סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 234 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NFL 2020
הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 3:43 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
תומר כתב:
אני הייתי די נייטרלי
לא חושב שהיה משחק גרוע, הייתה הגנה אחת שהצליחה איפה שאף אחד לא הצליח וזה לעצור את מהומס. היה קו התקפה אחד שנכשל (להגנתו ייאמר שהוא חסר שני תאקלים פותחים) והיה בריידי אחד

ולמרות כל זאת, האובר-שיפוט לדעתי הרג את המשחק. אני לא חושב שקנזס היו מצליחים לנצח גם בלי כל הפנלטיז אבל מה שהשופטים עשו להם במחצית הראשונה אמור לשלח אותם ישר לבית הדין לפשעי מלחמה בהאג

זה די מסכם את התחושה שלי גם.
דווקא נהניתי לראות את מהומס נאבק כל-כך כדי לשחרר מסירה בכל פעם - אני אוהב כשQB גדולים שעושים שמות בכל הגנה שהם פוגשים פתאום מוצאים קצת חסרי אונים, זה הרבה יותר כיף ממשחקים שבהם האופנסיב ליין עושה עבודה מצוינת וזה אימון מסירות וזה קצת מוריד את הוייב של בני-המלוכה שתמיד יש להם.
ומצד שני, זה היה די מבאס לראות דגל צהוב בכל פעם בדיוק ברגע הנכון כדי להחזיר את הבאקס חזרה לסוס, זה היה הרבה באשמת הצ'יפס עצמם, אבל ב2 שריקות כמו שציינו כאן השריקה הייתה די תמוהה.

אבל סך הכל היה כיף, למרות הno-show היחסי של הצ'יפס (וגם יכולתי לחזור לישון כמה דקות לסוף במקום להיות במתח עד השנייה האחרונה).
לגבי בריידי אני אמביוולנטי, כי מאוד לא רציתי שהוא ייקח שוב, ומצד שני קצת מצאתי את עצמי בעד טמפה ביי מתוקף היותם האנדרדוג ובאיזשהו מקום יש משהו נחמד בלראות תופעות היסטוריות כל-כך נדירות כמו מה שקורה איתו בגיל 43. אז מפה לשם לא כל-כך ידעתי בעד מי אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 4:42 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
זה לא תירוץ, אבל הצ'יפס פתחו בעמדת התאקל השמאלי עם שהניסיון שלו כולל 3 חודשים כתאקל ימני. כדי להחליף אותו הצ'יפס העבירו את הגארד הימני לעמדת התאקל הימני. בעמדות הגארד היו שני שחקנים סבירים ששיחקו בעמדה שלהם. בקאפ שהחליף את השחקן שעבר לשחק תאקל ימני ועוד מחליף ששיחק בעמדת הגארד השמאלי משבוע 6. כלומר הצ'יפס עלו לסופרבול עם 4 מחליפים מתוך 5 אנשי קו ההתקפה שאיתם הם פתחו את העונה ו-2 מהם, בעמדות הכי חשובות, משחקים מחוץ לתפקיד. עכשיו זה מאד הגיוני שמנחם לא זוכר את מהומס רץ כל כך הרבה פעמים אחורה.

הכל נכון, אבל אני לא חושב שקו ההתקפה המקורי של הצ'יפס היה יכול לעצור את קו ההגנה של הבאקס בפורמה שהם נמצאים בה.

חוץ מזה, אלה נתונים שהיו ידועים, הייתי מצפה מאנדי ריד וממתאם ההתקפה שלו לתת על כך את הדעת לפני המשחק ולמצוא פתרונות לזה.

מבחינתי, אני הייתי העד הבאקס, אני סאקר של הגנה, וההגנה של הבאקס מזכירה את אותה הגנה אימתנית שהיתה להם באליפות הראשונה.

אני בטוח שביל בילצ'ק לא ישן בלילה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 5:23 pm 
Senior

לא יודע, שנה שעברה הם הסתדרו לא רע עם הקו של הניינרס שהיה לא פחות טוב, כנראה שיותר טוב מזה של הבאקנירס
האופנסיב ליין הוא אולי המערך שדורש הכי הרבה התמחות ותיאום בקבוצת פוטבולוהנחיתות של קנזס אתמול על הקו הרגה אותם פעם אחרי פעם. טמפה הצליחו להגיע למהומס כמעט כל מהלך בלי בליצים שזה בונוס אדיר (כי הם שמרו עם שני סייפטיז כל הזמן וחיפוי כפול על טייריק היל).

בבוקר חשבתי שזה לא תירוץ ושכנראה קנזס היו מפסידים ככה או ככה. עכשיו אני פחות בטוח, פוטבול זה משחק של מומנטומים ושתי מסירות עומק של מהומס היו בהחלט יכולות לעשות את ההבדל. מה שנכון, לא ראיתי שאנדי ריד עשה התאמות בהפסקה. אני חושב שהמחצית השניה של הצ'יפס הייתה אחת הגרועות שראיתי מקבוצה בסופרבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 6:50 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מה שחסר לי במשחק היו מהלכי "וואו". מסירות ארוכות מאד, ריצות ארוכות, החזרות ארוכות של קיקאוף או פאנט, אינטרספשנים או פאמבלים שהמגן עוד רץ אחריהם לצד השני.
חוץ מזה דה וויקנד היה די אפור, אחד ממופעי המחצית החלשים וגם פה לא היה שום וואו...

ואיזה כיף להיות אוהד ספורט בטמפה השנה. סטנלי ולומברדי בק טו בק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 6:58 pm 
מנהל פורום

עמוס, יא שודד
לא יפה שאני מספר לך איך האופנסיב ליין היה כלכך נוראי, ואתה רץ עם זה לחבר'ה
בשורה התחתונה, ההגנה של האופנסיב ליין על מהומס הייתה גרועה עד לא קיימת
ביחד עם עוד 2-3 מסירות שהלכו למקום הנכון ולא נתפסו, ועוד 2-3 החלטות מעוררות מחלוקת של הזברות, לא היה לצ'יפס באמת סיכוי הלילה
בריידי היה סולידי +
לא נתן מהלכי וואו, לא עשה שטויות. בעיקר נתן קור-רוח, ניסיון והחלטות נכונות של מי שמרגיש בבית במעמד
משעשע שארבעת שחקני ההתקפה המשמעותיים של הבאקנירס אתמול, היו עד לפני יום ורבע כוכבים או משמעותיים דווקא ב-AFC, וסוג של הגיעו לסגור חשבון

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 8:48 pm 
Sophomore

תומר כתב:
לא יודע, שנה שעברה הם הסתדרו לא רע עם הקו של הניינרס שהיה לא פחות טוב, כנראה שיותר טוב מזה של הבאקנירס
האופנסיב ליין הוא אולי המערך שדורש הכי הרבה התמחות ותיאום בקבוצת פוטבולוהנחיתות של קנזס אתמול על הקו הרגה אותם פעם אחרי פעם. טמפה הצליחו להגיע למהומס כמעט כל מהלך בלי בליצים שזה בונוס אדיר (כי הם שמרו עם שני סייפטיז כל הזמן וחיפוי כפול על טייריק היל).

בבוקר חשבתי שזה לא תירוץ ושכנראה קנזס היו מפסידים ככה או ככה. עכשיו אני פחות בטוח, פוטבול זה משחק של מומנטומים ושתי מסירות עומק של מהומס היו בהחלט יכולות לעשות את ההבדל. מה שנכון, לא ראיתי שאנדי ריד עשה התאמות בהפסקה. אני חושב שהמחצית השניה של הצ'יפס הייתה אחת הגרועות שראיתי מקבוצה בסופרבול.

יכול להיות שהקו של הניינרס בשנה שעברה היה יותר טוב, אני לא עוקב באדיקות, אבל ראיתי מה הקו של הבאקס עשה לגרין ביי ובכלל בפלייאוף ויחד עם החזרה של ויטה וואה, זה היה ברור שהאופנסיב ליין של הצ'יפס יהיה בנחיתות.
היו לאנדי ריד ולצוות שלו שבועיים למצוא לזה פתרון וברור שהם לא מצאו כלום.

בנוסף, השדים של ריד חזרו עם ניהול השעון הסופר תמוהה בסוף הרבע השני.

בשורה התחתונה, ההגנה של הבאקס ניצחה את ההתקפה של הצ'יפס ועוד טאצ'דאון או פחות טאצ'דאון של הבאקס לא היה משנה הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 08, 2021 10:39 pm 
Hall of Famer

אני רשמתי שזה לא תירוץ. בהחלט ניתן היה לצפות מאנדי ריד שישנה דברים וינסה למצוא פתרון. משחק עם 2 טייט אנדז שחוסמים למהומס, פולבק שעוזר לקו ההתקפה ועוד פתרונות.
מה שכן, קו התקפה בנוי על תזמון יותר מהכול. קו התקפה שמכיל 2 שחקנים שמשחקים בפעם הראשונה מחוץ לעמדה שלהם ועוד 2 מחליפים לא יכול להיות מתואם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 09, 2021 12:46 pm 
Senior

ראי שעל הקיר כתב:
מה שחסר לי במשחק היו מהלכי "וואו". מסירות ארוכות מאד, ריצות ארוכות, החזרות ארוכות של קיקאוף או פאנט, אינטרספשנים או פאמבלים שהמגן עוד רץ אחריהם לצד השני.
חוץ מזה דה וויקנד היה די אפור, אחד ממופעי המחצית החלשים וגם פה לא היה שום וואו...

ואיזה כיף להיות אוהד ספורט בטמפה השנה. סטנלי ולומברדי בק טו בק.

ו-וורלד סירייס (אמנם הפסידו אבל להגיע לוורלד סירייס עם התקציב הנמוך בליגה זה הישג יותר מרשים מלזכות עם התקציב של הדודגרס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 09, 2021 2:16 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני רשמתי שזה לא תירוץ. בהחלט ניתן היה לצפות מאנדי ריד שישנה דברים וינסה למצוא פתרון. משחק עם 2 טייט אנדז שחוסמים למהומס, פולבק שעוזר לקו ההתקפה ועוד פתרונות.
מה שכן, קו התקפה בנוי על תזמון יותר מהכול. קו התקפה שמכיל 2 שחקנים שמשחקים בפעם הראשונה מחוץ לעמדה שלהם ועוד 2 מחליפים לא יכול להיות מתואם.

אין בנינו ויכוח בנקודה הזאת :D
הקו הקדמי היתה נקודת החולשה בהתקפה המדהימה של הצ'יפס וכל הכבוד לבאקס שהצליחו לנצל אותה עד תום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 234 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 68 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה