סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:27 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 294 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' פברואר 13, 2020 1:26 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אלכס אובצ'קין אולי חושב על השער ה-700 ועל השיא של גרצקי, בינתיים יש לו מאבק על מבקיע השערים המצטיין של העונה מול דויד פסטרנק, החלוץ הצ'כי של בוסטון. אתמול שלושער לפסטרנק בנצחון של הברואינס על מונטריאול, והוא עולה ל-41 שערים העונה, שער אחד מעל אובי.

ג'יי בומיסטר עדיין מאושפז באנהיים עקב אירוע הלב שלשום, הודעת העדכון של סנט לואיס בלוז אומרת שהוא עובר שורת בדיקות כדי לגלות מה הסיבה למה שקרה, אבל מצבו טוב, הוא בהכרה וחדות מלאה.

ואתמול אירוע מעניין - ונקובר קנאקס הוציאה לגמלאות את החלוצות מספר 33 ו-22, של התאומים השבדים הנריק ודניאל סדין.
סיפור מעניין, התאומים הזהים שיחקו ביחד כל הקריירה מאז שגדלו באותה קבוצה בשבדיה. שניהם ניגשו לאותו דראפט כמובן, דראפט 1999. דניאל נבחר שני על ידי הקנאקס, שמיהרו לעשות טרייד כדי לקבל גם את הבחירה השלישית ולבחור את הנריק, וכך הם המשיכו לשחק יחד בקנאקס והפכו לכוכבי הקבוצה עד שגם פרשו ביחד לפני שנתיים. זו פעם ראשונה ב-NHL שחולצות של שני אחים מופרשות לגמלאות ביחד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2020 2:01 pm 
Hall of Famer

קשור להוקי רק חלקית, אבל היה מי ששאל פה קודם. אז רק אספר שאולם הקרח החדש בתנובות נפתח להחלקה חופשית בסופי שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2020 12:59 pm 
Hall of Famer

הטרייד דדליין ב-NHL בעוד שבוע. בינתיים עוד אין איזה טרייד שובר שוויון שאני מזהה, אבל הכל תמיד קורה בימים האחרונים. אני אעקוב.

ממשיכים לעקוב אחרי אלכס אובצ'קין ומחסום 700 השערים. אחרי שני השלושערים שהביאו אותו ל-698, אובי לא הבקיע שערים בארבעת המשחקים האחרונים. המשחק הבא של וושינגטון יהיה הלילה, בטי מובייל ארינה אצל וגאס גולדן נייטס - אלופת 2018 נגד סגניתה.

הקבוצה החמה של הליגה בחודש האחרון היא טמפה ביי לייטנינג, 10 נצחונות רצופים השוו את שיא המועדון - שנקבע גם הוא העונה. הם ינסו לשבור את השיא עם נצחון 11 רצוף הלילה, בפפסי סנטר בדנבר אצל קולורדו אוולאנש. הסטריק המרשים הביא אותם לסגור את הפער מבוסטון בראשות הבית האטלנטי, הבית החזק ביותר בליגה בינתיים, ומי שיזכה בבית הזה כנראה יהיה מדורג ראשון במזרח ובליגה כולה לקראת הפלייאוף. כרגע יש לברואינס עדיין 3 נקודות יתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2020 5:53 pm 
Hall of Famer

משחק חמישי רצוף לאובצ'קין ללא שער בהפסד של וושינגטון 3:2 אצל וגאס.
לעומת זאת טמפה ביי לייטנינג משיגה את הנצחון בדנבר 4:3 אחרי הארכה, נצחון 11 רצוף ושיא מועדון חדש. הפער מבוסטון מצומצם לנקודה אחת בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 18, 2020 8:40 pm 
Hall of Famer

בשבת הקרובה ימלאו 40 שנה לאירוע הגדול והמכונן בהוקי הבינלאומי, אירוע שחרג בהרבה מההוקי ושגם מי שלא עכבר הוקי כנראה שמע עליו. אני מדבר על ה"נס על הקרח", הנצחון של נבחרת ארצות הברית עם צעירי הקולג' החובבנים 4:3 על המכונה הגדולה האדומה, נבחרת ברית המועצות, בדרך למדליית זהב מפתיעה מאד באולימפיאדת לייק פלאסיד 1980.
לכבוד האירוע, באתר ה-NHL יש ראיון מעניין עם מייק ארוזיוני, קפטן נבחרת ארה"ב באותה אולימפיאדה, שגם הבקיע את שער הנצחון במשחק. הוא ויתר על קריירת NHL ופרש ממשחק מיד אחרי האולימפיאדה - הוא אמר אז שמבחינתו הגיע לפסגת הישגיו בענף, וחבל לקלקל.
בראיון הוא מדבר על האוטוביוגרפיה שהוא מוציא בימים אלה, על המשמעות של המשחק לאנשים גם היום אחרי 40 שנה, על החיים שלו אחרי אותו משחק, על הקשר שלו עם חבריו לנבחרת שנמשך עד היום, על ההשפעה של המשחק על ההוקי בארה"ב בכלל.
https://www.nhl.com/news/five-questions ... -315185746

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2020 11:39 am 
Hall of Famer

אפשר להגיד שהחיינו?
על פי לב גנין, פרשן ההוקי של צ'רלטון וערוץ הספורט, ה-NHL מגיע לערוץ הספורט החל משבוע הבא, לפחות עד לסיום העונה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2020 4:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
אפשר להגיד שהחיינו?
על פי לב גנין, פרשן ההוקי של צ'רלטון וערוץ הספורט, ה-NHL מגיע לערוץ הספורט החל משבוע הבא, לפחות עד לסיום העונה הנוכחית.

אוף. לפי הפתיחה, הייתי בטוח שאובצ'קין הבקיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2020 4:41 pm 
Junior

אובצ'קין לא פראייר. הוא רוצה לעשות את זה "חי בערוץ 5" ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2020 6:08 pm 
Hall of Famer

אפרופו אובצ'קין והקפיטלס, המשחקים האחרונים עלו להם באיבוד הפער הדי גדול שפתחו בראשות הבית המטרופוליטני. מי שניצלה את זה היא היריבה הגדולה, פיסטבורג פנגווינס של סידני קרוסבי, שניצחה אתמול 5:2 את טורונטו מייפל ליפס. נצחון שלישי רצוף שמעלה אותם למקום הראשון בבית על חשבון וושינגטון, משהו שלפני כמה שבועות נראה בלתי אפשרי. קרוסבי עם שער ושלושה אסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 19, 2020 10:04 pm 
Hall of Famer

ורק הזכרנו את שתי הקבוצות האלה - ולב גנין מודיע בפייסבוק שהשידור החי הראשון של ערוץ הספורט יהיה המשחק בין שתיהן, ביום ראשון, 7 בערב שעון ישראל. וושינגטון נגד פיטסבורג, אובצ'קין נגד קרוסבי, הקרב על ראשות הבית המטרופוליטני, אחלה דרך לחנוך את השידורים.
זה עדיין לא מופיע בלוח השידורים באתר ערוץ הספורט, גם לא ראיתי עדיין פרומואים לשידור של המשחק הזה ולשידורי NHL בכלל. אז אני עוד לא חוגג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 20, 2020 11:29 am 
Hall of Famer

הנה סוף סוף טרייד מעניין - אלק מרטינז, שהיה אחד ממעוזי ההגנה של לוס אנג'לס קינגס בשתי הזכיות בסטנלי (2012 ו-2014) עוזב את הקבוצה. הוא לא צריך לנסוע רחוק מדי - הוא עובר לווגאס תמורת שתי בחירות דראפט.
הקינגס כבר עונה שנייה ברציפות אחרונים בליגה, ומן הסתם בונים את עצמם לעתיד טוב יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 21, 2020 1:54 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ורק הזכרנו את שתי הקבוצות האלה - ולב גנין מודיע בפייסבוק שהשידור החי הראשון של ערוץ הספורט יהיה המשחק בין שתיהן, ביום ראשון, 7 בערב שעון ישראל. וושינגטון נגד פיטסבורג, אובצ'קין נגד קרוסבי, הקרב על ראשות הבית המטרופוליטני, אחלה דרך לחנוך את השידורים.
זה עדיין לא מופיע בלוח השידורים באתר ערוץ הספורט, גם לא ראיתי עדיין פרומואים לשידור של המשחק הזה ולשידורי NHL בכלל. אז אני עוד לא חוגג.

ואכן המשחק מופיע בלוח השידורים של יום ראשון. שידורי NHL חיים בערוץ ספורט ישראלי, שהחיינו והגיענו לזמן הזה, גם אם זה בפאקינג 5 סטארס.
לפי לב גנין יהיה שידור חי אחד בכל שבוע עד סוף העונה הרגילה, והתדירות תגבר בפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 21, 2020 6:14 pm 
Junior

אז לב גנין יהיה הפרשן.
מי ישדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 21, 2020 7:57 pm 
Hall of Famer

בטח מלובני, שדר הבית לענפים איזוטרים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 21, 2020 9:52 pm 
Sophomore

לשדר את המשחק בערוץ פרימיום, זאת לא בדיוק הדרך לקדם את שידורי ההוקי בישראל, או בכלל את ענפי ספורט החורף.

העיקר שחצי מזמן המסך של ערוץ הספורט, מוקדש לברברת אינסופית על ליגת הכדורגל העלובה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 22, 2020 1:52 am 
Hall of Famer

הם באופן כללי לא מקדמים את השידור, ממש שומרים אותו בסוד. לא פרומואים ולא כלום. התנהגות מוזרה, אם כבר החלטתם לשדר. הזכויות בטח עלו כסף.

בינתיים אתמול בלילה אובצ'קין חזר לכבוש, שער 699. וושינגטון הפסידה 4:3 בהארכה למונטריאול, אבל בגלל שפיטסבורג הובסה 4:0 בטורונטו הקפיטלס משתווים לפנגווינס בראשות הבית המטרופוליטני לפני המשחק ביניהן ביום ראשון, עם השידור ההיסטורי ב-5 סטארס.
הנצחון של טורונטו על פיטסבורג חשוב מאד למייפל ליפס שנאבקים על המקום בפלייאוף. הם כרגע במקום השלישי בבית האטלנטי, אבל הם במצב מאד מאד עדין. הם בשוויון נקודות עם קרוליינה בטבלת הבית, ואם הם יפלו מהמקום השלישי זה אומר מאבק על מקום בויילד קארד של המזרח שעלול להוציא אותם בכלל אל מחוף לפלייאוף.

אלק מרטינז שדיברתי עליו קודם עם שער בכורה בווגאס כבר במשחק הראשון, נצחון על לא פחות ולא יותר - טמפה ביי לייטנינג, 5:3, שעוצר את רצף 11 הנצחונות של הלייטנינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 22, 2020 2:32 pm 
Hall of Famer

40 שנה ל"נס על הקרח" ממש היום, וזה מצוין גם באתרים הישראלים.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 83,00.html
https://sports.walla.co.il/item/3341757

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 13, 2021 1:34 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אירוע מפחיד אתמול ב-NHL. המגן הוותיק של האלופה סנט לואיס בלוז, ג'יי בומיסטר, התמוטט עקב אירוע לב תוך כדי השליש הראשון של המשחק בחוץ מול אנהיים דאקס. המשחק הופסק ולא חודש, הרופאים של שתי הקבוצות כמובן רצו אליו וטיפלו בו במהירות, ובומיסטר הוצא מהאולם על אלונקה (כשהוא בהכרה מלאה ומזיז את הגפיים, יש לומר). הוא לא היה על הקרח באותו זמן, אלא על הספסל (בהוקי שחקנים מתחלפים על הקרח כל הזמן).
בומיסטר כאמור וותיק בליגה, כבר בן 36. הוא היה הנבחר מס' 3 בדראפט 2002 ועבר הרבה תהפוכות בקריירה, אבל הסטנלי עם סנט לואיס בלוז הכניס אותו לרשימה המצומצמת והמכובדת של "מועדון הזהב המשולש" - שחקנים שזכו באליפות העולם (הוא זכה פעמיים), במדליית זהב אולימפית (זכה בסוצ'י 2014), ובסטנלי. למעשה הוא חבר במועדון עוד יותר מצומצם, "מועדון הזהב המרובע" - הוא זכה עם נבחרת קנדה פעמיים גם בגביע העולם, מפעל הנבחרות של ה-NHL.
לא פורט על מצבו מעבר למה שתואר בידיעה הראשונית.
לבלוז אמור להיות משחק גם הלילה, בווגאס נגד הגולדן נייטס.

זה ציטוט מידיעה שהבאתי מפברואר 2020. אז אחרי שהתאושש מהאירוע ההוא די מהר ושקל את צעדיו לעונה הקרובה, בומיסטר - החבר האחרון שנכנס ל"מועדון הזהב המשולש", כפי שפורט למעלה - הודיע על פרישה ממשחק. הלב מפיל שחקנים לא מעט לפני העונה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 15, 2021 10:06 pm 
Hall of Famer

עונת ה-NHL נפתחה. לא אלאה פה יותר מדי, רק אציין שני סיפורים.
האחד - סטיבן סטאמקוס, הקפטן הוותיק של האלופה טמפה ביי לייטנינג.
סטאמקוס היה פצוע במשך מירוץ הפלייאוף של הקבוצה. הוא חזר ל-2 דקות באחד המשחקים של משחק הגמר והספיק להבקיע שער מרגש מאד, ואחרי זה הניף את הסטנלי.
העונה הוא כבר בריא, ופתח את העונה עם גול ושני אסיסטים ב-5:1 על שיקגו.
הסיפור השני - מקפטן וותיק לקפטן צעיר, קונור מקדייויד של אדמונטון שכבר הזכרתי אותו, אחד הסקוררים הגדולים של הליגה מאז שהצטרף אליה בגיל 18. אתמול השלושער ראשון של העונה שייך לו, יחד עם עוד אסיסט, והאוילרס מנצחים את ונקובר 5:2.
את שני השערים האחרים הבקיע אחד הוותיקים של אדמונטון, ראיין נוג'נט הופקינס, הנבחר הראשון בדראפט 2011 שבאופן כללי לא עמד בציפיות הגדולות, בניגוד למקדייויד.
יש להוסיף שבאדמונטון משחק יחד איתם גם לאון דרייסייטל שכבר הזכרתי אותו, החלוץ הגרמני שזכה להיות שחקן ההוקי הראשון שהוא ספורטאי השנה בגרמניה.

בזה אפשר לנעול את הת'רד הישן הזה מלפני שנתיים, להודעות הבאות כבר אפתח ת'רד הוקי שנתי חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 294 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shiver ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: