכון לכולם אבל לא לערביי ישראל.

ברור שיותר מאשר גזען הוא מטומטם מאד, אבל גם חתיכת גזען.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2020 1:15 pm 
Hall of Famer

כלומר - ערביי העולם תמיד כועסים ואף פעם לא צוחקים או מחייכים?
זה כן נשמע משפט סביר? למה זה טוב בדיוק?
ובכלל לא חשוב לצורך העניין דעות פוליטיות וכו'

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2020 2:30 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Shiver כתב:
Hacohen כתב:

ראשית אני מרשה לעצמי לפקפק באמינות ההתנצלות-מי שנותן מונולוג כזה ועוד מרים בקלאוות לקינוח זה לא אחד שנפלטה לו אמירה שאפשר לפרש כגזענות, זה חתיכת גזען עמוק (ולאברי גלעד יש הסטוריה גזענית כמו רבים מחבריו ה"ימנים החדשים").

שנית, וואלה? הוא לא התכוון לערביי ישראל? אז חוץ מזה שזה במקרה מקרי לחלוטין היה בדיון עם ערבי-ישראל, לאיזה ערבים הוא כן התכוון? כי צריך ללכת לספר לכל הערבים בעולם שהם כועסים ואין להם רגשות חוץ מכעס וזעם ואין בהם חמלה ונתינה-וזה נכון לכולם אבל לא לערביי ישראל.

ברור שיותר מאשר גזען הוא מטומטם מאד, אבל גם חתיכת גזען.

הוא טוען שהוא התכוון לירדנים וההתנהלות שלהם בפרלמנט הירדני. בדרך בפוסט ההתנצלות הוא הספיק להשתלח במוסי רז, לספר שהמילה גזען היא סתם מילת גידוף של השמאל הרדיקאלי ברחבי העולם כלפי מי שלא חושב כמותם ולהתבאס על האלימות ברשת (כלפיו כמובן, למי שלא הבין).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 22, 2020 2:47 pm 
Hall of Famer

כן, ידוע שלירדנים בפרלמנט הירדני יש "יום זעם", אברי גלעד בטח מכיר את המונח הזה מ"יום הזעם" המפורסם של הפרלמנט הירדני ולא מערביי ישראל שאליהם, כמובן, הוא לא התכוון.

כאמור, יותר מאשר גזען-והוא חתיכת גזען-מדובר באיש מאד מטומטם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 17, 2020 8:40 am 
Sophomore

גם התוכנית של שישי בבוקר, עם שלונסקי וברדוגו, הפכה להיות נוראית. כשהיה שם את ליפשיץ הייתי נשאר באוטו ולא מצליח לעלות הביתה מרוב שהשיחה היה קולח ואינטיליגנטי.
עכשיו זה בלתי אפשרי. וגם הם עצמם לא סובלים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 25 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה