סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 298 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 18, 2020 7:59 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מסתבר שחלק מהכיף זה הסכמה ל-F35 לאמירויות שזה קצת פחות כיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 18, 2020 8:01 pm 
Hall of Famer

יש "מיקי גנור סטייל" גם בסיפורים האלה?
או שהחברות האמריקאיות הגדולות לא עובדות ככה?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 18, 2020 8:05 pm 
מנהל פורום

הן כנראה הרבה יותר גרועות.
שם הלוביזם והפוליטיקה מעורבבים בצורה יותר קשה אפילו מכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 18, 2020 8:36 pm 
Hall of Famer

נכון.
אם כי היחידה שתרוויח מזה תהיה לאטאם , היא הדרום אמריקאית היחידה שהגיעה לכאן עד הקורונה. אלעל מזמן לא טסים לסאו פאולו כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 18, 2020 10:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לאטאם, וכל מי שיגיע למסקנה שבמסלול המקוצר הקו משתלם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2020 7:58 am 
Junior

כמה משעשע לראות פוליטיקאים מהשמאל מעבירים ביקורת על הסכם השלום, למרות שהם היו מוכרים את הכלייה העלובה שלהם כדי שמהלך כזה יהיה רשום על שמם.

עוד משעשע הבכי והני על "אובדן היתרון האווירי", שעה שרבין אישר בזמנו מכירת מטוסי F16 לאותה מדינה.
https://www.globes.co.il/news/article.a ... yPV1my2nyA
ציטוט:
גורם בטחוני ישראלי בכיר אומר כי אם אכן תקבל איחוד האמירויות את המטוס הזה, לא רק שאין בכך נזק, אלא שישראל תרוויח מכך. המשמעות של הצבת מטוס כזה בידי מדינה ידידותית ועם אינטרסים זהים בטווח כה קצר מאיראן, היא לדבריו דרמטית. הוא לא אישר כי אכן ישראל הסכימה למהלך כזה. כזכור, בשנת 1995 הסכים ראש הממשלה יצחק רבין לבקשת הנשיא קלינטון למכור לאיחוד האמירויות מטוסי F-16, שהיו המתקדמים ביותר בזירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2020 1:53 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
אני לא חושב שצריך בכלל להיכנס לנק' אם הבן אדם רוצח בדם קר, מתועב, או סתם חייל מפוחד שהרג אנשים חפים מפשע. אני מבין שאין עדויות, בניגוד למקרה אלאור אזריה, מה היה הלך הרוח של החייל. אז צריך להאשים אותו בהריגה ובהתנהלות בניגוד לפקודות פתיחה בירי, כי אין ספק שזה מה שזה היה.

לא יודע אם הוא היה חייל מפוחד, אני כן מאמין שהוא חשב שהוא יורה ברוצח פוטנציאלי.
אם בפועל זה היה לי ההוראות לפתיחה באש או לא?
לפי חומרת העונש, כנראה שהיתה חריגה, אבל היא לא היתה חמורה כ"כ.
ואני מאמין במקרה הזה בשופטים שבצה"ל ובמדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2020 2:09 pm 
Sophomore

sir charles כתב:
ehud כתב:
rony כתב:
חייל ירה 6 כדורים בפלסטיני שלכולם ברור שלא יידה אבנים, זה נשמע לך כמו "שגגה"? מילא ירי אזהרה, מילא כדור אחד, אפשר לקרוא לזה שגגה, אבל פצע קשה פלסטיני אחד וירה עוד *6* כדורים שהרגו פלסטיני אחר, ובסוף יצא מזה עם עבודות שירות? אם היית מחליף את הפלסטיני ביהודי ואת החייל בשוטר פלסטיני, איך היית קורא לזה?

בדיעבד יודעים שהוא לא יידה אבנים, וגם כל האנשים שהיו מעורבים היו חפים מפשע.
אבל עבור חייל בשעות לילה שחושב שמדובר במיידה אבנים (רוצח פוטנציאצלי), לירות 6 כדורים (או מחסנית שלמה) זה דבר לגיטימי לגמרי.
תגיד לי, אתה אמיתי? מיידה אבנים זה רוצח פוטנציאלי? מה לגבי חרדים שזורקים אבנים על מכוניות בשבת, הם גם רוצחים פוטנציאלים לשיטתך?

1. זה מקרים מאד נדירים שחרדים זורקים אבנים בשבת.
לא זוכר מתי שמעתי על זה לאחרונה.
2. רואים שלא ביקרת בשטחים. . .
אתה לא מכיר את ההבדל בין זריקת אבן קטנה של חרדי, לבין זריקת אבנים (כדי לרצוח).

לסיכום, בוודאי שיש הבדל.

אני בוחר להאמין לחייל, אתה בוחר הפוך, אפילו שלא שמעת את טענות החייל.
אם היית לפחות בודק את טענות החייל ועושה תחקיר רציני או משהו כזה, עוד היה אפשר לקחת את מה שאתה אומר ברצינות.
אבל אתה ישר בוחר להאמין שמדובר בחיית אדם, רוצח מתועב, וזה חבל.
כמו שכתבתי למגיב אחר, אני חושב שפשוט ראית יותר מידי "סרטי ויאטנם".
ואתה עשית תחקיר רציני ושמעת את טענות החייל או שאתה פשוט בוחר להאמין לו באופן אוטומטי כי הוא יהודי?
ותראה לי בבקשה מי פה טען שמדובר "בחיית אדם, רוצח מתועב" חוץ ממך? תביא בבקשה ציטוט.

1. ההבדל ביני ובינך, זה שהחייל נשפט, וקיבל את עונש (די מינורי). אני לפחות מסתמך על דעתם של השופטים במשפט, שזה סבבה לגמרי.
על מה יש לך להסתמך שכן היה פה פשע חמור כ"כ?
2. לגבי היחס של חברים בפורום, זה מה שרוני כתב :

"חייל ירה 6 כדורים בפלסטיני שלכולם ברור שלא יידה אבנים, זה נשמע לך כמו "שגגה"? מילא ירי אזהרה, מילא כדור אחד, אפשר לקרוא לזה שגגה, אבל פצע קשה פלסטיני אחד וירה עוד *6* כדורים שהרגו פלסטיני אחר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2020 2:13 pm 
Sophomore

rony כתב:
אם אני הייתי מספר לך ששוטר פלסטיני ירה ב-2 ישראלים כי חשד שהם מיידים אבנים, פצע את הראשון קשה והרג את השני בירי של 6 כדורים, היית מאמין שמדובר ב-"שגגה"?

יהודים כמעט שלא מיידים אבנים על ערבים בשטחים.
וגם ידוע ששוטרים "פלשתינים" היו מעורבים לא אחת ברצח יהודים (בעיקר בתחילת האינתיפאדה).

לכן, היה לי קשה להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2020 2:34 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
לא יודע אם הוא היה חייל מפוחד, אני כן מאמין שהוא חשב שהוא יורה ברוצח פוטנציאלי.
אם בפועל זה היה לי ההוראות לפתיחה באש או לא?
לפי חומרת העונש, כנראה שהיתה חריגה, אבל היא לא היתה חמורה כ"כ.
ואני מאמין במקרה הזה בשופטים שבצה"ל ובמדינה.

אז במקרה של אלאור אזריה, השופטים קבעו בפסק הדין שגרסת אזריה שהוא ירה בשל חשד למטען הייתה לא אמינה. כמו כן הם הוסיפו "אין מקום לבצע ירי רק מחמת חשד וללא זיהוי ודאי של אמצעי", שזה רלוונטי לחלוטין למקרה שהובא כאן ומתכתב לחלוטין עם הוראות פתיחה באש כמו שאני מכיר, שאתה רשאי לירות כדי להרוג רק במצב של סכנת חיים באופן ברור ומיידי (כלומר עם המחבל מסתער עליך עם הסכין במרחק של מטר, יש לך אישור לירות כדי להרוג. אם הוא רץ אליך ממרחק של 100 מטר עם גרזן וצרחות אללה הוא אכבר, בשלב הזה אתה צריך לנטרל אותו). בכל מקרה, במקרה של אזריה שהשופטים קבעו למעשה שהוא הוציא להורג אדם הוא קיבל בסה"כ 18 חודש בכלא. אתה יכול להתווכח אם החלטת השופטים הייתה נכונה, הגיונית, מונעת מאג'נדה וכו' וכו'. אבל זאת הייתה הקביעה ולמרות הקביעה החמורה העונש היה מינורי יחסית לעבירה.

החייל התנהג בצורה אסורה לפי כל סטנדרט שאתה רוצה. לפי הוראות פתיחה באש, לפי רוח צה"ל, לפי קביעת בית המשפט במקרה דומה והתוצאה בשל כך הייתה אובדן חיים של בן אדם חף מפשע. אז אני לא מקבל את העונש של החייל הזה, שוב לפי מה שהובא כאן בפורום, כמשהו שצריך לקבל אותו ללא פקפוק רק בגלל אמונה בצה"ל ובשופטים (ובשופטים במשפט של נתניהו אתה מאמין?).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2020 3:05 pm 
Hall of Famer

לאומית2021 כתב:
מסתבר שחלק מהכיף זה הסכמה ל-F35 לאמירויות שזה קצת פחות כיף.

מה אתה מצפה מנוכל שדאג למצרים ל2 צוללות מתקדמות בלי לעדכן אף אחד במערכת הביטחון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 19, 2020 3:06 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
rony כתב:
אם אני הייתי מספר לך ששוטר פלסטיני ירה ב-2 ישראלים כי חשד שהם מיידים אבנים, פצע את הראשון קשה והרג את השני בירי של 6 כדורים, היית מאמין שמדובר ב-"שגגה"?

וגם ידוע ששוטרים "פלשתינים" היו מעורבים לא אחת ברצח יהודים (בעיקר בתחילת האינתיפאדה).

לכן, היה לי קשה להאמין.

10 שניות של חיפוש בגוגל: תוך חודשיים (ספטמבר-אוקטובר 2019), 36 פשעים לאומניים של יהודים כלפי ערבים, כולל יידויי אבנים וסה"כ 12 פצועים פלסטינים, זה נקרא אצלך "כמעט שלא מיידים אבנים"?

https://news.walla.co.il/item/3321062

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 6:20 pm 
Sophomore

rony כתב:
ehud כתב:
rony כתב:

לכן, היה לי קשה להאמין.

10 שניות של חיפוש בגוגל: תוך חודשיים (ספטמבר-אוקטובר 2019), 36 פשעים לאומניים של יהודים כלפי ערבים, כולל יידויי אבנים וסה"כ 12 פצועים פלסטינים, זה נקרא אצלך "כמעט שלא מיידים אבנים"?

https://news.walla.co.il/item/3321062

קודם כל אני חייב להודות שאני מופתע לרעה מהתנהגות כזאת של יהודים, ואני כמובן מגנה התנהגות אלימה שאינה נצרכת (במידה והיא לא נצרכת).
אבל שים לב לכמה דברים :

1. דיברנו על יידויי אבנים - הכתבה מדברת על 36 מקרים בכחודשיים, וזה כולל גם מקרי אלימות אחרים.
לפי מדגם המוצג בכתב, בין היתר ב 36 אירועי האלימות כלולים : "עימות מילולי" ו - "ריסוסי כתובות" (אלו לכל היותר "מעשי קונדס", ולא רוצחים בפוטנציה).
אז נניח שרק עשרה מקרים מדברים על יידויי אבנים (ויצאתי פה לארג' מאד), וכן חלקם מדברים על השלכת אבנים כל כלים הנדסיים או על בתים (זה מעשה קונדס ולא רוצח בפוטנציה)
ז"א, נניח שפעם בשישה ימים, באותה התקופה, יהודי משליך אבנים לעבר ערבי.
אתה יודע כמה פעמים ביום ערבים משליכים אבנים על יהודים כל יום?
לדעתי, לא פחות מעשרות רבות של פעמים ביום, רובם כמובן לא מדווחים ולא נחקרים, כי זה תדיר.

2. אפשר להסיק מהכתבה שאותם חודשים היו חריגים בהיקף האלימות. שכן, הכתב עצמו מדגיש שמדובר בנתונים חריגים.
ז"א, בחודשים לפני או אחרי, יהודים היו מיידים אבנים על ערבים אחת למאה ימים (במקום פעם בשישה ימים).

3. אם תקרא את הכתבה תראה שהאירועים שבהם יהודי יהודה ושומרון מבצעים אירועי אלימות, הם במסגרת עימות עם ערביי יו"ש.
ז"א, יהודים משליכים אבנים לעבר קבוצת ערבים אחרי שיש סכסוך, למשל, על שטחי מראה.
אם אני בעד זה?
לא. אבל אם המשטרה לא פועלת מול פורעים ערבים, אז מה לעשות - אנשים לוקחים את החוק לידיים.
כמו כן, השכלת אבנים במסגרת סכסוכים בין יהודים לערבים זה דבר שונה לגמרי מאשר השלכת האבנים הערבית, שזה פוטנציאל לרצח.

הפתרון הוא הבנה של כל ערביי יו"ש, וכן של אנשים כמוך במדינה, שיש כבר קרוב למיליון יהודים ביו"ש (בע"ה הלוואי שאני אבנה את בייתי שם),
ואי אפשר למנוע את נוכחותנו הנצחית שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 20, 2020 8:55 pm 
מנהל פורום

ehud כתב:
הפתרון הוא הבנה של כל ערביי יו"ש, וכן של אנשים כמוך במדינה, שיש כבר קרוב למיליון יהודים ביו"ש (בע"ה הלוואי שאני אבנה את בייתי שם),

מישהו פה חי בהכחשה עמוקה. אתה יודע שביו"ש רבתי יש מעל 2.5 מיליון פלסטינים. הם לא הולכים לשום מקום גם אם תעודד עזיבה.
אתה צריך להבין שהנוכחות שלהם בגדה היא "ניצחית" בדיוק כמו הנוכחות של ההתנחלויות. אלא אם אתה מתכוון לטפל בנוכחות שלהם ע"י טרנספר בכוח או השמדה... יש כאלה שבעד.
אהוד, האם הפתרון שלך כולל המשך שליטת ושיטור על הפלסטינים?
האם העלת בדעתך שחוסר הסימטריה בסכסוך הזה לטובת ישראל, והעובדה שחייהם של הפלסטינים נפגעים על בסיס יומי בעוד חייהם של מרבית היהודים כולל בהתנחלויות מתנהלים על מי מנוחות, היא אחת הסיבות לגילויי האלימות הרבים יותר של האוכלוסייה הפלסטינית מול זו היהודית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 12:28 am 
Sophomore

Shiver כתב:
ehud כתב:

מישהו פה חי בהכחשה עמוקה. אתה יודע שביו"ש רבתי יש מעל 2.5 מיליון פלסטינים. הם לא הולכים לשום מקום גם אם תעודד עזיבה.
אתה צריך להבין שהנוכחות שלהם בגדה היא "ניצחית" בדיוק כמו הנוכחות של ההתנחלויות. אלא אם אתה מתכוון לטפל בנוכחות שלהם ע"י טרנספר בכוח או השמדה... יש כאלה שבעד.
אהוד, האם הפתרון שלך כולל המשך שליטת ושיטור על הפלסטינים?
האם העלת בדעתך שחוסר הסימטריה בסכסוך הזה לטובת ישראל, והעובדה שחייהם של הפלסטינים נפגעים על בסיס יומי בעוד חייהם של מרבית היהודים כולל בהתנחלויות מתנהלים על מי מנוחות, היא אחת הסיבות לגילויי האלימות הרבים יותר של האוכלוסייה הפלסטינית מול זו היהודית?

אני לא מסתכל רק על יו"ש, אלא על סך המצב בין הים לירדן.
וסך הכל המצב הוא לא כ"כ טוב. מספרית, יש יתרון קל ליהודים, וזהו.

אני כן מאמין שעידוד הגירה ערבית המונית (לא רק מיו"ש, אלא לכל הערבים) בהסכמה עולמית זה הפתרון.
אם רק נציע לעולם, אני מאמין שיש מדינות שיתמכו. אבל זה תלוי בהצהרה אמונית-דתית שלנו (נושא שעדיף לא להיכנס אליו פה).
ולכל המצקצקים לגבי "ויתור אזרחות" -
היום אנשים מוותרים על אזרחות בשביל לחסוך כמה דולרים בטיסות, אז בשביל שלום עולמי על ארץ הקודש, והרבה כסף כפיצוי, לא יוותרו?
לאחר מכן, למי שיישאר ואין אזרחות, נותנים תושבות.
כמובן שהוא צריך להבין שהוא חי במדינת היהודים ולהיות נאמן בפועל. לא רק שאתה לא עושה פיגועים או זורק אבנים, אלא אתה גם נוהג בזהירות בכבישים,
לא גונב ציוד משטחי מילואים, לא מצית או עושה פרוטקשן לחקלאים, לא גונב רכבים וכו'.

אני יודע שיש כאלו שחושבים שזה נשמע הזוי, אבל אני חושב ש:
א. לא ניסינו את זה מעולם, אז חבל לחשוב שמדובר בהזיה.
ב. הזיה יותר גדולה לחשוב שאיזה הסכם יעשה פה קסם ביחסי ערבים-יהודים. זה פשוט עמוק ושורשי מלחשוב שאיזה הסכם יעשה פה שלום של אמת.

יש עוד שתי אפשרויות -
1. להתבסס בבינוניות שאנחנו חיים בה היום- סך הכל אנחנו חיים ופה, וגם הם חיים פה. לחטוף שם קאסם ופה בלון תבערה, פה סבב, ושם עוד יידויי אבנים.

2. מלחמה שתתפתח פה יום אחד מעבר לשליטתנו (מקווה שלא), ויכול להיות שהתוצאות יהיו כמו ששת הימים או העצמאות, שבשורה התחתונה הן טובות,
אבל הן יגרמו סבל מיותר לשני הצדדים. מה לעשות - בעיות שלא קוטעים אותן מוקדם, רק מחמירות :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 12:34 am 
Hall of Famer

אפשרות רביעית:
Kill 'em all.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 3:19 am 
Hall of Famer

אני רק רוצה להבין את מה שנכתב פה קודם - "ריסוסי כתובות" ו"השלכת אבנים על כלים הנדסיים או על בתים" נחשבים בגדר מעשי קונדס?!
איזו מין נשקפת עולם זו?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 8:16 am 
Hall of Famer

אהוד, אני רואה שאת קצת חי בהכחשה, אבל האלימות הישראלית כלפי פלסטינים ביהודה ושומרון היא ממש לא מינורית ונדירה, היא עניין כמעט יומיומי, סתם כמה לינקים אקראיים:

https://www.mako.co.il/news-military/20 ... 271027.htm

https://news.walla.co.il/item/3366873

https://www.mekomit.co.il/%D7%98%D7%A8% ... %9E%D7%94/

https://www.mako.co.il/news-military/20 ... f61027.htm

ולגבי הנוכחות היהודית ביהודה ושומרון, תתפלא לשמוע, אני דווקא די מסכים איתך, אני לא חושב שריאלי לפנות מאות אלפי יהודים מיהודה ושומרון כדי לאפשר הקמה של מדינה פלסטינית בגבולות סבירים, אבל ההזיה של הימין שאם רק נעודד הגירה של פלסטינים מיו"ש ל... אלוהים יודע לאן, הם פשוט יארזו את הפקלאות וילכו מפה. זה לא יקרה, זו הזיה משיחית שאין לה שום ביסוס במציאות. לאור שני תנאי הפתיחה האלו, המשמעות היחידה היא שבסוף הפתרון יהיה מדינה דו-לאומית, אולי סוג של קונפדרציה, אולי ממש מדינה אחת, לא יודע, אבל בשלב הזה, אני פשוט לא רואה שום פתרון אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 2:36 pm 
Junior

מדינה דו לאומית זו ממש לא המשמעות היחידה. המצב הקיים יכול וככל הנראה יימשך גם הרבה אחרי שאני ואתה נלך מהעולם הזה.
אני לא מתלהב מהמצב, וחושב שבגדול המצב האידאלי הוא ישות או אפילו מדינה מפורזת בגבולות מסוימים, ככל הנראה קטנים הרבה יותר ממה שהפלסטינים ייחלו להם (אבל בעיה שלהם שלא לקחו בשתי ידיים הצעות הזויות ממש שהוצעו להם בעבר), אבל גם במצב כזה - שיגידו תודה, אלא אם כן הם מעדיפים לחיות במצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 1:01 pm 
Sophomore

והיום מתפרסם שחיילים הניחו מטענים מאולתרים בשולי כביש גישה ראשי לכפר פלסטיני, מה שנגמר בפציעה קלה מרסיסים של תושב הכפר, אבל היה יכול להגמר גם בפגיעה חמורה בהרבה של ילד.
שוב - חיילי צה''ל הניחו מטענים חיים בציר תנועה מרכזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 26, 2020 3:30 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
מדינה דו לאומית זו ממש לא המשמעות היחידה. המצב הקיים יכול וככל הנראה יימשך גם הרבה אחרי שאני ואתה נלך מהעולם הזה.
אני לא מתלהב מהמצב, וחושב שבגדול המצב האידאלי הוא ישות או אפילו מדינה מפורזת בגבולות מסוימים, ככל הנראה קטנים הרבה יותר ממה שהפלסטינים ייחלו להם (אבל בעיה שלהם שלא לקחו בשתי ידיים הצעות הזויות ממש שהוצעו להם בעבר), אבל גם במצב כזה - שיגידו תודה, אלא אם כן הם מעדיפים לחיות במצב הנוכחי.

לא אמרתי כלום על מתי זה יקרה, אמרתי שמדינה דו לאומית (בקונסטלציה כזו או אחרת), בסופו של דבר היא הפתרון היחיד שאני רואה למצב הנוכחי, היא רחוקה מלהיות פתרון מושלם, היא פתרון מאוד מאוד בעייתי לשני הצדדים, אבל בפראפרזה על שרלוק הולמס, כשאתה מוריד את כל הפתרונות הבלתי אפשריים, אז הפתרון האחרון שנשאר, בעייתי ככל שיהיה, הוא מה שיקרה בסוף, ואני רק יכול להעריך (לקוות) שהוא יקרה מוקדם יותר ממה שרובנו חושבים. השאלה היחידה היא רק כמה זמן יעבור וכמה דם ישפך בדרך לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 12, 2020 11:39 pm 
Hall of Famer

סליחה על ההקפצה , אבל סתם עלתה לי שאלה - הסכם שלום שחותמים מול מדינה כלשהי , לא צריך לעבור את אישור הממשלה והכנסת לפני... ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 13, 2020 12:46 am 
Hall of Famer

ואתה בטוח שכך היה בהסכמי השלום הקודמים? או שהם עברו אשרור בכנסת לאחר מעשה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 13, 2020 1:01 am 
Hall of Famer

לפי המקור הזה, הסכם השלום עם מצרים אושר בכנסת 6 ימים לפני טקס החתימה

https://web.nli.org.il/sites/nli/hebrew ... id=NLI_EDU

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 13, 2020 1:16 am 
Hall of Famer

לעומת זאת ההסכמים שהיו השלד שלו, מה שידוע כהסכמי קמפ דייויד מ-1978, אושררו בכנסת רק לאחר חתימתם.
לגבי הסכם השלום עם ירדן, מופיע בהסכם סעיף מפורש שעליו לעבור אישרור, כל אחד במדינתו. כך שאני מניח שהם לא עברו אישור לפני ורק אושררו אחרי, והיה גם טקס נוסף לאחר האישרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 298 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 37 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: