סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 1:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 11:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבימאל כתב:
שאלה ששאלתי בנוגע לעימות,ונכונה מאוד גם באשר למשפט ביבי.
האם יש בארץ אדם אחד שהוא אובייקטיבי בנוגע לביבי.
הרושם שלי הוא שהמדינה מתחלקת בין תומכים ללא סייג לשונאים.

קשקוש, רגיל, יש לומר.
אפילו כאן, בפורום סלניוז הסמולני הרבה יותר מכלל האוכלוסיה - אם תסתכל בהודעות בת'רד הזה בעניין החיסונים, או בת"רד השלם על הסכמי השלום האחרונים, תראה לא מעט אנשים שהגנו עליו ושיבחו אותו על אלה - למרות שהם חושבים שבשורה התחתונה הוא מושחת, שיכור כוח ומסוכן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 11:56 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
אבימאל כתב:

קשקוש, רגיל, יש לומר.
אפילו כאן, בפורום סלניוז הסמולני הרבה יותר מכלל האוכלוסיה - אם תסתכל בהודעות בת'רד הזה בעניין החיסונים, או בת"רד השלם על הסכמי השלום האחרונים, תראה לא מעט אנשים שהגנו עליו ושיבחו אותו על אלה - למרות שהם חושבים שבשורה התחתונה הוא מושחת, שיכור כוח ומסוכן.

אני חושב (וייתכן שאני טועה) שאתה, מבין אלו שלא ניתן לשייך אותם במובהק לצד הימני של המפה, היית בין הבודדים כאן בפורום שהפגינו אינטגריטי בנושא. אולי גם עמוס לב. מצטער אם שכחתי אחרים.
בתחושה הסובייקטיבית שלי, מחשיפה להלך הרוח ברשתות החברתיות וברחוב הישראלי, יש בהחלט נטייה בקרב שונאי ביבי לגמד לחלוטין גם את הדברים הטובים שעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 11:59 am 
Sophomore

ההרגשה שלי שהרוב המוחלט משבח על מבצע החיסונים, אולי לא מרגישים צורך להגיד תודה כל בוקר, אבל לגמרי מפרגנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:05 pm 
Hall of Famer

ימינה בכסאח עם הציונות הדתית

https://rotter.net/forum/scoops1/690451 ... ivzakimnet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:10 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אבימאל כתב:

קשקוש, רגיל, יש לומר.

אני חושב (וייתכן שאני טועה) שאתה, מבין אלו שלא ניתן לשייך אותם במובהק לצד הימני של המפה, היית בין הבודדים כאן בפורום שהפגינו אינטגריטי בנושא. אולי גם עמוס לב. מצטער אם שכחתי אחרים.
בתחושה הסובייקטיבית שלי, מחשיפה להלך הרוח ברשתות החברתיות וברחוב הישראלי, יש בהחלט נטייה בקרב שונאי ביבי לגמד לחלוטין גם את הדברים הטובים שעשה.

לא "ייתכן". אתה פשוט טועה.
לא שאני אומר שבכלל אין כאלה (אני למשל בת'רד הסכמי השלום התווכחתי רבות עם כאלה שניסו לגמד אותם) אבל סתם מהזכרון, אם תראה הודעות של סמולן כמו ראובן על החיסונים, או של אנטי-ביבי מובהקים כמו לאומית או אפילו אולטרא סמולן כמו יובל שמדברים על הסכמי השלום כהישג ודבר חיובי - ותראה שמה שאתה כותב זו בעיקר פרנויה ונעלבות מקצועית שלך.היו לאנשים אולי השגות על איך שזה נעשה, עם הבלעדיות שהוא לקח על הנושא והסתרת ההסכמה למכירת ה-F35 (ואלה טיעונים לגיטימיים שאפשר לדון בהם), אבל השורה התחתונה הייתה ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:19 pm 
Hall of Famer

הרודן קיבל מנדט להרכבת הממשלה באותו שבוע שבו הוא הולך לבית המשפט 3 פעמים על עבירות שוחד....... איזו חרפה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:20 pm 
Hall of Famer

ולגבי סמוטריץ' ורע"מ - אותה שאלה ששאלתי במקום אחר: סמוטריץ' לא שולט ברע"מ ולא יכול להכריח אותה להתנגד לממשלת ימין, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:21 pm 
Junior

"נעלבות מקצועית".. בשם מי יש לי להיעלב בדיוק?
אני מודה שלא הייתי מספיק מעורב בדיונים על הקורונה והחיסונים, אבל כן זוכר שבנושא השלום עם מדינות ערב עלו יותר טענות של "איזה מסכנים אשכנזי וגנץ שנשארו בחוץ" מאשר על טיבם של הסכמי השלום עם בועלי הגמלים והכבשים ממדינות מפרות זכויות אדם וכו'.
אבל שוב, לא הלכתי אחורה לבדוק. אם אתה אומר, אני מאמין לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:24 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
הרודן קיבל מנדט להרכבת הממשלה באותו שבוע שבו הוא הולך לבית המשפט 3 פעמים על עבירות שוחד....... איזו חרפה.

סתם ביזבוז של 28 ימים .הציונות הדתית לעולם לא תיתמך על ידי רע'ם ובצדק מצידם.יאפשר לבנט להגיד אח''כ ניסינו חודש לא הצלחנו להקים קואליציה ואין ברירה אלה להיות ראש ממשלה בגוש השינוי :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:27 pm 
Senior

אני חושב שהנסיון להראות את שני הצדדים כחסידים גמורים של ביבי או של אנטיביבי הוא מגוחך. תמיד נוח יותר לנהל דיון במונחים מוחלטים אבל מה לעשות שהחיים יותר מעניינים מזה.

אני אישית רחוק מלהיות מחובבי ביבי ובכל זאת לפני כמה חודשים (עוד לפני החיסונים אפילו) כתבתי ככה:

בדיון על כינון יחסים עם האמירויות, תומר כתב:
אני חייב לציין שכל מי שקרא את הספר של ביבי (מקום תחת השמש) חייב להתרשם. אפשר להגיד על ביבי הרבה דברים רעים אבל הוא אינטלקטואל אמיתי, הוא מנתח את הסיטואציה של ישראל מול העולם הערבי ומול הפלשתינאים ומגיע למסקנות שאותן הוא מיישם עכשיו. ניתוק התנועה הפלשתינאית ממעגלי התמיכה החיצוניים יותר ושאיפה לנורמליזציה עם העולם הערבי הוא שלב מכריע בפתרון שהוא מציע בספר שלו.
נכון שהוא נעזר ברוח גבית משמעותית מאוד מכיוון הממשל של טראמפ, נכון שהעניין הפלשתינאי נמאס כבר לרוב העולם כולל המדינות הערביות שמסוכסכות בעצמן זו עם זו ולא מבינות למה הסכסוך עם ישראל צריך לתפוש מקום כל כך חשוב בסדרי העדיפויות שלהן, עדיין חייבים להעריך את ביבי שהתווה דרך והצליח ליישם אותה.
לדעתי מה שקורה עכשיו עם שלל המדינות שמפנות עורף מסוים לגיבוי האוטומטי לפלשתינים לטובת חיזוק הקשר עם ארה"ב וישראל הוא לא פחות משבירת פרדיגמה. כל האתוס של האומה הערבית הוא במידה רבה לא מעודכן ולכן אני מניח שהנירמולים יישארו איתנו גם כשבבית הלבן ישב מישהו אחר.

אגיד יותר מזה, אני מניח שאם ברמה הפנים-מדינית ביבי היה מתאפק קצת, לא מוריד את רשימת הליכוד לרמתה הנוכחית וגם מצליח להתנזר מענייני השחיתות, ענייני המשפחה וענייני ההסתה, הוא היה יכול להיות ראש הממשלה הכי קונסנזואלי אי פעם בישראל.

(ההדגשה לא במקור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:29 pm 
Hall of Famer

למי שתהה על חומרת המצב הדמוקרטי או סתם צריך לחזור ל"להיות אזרחים בישראל": נשיא המדינה נתן היום מנדט להרכבת לממשלה לאדם שהתנאי לכהונתו הקודמת כראש ממשלה היה ציות להחלטת בג"צ מחייבת, שהוא לא מציית לה.

בחזרה לשדה הפוליטי, כמו שכתבתי-לא בטוח שזה רע. בלי עריקים אין לנתניהו ממשלה. בזמן שהוא יבזבז את הזמן, גוש השינוי יכול להגיע להסכמות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:30 pm 
Hall of Famer

בתור איש שמאל, אני לגמרי פירגנתי לנתניהו על מבצע החיסונים, אני פשוט חושב שבניגוד אולי לדעה של תומכיו, המניעים שלו היו לגמרי אנוכיים. למי שלא זוכר, המדינה בשליש האחרון של 2020 הייתה במצב קטסטרופה בגלל הקורונה, הסגרים לא נגמרו, אנשים זילזלו בהנחיות, בתי החולים הלכו והתמלאו, היו עשרות מתים ביום, והחיסונים היו בערך הסיכוי האחרון של נתניהו להציל לעצמו את הבחירות. למזלו ולמזלנו, הם הצליחו הרבה מעל למשוער, וכל הביצוע של המהלך היה למופת, בהחלט גם בזכותו. הנקודה היא שגם לקטסטרופה שהייתה כאן בשליש האחרון של 2020 הגענו בעיקר באשמתו, מההתעלמות הבוטה שלו מהפרות חוזרות ונשנות של שרים וחברי כנסת, מההתרפסות וחוסר האכיפה מול החרדים, מההתעלמות מהחברה הערבית, מהעובדה שלא נעשה שום ניסיון רציני למצוא פתרון רציני למערכת החינוך ולמסחר, מהביזיון שבפתיחה המלאה והלא מבוקרת של נתב"ג כולל מטוסי הקורונה בסגר הראשון, מהעובדה שכשכבר הצליחו להוריד את התחלואה באיזור מאי לא הקימו מערך חקירות אפידמיולוגיות רציני ועוד כהנה וכהנה כשלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:38 pm 
Junior

המניע לעשיית מעשה שבסופו של דבר שהמשמעויות שלו הן רק טובות (מישהו יכול לחשוב על נזק כתוצאה מהצפת המדינה בחיסונים לפני כל העולם?), אמור לעניין מישהו?
מאחר ואין לי דרך להוכיח או סתם לדעת את המניעים הנסתרים שלו לפעולה שבסופו של דבר עשתה רק טוב, אז לא הייתי מפליג במחשבות מיותרות שלא יביאו אותי לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:48 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
המניע לעשיית מעשה שבסופו של דבר שהמשמעויות שלו הן רק טובות (מישהו יכול לחשוב על נזק כתוצאה מהצפת המדינה בחיסונים לפני כל העולם?), אמור לעניין מישהו?
מאחר ואין לי דרך להוכיח או סתם לדעת את המניעים הנסתרים שלו לפעולה שבסופו של דבר עשתה רק טוב, אז לא הייתי מפליג במחשבות מיותרות שלא יביאו אותי לשום מקום.

בוודאי שהמניע חשוב, האם אתה סומך על אדם שרואה את תועלתו האישית לפני טובת המדינה שיקבל החלטות עבורך? זה שהאינטרסים האישיים שלו והאינטרס הלאומי הצטלבנו בעבר בנקודה מסויימת לא אומר שהם ימשיכו להצטלב בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:50 pm 
Hall of Famer

נראה לי זה הקונץ של פוליטיקה. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:57 pm 
Junior

rony כתב:
זה כן אני כתב:

בוודאי שהמניע חשוב, האם אתה סומך על אדם שרואה את תועלתו האישית לפני טובת המדינה שיקבל החלטות עבורך? זה שהאינטרסים האישיים שלו והאינטרס הלאומי הצטלבנו בעבר בנקודה מסויימת לא אומר שהם ימשיכו להצטלב בעתיד.

אבל מאחר שאין לך שום דרך לדעת את המניע שלו אלא רק להסיק אותו מתוך המחשבה הכללית שלך על הבנאדם, וכנראה בשונה ממסקנתם של רבים אחרים בעניין, זו לא סוגיה ששווה להתעכב עליה כשדנים בנושא.
לכן אני בוחר להתמקד בשאלות הבאות: האם קיומם של החיסונים הביאה לתוצאה שלילית? האם הדרך בה החיסונים הושגו היא פסולה? הטיעונים הכי בולט נגד מבצע החיסונים הוא שישראל שילמה הרבה על החיסונים ונידבה את עצמה להיות שפן הניסיונות של העולם, אך אלו טיעונים חלשים מאוד בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 12:59 pm 
Sophomore

זה לגמרי אוף טופיק כבר, אבל גם אם הציון על מבצע החיסונים הוא מאה עגול, עדיין אפשר לחשוב שהוא לקה מאוד בחסר בכל הקשור למנהל תקין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 1:01 pm 
Junior

3&D כתב:
זה לגמרי אוף טופיק כבר, אבל גם אם הציון על מבצע החיסונים הוא מאה עגול, עדיין אפשר לחשוב שהוא לקה מאוד בחסר בכל הקשור למנהל תקין

באיזו דרך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 1:46 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

3&D כתב:

וגם אם נתעלם ממנהל תקין, אי אפשר להתייחס להצלחת מבצע החיסונים ובו בזמן להתעלם מכל הכשלים שלפני שגרמו בין השאר ל6000+ קורבנות קורונה ועוד מאות אלפים שהפסידו את מחייתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 2:14 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ולגבי סמוטריץ' ורע"מ - אותה שאלה ששאלתי במקום אחר: סמוטריץ' לא שולט ברע"מ ולא יכול להכריח אותה להתנגד לממשלת ימין, נכון?

לא הבנתי (גם במקום האחר) לאן אתה חותר.

סמוטריץ לא יחתום על הסכם קואליציוני אם הוא לא רואה 61 שאינם ערבים שתומכים בה (אולי גם בהמנעות, אבל של סער ו/או בנט מבחוץ, לא של הערבים...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 2:17 pm 
Hall of Famer

Dovi כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא הבנתי (גם במקום האחר) לאן אתה חותר.

סמוטריץ לא יחתום על הסכם קואליציוני אם הוא לא רואה 61 שאינם ערבים שתומכים בה (אולי גם בהמנעות, אבל של סער ו/או בנט מבחוץ, לא של הערבים...).

מה לגבי ערבים בני דת משה?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 2:35 pm 
Junior

אני אישית חושב שמגיע לו הרבה קרדיט על מבצע החיסונים (לצד כמובן הרבה ביקורת על ההתנהלות המזעזעת במשבר הקורונה בכלל).
יחד עם זאת, בנוגע להסכמי ה"שלום", לא רק שזה לא צעד חיובי בעיני (והתועלת שלו לאזרח הקטן קלושה עד לא קיימת), יש כאן פוטנציאל אדיר לנזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 2:44 pm 
Hall of Famer

נאום של בנט , שכהרגלו לא אומר שום דבר שהוא לא עם משמעות כפולה בלי לספר לנו לאן הוא הולך :

1. מתלונן על אנשים שמעדיפים ללכת לעוד בחירות בגלל ״עקרונות״ => כלומר תוקף את סמוטריץ׳ שלא מסכים להיתמך ע״י רעמ ובעצם רומז שהוא יסכים להיתמך על ידי רע״מ

2. אומר שהממשלה הבאה צריכה לשקף את התפלגות הדיעות בעם => כלומר טוען שהוא מעדיף ממשלת מרכז עם לפיד , ימין ושמאל.

3. מאחל בהצלחה לנתניהו בהרכבת הממשלה ושהם יבואו למשא ומתן וכו׳

4. מודיע שהממשלה הבאה צריכה להיות ימנית , *אבל לא קיצונית* , כלומר הוא מעדיף ממשלה עם לפיד מאשר עם בן גביר ונועם.

דיבר הרבה ולא אמר כלום.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 3:20 pm 
Hall of Famer

דווקא אמר הרבה. פשוט העלמת את החלקים שלא התיישבו לך טוב.
הוא דיבר במפורש על ממשלה ימנית. חד משמעית. לא ראיתי שאמר באיזשהו מקום "לא קיצונית", רק אמר "ימנית יציבה".
הוא גם אמר שסירב להצעתו של לפיד לממשלה שבה הוא ראש ממשלה ראשון ברוטציה, כי זו ממשלה שלא מתיישבת עם דעותיו.
זה כבר מפיל את מסקנה מספר 2 שלך, ובאופן כללי את ממשלת האיזולירבנד. אם בנט לא מוכן להיות בה אפילו כראש ממשלה, אין לה אפילו את ההיתכנות האפסית שהייתה לה קודם.

לגבי "הקונצנזוס בעם" - אין כזה דבר. אבל הקונצנזוס ברוב העם הוא ימני. לא מרכז. רוב הנבחרים בכנסת, כולל חלק נכבד מגוש האיזולירבנד, הם ימנים. מי שימני, זה בוודאי קונצנזוס נוח לו. כל השאר זה מס שפתיים כמו כל איש שלטון (בפועל או בפוטנציה) שמבטיח לשלוט "למען כולם".
אפילו המשפט על אלה שקוראים לעצמם ימין אבל בשם אידאולוגיה נשגבת מוכנים להפיל ממשלת ימין - אמור להראות לך לאן, בבירור, הדברים הולכים.
ואגב, המשפט הזה נתפס כמכוון לסמוטריץ' אבל אפשר גם לכוון אותו לגמרי לגדעון סער.
בקיצור, בנט אצל ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 06, 2021 3:23 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
דווקא אמר הרבה. פשוט העלמת את החלקים שלא התיישבו לך טוב.
הוא דיבר במפורש על ממשלה ימנית. חד משמעית. לא ראיתי שאמר באיזשהו מקום "לא קיצונית", רק אמר "ימנית יציבה".
הוא גם אמר שסירב להצעתו של לפיד לממשלה שבה הוא ראש ממשלה ראשון ברוטציה, כי זו ממשלה שלא מתיישבת עם דעותיו.
זה כבר מפיל את מסקנה מספר 2 שלך, ובאופן כללי את ממשלת האיזולירבנד. אם בנט לא מוכן להיות בה אפילו כראש ממשלה, אין לה אפילו את ההיתכנות האפסית שהייתה לה קודם.

לגבי "הקונצנזוס בעם" - אין כזה דבר. אבל הקונצנזוס ברוב העם הוא ימני. לא מרכז. רוב הנבחרים בכנסת, כולל חלק נכבד מגוש האיזולירבנד, הם ימנים. מי שימני, זה בוודאי קונצנזוס נוח לו. כל השאר זה מס שפתיים כמו כל איש שלטון (בפועל או בפוטנציה) שמבטיח לשלוט "למען כולם".
אפילו המשפט על אלה שקוראים לעצמם ימין אבל בשם אידאולוגיה נשגבת מוכנים להפיל ממשלת ימין - אמור להראות לך לאן, בבירור, הדברים הולכים.
ואגב, המשפט הזה נתפס כמכוון לסמוטריץ' אבל אפשר גם לכוון אותו לגמרי לגדעון סער.
בקיצור, בנט אצל ביבי.

אני שמעתי אותו במו אוזניי אומר משהו כמו "ממשלה שנוטה ימינה, לא לקיצוניות".

לגבי ממשלת האחדות עם לפיד, הוא בהחלט נשמע שהוא יכול להיות שם, השאלה איך מבחינתו להגדיר את זה כממשלת ימין (פריטטיות, קול כפול וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], FLASH ו 67 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: