סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 22, 2019 10:38 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
על פני טורניר שלם (אם כי אני לא יודע מה בדיוק הפורמט) אתה בהחלט צודק, גם הפיצ'ר הטוב בעולם לא יכול לנצח לבדו סדרה שלמה למשל בפלייאוף (אם כי מדיסון במגרנר מהג'איינטס בהחלט היה קרוב לזה לפני כמה שנים)

לא יודע בדיוק מה עשו - אבל אין בכלל ספק שעשו, לא יכול להיות מקרי שכל כך הרבה שיאי הום-ראנס נשברים באותה שנה, לא סביר בעליל!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2019 5:23 am 
Senior

כאמור, אין סיכוי שה-MLB ישחרר שחקנים בסוף יולי (אמצע העונה, למי שלא מתעניין) לשחק באולימפיאדה. אז זה יפיל את חלום ברגמן הרבה לפני שאר הבעיות.

מי שאולי כן יבוא זה דין קרמר, פיצ'ר של בולטימור שהוא הכי קרוב שיש לשחקן ישראלי ואחד הפרוספקטים הכי טובים של האוריולס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 23, 2019 10:44 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז אני מתקן שוב את מה שאמרתי על המקומות באולימפיאדה אחרי קריאה נוספת.
אמרנו, יפן וישראל כבר בפנים.
עוד מקום שמור לזוכה באליפות יבשת אמריקה שתהייה במרץ בארה"ב.
מקום אחד שמור לטורניר ההזדמנות האחרונה (הולנד, שלקחה את המקום השני בטורניר האירופי אחרי ישראל, תלך לשם).

עכשיו, לגבי שני המקומות של טורניר המעצמות, שיתקיים בנובמבר בטוקיו (לא בטייוואן כמו שכתבתי).
מקום אחד שמור לנבחרת הטובה ביותר מהאמריקות בטורניר הזה (בנוסף למקום של אליפות אמריקה). כלומר ליבשת אמריקה מובטחים שני מקומות לפחות.
עוד מקום אחד שמור לנבחרת מאסיה/אוקיאניה שתסיים הכי גבוה בטורניר, בתנאי שתסיים בין שש הראשונות. אם לא תהייה נבחרת מאסיה בשש הראשונות, יהיה עוד מקום מטורניר ההזדמנות האחרונה.
טורניר ההזדמנות האחרונה יתקיים בטייוואן (ומכאן הבלבול שלי קודם).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2019 7:03 am 
Senior

אנחנו רחוקים שבוע מהפלייאוף ב-MLB, אם מישהו רוצה להתכונן לטוקיו 2020. חבל לפספס את ההזדמנות, עד שנה הבאה כל ילד בארץ יידע לדקלם xwOBA של כל שחקן בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2019 2:17 pm 
Sophomore

Yuval כתב:
כאמור, אין סיכוי שה-MLB ישחרר שחקנים בסוף יולי (אמצע העונה, למי שלא מתעניין) לשחק באולימפיאדה. אז זה יפיל את חלום ברגמן הרבה לפני שאר הבעיות.

די טיפשי מצידם. הזדמנות פז, שלא תחזור כנראה בארבע השנים הקרובות, להקפיץ את ההתעניינות בבייסבול בשווקים שמחוץ לארה"ב.
בעוד הכדורסל האמריקאי פעיל מאד מחוץ לארה"ב (אולי אפילו רוב ההכנסות מגיעות מחוץ לארה"ב), שאר הענפים פשוט לא עושים כלום בשביל להגיע לשאר העולם. די משונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 26, 2019 2:24 pm 
Hall of Famer

אה כן? בוא וספר לי כמה ה-NBA היה פעיל בללחוץ על שחקנים להגיע לנבחרותיהם בגביע העולם הקיץ. וזה עוד לפני שדיברנו על כמה ה-NBA היה פעיל בלשחרר את שחקניו לנבחרות בחלונות באמצע העונה.
יש מדינות שבייסבול זה חלק מהתרבות שלהם מחוץ לארה"ב (ונצואלה, כמה מדינות בקריבים, יפן וקוריאה) ביתר העולם זה ספורט נישה וזה לא הולך להשתנות בגלל אולמיפיאדה פעם ב-4 שנים, והמחיר של עצירת העונה באמצע הוא קשה מאד לליגה - עוד לפני שנכנסנו לעניין ששחקניך משחקים בלו"ז צפוף ומסתכנים בפציעות בשיא העונה.

למה ללכת רחוק? קח את ההוקי, ספורט שנמצא במצב די דומה לבייסבול - יש מדינות מסויימות שבהן הוא חלק מהתרבות, בעיקר בצפון אמריקה ובצפון ומרכז אירופה; בשאר העולם הוא ספורט נישה. ה-NHL ניסה במשך 20 שנה!! את מה שאמרת - לעצור את העונה באמצע, ממש בשיא העונה, פעם בארבע שנים, ולתת לשחקנים שלו להגיע לאולימיפאדת החורף. אחרי חמש אולימפיאדות הם כנראה הבינו, למרבה צערי כאוהד הוקי (מאד אהבתי את נבחרות החלום באולימפיאדת החורף), שהתועלת בקידום הספורט בעולם לא ממש מגיעה, והמחיר בעצירת העונה לשבועיים באמצע והסיכון בעומס ופציעות הוא גדול מדי. באולימפיאדה האחרונה שהייתה ב-2018 בקוריאה כבר לא שיחקו שחקני NHL.

שלא תבין לא נכון, כן? ה-NBA עושה המון דברים בעולם ובזה הוא באמת יכול ללמד את הבייסבול וההוקי כמה פרקים בשיווק. אבל עצירת העונה באמצע לצורך השתתפות בטורניר בינלאומי הוא לא אחד מהם, וכנראה שזה לא שווה את ההפסד הכספי ואת הסיכון לשחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2019 8:07 pm 
Senior

הפלייאוף מתחיל היום עם הווילד קארד (משחק עליה לפלייאוף) בין וושינגטון למילווקי.
מחר יהיה הויילד קארד השני, אוקלנד יארחו את טמפה ביי.
ביום חמישי יתחילו הסדרות.

אם יש עניין בסקירה כללית אתם מוזמנים לשאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 12:24 am 
Sophomore

הבייסבול בעולם (ובמיוחד בישראל, שלא אוהבת משחק איטי ובטח שלא אוהבת סטטיסטיקות משוגעות) לעולם לא יהיה פופולארי, ובטח ובטח שליגת הבייסבול לא תעשה עצירה באמצע עונה שגם ככה עמוסה ב-162 משחקים בשביל האולימפיאדה. א"א בכלל להשוות את זה לכדורסל.

רוצים לנחש כמה שחקנים שיחקו את כל 162 המשחקים השנה? בדיוק 5, ואת ה"לואד מנג'מנט" שקוואי עבר השנה והיה דבר נדיר שבנדירים בכדורסל, עוברים שחקני הבייסבול באופן תדיר מזה שנים (במיוחד הקאצ'רים)

אגב, עם כל הכבוד לישראל ולשחקנים האמריקאים שהם יצליחו לגייס, אין להם שום סיכוי מול הנבחרות האחרות, גם מבלי לדעת עדיין מי הן (זאת בהנחה שהשחקנים מהליגות היפנית והקוריאנית וכו' כן ישחקו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 12:32 am 
Hall of Famer

chaiel49 כתב:
הבייסבול בעולם (ובמיוחד בישראל, שלא אוהבת משחק איטי ובטח שלא אוהבת סטטיסטיקות משוגעות) לעולם לא יהיה פופולארי, ובטח ובטח שליגת הבייסבול לא תעשה עצירה באמצע עונה שגם ככה עמוסה ב-162 משחקים בשביל האולימפיאדה. א"א בכלל להשוות את זה לכדורסל.

רוצים לנחש כמה שחקנים שיחקו את כל 162 המשחקים השנה? בדיוק 5, ואת ה"לואד מנג'מנט" שקוואי עבר השנה והיה דבר נדיר שבנדירים בכדורסל, עוברים שחקני הבייסבול באופן תדיר מזה שנים (במיוחד הקאצ'רים)

אגב, עם כל הכבוד לישראל ולשחקנים האמריקאים שהם יצליחו לגייס, אין להם שום סיכוי מול הנבחרות האחרות, גם מבלי לדעת עדיין מי הן (זאת בהנחה שהשחקנים מהליגות היפנית והקוריאנית וכו' כן ישחקו)

אהמ... אהמ.. כדורגל ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 5:12 am 
Senior

בינתיים במקום שבו בייסבול כבר פופולארי, מילווקי מובילים 3-1 אחרי 6 אינינגים על וושינגטון.

מילווקי משחקים בלי ה-MVP של העונה שעברה ואחד המועמדים המובילים לזכייה גם השנה, כריסטיאן יליץ. יליץ חבט לעצמו כדור ישר לברך במשחק לפני כמה שבועות ושבר את הפיקה. https://www.youtube.com/watch?v=IbNywW8Q7Rc

מילווקי רצו בלעדיו ל-11 נצחונות ב-12 משחקים כדי להבטיח את המקום בויילדקארד. עדיין הם היו אנדרדוג משמעותיים נגד וושינגטון שפתחו את המשחק עם מקס שרזר, אחד הפיצ'רים הטובים בליגה בשנים האחרונות, שעדיין טיפה חלוד אחרי פציעה לא קצרה, שקיבל את המשימה לפתוח את המשחק הגורלי (המפסידה עפה מהפלייאוף).
למרבית הקבוצות בליגה זה יהיה נו בריינר לפתוח איתו, אבל לוושיגטון יש עוד שני פיצ'רים פתוחים ברמות הכי גבוהות בליגה (סטפן שטרסבורג ופטריק קורבין) שבטוח מריצים בראש איך הם היו מנצחים את המשחק הזה.
בינתיים שטרסבורג עלה כמחליף (משהו שלא יקרה לעולם במשחק עונה רגילה) והוא שומר על 'רשת נקייה' כבר שני אינינגים ומשאיר לוושינגטון סיום.

לגבי האיטיות והפופולאריות, זה בעיקר משחק שבנוי אחרת מכל ענפי הספורט הקבוצתיים הפופולארים. זה משחק יחידני בתור מתווה של משחק קבוצתי. זה סטטי (שזו הגדרה יותר טובה כנראה מאיטי כי אין קשר בין האיטיות של כדורגל לאיטיות של בייסבול). ולא פחות חשוב, לא כזה פשוט לשחק אותו באופן חובבני בלי הרבה ציוד ותנאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 6:51 am 
Senior

ואוו איזה סיום. וושינגטון בקאמבק מדהים ל4-3 כשהם עומדים מול ג'וש היידר, אולי הרליף פיצ'ר הכי טוב בבייסבול.

קודם מייקל טיילור, ילד מוכשר שעוד לא ממש הצליח לעשות משהו בקריירה הגיע לבסיס הראשון בזכות היכולת המופלאה שיפגע בו כדור ביד.

https://www.youtube.com/watch?v=Ju0n_ug9VyE

אח"כ ריאן זימרמן העתיק (לא משלנו) עלה לחבוט כמחליף (בעיקר כי הוא מאוד טוב נגד שמאליים) והצליח לחבוט סוג של בלופר (כדור מאוד חלש שנופל בדיוק בין שחקני ההגנה באינפילד ושחקני ההגנה באווטפילד) בזמן שהמחבט שלו נשבר ועף לתוך המגרש.

https://youtu.be/Ju0n_ug9VyE?t=500

אנתוני רנדון השיג ווק. והבסיסים מלאים.

ואז חואן סוטו הכוכב הדומיניקני בן ה-20 חבט לכיוון האווטפילד. היה צריך להיגמר בסינגל וצמצום ל3-2. במקום זה טרנט גרישאם, ילד שמחליף את הMVP הפצוע, רץ מהר מדי לכדור, פספס אותו. הכדור התגלגל מאחוריו ו-וושינגטון עלו ליתרון 4-3.

https://youtu.be/Ju0n_ug9VyE?t=857

וושינגטון עולים לסדרת פלייאוף מול הדודג'רס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2019 1:34 pm 
Sophomore

מסכים לחלוטין לגבי ההגדרה של המשחק כסטטי ולא איטי!

נורטון, זאת גם תגובה אליך, ובכל מקרה אין מה להשוות (לדעתי) את הכדורגל של היום בישראל לשל פעם (אני אישית כבר לא עוקב אחרי הכדורזבל בארץ בגלל הרמה המזוויעה)

יובל, לגבי מה שכתבת לגבי שטרסבורג, לא יודע אם הייתי כותב "לעולם" הרי גם קלייטון קרשואו מהדודג'רס עלה לשחק כמחליף רק לפני יומיים במשחק האחרון של העונה (ועוד במשחק שהדודג'רס הובילו בהרבה וממש ממש לא היו חיייבם לנצח)

אגב סוטו, להגיד כוכב זה אנדרסטייטמנט - הבחור עם אחת מהתחלות הקריירה הגדולוטת בהיסטוריה, ומשחק בגיל שבדרך כלל גם השחקנים הגדולים עדיין במיינורס.

ואיזו טעות של שחקן ההגנה, אחת מהטעויות הקריטיות שראיתי בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2019 3:26 am 
Senior

בעוד חצי שעה יתחיל משחק הויילדקארד השני ובעיני המסקרן יותר בעיני, בין אוקלנד לטמפה ביי.
הסיבה הראשונה והחשובה מאוד היא שאוקלנד היא קבוצת הבית ואם הם יעפילו לשלב הבא אני אוכל לקפוץ לכמה משחקי פלייאוף.
הסיבה הפחות חשובה שמדובר בשתי הקבוצות הכי אובר אצ׳יביות בליגה.
את הבסיס לסיפור של אוקלנד רובכם מכירים ממאניבול. גם השנה הקבוצה של בראד פיט, או בילי בין, ממוקמת רק 23 מתוך 30 בדירוג השכר בליגה. טמפה לעומת זאת, שהשיגה 95 נצחונות העונה וסיימה מעל האלופה בוסטון, משלמת ללשחקנים שלה סך הכל 52 מיליון דולר העונה. זה מחצית מהשכר של אוקלנד ומקום 30 מתוך 30 בליגה.

אז איך טמפה עושה את זה? אני מומחה קטן מאוד אבל בכל זאת אנסה לספר קצת וסליחה מראש לאיזה מומחה בייסבול שינחת פה בטעות.
העמדה החשובה ביותר בבייסבול היא הפיצ׳ר. אם הפיצ׳ר שלך מושלם, זה כמעט לא משנה כמה בינונית הקבוצה שלך. הבעיה היא מרובה. א) אין הרבה פיצרים ׳מושלמים׳. ב) פיצ׳ר יכול להגיש רק אחת לכמה ימים וכל קבוצה צריכה רוטציה של 5 פיצרים פותחים.
ג) פיצ׳ר זה יקר.

בגדול (מאוד), יש שני סוגי פיצרים בעולם. פיצר פותח ורליף פיצ׳ר. פיצ׳ר פותח כמובן מתחיל את המשחק והחלום שלו להגיש משחק מושלם ולזכות בתהילת עולם. בפועל פיצ׳ר פותח בממוצע משחק 5 אינינגים ומוחלף כשהוא באיזור המאה פיצ׳ים למשחק או פחות במידה והוא מקבל בראש. פיצרים טובים במשחק טוב עם חבל ארוך מהמנגר יגיעו ל115-120 פיצים אבל זה הולך ונהיה נדיר יותר.
פיצ׳ר מחליף עולה לרוב לאינינג אחד, מקסימום שניים. כשהרליף פיצר הכי טוב של הקבוצה נקרא קלוז׳ר והוא עולה בסיום משחקים צמודים במטרה להבטיח את הניצחון.

הפיצר הפותח הוא לא בהגדרה ״טוב״ יותר מהקלוזר. הדוגמא הבולטת ביותר שגם מי שלא עוקב אחרי בייסבול יכיר, היא מריאנו ריברה. הקלוזר של הינקיז בתקופת הזוהר של סוף הניינטיז תחילת 2000. ריברה היה בייסיקלי בלתי חביט בקריירה שלו, אבל הפיץ׳ היחיד שלו היה קאט פסטבול. בתור קלוז׳ר אתה צפוי לפגוש רק 3-5 חובטים במשחק. פיצ׳ר פותח יראה את כל החובטים במשחק ובממוצע 3 פעמים כל אחד מהם. בגלל זה פיצר פותח צריך 4 סוגי הגשות לפחות ברפרטואר שלו כדי להיות אפקטיבי ולהיות מסוגל להפתיע את החובט.

אז אחרי ההקדמה השטחית, נחזור לטמפה. אנחנו צריכים רוטציה של חמישה פיצרים פותחים ואין לנו כסף לשלם. אז טמפה עשו את האנת׳ינקבל בבייסבול - הם ניסו דברים חדשים. וכך בשנה שעברה טמפה המציאו את ה-׳אופנר׳. הרעיון להציב פיצר טוב, לרוב עם פאסטבול אימתני, שיתמודד מול החובטים הראשונים של היריבה. באופן טבעי החובטים הראשונים תמיד יהיו הטובים ביותר שיש לקבוצה להציע, מאחר ואם הם חובטים ראשונים במשחק הם יחבטו יותר פעמים בממוצע בכל משחק.
אחרי אינינג עד 2 אינינגים האופנר יורד ומחליף אותו לונג רליבר, בעצם סוג של הייבריד בין פיצר פותח לפיצר מחליף.
השינוי הפשוט אבל מהפכני הזה עבד מצוין ועוד קבוצות אימצו את השיטה. כמובן שאם יש לך פיצר פותח תותח אתה לא תציב לו אופנר.
כשמדיסון באמגרנר, הפיצר האגדי אך מזדקן של סן פרנסיסקו נשאל בראיון מה הוא חושב על השמועות שהג׳איינטס יציבו לו אופנר במשחקים בהם אמור לפתוח הוא בייסיקלי אמר שהוא ישרוף את המועדון אם זה יקרה. כאמור לא מאוד אוהבים שינויים בבייסבול.

במהלך העונה, בין היתר בגלל פציעות, טמפה שיחקו למעשה עם רוטציה שכללה רק פיצר פותח סטנדרטי אחד (צ׳רלי מורטון שגם יפתח היום מול אוקלנד).

עניין הפיצרים, בנוסף לניהול מאוד קפדני של המשחק, דגש גדול על מצאפים של שחקנים ומערכת מיינור ליג אולי הטובה בליגה, איפשרה לטמפה להיות קבוצת פלייאוף עם פחות מרבע מהתקציב של שיקאגו קאבס, שכלל לא העפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2019 6:30 am 
Senior

לצערי יוסטון לא יגיעו לשחק באוקלנד.
טמפה מנצחים 5-1 דיי בקלות עם 4 הום ראנים (2 של יאנדי דיאז הקובני, אחד של אביסייל גרסיה מונצואלה ואחד של טומי פאם האמריקאי).
צ'ארלי מורטון והספסל שמרו את אוקלנד מאחור לאורך כל המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2019 7:51 am 
Sophomore

ואיך כל זה קשור לנבחרת ישראל? שמא תפתחו ת'רד נפרד לעונת הבייסבול האמריקאית? כי כאחד שלא מתעניין בבייסבול אמריקאי כלל, וכן מתעניין בנבחרת ישראל בבייסבול, זה מציק להיכנס לכאן ולגלות שההודעות לא בנושא המקורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2019 8:18 am 
Senior

fair enough

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2019 4:38 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אז אני מתקן שוב את מה שאמרתי על המקומות באולימפיאדה אחרי קריאה נוספת.
אמרנו, יפן וישראל כבר בפנים.
עוד מקום שמור לזוכה באליפות יבשת אמריקה שתהייה במרץ בארה"ב.
מקום אחד שמור לטורניר ההזדמנות האחרונה (הולנד, שלקחה את המקום השני בטורניר האירופי אחרי ישראל, תלך לשם).

עכשיו, לגבי שני המקומות של טורניר המעצמות, שיתקיים בנובמבר בטוקיו (לא בטייוואן כמו שכתבתי).
מקום אחד שמור לנבחרת הטובה ביותר מהאמריקות בטורניר הזה (בנוסף למקום של אליפות אמריקה). כלומר ליבשת אמריקה מובטחים שני מקומות לפחות.
עוד מקום אחד שמור לנבחרת מאסיה/אוקיאניה שתסיים הכי גבוה בטורניר, בתנאי שתסיים בין שש הראשונות. אם לא תהייה נבחרת מאסיה בשש הראשונות, יהיה עוד מקום מטורניר ההזדמנות האחרונה.
טורניר ההזדמנות האחרונה יתקיים בטייוואן (ומכאן הבלבול שלי קודם).

אז טורניר המעצמות התחיל. למעשה מדובר בשלושה טורנירים מקבילים ואחריהם טורניר גמר בין העולות (אז אני שוב מתקן את עצמי...)
משחקי בית A כבר התקיימו במקסיקו. מקסיקו וארה"ב עלו לשלב הבא, הרפוב' הדומיניקנית והולנד בחוץ. הדומיניקנים ינסו להשיג את הכרטיס דרך אליפות אמריקה. הולנד, שסיימה כסגנית של ישראל בטורניר האירופי, תלך לטורניר ההזדמנות האחרונה.
משחקי בית B החלו היום בטייוואן. טייוואן, יפן, ונצואלה, פוארטו ריקו.
משחקי בית C יתחילו הלילה בדרום קוריאה. דרום קוריאה, קובה, אוסטרליה, קנדה.
טורניר הגמר עם 6 נבחרות (שתי עולות מכל בית) יהיה ביפן בשבוע הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 08, 2019 8:03 pm 
Hall of Famer

יפן, טייואן, דרום קוריאה ו...אוסטרליה, כן כן, מצטרפות למקסיקו וארה"ב בטורניר הגמר של המעצמות. מעבר ליוקרה היחסית של הטורניר בעולם הבייסבול הבינלאומי, ולפרסים הכספיים היחסית גבוהים (מיליון וחצי דולר למנצחת פחוס בונוסים על נצחונות) יש כאמור כרטיסים לאולימפיאדה - אחד לאמריקה ואחד לאסיה/אוקיאניה (פרט ליפן שכבר עלתה בתור מארחת).
קנדה, ונצואלה, הדומיניקנית, קובה - כולן לא עלו שלב. הן תאבקנה על כרטיס לאולימפיאדה דרך אליפות אמריקה, לפחות שלוש מהן יישארו בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 17, 2019 2:06 pm 
Hall of Famer

עדכון - מקסיקו ודרום קוריאה עלו לאולימפיאדה מטורניר המעצמות.
נשארו עוד שני מקומות, אחד לאלופת אמריקה (מרץ 2020 באריזונה) ואחד לטורניר ההזדמנות האחרונה שיהיה בטייוואן בתאריך שעוד לא נקבע.
בטורניר ההזדמנות האחרונה ישחקו הולנד, טייואן, סין, שתי נבחרות מאמריקה (לפי התוצאות באליפות אמריקה) ואחת מבין ניו זילנד או אוסטרליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 06, 2020 10:32 pm 
Senior

ביאסו לי את הת׳רד הקודם, אבל זה מאורע משמח לפטריוטים הנלהבים שבנינו —

דין קרמר פתח היום לראשונה בקריירה במדי בולטימור. קרמר הוא פיצ׳ר ימני, בן להורים ישראלים שעברו לקליפורניה. מדבר עברית שוטפת למיטב הבנתי וכמובן ייצג את ישראל באולימפיאדה. פעם האינסטינקט המעפן שלי היה לחשוב ״פחח, ממש ישראלי״ אבל מאחר והוא גדל ארבעים דקות נסיעה ממני והבן שלי, אני מבין שיש יותר מאפיינים לזהות.

בכל מקרה, החדשות הטובות באמת שהוא היה -מעולה- בבכורה שלו. הגיש במשך 6 אינינגים מלאים, עם 7 סטרייקאווט, איפשר רק היט אחד, שלושה ווקס וריצה אחת בלבד לינקיז.
אפילו פתח את הקריירה עם סטרייקאווט, בלינק מתחת.

https://mobile.twitter.com/MLBPipeline/ ... 8418735105

אם בולטימור יצליחו לשמור על היתרון שהוא העניק להם (4-1 כרגע), הוא יזכה גם לניצחון במשחק הראשון בקריירה (ניצחון זה סטט מאוד מטומטם ומיושן שעדיין משתמשים בו בבייסבול עבור פיצ׳רים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 06, 2020 11:11 pm 
Senior

בולטימור שומרים על היתרון ומנצחים 5-1, דין קרמר עם מאזן 1-0 בקריירה

(בשביל להשיג ניצחון כפיצ׳ר פותח אתה צריך לזרוק 5 אינינגים מלאים ושהקבוצה שלך תוביל מבלי לשמוט את היתרון בהמשך המשחק. יש עוד כל מיני סעיפים. סטט חסר משמעות לחלוטין שלא בשליטת הפיצ׳ר בכלל, אבל עדיין משתמשים בו כי מסורת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 13, 2020 12:54 am 
Senior

דין קרמר עולה למשחק השני בקריירה. שוב נגד הינקיז ושוב הוא היה מצוין. הגיש במשך 5 אינינגים, עם 7 סטרייקאווטים ורק ריצה אחת לינקיז נגדו. 3 ווקס שוב שזה קצת יותר מדי אבל 7 סטרייקאווטים בשני משחקים ברצף זה חתיכת נתון מרשים.

בנוסף המשחק היה בינקי סטדיום, שהוא אחד האצטדיונים הכי טובים לחובטים בליגה (יש בבייסבול הבדל עצום בין אצטדיון לאצטדיון).

בהתחשב שמדובר בבן להורים ישראלים שלא רק שמדבר עברית שוטפת, הוא משתתף ועוזר במסגרות הבייסבול בארץ כבר שנים, חבל שאין לזה יותר תהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 13, 2020 1:06 am 
Hall of Famer

מה ההבדל בין אצטדיון לאצטדיון? הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו הוא חוזק הרוח, אבל אני בטח מפספס משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 13, 2020 1:15 am 
Senior

כתבה אינטראקטיבית מעולה בנושא -- https://thedataface.com/2019/04/sports/ ... -outfields

כל אצטדיון בנוי אחרת לגמרי. מהמרחק של כל לפט/סנטרל/רייט פילד (בינקי סטדיום למשל יש יתרון משמעותי לחובטים שמאליים), דרך הגודל של איזור הפאול בול (ככל שיש יותר מקום יש יותר סיכוי לתפוס את הכדור).

https://thedataface.com/2019/04/sports/ ... -outfields

כמובן שגם שינויים כמו גג יכולים לשנות לחלוטין אצטדיון. האצטדיון של טקסס ריינג'רס נחשב לאחד מהאצטדיונים הכי טובים בליגה לחובטים. בעיקר בגלל החום בטקסס בחודשי הקיץ. השנה הוסיפו גג ומאז, אמנם על סמפל קטן, האצטדיון הפך לאחד הטובים למגישים. הכדור עף רחוק ומהר יותר בתנאי מזג אוויר מסוימים.

קולורדו זו הדוגמא הכי קיצונית בגלל הגובה. התוצאה הממוצעת בקולורדו גבוהה ב2-3 ריצות לפחות מאצטדיונים אחרים.

גם שינויים קטנים באצטדיון יכולים לשנות המון. סן פרנסיסקו נחשב לאצטדיון הכי טוב בליגה לפיצ'רים (מה שהופך את ההישגים של בארי בונדס שם לעוד יותר מרשימים). השנה הם עשו שינוי מסוים בגדרות ומאז הוא נראה כמו אצטדיון ממוצע בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 13, 2020 7:12 am 
Freshman

הגרין מנסטר בפנווי פארק של בוסטון זה סיפור בפני עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה