סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 1:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:03 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
לגבי התקציב, שכנעתם אותי. הבנתי היתה שכסף עדיין רץ במוסדות ציבוריים, גם אם התקציב לא מוחלט ועל כך השכלתם אותי (ראי, שמוליק, צ'ארלס) כאמור, קשה לי לדעת ממקום מושבי וההבנה שלי מחברים ומשפחה היתה שמשרדים ממשלתיים ומוסדות חינוך רצים באין מפריע. אם זה לא המצב, סלחו לי. אציין גם כי שאלתי על מנת להשכיל והושכלתי

לגבי שאר הקשקושים של הדמגוג שנוהג כדרך הדמגוגים לקחת ביטוי (במקרה הזה 'ניהול אסטרטגי') ולבוז לו במשך שש הודעות רצופות, כל אחת דבילית מקודמותיה, ומבלי לענות על שאלות מהותיות, יש מרחק רב

אחזור אומר, בניגוד למר 'העולם הוא דיכוטומיה של שחור ולבן' , מעולם לא אמרתי שביבי צדיק, ישר או אפילו שהוא צריך למשול. הצבעתי על כך הוא עשה המון דברים טובים (שלום, חיסונים ושקט בטחוני) ושנדמה שהשנאה שלמחנה רל'ב מעוורת אותם לרמה הפשטנית, רדודה, ודיכוטומית של האדון

אה, אני זה שלא עונה על השאלות המהותיות, ואני הדיכוטומי. אני שטרח לכתוב מספר הודעות עם מושגים והדגמות לפגיעה מהותית בדמוקרטיה, ונענה ב"זה נראה לי סיסמה שטחית, יש 38 עמודים בדיון בסלניוז". אני זה שאומר שהדיונים על הישגים/כשלונות של ביבי מסיטים את הדיון ממהותו (וכמובן שיש לי דעה מנומקת על כל אחד מהנושאים), ונענה בדף המסרים של אסנת מארק על הישגיו הכבירים של האסטרטג הראשי.

וכל זה מבנאדם ששנים של ניהול אסטרטגי מתקדם לא לימדו אותו מי נפגע ממדינה בלי תקציב, שלא לומר שכח את החומר לבגרות באזרחות מהר מדי, ובעיקר מסתיר היטב את יכולתו הנטענת לחשוב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:08 am 
Sophomore

אני עונה נקודתית לכולם -
הוקיץ, הכהן, ראי ו - sheky, מוזמנים לבדוק בעמותת "מתנת חיים" מי האנשים שתורמים שם את הכליות שלהם (בהתנדבות מלאה כמובן).
לאחר מכן, מוזמנים לשאול אותם למי הם הצביעו בבחירות.

אני לא מבטל בעיות של אנשים. באמת שכואב לי גם על מסטרנטים שאין להם כסף לשלם מחר לאוטובוס בגלל שהתקציב לא נכנס (בלי הגזמה), גם על מוכרת החנות (חנות של חסד) שאיבדה את הפרנסה ואת היכולת לעשות חסד, וכמובן גם על הבן של צ'ארלס שלא קיבל את הבסיס שמגיע לו, ועוד שקיים גם סיכון שהוא עלול להינזק מזה.

מה שניסיתי זה שני דברים :
א. לשדר טיפה יותר אופטימיות (גם אם זה נעשה בצורה חסרת טאקט).
ב. להראות שביבי הוא לא רשע מרושע, אלא עשה את זה מרצון אמיתי להמשיך להנהיג את העם ולהטיב עמנו.
ולא כמו שמנסים לשדר פה על איזה רודן תאב שלטון וצמא להערצה של נתיניו.

אני מאמין שבאיזה שהוא מקום גם אתם מבינים שלמרות שביבי נהג בצורה לא מוסרית בעליל (בעניין התקציב)
הוא עשה את זה מרצון להמשיך להנהיג את העם ולהטיב עמנו, ולא כי הוא עריץ.

shmuliki -
קודם כל אני מניח שאתה יודע שגם החרדים נפגעים מהמצב הזה.
משה גפני כבר מזמן אומר ש"אי אפשר להמשיך ככה".
ואם היו מפסיקים תקציבים באופן שאין להם אפשרות לקנות חלב על הבוקר, אז הייתי אומר את אותו הדבר.

למשל, נניח אם יבוא מנהיג מאמין ויחליט (ממקום טוב) שהוא חותך בתקציבים לחרדים על מנת לשלב אותם במדינה - אני אהיה בעד.
אבל זה יצטרך להיות מנהיג שבאמת רוצה להטיב עם החרדים ועם העם כולו. כמו שביבי רוצה להטיב איתנו. לא איזה פרובוקטור שרוצה להרע להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בקיצור, לסכם את פסוקו של טרול:
1. החרדים לא רוצים תקציבים, הם למעשה רוצים בעצמם להפסיק. מכריחים אותם לקחת.
2. הקאפו די טוטי קאפי מיטיב איתנו מעצם הווייתו. אם הוא מועיל לעצמו בזמן שהוא מזיק לנו, בסיכום הוא מועיל לנו.
3. מה שלא הורג מחשל, זה ידוע. כל הדוגמאות פה שאנשים נתנו על השפעה מיידית בחייהם (לפני שנכנסנו על השפעות מאקרו של תקציב שמתבזבז על עדיפויות שהיו נכונות ללפני שנתיים, ולא נמצא במקומות שצריכים אותו השנה) - מישהו מהם נהרג? לא, נכון? מכאן נובע שהם התחשלו. אז איזה נזק נגרם להם? להיפך, נגרמה להם תועלת.
על הדרך, הם גם הקריבו למען הישרדותו של הקאפו די טוטי קאפי, כך שכשמצרפים את סעיפים 2 ו-3 נגרמה להם תועלת כפולה ומכופלת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ג' אפריל 06, 2021 12:18 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:15 am 
Hall of Famer

אז אענה לך נקודתית גם כן:

נכון שאתה מנסה להרבות אהבת ישראל ולקרב לבבות בהודעות שלך אבל כולם חושבים שאתה גזען חשוך ושזה לא ממש ברצונם להיות אחים שלך?

אז ככה אתה מצליח כשאתה מנסה להראות שביבי בעצם מיטיב עם כולנו וכל החרא שאנחנו אוכלים ממנו הוא כורח מציאות זמני של נסיונותיו הכנים להרבות טוב עם נתיניו

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:21 am 
Hall of Famer

נו, משה גפני אומר, וממשיך לתמוך באותו "הגוש" בדיוק - מרשים מאוד
הרי אם החרדים היו מסכימים להיכנס ל"ממשלה המקבילה" זו אפילו לא הייתה ממשלת שמאל בשום צורה שהיא (ואם ביבי הוא "שמאל קיצוני" הרי - אז מה בכלל ההבדל...)
אבל כנראה שהכסף אצלם ממשיך לזרום בצורה כזו או אחרת - אחרת פשוט הם היו בעד שינוי

וקצת יותר לוגית: מן הסתם הפלח שנפגע פחות מהאבטלה הגואה, קריסת עצמאים ובעלי עסקים וכו' - הוא המגזר החרדי. זה פשוט עניין סטטיסטי נטו.
אני לא שמעתי על קיצוצים בקצבה לאברכים, כן שמעתי על קיצוצים בערך באלף ואחד הקשרים אחרים (ואף חוויתי אותם בעצמי).
דוגמת המאסטרנטים שהובאה פה היא מעניינת (הוקיץ', ידוע לך לגבי ההיקף של התופעה? האם תלוי תחום / אוניברסיטה?), כי במובן מסוים זו המקבילה ל"אברכים".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:24 am 
Junior

אבימאל כתב:
מה מונע מלפיד להקים ממשלת 61 מסער ושמאלה?
אחי ההכשר שנתן ביבי לרעם, טיבי ועודה מהווים כזאת בעיה?

הבעיה היא שסער נעל את עצמו לפני הבחירות.
הוא הבטיח 3 דברים עיקריים:
1. לא תחת ביבי
2. לא תחת לפיד
3. לא עם המשותפת / רעמ
(הוא גם אמר לא עם מרץ אבל זה דובר שלא יהיו בממשלה שלו אבל לא פסח ישיבה איתם בניגוד למפלגות הערביות).

את סעיף 2 הוא יכול להכיל אח בנט בראש
את סעיף 3 לא אפשרי.
אם הוא כבר שובר הבטחה, אין מבחינתו סיבה שזו לא תהיה ההבטחה הראשונה שאז הממשלה יותר בהשקפתו ולא את ההבטחה השלישית שהיא לא לשבת עם הערבים.

הוא ציפה שהוא יהיה דו ספרתי ויקרא תיגר על הקמת הממשלה אבל הבוחר פחות התלהב מהרעיון....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:24 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
בקיצור, לסכם את פסוקו של טרול:
1. החרדים לא רוצים תקציבים, הם למעשה רוצים בעצמם להפסיק. מכריחים אותם לקחת.
2. הקאפו די טוטי קאפי מיטיב איתנו מעצם הווייתו. אם הוא מועיל לעצמו בזמן שהוא מזיק לנו, בסיכום הוא מועיל לנו.
3. מה שלא הורג מחשל, זה ידוע. כל הדוגמאות פה שאנשים נתנו על השפעה מיידית בחייהם (לפני שנכנסנו על השפעות מאקרו של תקציב שמתבזבז על עדיפויות שהיו נכונות ללפני שנתיים, ולא נמצא במקומות שצריכים אותו השנה) - מישהו מהם נהרג? לא, נכון? מכאן נובע שהם התחשלו. אז איזה נזק נגרם להם? להיפך, נגרמה להם תועלת. בדרך, הם גם הקריבו למען הישרדותו של הקאפו די טוטי קאפי, כך שכשמצרפים את סעיפים 2 ו-3 נגרמה להם תועלת כפולה ומכופלת.

1. בסעיף הראשון מה שהתכוונתי ש"החרדים נפגעים גם הם מזה", זה מהפסקת התקציב.
את התקציבים עצמם ברור שהם אוהבים.
אתה מכיר הרבה אנשים שלא אוהבים לקבל תקציבים מהממשלה?

2. הוא מטיב איתנו לא מעצם הווייתו, אלא מרצונו החופשי. הוא פועל למען העם הזה מאז ומעולם.
אתה יכול לא להסכים עם דרכי פעולותיו, אבל אתה לא יכול לומר שהוא לא רוצה להטיב עמנו.
אתה באמת חושב שביבי עושה את כל זה לאיזה הנאה אישית או בעיקר לתאוות שלטון?

3. בסך הכל ניסיתי לשדר קצת יותר אופטימיות כלפי ביבי, ובאופן כללי פה.
ליבי-ליבי עם כל מי שנפגע מקיצוץ התקציב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:28 am 
Junior

shmueliki כתב:
נו, משה גפני אומר, וממשיך לתמוך באותו "הגוש" בדיוק - מרשים מאוד
הרי אם החרדים היו מסכימים להיכנס ל"ממשלה המקבילה" זו אפילו לא הייתה ממשלת שמאל בשום צורה שהיא (ואם ביבי הוא "שמאל קיצוני" הרי - אז מה בכלל ההבדל...)
אבל כנראה שהכסף אצלם ממשיך לזרום בצורה כזו או אחרת - אחרת פשוט הם היו בעד שינוי

וקצת יותר לוגית: מן הסתם הפלח שנפגע פחות מהאבטלה הגואה, קריסת עצמאים ובעלי עסקים וכו' - הוא המגזר החרדי. זה פשוט עניין סטטיסטי נטו.
אני לא שמעתי על קיצוצים בקצבה לאברכים, כן שמעתי על קיצוצים בערך באלף ואחד הקשרים אחרים (ואף חוויתי אותם בעצמי).
דוגמת המאסטרנטים שהובאה פה היא מעניינת (הוקיץ', ידוע לך לגבי ההיקף של התופעה? האם תלוי תחום / אוניברסיטה?), כי במובן מסוים זו המקבילה ל"אברכים".

אני באמת לא יודע להגיד, זה משהו שסיפרו לי אנשים בשיחות מסדרון. לשמחתי המלגה שלי לא תלויה בתקציבים ממשלתיים ולכן לא נפגעתי.

אני רק חייב לציין לגבי עניין תרומת הכליה, עדיין לא הבנתי מה זה מוכיח. יתכן שחלק ניכר מהמתנדבים לתרום כליה מגיע מהציונות הדתית (וזה באמת דבר נהדר), אני לא יודע. לא קראתי לאנשי הציונות הדתית (המגזר) יודונאצים אלא לאנשי המפלגה. האמת היא שאתה יכול לתרום כליה ועדיין להיות יודונאצי. פלא שכזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:28 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
אז אענה לך נקודתית גם כן:

נכון שאתה מנסה להרבות אהבת ישראל ולקרב לבבות בהודעות שלך אבל כולם חושבים שאתה גזען חשוך ושזה לא ממש ברצונם להיות אחים שלך?

אז ככה אתה מצליח כשאתה מנסה להראות שביבי בעצם מיטיב עם כולנו וכל החרא שאנחנו אוכלים ממנו הוא כורח מציאות זמני של נסיונותיו הכנים להרבות טוב עם נתיניו

אני לא יודע אם אני נכשל לגמרי. אולי זה כן קצת משפיע.

אמנם לא נעים לקרוא הודעות כמו שלך, של sheky, הוקיץ, ראי, תומר, יובל וכו',
אבל אני יודע שאני כן מנסה באמת להרעיף אהבה ולקרב (גם אם זה כרוך בחוסר טאקט, או אמירת אמת כואבת וכו').
זה שאתם לא קונים את זה, זה בגלל שאתם מוטים.
לא בגלל שאני אדם לא אמיתי.

אבל בסופו של דבר צודק אתה, אני צריך יותר להתפלל ופחות לנסות בעצמי.
אני אפס ואלוקים אחד.

ויחד אנחנו עשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:35 am 
Junior

שומע רגע אהוד, אני לא מגיב הרבה בדיון הזה או בכלל בפורום, תקופה כזאת,
אני מבקש שתתעלה על עצמך ואל תגיב לדברים שאני אומר. אני רק רואה את השם שלך ליד משהו שכתבתי ואני עומד להתעלף. אבל היי אחי, הכל באופטימיות ובאנרגיה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:37 am 
Hall of Famer

אם זה שתתפלל יותר יגרום לך לכתוב פחות שטויות, ולו בפריזמה של ניצול זמן, אולי הפורום צריך לקנות לך סידור מהודר מהתקציב שנשאר לאוריאל ביד אחרי ששילם לשרת.

וכמו בסיפור הידוע על הפיל והנמלה, גם אתה ואלוהים עושים מלא אבק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:46 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אחד המאפיינים הנהדרים והמשעשעים אצל טרולים זה שהם שואלים שאלות שהם כבר ענו להן קודם בעצמם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 1:15 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
נורטון כתב:
לגבי התקציב, שכנעתם אותי. הבנתי היתה שכסף עדיין רץ במוסדות ציבוריים, גם אם התקציב לא מוחלט ועל כך השכלתם אותי (ראי, שמוליק, צ'ארלס) כאמור, קשה לי לדעת ממקום מושבי וההבנה שלי מחברים ומשפחה היתה שמשרדים ממשלתיים ומוסדות חינוך רצים באין מפריע. אם זה לא המצב, סלחו לי. אציין גם כי שאלתי על מנת להשכיל והושכלתי

לגבי שאר הקשקושים של הדמגוג שנוהג כדרך הדמגוגים לקחת ביטוי (במקרה הזה 'ניהול אסטרטגי') ולבוז לו במשך שש הודעות רצופות, כל אחת דבילית מקודמותיה, ומבלי לענות על שאלות מהותיות, יש מרחק רב

אחזור אומר, בניגוד למר 'העולם הוא דיכוטומיה של שחור ולבן' , מעולם לא אמרתי שביבי צדיק, ישר או אפילו שהוא צריך למשול. הצבעתי על כך הוא עשה המון דברים טובים (שלום, חיסונים ושקט בטחוני) ושנדמה שהשנאה שלמחנה רל'ב מעוורת אותם לרמה הפשטנית, רדודה, ודיכוטומית של האדון

אה, אני זה שלא עונה על השאלות המהותיות, ואני הדיכוטומי. אני שטרח לכתוב מספר הודעות עם מושגים והדגמות לפגיעה מהותית בדמוקרטיה, ונענה ב"זה נראה לי סיסמה שטחית, יש 38 עמודים בדיון בסלניוז". אני זה שאומר שהדיונים על הישגים/כשלונות של ביבי מסיטים את הדיון ממהותו (וכמובן שיש לי דעה מנומקת על כל אחד מהנושאים), ונענה בדף המסרים של אסנת מארק על הישגיו הכבירים של האסטרטג הראשי.

וכל זה מבנאדם ששנים של ניהול אסטרטגי מתקדם לא לימדו אותו מי נפגע ממדינה בלי תקציב, שלא לומר שכח את החומר לבגרות באזרחות מהר מדי, ובעיקר מסתיר היטב את יכולתו הנטענת לחשוב.

לשאלתך. כן, זה אתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 1:39 am 
Hall of Famer

אסביר לאט , כדי שתבין

בעולם של המבוגרים יש המון גוונים של אפור. בעולם שלך, אין (וגם אצל אהוד אין, אבל מכיוון ההפוך)
מכיוון שכך, הרבה אבל הרבה יותר קל לי להוכיח לך שביבי הוא לא הישות הכל מפלצתית שאתה מתאר, מכיוון שהנה, עובדה, הוא עשה גם טוב. בעולם הזה גם, עצם העובדה שהבחירות דמוקרטיות גם אומרת שיש דמוקרטיה במדינה, כזאת עם בעיות שנובעות בחלקן מסיבי עצמו, אבל דמוקרטיה , כי אתה יודע, זה לא בינארי. וזה כל מה שנדרש ממני.
אתה לעומת זאת צריך להוכיח לי, שמבין שבעולם יש הרבה גוונים, שבעצם העולם הוא דיכוטומי ועל כן שביבי הוא האנטיכריסט, (כפי שאתה, בעולם המושגים הילדותי-דיכוטומי שלך חושב). וזה כבר הרבה יותר קשה, כי תמיד קל יותר להוכיח חלק מטיעון מאשר טיעון שלם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 7:30 am 
מנהל פורום

תגידו, אני היחיד כאן שחושב שלא צריך לקרוא לאף אחד נאצי, אלא אם הוא מכביסט? או חבר המפלגה הנאצית? מה עם קצת תרבות דיון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 7:43 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
אסביר לאט , כדי שתבין

בעולם של המבוגרים יש המון גוונים של אפור. בעולם שלך, אין (וגם אצל אהוד אין, אבל מכיוון ההפוך)
מכיוון שכך, הרבה אבל הרבה יותר קל לי להוכיח לך שביבי הוא לא הישות הכל מפלצתית שאתה מתאר, מכיוון שהנה, עובדה, הוא עשה גם טוב. בעולם הזה גם, עצם העובדה שהבחירות דמוקרטיות גם אומרת שיש דמוקרטיה במדינה, כזאת עם בעיות שנובעות בחלקן מסיבי עצמו, אבל דמוקרטיה , כי אתה יודע, זה לא בינארי. וזה כל מה שנדרש ממני.
אתה לעומת זאת צריך להוכיח לי, שמבין שבעולם יש הרבה גוונים, שבעצם העולם הוא דיכוטומי ועל כן שביבי הוא האנטיכריסט, (כפי שאתה, בעולם המושגים הילדותי-דיכוטומי שלך חושב). וזה כבר הרבה יותר קשה, כי תמיד קל יותר להוכיח חלק מטיעון מאשר טיעון שלם

לפעמים, כשאתה כותב מילים ומנסה לחבר אותן לטענה קוהרנטית, אני מבין למה מאז ומעולם הנשק (הלא מוצלח) שלך היה וואן ליינרים.

"דמוקרטיה זה לא בינארי" זה משהו שכתבתי קודם, ואז-כותב את זה שוב, אבל המקרה אבוד-נתתי 5 דוגמאות מהותיות לפגיעה באדני היסוד של הדמוקרטיה המהותית בישראל תחת שלטון נתניהו. לא הגבת מהותית לשום דבר, אפילו לא הראית שאתה מבין את הטיעונים. התשובה שלך היא "הוא עושה גם דברים טובים ויש דיונים בסלניוז". אז במקרה הטוב אתה לא מבין את נושא הדיון, ובמקרה הפחות טוב אתה מבין וזו הרמה שאתה מסוגל לנפק כתגובה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ג' אפריל 06, 2021 10:40 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 7:55 am 
Hall of Famer

ואני זה שלא מבין. אני אולי לא זוכר חומר שלמדתי לפני 25 שנה אבל לפחות לוגיקה אני יודע. מה התירוץ שלך?
תראה, זה שביבי אשם בחמישה דברים (והאמת אין לי מושג אם כל החמישה נכונים כי אני לא יודע מספיק ולא באמת קורא עיתונות ישראלית מעבר לכותרות בוואינט) אבל נגיד לצורך העניין שהוא אשם, זה לא אומר
א. שאין בארץ אדני דמוקרטיה
ב. שהוא האנטיכריסט כפי שאתה חוזר וטוען
ג. שהמדינה במצב רע מוחלט בגללו ורק בגללו (כלומר, כן בגלל התקציב כפי שהסבירו לי, אבל כאמור קורונה ושקט זה לא דבר רע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 8:23 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ואני זה שלא מבין. אני אולי לא זוכר חומר שלמדתי לפני 25 שנה אבל לפחות לוגיקה אני יודע. מה התירוץ שלך?
תראה, זה שביבי אשם בחמישה דברים (והאמת אין לי מושג אם כל החמישה נכונים כי אני לא יודע מספיק ולא באמת קורא עיתונות ישראלית מעבר לכותרות בוואינט) אבל נגיד לצורך העניין שהוא אשם, זה לא אומר
א. שאין בארץ אדני דמוקרטיה
ב. שהוא האנטיכריסט כפי שאתה חוזר וטוען
ג. שהמדינה במצב רע מוחלט בגללו ורק בגללו (כלומר, כן בגלל התקציב כפי שהסבירו לי, אבל כאמור קורונה ושקט זה לא דבר רע)

בדיוק כמו יכולת החשיבה שאתה טוען לה, ייתכן שאתה יודע לוגיקה, אבל אתה מסתיר את זה מצוין.

(שום דבר ממה שכתבת כ"תשובות" לא מהווה מענה לאיזשהי טענה שלי. ומדהים שמי שמתפאר בנוצות לוגיקה וחשיבה כבר כמה עמודים פשוט לא מסוגל להבין את נושא הדיון).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ג' אפריל 06, 2021 10:41 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 10:32 am 
Senior

נורטון, עם כל ההסתייגויות מהסגנון של נדב, הפעם הוא צודק (ואתה טועה)
דמוקרטיה היא לא דבר שיש או אין - שניכם אמרתם את זה בעצם - אבל אי אפשר להתכחש לזה שיש פגיעות סופר דופר משמעותיות במרכיבי יסוד של חברה דמוקרטית. אתה אולי לא רואה את זה מכל מיני סיבות אבל הקילוף הזה של עוד ועוד שכבות מהמסגרת הדמוקרטית כבר לא איזה פוטנציאל עתידי לכרסום בזכויות אזרח אלא תהליך שכבר קורה.
יש עדויות, מספיק להשוות את טיפול המשטרה באזרחים כתלות בעמדה פוליטית (ותאמין לי שלא חסרות דוגמאות) כדי להבין שזכויות האזרח פה הן לא אחד לאחד מה שאתה מצפ בחברה ליברלית ודמוקרטית..
גם מבחינות אחרות, למשל התנהלות סדירה של המדינה, המצב הנוכחי הוא לא פוטנציאל לפגיעה אלא נזק מוחשי וכבר נמצא פה מי שהביא דוגמאות לכך שבלי תקציב נפגעות פעילויות "ברצפת הייצור" ולא רק ברמה ה"פורמלית".

בכלל, כל מי שחושב שאפשר לנהל את המדינה כאילו היא ממלכה בלי שזה יפגע בחיי היומיום של האזרחים, משלה את עצמו. הדוגמאות של נדב היו טובות אם גם חלקיות, הוא לא דיבר על וועדת שרים לענייני חקיקה שמונעת חקיקה של האופוזיציה, הוא לא דיבר על משרד החקלאות שמעביר כסף לתנועות של מפלגת השר שאין בינן לבין החקלאות ולא כלום ולא דיבר על עוד דברים שכרגע אני לא זוכר. העדות הבוטה ביותר להשתנות המערכת הפוליטית היא שהמאבק הפוליטי הוא לא סביב עמדות אלא סביב אישים. הביטוי "ביביסט" הוא לא ביטוי שאמור להיות בשימוש בפוליטיקה של חברה דמוקרטית.

"המצב היום הוא שיש בישראל שלוש רשויות שלטון: כנסת כנועה ועושה דברה של הממשלה; בית משפט מפוחד הסופג מטר סלעים בלתי נפסק משליט שלוח רסן; ממשלה שבויה בידי שליט חסר מעצורים. ולכך, קוראים דמוקרטיה"
את זה לא אני אמרתי אלא מיכאל בן יאיר - לשעבר היועץ המשפטי לממשלה ושמאלני (טפו!) אבל עדיין בנאדם שראה שנים שלושה דברים בחייו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 10:40 am 
Hall of Famer

אז הרודן הולך לקבל היום את המנדט בגלל האדיוטיות של סער ושות׳ , מישהו חושב שסמוטריץ׳ יעמוד בלחץ האדיר שהולך להיות עליו בחודש הקרוב .... ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 10:41 am 
Sophomore

הבעיה היא כנראה בחוסר בהבנה שיש עוד מרכיבים לדמוקרטיה חוץ מרצון העם, אחד מהם זה שיש בדמוקרטיה מנגנונים שאמורים למנוע מצב של עריצות הרוב, או סתם עריצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 10:44 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
אז הרודן הולך לקבל היום את המנדט בגלל האדיוטיות של סער ושות׳ , מישהו חושב שסמוטריץ׳ יעמוד בלחץ האדיר שהולך להיות עליו בחודש הקרוב .... ?

1. יש לנשיא המדינה כלי פשוט ביותר כדי לא לתת את המנדט לנתניהו: האחרון לא חותם על הסדר ניגוד העניינים שבג"צ הגדיר כמחייב. הוא גם הפר התחייבות יסודית בהסכם הקואליציוני הקודם להעביר תקציב.

2. לסמוטריץ', כפי שהוסבר לעייפה, אין שום דבר להרוויח מלהכשיר את רע"מ. זה שורף אותו בציבור שלו, זה מנוגד לאידאולוגיה שלו ברמה הכי עמוקה שיש. הלחצים יהיו על סער ובנט וחברי רשימותיהם. והנה פולס מ"פראבדה נתניהו" (ישראל היום) כשסמוטריץ' בהתקפה חריפה על בנט שלכאורה מונע את צירופו של סער לממשלת נתניהו. קטעים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 11:33 am 
Junior

הקטע הזה של של כמעט כל הפוליטקאים (מגנץ ימינה, כולל) לא להסכים להתמך מבחוץ (על ידי הצבעה בעד או המנעות) על ידי מפלגה ערבית זה כל כך מטומטם בעייני... זה אשכרה כמו לא לרצות שבנות ישחקו איתך כי יש להן חיידקים.

אבל מה רע לי, כל עוד זה מרחיק את ביבי ובן-גביר מהקמת קואליציה אני מבסוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 11:34 am 
Hall of Famer

שאלה ששאלתי בנוגע לעימות,ונכונה מאוד גם באשר למשפט ביבי.
האם יש בארץ אדם אחד שהוא אובייקטיבי בנוגע לביבי.
הרושם שלי הוא שהמדינה מתחלקת בין תומכים ללא סייג לשונאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 11:37 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
הקטע הזה של של כמעט כל הפוליטקאים (מגנץ ימינה, כולל) לא להסכים להתמך מבחוץ (על ידי הצבעה בעד או המנעות) על ידי מפלגה ערבית זה כל כך מטומטם בעייני... זה אשכרה כמו לא לרצות שבנות ישחקו איתך כי יש להן חיידקים.

אבל מה רע לי, כל עוד זה מרחיק את ביבי ובן-גביר מהקמת קואליציה אני מבסוט.

לגנץ לא הייתה שום בעיה להיתמך מבחוץ על ידי המשותפת, הנזל וגרטל לא נתנו לו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: FLASH, ראי שעל הקיר ו 58 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: