סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 4:53 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 31, 2013 11:59 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
המחצית הראשונה, לא הייתה מובנת. זה לא שבמכבי משחקים ילדים, אפילו ההפך וזה לא ששיחקו נגד ברצלונה, זה היה מאוד מתסכל ולא ברור. מחצית שנייה הייתה טובה יותר, אבל החורים הבלתי נסבלים של זיו והאיטיות של ייני, כמעט עלו למכבי בעוד שערים.

אם מכבי רוצים לעשות משהו באירופה, אם לא בליגת אלופות אז אולי בליגה האירופאית, צריך דחוף להכשיר את מאנה ולהביא מגן זר על חשבון ייני, הם לא לרמה הזאת. אין שום סיבה שאלטמן ישחק לפניי בן חיים או מיכה, אם כל הכבוד לכמה בעיטות שלו, הוא היה סה"כ חלש ואיבד מלא כדורים. בן חיים שנכנס, עשה הרבה צרות באגף שלו ומאוד קשה לעצור אותו.

מה שכן, היה כיף לראות שבזמן שבאזל אחרי הדקה ה70 כמעט נופלים מהרגליים (וזאת קבוצה שהתחילה את הליגה כבר), במכבי עדיין רצים ומנסים ללחוץ. לא זוכר קבוצה ישראלית שמתקרבת לכושר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 12:04 am 
Junior

אתה יודע מה ראי, אם אני מגזים ב"זלזול" שלי בבאזל הרי שאתה מגזים בהאדרתה.

אין בינינו ויכוח שהיא קבוצה טובה יותר, כנראה שיש בינינו ויכוח מה מכבי שווה או בכלל הכדורגל הישראלי.

אני חושב שקבוצות בלבל של באזל הן בהחלט רף שאפשר לעבור אותו. וזו בטח לא תהיה "סנסציה".

סנסציה הייתה כשהפועל ת"א עברה את צ'לסי. אם מכבי תעבור את באזל זו תהיה הפתעה אבל לא שום סנסציה. באזל עדיין לא במקום שאם היא תודח מליגת האלופות מישהו באירופה יכנה זאת סנסציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 01, 2013 12:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בנושא הכושר הגופני אני מסכים. מכבי נמצאת בכושר גופני שאני לא זוכר מאף קבוצה ישראלית, בטח כשרק מתחילים את העונה.
אני לא מתרשם מזה שבאזל שיחקה בליגה. היא הגיעה אחרי 3 משחקים רשמיים בליגה, מכבי הגיעה אחרי 2 משחקים רשמיים באירופה (באזל לא שיחקה בסיבוב הקודם), אז אין הבדל של ממש בזה. בנוסף, מכבי לא שיחקה בהתחלה את משחק הלחץ במרכז השדה שהיא רגילה לשחק, ומן הסתם זה חסך לה כוחות להמשך. אבל הכושר הגופני של מכבי עדיין מרשים מאד, אפילו מדהים בשלב כזה של העונה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 8:17 am 
Freshman

אתמול היה ליגה אירופית.
אני בחו"ל אז המשחק היחיד שראיתי כמו שצריך הוא זה של הפועל מול פאנדורי.
בסה"כ שיחקנו טוב, המגרש הגדול מתאים להתעקשות הלא מובנת של רב"ש על הנעת כדור, הרומנים לא סגרו אותנו טוב בחלק המשחק ודיי שלטנו במגרש ברובו. עמוס עשה פאשלה לא נעימה אבל היה טוב בגדול, שכטר משתפר ממשחק למשחק ודמארי היה מאכזב. תוצאה טובה מבחינתנו, רק לבוא לבלומפילד ולא לספוג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 9:56 am 
Junior

אני מקווה בשביל עמוס שיתעורר מהר.

בשביל לעשות שטות או 2 ותעלה בגול (או 2) ואח״כ לתת משחק סביר עד טוב היה מספיק את אדל ואפילו את קליימן.
לבנתיים לפחות 3 גולים באשמתו הישירה (ורב״ש יכול להגיד כמה שהוא רוצה שעמוס לא אשם, עצם זה שהוא אומר את זה מראה שהוא אשם).

למרות שאני מכפת לי, שיספוג כל משחק חמישייה באשמתו הישירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 1:48 pm 
Hall of Famer

תוצאה נהדרת להפועל ר"ג בפורטוגל .
החשד המיידי היה שהם סגרו בונקר והיריבה ישבה עליהם , אבל מצפייה בתקציר ובסטטיסטיקה ( בסך הכל 4-2 בבעיטות במסגרת לרעת ר"ג ) עושה רושם שהיה אפילו משחק דו-צדדי שאינו במעמד צד אחד בלבד .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 02, 2013 2:02 pm 
Junior

מצפייה משיעמום במחצית השניה, אני יכול לומר בודאות שבונקר לא היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2013 12:09 am 
Junior

מדברים על הפועל ר"ג והפועל ת"א אבל חיפה פגשה את היריבה החלשה ביותר והציגה משחק מאוד גמלוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2013 12:44 am 
Hall of Famer

חיפה היא אותה קבוצה סבירה פלוס שהייתה בעונה שעברה. חסרת מחץ, בעלת קישור התקפי בינוני, איטית למדי בהנעת ומסתמכת על בוקולי הנהדר לבד במרכז המגרש. זה יעבוד בחלקים כי הקבוצה מחויבת, ממושמעת ועומדת טוב, אבל חסר לפחות עוד קשר וחלוץ ברמה גבוהה כדי שמשהו שם ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2013 3:32 am 
Junior

אני חושב שחיפה קבוצה טובה שאם תפגע עם חלוץ זריז ובעל מיקום טוב, כזה שיבוא לעזרת אבחוצירא היא תהיה קבוצה טובה מאוד.
אני לא חושב שחסר לה קשר, אני גם לא רואה איפה אתה מכניס אותו.
היא התחזקה בעמדת המגן הימני עם אלעד הגבאי המצוין, שיבחה את הקישור שלה עם ראיוס שכמו שאמרתי פה עוד לפני שחתם, הוא תחליף לגולסה. זה מדהים אבל, למרות על הנייר נראה שהוא שחקן שכל מה שמעניין זה התקפה ויופי, הוא מאוד יעיל, הוא עובד מעולה בהגנה, מאוד זריז בתנועות רגליים כשהוא סוגר זוויות. מאוד התרשמתי מהבחור.

דווקא מהפועל התרשמתי הרבה פחות. איליץ' נראה נחמד מאוד, השני מועד לפורענות ברמות קשות. זגורי הוא שחקן בינוני עם סוכן נכון. סאשה הוא עוד היחיד שמשחק שם לעומק. אם הפועל היו צריכים לפגוש את חיפה או את מכבי בתקופה הקרובה, הם היו בבעיה קשה. הם לא ברמה הזאת כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 03, 2013 3:08 pm 
Junior

לא חושב שלמכבי חיפה יש קישור אחורי לאליפות.
אי אפשר להשוות את ראדי ואלברמן לבוקולי וקטן או גולסה.

אני מאוד מחבב את בוקולי. מי לא? הוא המאמי של הליגה. שחקן שנותן המון נשמה אבל זה לא הקשר האחורי שמחסל יריבות כשהם יתקלו בקישור רציני. וקטן או גולסה? גולסה הוא השחקן הכי אוברייטד בליגה וקטן שם כי הוא נותן איזון יפה מההגנה להתקפה. הוא למעשה המוסר הכי טוב שיש להם והיחידי שהיה להם בשנה שעברה.
אבל ברגע שהם יתקלו בקישור רציני יותר כמו זה של מכבי, אין להם סיכוי.

בשביל שחיפה תהיה מועמדת רצינית היא חייבת חלוץ רציני וקשר אחורי ברמה גבוהה.

חוצמזה, חסר לה גם לדעתי שחקנים "רעים". היא כאילו... נחמדה מדי... :?

מה שכן, אלא אם פריצה יחזור לכושר של שנה שעברה, גם למכבי יש בעיה בחוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2013 12:31 am 
Junior

קצת תחושות לגבי המשחק שייערך בעוד קצת פחות משלושה ימים -
יש לי איזו תחושת אימים כזו, תסריט אימים שלדעתי הוא לגמרי ריאלי. הקהל דוחף את מכבי ת"א, מכניס בה את הטירוף והאשליה שהיא ובאזל הן באותה הרמה ולכן צריך להתנהג איתה בדיוק כפי שהיא התנהגה עם קבוצות מובילות בליגה הישראלית או מול ג'יורי ההונגרית - לחץ גבוה, הצטרפות גדולה לאזור המסוכן. זה משהו שאסור לעשות ביום שלישי, באזל, לדעתי, טופ 5 באירופה בבחינת משחק המעבר שהיא מנהלת - בעיקר אם סאלח אכן באמת יגיע. תחושה משקרת בהתחלה שתגרום למכבי ללחוץ כמו משוגעים, יכולה לסיים את ההתמודדות כבר בדקה ה-15'.
אם אני סוזה כן הייתי משנה כמה דברים, בעיקר להכניס שחקנים בעלי אורנטצייה התקפית יותר מאלו שפתחו ביום שלישי שעבר. טל בן חיים על חשבון אלטמן נשמע לי בסדר גמור, גם מאנה על חשבון יואב זיו נשמע לי טוב מאוד. המשחק ארוך, אפשר להבקיע את השער הראשון גם בדקה ה-60' או ה-70', ראינו שמכבי בכושר גופני לא פחות טוב מבאזל למרות שזאתי כבר במחזור הרביעי בליגה המקומית. לעומת זאת, פתיחה מתלהטת מדי, יכולה להוביל לשער של באזל שממנו כבר אי אפשר יהיה לחזור. המפתחות של מכבי זה לתת לבאזל להניע את הכדור, להרוויח את הכדורים על הקווים עם סגירת כיווני מסירה כמו שצריך ויציאה מבוקרת ומדויקת להתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 04, 2013 12:35 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראיתי עכשיו את המחצית השניה במשחק של חיפה. מתי יגדל בארץ מגן שמסוגל להגביה כדור? לא רריתי הגבהה אחת נורמלית בכל המחצית ממשומר או טוואטחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 05, 2013 11:27 pm 
Hall of Famer

מצד אחד אתה שומע שמכבי חיפה מחפשת בנרות עוד שחקן התקפה בכדי לשדרג את יכולתה להבקיע שערים .
מצד שני אתה קורא בעיתון שפדרו גלבאן מנהל מו"מ עם מכבי פ"ת .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 1:40 am 
Junior

שזה סתם לא ברור לי למה הוא לא חוזר לפחות לבני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 7:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לפי אתר אופ"א, מאנה אפילו לא בסגל. אולי אני מקדים את המאוחר, אבל בינתיים נראה כמו באסט מארץ הבאסטים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 8:32 pm 
Junior

אפילו דגים שבים רועדים.

(רבי ישראל מסלנט, מחווה דעתו על חודש אלול).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 8:49 pm 
Junior

כמעט 3:3 חבל. מחצית מטורפת. לא שמתי לב למערך שבו סוזה עלה בגלל שיחת טלפון, אבל השינוי בא לאחר הוצאת זיו והכנסתו של?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 8:52 pm 
Junior

עזוב את התוצאה, סלאח כבר קיבל שבץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 8:54 pm 
Junior

סלאח ממש רועד מפחד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 8:56 pm 
Junior

אגב אני לא רואה יותר מידי כדורגל, אבל מה זה הנוהל הבזוי הזה שמשחק שמעורר כ''כ הרבה עניין משודר בערוצים של צ'רלטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 8:59 pm 
Junior

לא בדיוק. הגול הראשון היה שתי דקות לפני שנכנס. עם זאת מיכה בהחלט סייע, וגם חילק הגבהה מעולה לוולה של בן חיים שנעצר ע"י השוער.

עד שני השערים של מכבי המשחק שלהם היה מטומטם וקשה לצפייה לכדי כאב. עמידה מחורבנת על המגרש, כיסוי גרוע, כדרורים חסרי אחריות והגבהות חסרות תוחלת. לא ברור מה גרם לשינוי, אבל אני מתאר לי שאם באזל יחליטו שהם מתגוננים במחצית השנייה הם לא יחטפו שלושה שערים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 9:10 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
אגב אני לא רואה יותר מידי כדורגל, אבל מה זה הנוהל הבזוי הזה שמשחק שמעורר כ''כ הרבה עניין משודר בערוצים של צ'רלטון?

למה בזוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 9:15 pm 
Junior

לינק למי שרוצה:
אנגלית:
http://atdee.net/64142/watch-maccabi-tel-aviv-vs-basel
גרמנית (נראה לי):
http://atdee.net/64122/watch-maccabi-tel-aviv-vs-basel

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 9:18 pm 
Junior

כי התרגלנו לראות בצ'רלטון בעיקר תכנים כמו ליגות זרות ומשחקים מליגת העל, כשאת המשחקים המעניינים ביותר משדרים בערוצים פתוחים. בשנים עברו ישראליות באירופה, בטח משחק שמעורר התעניינות כה גדולה, היו משודרים בערוצים פתוחים, ומה גם שהערוצים של צ'רלטון לא זולים בכלל ואנשים חסרי יכולת נפגעים מכך בעיקר. אולי בזוי זו לא המילה הנכונה, אבל זו עוד פגיעה בחובבי הספורט בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 75 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: