סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:08 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 25, 2015 1:26 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ותודה ליובל על העדכונים.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2015 1:54 am 
Senior

טוב, אמנם הקבוצות שלנו כבר בחוץ, אבל בכל זאת צריך לכבד את הוורלד סירייז שמתחיל הלילה, כשהניו יורק מטס יתארחו בקנזס סיטי אצל הרויאלס.

קצת דיברתי על שתי הקבוצות האלו במהלך הפלייאוף.
קנזס סיטי הם המכונה ההתקפית המשומנת והיעילה. בשנה שעברה הם הפכו לקבוצה עם הכי מעט הום ראנים בהיסטוריה שהגיעה לוורלד סירייז. עם פחות מ-100 הום ראנים לכל הקבוצה (ב-162 משחקים) הם היו אחרונים בליגה. השנה הם טיפה עלו במעט ל-139 הום ראנים לקבוצה כולה ומקום 24 בליגה מתוך 30. מאה הום ראנים פחות מטורונטו, למשל.

אז איך בכל זאת הם התקפה כ"כ משומנת? הם לא נפסלים. תגיע לבסיס הבא בכל דרך. Keep the train moving הם קוראים לזה בKC. אז זה לא פלאשי במיוחד. אין צילומים של כדורים עפים מעבר לאצטדיון. אבל זה יעיל. מאוד יעיל.

מאחר וקנזס קבוצה כ"כ מאוזנת, קשה לדבר על שחקן התקפה שהוא איזה מפתח. הם צריכים את כולם שימשיכו לעבוד. המפתח כנראה יהיה אצל הפיצ'רים, שם היתרון הוא בבירור של הניו יורק מטס.
ג'וני קוואטו, שנתן עונה מאוד מאכזבת בקנזס סיטי, הוא אולי הפיצ'ר היחיד של הרויאלס שמסוגל להכריע משחק. משחק מספר 2, בו הוא אמור לפתוח, יהיה קריטי לסדרה.

המטס לעומת זאת מחזיקים ברביעיית הפיצ'רים המבטיחה בליגה. כולם צעירים, כולם נראים מצוין. מאט הארווי יפתח במשחק הלילה. את הקאבס שלי הוא הרג לחלוטין. נראה איך יסתדר עם קנזס סיטי.

דניאל מרפי ינסה להמשיך את הפלייאוף ההיסטורי שלו. עד עכשיו 7 הום ראנים (השיא הוא שמונה), שישה משחקים ברצף עם הום ראן (שיא פלייאוף) וכל זה משחקן שחבט 14 הום ראנים כל העונה (162 משחקים).
יואניס סספדס הוא המפתח של המטס לדעתי. הכוכב הקובני הגדול, שהגיע בטרייד דדליין מדטרויט, שינה לחלוטין את ההתקפה של המטס. חודשיים מטורפים שלו סידרו למטס מקום בטוח בפלייאוף והכניסו את כל המערכת לקצב. בפלייאוף עד עכשיו הוא לא מבריק. כל מיני פציעות קטנות וטורדניות מגבילות אותו. אם המטס רוצים לנצח את המכונה ממיזורי, הם צריכים את סספדס בכושר של אוגוסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2015 3:26 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:

אז איך בכל זאת הם התקפה כ"כ משומנת? הם לא נפסלים. תגיע לבסיס הבא בכל דרך. Keep the train moving הם קוראים לזה בKC. אז זה לא פלאשי במיוחד. אין צילומים של כדורים עפים מעבר לאצטדיון. אבל זה יעיל. מאוד יעיל.

זה לא פחות או יותר התמצית של גישת המאני בול?

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2015 3:33 am 
Senior

ראיתי את הסרט לפני שהתחלתי לראות בייסבול ולא קראתי את הספר, אז אני באמת לא יודע להגיד לך יותר מדי על מאניבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2015 6:38 pm 
Senior

ומשחק מספר 1 לא מאכזב, בטח לא בדרמה.

אלסדיס אסקובר הוא החובט הראשון של הרויאלס בכל משחק. סדר החובטים הוא לא רנדומלי. החובט הראשון הוא לרוב שחקן עם אחוזים גבוהים של הגעה לבסיס, כשהחובטים 3-4 הם אלו עם הכוח והיכולת לחבוט כדורים לאקסטרה בייס או הום ראן.
לאורך כל הפלייאוף אסקובר היה פשוט מעולה. הצליח פעם אחר פעם להביא את קנזס סיטי לעמדות טובות בשביל החובטים החזקים יותר. הפעם הוא לקח את זה צעד אחד רחוק יותר. אסקובר תקף את ההגשה הראשונה במשחק וחבט כדור עמוק למרכז. המטס לא הצליחו לתפוס את הכדור שהתגלגל על הדשא בסמוך לקיר ואסקובר הצליח להקיף את כל הבסיסים. דבר כזה נקרא אינסייד-דה-פארק הום ראן. יעני הום ראן מבלי שהכדור יעוף מעבר לתחומי המגרש.
כמה נדיר זה? הפעם האחרונה שזה קרה בוורלד סירייז היה ב-1929.

כמובן שזה דורש לא מעט מזל במיקום שהכדור נוחת והאופן שהוא מתגלגל, אבל עדיין מאורע נדיר ודרך מעניינת לפתוח את גמר הליגה.

המטס חזרו למשחק, הרויאלס חזרו חזרה, המטס חזרו חזרה חזרה וכך הלאה. הום ראן נדיר של הרויאלס באינינג התשיעי השווה את התוצאה ל4-4.
בבייסבול ממשיכים לשחק עד שיש הכרעה. זה לקח 14 אינינגים. קצת יותר ממשחק וחצי, עד שהרויאלס השיגו את הראן המיוחל וניצחו 5-4.

מסוג המשחקים שיכולים לשבור קבוצה. המטס שלחו פיצ'ר עדיף בהרבה. הובילו לאורך רוב המשחק והיו רחוקים 2 פסילות מניצחון. היו כמה וכמה פעמים בעמדות טובות בהארכה אבל לא הצליחו להשיג ריצות.

משחק מספר 2 כבר הלילה. ג'יקוב דהגרום על הגבעה אצל המטס, ג'וני קוואטו אצל הרויאלס. יהיה מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2015 7:11 pm 
Senior

וכמובן נוסיף את הסיפור המרגש של משחק מס' 1, כי תמיד יש כזה.

אבא של אדינסון וולקאז, הפיצ'ר הפותח של קנזס סיטי במשחק מספר 1, נפטר שעה לפני תחילת המשחק.
המשפחה ביקשה לא להודיע לו והוא כביכול שיחק מבלי לדעת, למרות שאני קצת בספק כי זה פורסם בכל האתרים עם תחילת המשחק ובטח הוא שמע משהו.

וולקאז לא היה מבריק. הוא אף פעם לא ממש מבריק. אבל הוא היה נתן משחק סביר. ההגנה שלו חיפתה עליו לא מעט בכמה הצלות מרשימות ובעיקר הוא לא הפסיד את המשחק וזה רוב מה שציפו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 28, 2015 11:31 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
ראיתי את הסרט לפני שהתחלתי לראות בייסבול ולא קראתי את הספר, אז אני באמת לא יודע להגיד לך יותר מדי על מאניבול.

הסרט פחות טוב מהספר לדעתי אם כי לא רע יחסית לכזה שמתעסק בניהול קבוצת ספורט מקצוענית...

בכלופן, "גולת הכותרת" בספר היא שהפלא ופלא - אם תחזיק בקבוצה שלך כמה שיותר שחקנים שיודעים לא להיפסל, תהיה לך קבוצת בייסבול טובה יותר.
אין לי ספק שהסיפור הזה הוא נכון מאוד לבייסבול (ספורט אינדיבידואלי במסווה של ספורט קבוצתי) והרבה פחות נכון לספורט קבוצתי אמיתי. זה גם למה בכדורסל וכדורגל הגיעו לעשרות סוגי סטטיסטיקות מתקדמות כדי לנסות לתת לסיפור הזה משמעות, בעוד בבייסבול זה עסק די פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2015 1:38 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
Yuval כתב:

אני ממש לא מומחה גדול לבייסבול או עוקב בעניין, אבל אני זוכר שבעונה שעברה היו כתבות על הרויאלס, אחרי שהם הגיעו לאליפות העולם, על איך הם עושים את הדברים אחרת ממה שכיום נהוג בליגה (מאני בול). למשל הם גונבים המון המון בסיסים. דבר שהיא ביג נו נו ומיותר בתורת המאני בול. גם דרך השגת הנק' שלהם היא בעזרת ריצה ועוד ריצה ועוד ריצה, בעוד שאם אני זוכר נכון, המאני בול מעדיף שחקנים שמביאים הום ראנז. ויש עוד. אבל הנק' שהייתה תמיד בכתבות שקצת קראתי על הרויאלס הייתה שהם נראים כמו איזה חריג מהסבנטיז בבייסבול של היום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2015 1:38 am 
Hall of Famer

התותח המפוברק כתב:
Yuval כתב:

אני ממש לא מומחה גדול לבייסבול או עוקב בעניין, אבל אני זוכר שבעונה שעברה היו כתבות על הרויאלס, אחרי שהם הגיעו לאליפות העולם, על איך הם עושים את הדברים אחרת ממה שכיום נהוג בליגה (מאני בול). למשל הם גונבים המון המון בסיסים. דבר שהיא ביג נו נו ומיותר בתורת המאני בול. גם דרך השגת הנק' שלהם היא בעזרת ריצה ועוד ריצה ועוד ריצה, בעוד שאם אני זוכר נכון, המאני בול מעדיף שחקנים שמביאים הום ראנז. ויש עוד. אבל הנק' שהייתה תמיד בכתבות שקצת קראתי על הרויאלס הייתה שהם נראים כמו איזה חריג מהסבנטיז בבייסבול של היום.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2015 2:09 am 
Senior

כן, עמוס דיי צודק בעניין המאניבול.

http://www.si.com/mlb/2015/10/21/royals ... -moneyball

ציטוט:
Royals' anti-Moneyball approach has them on brink of another pennant

בכתבה הם מדברים על אחד המאפיינים הבולטים של קנזס סיטי - מספר ההגשות הכי מועט פר שחקן. כלומר, כששחקן של קנזס סיטי עולה לחבוט, הוא מנסה לייצר מגע עם הכדור כמה שיותר מהר. זה בניגוד למה שנהוג בבייסבול של להיות סבלני, לחכות להגשה המתאימה ולנסות לחבוט הום ראן. כמובן שההמתנה הזו גם מעלה את הסיכון לסטרייקאווטים.
המנטרה בקנזס סיטי זה לשחק כמה שיותר מהר. מאניבול, כך מסתבר מהקריאה הזריזה שלי, נותן הרבה חשיבות להעמסת הגשות על הפיצ'ר. שחקן שמסוגל למשוך מספר הגשות ארוך יותר כשהוא עולה לחבוט מעייף את הפיצ'ר היריב שלרוב יורד לספסל אחרי 100-110 הגשות.

בקנזס זה לא עובד ככה.

ציטוט:
This way of playing baseball could not be more unlike the hitting philosophies of Moneyball. “This team,” outfielder Jonny Gomes said, “couldn’t care less about pitch counts. Nobody pays attention to that.” Kansas City plays a post-modern version of baseball.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2015 6:10 am 
Senior

המכונה ממיזורי לא עוצרת. המטס עוד הובילו 1-0 אחרי 4 אינינגים, אבל קנזס סיטי בשני בליצים באינינג החמישי והשמיני הפכו את המשחק וסיימו עם ניצחון ענק 7-1. בלי הום ראנים כמובן.

הסדרה עוברת לניו יורק והמטס ינסו להציל את העונה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2015 10:41 am 
Junior

אגב, לגבי המהלך המדהים של אסקובר מהמשחק הראשון. ראיתי את המהלך ביוטיוב. הרבה יותר פדיחה של התופס מאשר מזל. הכדור אשכרה פוגע לו ברגל כשהוא מזיז את המבט בעיתוי נוראי.
כנראה פחד להתנגש בחבר שלו.
המזל הוא בהמשך המסלול של הכדור אחרי הפספוס....

ולגבי המטס, לא נסחפת עם להציל את העונה שלהם? להגיע לוורלד סירייס לא הופך את העונה שלהם בהגדרתה למוצלחת מאד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2015 12:10 pm 
Senior

ציטוט:
כמובן שזה דורש לא מעט מזל במיקום שהכדור נוחת והאופן שהוא מתגלגל

זה מה שאמרתי. כן, סספדס היה יכול לתפוס את הכדור כנראה ואם היה עושה את זה זה היה מהלך הגנתי מעולה, אבל זה לא error. כלומר זה לא מהלך סטנדרטי שהוא פספס, אלא תפיסה קשה שהוא לא הצליח לעשות ובגלל שגרנדרסון כבר רץ לכיוונו לא היה מי שירים את הכדור.

לגבי להציל, התכוונתי מאוד מילולית. הפסד במשחק הבא והעונה נגמרה. העונה של המטס היא מדהימה גם אם זה ייגמר בסוויפ. לא חושב שמישהו ציפה שהם יגיעו לפלייאוף בכלל. יש להם רוטציה של 4 פיצ'רים צעירים מעולים. יש להם את מייקל קונפורטו הרוקי שמדברים עליו כסופרסטאר עתידי. הרעיון היה לבנות לעתיד, לא חושב שהם עצמם בנו על הצלחה מידית כ"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2015 1:39 pm 
Junior

יש לינק למהלך?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2015 2:18 pm 
Senior

https://www.youtube.com/watch?v=qyvvA9cxQIA

אגב שכחתי לציין אחרי הפריוויו שעשיתי, ג'וני קוואטו נתן משחק גדול אתמול. סיים 9 אינינגים מלאים כשהמטס הצליחו לחבוט רק פעמיים כל המשחק.
קוואטו לא הצטיין בסטרייקאווטים (רק 4 במשחק), אבל ההגנה של הרויאלס וההגשות שלו מנעו מהמטס להגיע לבסיסים.

אסקובר המשיך בפלייאוף הנפלא שלו עם המשחק ה-12 ברציפות שהוא חובט בהצלחה. הפעם זה כלל את הסינגל שהתחיל את האינינג המפלצתי של הרויאלס https://www.youtube.com/watch?v=eYc8y6vBYAQ
טריפל שהתחיל את האינינג השמיני https://www.youtube.com/watch?v=Rdoh82J_NLc
וגם בהגנה עם מהלכים כאלו, שיכולים לשנות משחק https://www.youtube.com/watch?v=zRpQGJxtuRw

ללא ספק המועמד המוביל לMVP עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 29, 2015 9:20 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
התותח המפוברק כתב:
Yuval כתב:

לגבי הום ראנז - זה לא נכון. למעשה, המאני-בול יוצא נגד הגלוריפיקציה של שחקנים שעושים הום ראנז אבל עם אחוזים חלשים, לעומת שחקנים "אפורים" יותר אבל כאלו שמצליחים להגיע לבסיס הבא באחוזים גבוהים.
גניבת בסיסים בהחלט ביג נו נו. בעיקר מטענה שסטטיסטית העסק לא כזה משתלם. יכול להיות שפילוסופית גם זה קצת דומה לעניין של הגלוריפיקציה של הום ראנז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 30, 2015 10:16 pm 
Hall of Famer

אם אני זוכר נכון, באמת "גיבורי" הום ראנז עם אחוזים חלשים זה משהו שתורת המאני בול שוללת. גם מבחינה כלכלית יותר קשה להשיג שחקן שמשיג הרבה הום ראנז ואנחנו יודעים שמאניבול מתעסק במציאת סטט' תורמות פחות פופולריות כך שניתן יהיה למצוא שחקנים תורמים במחירים זולים יותר. אבל, שיטת ה"מאני בול" או יותר מדויק ה - סאבמטריק בעיקר מדברת על כך שהדבר החשוב ביותר זה להשיג כמה שיותר ריצות והום ראן זאת דרך לא רעה, או מעולה להשיג ריצות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2015 7:43 am 
Senior

ובינתיים המטס מצמצמים ל2-1 בניצחון דיי קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2015 4:26 pm 
Senior

וול, אחרי שסיפרתי לכם על אסקובר והפלייאוף המוצלח הזה, כנראה שגם המטס נכנסו לקרוא. אסקובר הוא הדוגמא הכי קיצונית לאגרסיביות של הרויאלס כשב-9 המשחקים בפלייאוף הוא חבט 6 פעמים בהצלחה בהגשה הראשונה של המשחק.

אז מה עשה נוח סינדרגארד, הפיצ'ר הרוקי של המטס? הוא הציע לו שינסה לחבוט בזה:
https://www.youtube.com/watch?v=rF4oibjmbSI

זו הייתה ההגשה הראשונה של המשחק. ואם נדמה לכם שזה היה בטעות, שסינדרגארד איבד שליטה על הכדור, אז לא בדיוק.

לפני המשחק הפיצ'ר סיפר במסתוריות:
"It's something else being able to watch Escobar walk up there and swing at the first pitch almost every single game. I have a few tricks up my sleeve that I'll be able to break out [Friday] night. I'm looking forward to it."

אחרי המשחק הוא היה פחות מסתורי:
"My intent on that pitch was to make them uncomfortable, and I feel like I did just that," Syndergaard said. "I think in every postseason game that Escobar has played in, he's swung at the first-pitch fastball. I didn't think he would want to swing at that one.

ואם לרויאלס יש בעיה שהפיצ'ר של היריבה הטיח אבן ב-160 קמ"ש לכיוון הראש של החובט הראשון שלהם? גם מזה סינדרגארד לא התרשם:
"If they have a problem with me throwing inside, then they can meet me 60 feet, 6 inches away. I've got no problem with that."

אחד הדברים שהכי הדהימו אותי בבייסבול זה עד כמה שכיחה המלחמה הזו. פיצ'רים זורקים לא מעט כדורים בכוונה על או לכיוון החובט, במטרה להפחיד/לנקום. והתגובה היא שהפיצ'ר היריב יזרוק את הכדור לכיוון/על החובט כנקמה. זה ממש בתוך החוקים הלא כתובים של המשחק.

אסקובר עצמו לא ממש אהב את התכנית, כמובן. מה שהצחיק אותי זה שהוא לא התעצבן שסינדרגארד זרק את הכדור עליו, הוא התעצבן שהוא זרק לו לכיוון הראש. כי לחטוף אבן ב-160 קמ"ש בצלעות זה סטנדרטי:

"I didn't like it," Escobar told reporters after the game. "He said yesterday that he had a plan against my aggressiveness. If that was the plan, it's a stupid plan. No pitcher should throw a 98 mph pitch at the head of a batter in the first at-bat. If he wants to, he can throw it at my feet. He can throw it at any part of my body -- but not at my head. That's just wrong."

האם תהיה נקמה במשחק 4 הלילה? לא בטוח. אריק הוסמר מהרויאלס סיכם את זה ככה:
"When one of your teammates gets [a pitch] thrown at his head, it's not going to go over well,"

"You file it away. We're trying to win a world championship. That's the ultimate goal. I think the game just has a way of making all that stuff take care of itself."

לא בטוח שהרויאלס יגיבו, אבל אני לא אהיה מופתע עם ההגשה הראשונה לכיוונו של קרטיס גרנדרסון, החובט הפותח של המטס, לא תנסה להיות סטרייק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2015 6:41 am 
Senior

המטס מזכירים לכולם למה הם הלוזרים הנצחיים של ניו יורק.

התפרקות באינינג השמיני, הזדמנות אדירה להפוך את התוצאה באינינג האחרון. נגמר בהפסד 5-3 בבית ומפיגור 3-1 בסדרה יהיה דיי קשה לחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2015 1:52 pm 
Senior

זהו, יש אלופת בייסבול חדשה. קנזס סיטי משלימים ניצחון 4-1 בסדרה וזוכים בוורלד סירייז.

שוב אותו תסריט כמעט בדיוק. המטס הובילו 2-0 עד האינינג האחרון. המאמן טרי קולינס החליט להשאיר את הארווי על הגבעה גם לאינינג התשיעי. זה עלה ב-2 ריצות ושיוויון במשחק.

זה לקח עוד 3 אינינגים של הארכה עד שהרויאלס הצליחו להניע את הרכבת ובבליץ של כמה דקות השיגו ניצחון 7-2.
אחד הדברים הנחמדים בבייסבול שהגיבור הנקודתי יכול להיות כמעט כל אחד. הפעם זה היה מחליף חסר חשיבות לרוב בשם כריסטיאן קולון, שעלה לחבוט כמחליף בפעם הראשונה בפלייאוף הזה. החבטה שלו הביאה לריצה הראשונה בהארכה ובעצם לניצחון בסדרה כולה.

הרויאלס אלופים לראשונה מאז 1985. עכשיו יהיה שקט מהת'רד לפחות עד אפריל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2015 4:33 pm 
Junior

טוב, צפיתי הבוקר בסיום המשחק שארך כשעתיים (הסיום ארך שעתיים כן? המשחק כולו יותר מ4....)...

הבעיה שלי עם הספורט הזה שבתוך השעתיים האלו היו בערך חמש דקות שאשכרה קרה בהן משהו, וגם זה לא היה כל כך דרמטי למרות שאלו היו חמש הדקות שהכריעו את גורל האליפות.

נראה לי שבשביל להישאב לספורט כזה צריך באמת לגדול לתוכו בתור ילד או להיות חובב סטטיסטיקת ספורט מושבע או פשוט להיות מזוכיסט...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2015 4:36 pm 
Senior

בהחלט ספורט לא פשוט לצפייה. מצד שני גם לצפות ב-90 דקות כדורגל כדי שייגמר 0-0 זה מזוכיסטי למדי ואנחנו רגילים לזה (ומצד שני האמריקאים לא מבינים איך אפשר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2015 4:58 pm 
Junior

כשיש משחק כדורגל גרוע ובלי גולים זה בהחלט מבאס וקשה לצפייה.

אני חייב להודות שאני כבר לא מסוגל לצפות במשחקים בליגה הישראלית.
אפילו כשהלכתי למשחק לפני חודשיים (ק"ש-מכבי) רוב הזמן לא ממש עקבתי אחרי כל מהלך על הדשא... מרגע שאתה צובר מספיק שעות צפייה בליגת האלופות זה פשוט לא נראה לך אותו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 02, 2015 10:43 pm 
Hall of Famer

kfir כתב:
כשיש משחק כדורגל גרוע ובלי גולים זה בהחלט מבאס וקשה לצפייה.

אני חייב להודות שאני כבר לא מסוגל לצפות במשחקים בליגה הישראלית.
אפילו כשהלכתי למשחק לפני חודשיים (ק"ש-מכבי) רוב הזמן לא ממש עקבתי אחרי כל מהלך על הדשא... מרגע שאתה צובר מספיק שעות צפייה בליגת האלופות זה פשוט לא נראה לך אותו משחק.

1+ !!!

אני לפעמים רואה משחקים של מכבי, אבל באופן כללי זה פשוט בלתי נסבל. שחקנים שרצים כמו כ"מ2 בטירונות, צלילות והתחזויות זה חלק מהרפרטואר הקבוע, הגבהה אחת מדויקת במשחק זה הגזמה, וגם פס של יותר מ-5 מטר. ובאופן כללי, הרגשה שעובדים עליך בעיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 131 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: