סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' מאי 22, 2025 11:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 2:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
המשפט האחרון שלך מתחבר למה שאמרתי קודם. אחרי הבחירות האלה לא יהיו יות3 שום מעצורים ועכבות. All hell will break loose, בתמיכת כל הימין כולל כחלון (שממילא לא יהיה לו את הכוח להטות את הכף).
ונראה לי שזה מתחיל לחלחל גם אצל אנשי השמאל האופטימיים ביותר שביבי ירכיב את הממשלה הבאה ושמה שכתוב למעלה יקרה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 8:35 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כשחלק אחד בתוך המערכת יוצא מכלל שליטה, אל תתפלאו שנתחיל לראות תופעות לוואי של כך בשטח. קיצוניות מצד אחד מולידה קיצוניות מהצד השני תמיד.
ופסילת בן ארי תוך הכשרתם של בל"ד וכסיף רק חיזקה את הימין בסופו של דבר (ובואו לא נשכח שכנראה את בן ארי יחליף מישהו אחר עם אותן דעות, אולי בן גביר) ואת ההבנה שמשהו כאן מסריח.

בית המשפט העליון עדיין חזק, אבל אני מניח שהוא לקראת שירת הברבור שלו. לא רחוק היום לדעתי שהממשלה פשוט תצפצף בגלוי על הכרעות בג"ץ בטענה לחוסר סמכות.

אגב, ראו את פולין כדוגמא למה קורה כאשר לממשלה נשבר הזין מהחלטות בית המשפט העליון. וכל זה יכל להימנע אם השופטים לא היו כ"כ שאננים ואסטרטגים קצת יותר טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 8:52 am 
Hall of Famer

אני חושב שזה יהיה רק היבט אחד ממה שכתבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 9:10 am 
Junior

אני מאוד מסוקרן לדעת מה הטענות שבגינם בן-ארי לא אושר ובל"ד כן. בשני המקרים יש עבירה ברורה מאוד על חוק יסוד הכנסת... חבל גם שהיועץ המשפטי לא הסביר למה בן-ארי לא ובל"ד כן.

במקרה של עופר כסיף למיטב הבנתי אין עילה ממש לפסול אותו... חצי ציטוט מראיון להארץ זה לא באמת עילה סבירה. ולגבי הדברים הדי דוחים שהוא אמר על ביבי, שקד וצה"ל - זה לא עבירה על חוק יסוד הכנסת.

אני בכלל נדהם במערכת בחירות הזאת מהקלות שבה הפוליטקאים מטעים את הציבור... אני לא יודע אם זה היה ככה בעבר או שעכשיו אני פשוט יותר שם לב אבל רמת ההטעיות היא פשוט בוטה.
נגיד במקרה של העליון שמעתי את סמוטריץ' בכמה כלי תקשורת אומר שלא יכול להיות שבית המשפט הכשיר את זועבי ובשארה אבל פסל את בן-ארי ושזה שערוריה. עכשיו מה שמשגע אותי זה שהוא יודע שהחוק שונה בכנסת האחרונה ככה שגם התבטאויות נחשבות לעבירה על סעיף 7א בחוק הכנסת (הסעיף שמגדיר מי יכול לרוץ) ושהחוק במקור יועד לפסול את זועבי (שהחליטה לא לרוץ, אולי כי ידעה שלא תאושר הפעם). לשאול למה בל"ד אושרו ובן-ארי לא זו שאלה סופר לגיטימית (שגם צריכה להיות מופנית למנדלבליט), להשוות את אישור זועבי ובשארה לפסילת בן-ארי זו דמגוגיה בשקל כי הוא יודע בדיוק איזה חוק עבר בקואליציה שהוא היה חלק ממנה.
וביבי בכלל שובר שיאים... הנאום שלו אחרי הגשת כתבי האישום (בכפוף לשימוע) היה רצוף כל כך הרבה שקרים והטעיות שאני לא מבין איך זה עובר בכזאת קלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 9:23 am 
Junior

ראי, אני חושב שאתה קצת מגזים. זה לא יקרה בקדנציה הבאה של ביבי, אם תהיה. זה יקרה בטווח היותר רחוק, אך לא מאוד רחוק (נניח תוך 10 שנים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 9:31 am 
Junior

sheky כתב:
אני מאוד מסוקרן לדעת מה הטענות שבגינם בן-ארי לא אושר ובל"ד כן. בשני המקרים יש עבירה ברורה מאוד על חוק יסוד הכנסת... חבל גם שהיועץ המשפטי לא הסביר למה בן-ארי לא ובל"ד כן.

במקרה של עופר כסיף למיטב הבנתי אין עילה ממש לפסול אותו... חצי ציטוט מראיון להארץ זה לא באמת עילה סבירה. ולגבי הדברים הדי דוחים שהוא אמר על ביבי, שקד וצה"ל - זה לא עבירה על חוק יסוד הכנסת.

אני בכלל נדהם במערכת בחירות הזאת מהקלות שבה הפוליטקאים מטעים את הציבור... אני לא יודע אם זה היה ככה בעבר או שעכשיו אני פשוט יותר שם לב אבל רמת ההטעיות היא פשוט בוטה.
נגיד במקרה של העליון שמעתי את סמוטריץ' בכמה כלי תקשורת אומר שלא יכול להיות שבית המשפט הכשיר את זועבי ובשארה אבל פסל את בן-ארי ושזה שערוריה. עכשיו מה שמשגע אותי זה שהוא יודע שהחוק שונה בכנסת האחרונה ככה שגם התבטאויות נחשבות לעבירה על סעיף 7א בחוק הכנסת (הסעיף שמגדיר מי יכול לרוץ) ושהחוק במקור יועד לפסול את זועבי (שהחליטה לא לרוץ, אולי כי ידעה שלא תאושר הפעם). לשאול למה בל"ד אושרו ובן-ארי לא זו שאלה סופר לגיטימית (שגם צריכה להיות מופנית למנדלבליט), להשוות את אישור זועבי ובשארה לפסילת בן-ארי זו דמגוגיה בשקל כי הוא יודע בדיוק איזה חוק עבר בקואליציה שהוא היה חלק ממנה.
וביבי בכלל שובר שיאים... הנאום שלו אחרי הגשת כתבי האישום (בכפוף לשימוע) היה רצוף כל כך הרבה שקרים והטעיות שאני לא מבין איך זה עובר בכזאת קלות

זו הכל עניין של לוליינות משפטית ותו לא, ואני בטוח במאת האחזוים שאם זועבי היתה רצה בכנסת הזו, בג"ץ היה מוצא דרך להכשיר אותה. בזמנו, המושחת אהרון ברק מנע את פסילת בל"ד (יכול להיות שאני מתבלבל עם שם המפלגה, אבל המהות היא זהה) בטענה הזויה, שהיא פרשנותו שלו בלבד, שההסתה/שלילת קיומה של המדינה צריכה להיות חלק עיקרי במצע של המפלגה, והוא קבע שהתנאי הנ"ל לא מתקיים לגבי בל"ד.
אגב, יכול להיות שבג"ץ עשה במקרה הספציפי הזה שירות לימין, כיוון שלפי סקרים מסויימים בל"ד לא עוברת את אחוז החסימה וכך האחים המוסלמים מאבדים מנדטים חשובים. אבל אל לי להיות אופטימי מדי.

וכסיף פשוטו כמשמעו התבטא באופן שיש לשלול את המדינה כיהודית. לא מזמן, ולא בחצאי אמירות, אלא ממש לאחרונה כשברור שהוא הולך להיבחר לכנסת. לוליינות משפטית כבר אמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 10:19 am 
Junior

לגבי עופר כסיף - המקום היחיד שבו נתקלתי בזה זה בכתבה ב"הארץ" שאתה צירפת וגם שם זה היה כתגובה לשאלה של הכתבת (ששאלה אם הוא בעד ביטול חוק השבות ועופר כסיף ענה "כן").
בהנחה ואין עוד דברים אז על סמך זה לפסול מועמד נשמע לי מופרך לחלוטין... ברור שזו הדעה שלו אבל על דעה אסור לפסול אלא על התבטאויות/מעשים ואני ממש בספק אם זה עונה בקריטריון.

עם בל"ד ובן-ארי המקרה הרבה יותר קל כי יש מסה של הצהרות בקולם שמחייבות פסילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 10:31 am 
Hall of Famer

אני ממש לא משפטן, אבל שתי נקודות: קודם כל, לא נכון לקשר בין אי-הפסילה של בל"ד וכסיף (ובן-גביר) לפסילה של בן ארי, בית המשפט לא חייב לפסול מישהו משמאל כדי שיוכל לפסול מישהו מימין ולהיפך. נקודה שניה, שהיא יותר בגדר השערה, אני מניח שיותר קל משפטית להוכיח שבן ארי הוא גזען מאשר להוכיח שבל"ד או כסיף מתנגדים לכך שמדינת ישראל היא מדינה יהודית ולו מהטעם הפשוט שגזענות זה עניין יחסית ברור והשאלה מה מגדיר את מדינת ישראל כמדינה יהודית (וגם כדמוקרטית לצורך העניין, אבל זו לא השאלה כאן) זה כבר עניין יותר מורכב. למדינת ישראל יש מגוון גדול של סממנים יהודיים, מספיק שבל"ד או כסיף לא מתנגדים במוצהר לחלק מהם כדי לאפשר את הלוליינות המשפטית שמאפשרת להם לרוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 10:32 am 
Junior

ועדיין בן ארי נפסל ובל"ד לא. מה שמביא למסקנה היחידה שהשינוי בחוק לא כזה מעניין ולכן ההצהרות של סמוטריץ על זועבי ובשארה מאוד רלוונטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 10:41 am 
Junior

בנוגע לנקודה הראשונה - הקשירה היא לא בין שמאל וימין אלא בין שני מקרים שבהם בצורה די ברורה יש עבירה על חוק יסוד הכנסת. הייתי תוהה באותה צורה בדיוק אם בל"ד היו נפסלים ובן ארי עוברים.

בנוגע לנקודה השניה - עם כסיף אני מסכים איתך לגמרי. לגבי בל"ד אני לא כל כך מבין מה יכול להיות יותר מובהק מזה:
https://m.knesset.gov.il/News/PressRele ... 6.18s.aspx

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 10:44 am 
Junior

זה כן אני כתב:
ועדיין בן ארי נפסל ובל"ד לא. מה שמביא למסקנה היחידה שהשינוי בחוק לא כזה מעניין ולכן ההצהרות של סמוטריץ על זועבי ובשארה מאוד רלוונטיות.

בוא נחכה לנימוקי בית המשפט.
ולמה ההצהרה שלו רלוונטית? בשארה וזועבי אושרו כי התבטאויות לא נחשבו כעבירה על הסעיף, היום הם כן... זה שבל"ד אושרו (ועוד לא ראינו את הנימוקים) לא מעיד כלום על מה היה קורה עם זועבי ובשארה.
להגיד "תראו בל"ד אושרו ובן-ארי נפסל זו שערוריה" זה אמירה לגיטימית (שכאמור גם אני מסוקרן לדעת מה ההצדקות לזה).

להגיד "תראו זועבי ובשארה אושרו ובן-ארי נפסל" זו הטעיה וסתם להתסיס נגד מערכת המשפט. החוק שונה והסיבה שהם עברו אינה רלוונטית לסיבה שבגלל בן-ארי נפסל. הוא כמובן יודע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 10:45 am 
Junior

rony כתב:
אני ממש לא משפטן, אבל שתי נקודות: קודם כל, לא נכון לקשר בין אי-הפסילה של בל"ד וכסיף (ובן-גביר) לפסילה של בן ארי, בית המשפט לא חייב לפסול מישהו משמאל כדי שיוכל לפסול מישהו מימין ולהיפך. נקודה שניה, שהיא יותר בגדר השערה, אני מניח שיותר קל משפטית להוכיח שבן ארי הוא גזען מאשר להוכיח שבל"ד או כסיף מתנגדים לכך שמדינת ישראל היא מדינה יהודית ולו מהטעם הפשוט שגזענות זה עניין יחסית ברור והשאלה מה מגדיר את מדינת ישראל כמדינה יהודית (וגם כדמוקרטית לצורך העניין, אבל זו לא השאלה כאן) זה כבר עניין יותר מורכב. למדינת ישראל יש מגוון גדול של סממנים יהודיים, מספיק שבל"ד או כסיף לא מתנגדים במוצהר לחלק מהם כדי לאפשר את הלוליינות המשפטית שמאפשרת להם לרוץ.

אתה טועה קשות. ממש לא קשה להוכיח שבל"ד מתנגדים לקיומה של ישראל כמדינה יהודית יותר מזה שבן ארי גזען. דיעותיה של בל"ד ידועות לכולם, הם מצהירים עליהן בריש גלי כבר שנים. המקום שבו הם נמצאים הוא כבר עכשיו כ"כ קיצוני וזה עדיין לא משכנע אותך? מה כן ישכנע אותך, שהם יצהירו שצריך לגרש מכאן את כל היהודים? האג'נדה של בג"ץ ידועה, הם יעשו, וכבר עשו, הכל כדי לראות את הגזענות הקשה בבן ארי אך מנגד להעלים עין מהאחים המוסלמים.

אגב, חלקכם אוהבים להזכיר שכך הוכרזה כארגון טרור (על סמך הטבח של ברוך גולדשטיין, שנעשה על דעת עצמו בלבד) אבל כשמדברים על כל העבירות הבטחוניות של אנשי בל"ד (בשארה המרגל, בסאל גאטס מבריח הטלפונים, סעיד נפאע ועוד רבים ורעים) פתאום אתם כן מקבלים את זה שכל אחד מהם עשה זאת על דעת עצמו, זה אבסורד.

אגב, שימו לב שהשופטים היותר שמרניים בהרכב (מינץ וסולברג) כן פסקו עם היגיון מסויים: האחד אמר שיש לפסול את בן ארי, בל"ד וכסיף והשני אמר שאין לפסול אף אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 10:49 am 
Junior

sheky כתב:
זה כן אני כתב:

ולמה ההצהרה שלו רלוונטית? בשארה וזועבי אושרו כי התבטאויות לא נחשבו כעבירה על הסעיף, היום הם כן... זה שבל"ד אושרו (ועוד לא ראינו את הנימוקים) לא מעיד כלום על מה היה קורה עם זועבי ובשארה.
להגיד "תראו בל"ד אושרו ובן-ארי נפסל זו שערוריה" זה אמירה לגיטימית (שכאמור גם אני מסוקרן לדעת מה ההצדקות לזה).

להגיד "תראו זועבי ובשארה אושרו ובן-ארי נפסל" זו הטעיה וסתם להתסיס נגד מערכת המשפט. החוק שונה והסיבה שהם עברו אינה רלוונטית לסיבה שבגלל בן-ארי נפסל. הוא כמובן יודע את זה.

לא, בשארה וזועבי אושרו כי ברק המושחת (ורוחו שעדיין מרחפת במסדרונות ביהמ"ש העליון) התפתל בכיסא עד שהכשיר את השרץ באמצעות פיקציה משפטית. החוק כפי שהוא הכשיר את הפסילה שלהם, אך ברק כמו ברק, בחר בפרשנות סופר מקלה לפיה אם עיקר פעילות התנועה שוללת את קיומה של המדינה כיהודית, רק אז ניתן יהיה לפסול. זו פרשנות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 10:52 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
בנוגע לנקודה השניה - עם כסיף אני מסכים איתך לגמרי. לגבי בל"ד אני לא כל כך מבין מה יכול להיות יותר מובהק מזה:
https://m.knesset.gov.il/News/PressRele ... 6.18s.aspx

נשיאות הכנסת היא גוף פוליטי למהדרין, לא גוף משפטי, לגזור מכך שהיא החליטה לפסול על הסף את הצעת החוק הזו לא בהכרח אומר שברמה המשפטית, אי אפשר למצוא דרך ליישב את העמדה של בל"ד עם כך שמדינת ישראל תישמר מדינה יהודית. אני אגב מסכים לגמרי עם הטענה שנעשתה כאן לוליינות משפטית כדי שבל"ד וכסיף יוכלו לרוץ ואני לגמרי בעד לוליינות שכזו בכל מקרה שרק אפשר (גם במקרה של בן ארי, אגב, למרות שבמקרה שלו אני לא בטוח שאפשר היה), הטענה שלי היא שהגדרת מדינת ישראל כיהודית ודמוקרטית היא עניין הרבה פחות מובהק מאשר גזענות, ולכן יותר קל לבג"ץ לעשות לוליינות משפטית במקרה בל"ד וכסיף.

זה כן אני כתב:
אתה טועה קשות. ממש לא קשה להוכיח שבל"ד מתנגדים לקיומה של ישראל כמדינה יהודית יותר מזה שבן ארי גזען. דיעותיה של בל"ד ידועות לכולם, הם מצהירים עליהן בריש גלי כבר שנים. המקום שבו הם נמצאים הוא כבר עכשיו כ"כ קיצוני וזה עדיין לא משכנע אותך? מה כן ישכנע אותך, שהם יצהירו שצריך לגרש מכאן את כל היהודים? האג'נדה של בג"ץ ידועה, הם יעשו, וכבר עשו, הכל כדי לראות את הגזענות הקשה בבן ארי אך מנגד להעלים עין מהאחים המוסלמים.

וכאן לדעתי אתה טועה קשות. מה ש-*אתה* מגדיר כמאפיין את ישראל כמדינה יהודית לא מחייב אנשים אחרים, יכול להיות שמבחינת אדם אחד, מספיק שיהיה כאן רוב יהודי, שהחגים הרשמיים במדינה יהיו החגים היהודיים ושהשפה הרשמית תהיה עברית כדי שהמדינה תוגדר כיהודית ובעיני מישהו אחר כל דבר שהוא פחות ממדינת הלכה פוגע בהגדרה של ישראל כמדינה יהודית, המשרע כאן בעיני הוא רחב מאוד ויכול לכלול הרבה מאוד עמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 10:54 am 
Junior

וכאן אנחנו נכנסים ללוטפ בלתי נגמר: מה שאתה מגדיר ומאפיין כגזענות גם לא מחייב אחרים. אתם עוצם עיניים יקירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 10:55 am 
Junior

זה כן אני כתב:
sheky כתב:
זה כן אני כתב:

לא, בשארה וזועבי אושרו כי ברק המושחת (ורוחו שעדיין מרחפת במסדרונות ביהמ"ש העליון) התפתל בכיסא עד שהכשיר את השרץ באמצעות פיקציה משפטית. החוק כפי שהוא הכשיר את הפסילה שלהם, אך ברק כמו ברק, בחר בפרשנות סופר מקלה לפיה אם עיקר פעילות התנועה שוללת את קיומה של המדינה כיהודית, רק אז ניתן יהיה לפסול. זו פרשנות שלו.

בהתחשב בזה שהחוק לא דיבר על מעשים ולא על התבטאויות, על איזה חלק בחוק הם עברו?
גם בן-ארי אושר לריצה לפני שינוי החוק על ידי אותו בג"צ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 10:57 am 
Junior

sheky כתב:
זה כן אני כתב:
sheky כתב:
זה כן אני כתב:

בהתחשב בזה שהחוק לא דיבר על מעשים ולא על התבטאויות, על איזה חלק בחוק הם עברו?
גם בן-ארי אושר לריצה לפני שינוי החוק על ידי אותו בג"צ

אני בכלל לא בטוח שאתה צודק. בדקתי ולא ראיתי שנעשה שינוי בסעיף 7א בחוק יסוד הכנסת בשנים האחרונות. אני חושב שאתה מתבלבל עם חוק ההדחה.

וכמו שאמרתי, בל"ד פועלים לא רק בהתבטאויות אלא גם במעשים ממש! ראה את כל חברי הכנסת מטעם התנועה שהורשעו בעבירות ביטחון, ראה את הניסיון שלהם להעלות הצעת חוק ששוללת את מדינת ישראל כמדינה יהודית (הגם שאנשים מסויימים לא יראו זאת גם אם יתפרו להם את הצעת החוק הנ"ל לעפעפיים). אלה מעשים. ועדיין בית המשפט לא מצא לנכון לאשר את פסילתם! וזה עוד כשהחוק, לטענתך (ולדעתי אתה טועה), מאפשר ביותר קלות לפסול מועמד גם על התבטאויות בלבד.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ד' מרץ 20, 2019 11:17 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 10:58 am 
Junior

זה כן אני כתב:
אני בכלל לא בטוח שאתה צודק. בדקתי ולא ראיתי שנעשה שינוי בסעיף 7א בחוק יסוד הכנסת בשנים האחרונות. אני חושב שאתה מתבלבל עם חוק ההדחה.

https://m.knesset.gov.il/news/pressrele ... 17-mi.aspx

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 11:04 am 
Junior

sheky כתב:
זה כן אני כתב:

https://m.knesset.gov.il/news/pressrele ... 17-mi.aspx

תודה.
שים לב איך נוסח החוק גם לפני התיקון: "במטרותיה או במעשיה" "במפורש או במשתמע". גם לפי הנוסח הזה ניתן לפסול את בל"ד. התיקון רק מקשה יותר על בג"ץ לעצום את העיניים, אבל כמו שראינו אין מכשול גבוה מדי עבור בג"ץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 11:19 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
ראי, אני חושב שאתה קצת מגזים. זה לא יקרה בקדנציה הבאה של ביבי, אם תהיה. זה יקרה בטווח היותר רחוק, אך לא מאוד רחוק (נניח תוך 10 שנים).

לא חושב שאני מגזים. ראינו כבר נסיונות כאלה בקדנציה הקודמת לא רק נגד מערכת המשפט, את חלקם עצר ביבי ואת חלקם עצר כחלון. בקדנציה הבאה לכחלון לא יהיה את הכוח וגם לא את הרצון לעצור שום דבר. לביבי יהיה את הכוח אבל הרבה פחות את הרצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 1:27 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
שים לב איך נוסח החוק גם לפני התיקון: "במטרותיה או במעשיה" "במפורש או במשתמע". גם לפי הנוסח הזה ניתן לפסול את בל"ד. התיקון רק מקשה יותר על בג"ץ לעצום את העיניים, אבל כמו שראינו אין מכשול גבוה מדי עבור בג"ץ

שים לב שלפני התיקון לחוק גם בן-ארי אושר לריצה לכנסת.
אם אתה רוצה להשוות בין לפני התיקון לאחרי התיקון אז חשוב לציין שלא רק שאישרו את זועבי אלא גם אישרו את בן-ארי ומרזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 1:57 pm 
Junior

אני לא זוכר אם בן ארי עמד אז בפני עתירה משפטית לפסול אותו.
ומרזל לא נפסל כי הצליח לשכנע ששינה מדרכיו והאמירות שיוחסו לו נאמרו מזמן. בל"ד לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 5:35 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

דעתן בגרוש כתב:
sir charles כתב:
חייבים להודות באמת שביבי עושה לגנץ בית ספר.
הרי אין לחלאה שום בעיה לשקר במצח נחושה וכל יומיים-שלושה האוויל טאוויל מנסה להתגונן מול האשמה חדשה במקום להפסיק להיות ילד טוב ולהוציא את התותחים הכבדים.

אלו תותחים כבדים?
אלף אלפיים וארבעת אלפים?
ירו בהם כל הרבה בהרעשה המקדימה שהם שפכו קנה, ועכשיו בהסתערות האפקט שלהם הולך ודועך.

כנ"ל רוני מאנה ושות' וכו'.

וכשאני מדבר על האפקט אני מתכוון על כל אלה שנמצאים בתווך בין עיוורי ביב מצד אחד למתעבי ביבי מצד שני.
ההרעשה הכבדה אמנם הגדילה את המחנה השני, אבל גם את הראשון, ובסופו של דבר שאר האנשים פשוט התרגלו. זה הפך לסוג של רעש רקע.

אני מדבר על הצוללות (בין השאר).
אני לא מבין איך אפשר לטמון את הראש בחול פה. תפסו את ביבי משקר במצח נחושה פעמיים (לגבי מתי קנה את המניות) ועדיין אנשים מתקשים לחבר 1 ועוד 1.
כבר הבנו שלמחנה של ביבי לא ממש אכפת ממתנות וקצת שוחד, אבל פה כבר מדובר לכאורה בהעלמת מס בהיקף אדיר, שימוש במידע פנים (מכר את המניות יום לפני אישור אחת העסקאות) בתוספת דובדבן של פגיעה בביטחון המדינה עבור בצע כסף (חוסר ההתנגדות למכור למצרים צוללות משוכללות בשביל שהוא ובני דודיו יקצרו דיבידנד).
מלפגנץ אמנם התחילו לדבר על זה בימים האחרונים אבל לא לפני ששתו להם 7 מנדטים בסקרים בשבועיים החולפים כתוצאה מהשאננות והג'נטלמניות המטופשת שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 9:10 pm 
Hall of Famer

סקרים מעודדים הערב - בערוץ 13 2 מנדטים יותר לבני גנץ, ובערוץ 12 5 (!) מנדטים פער לטובתו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 20, 2019 9:13 pm 
Junior

גם מבחינת גושים, הפער מצטמצם שוב ל64-56 בחדשות 13 ו62-58 בחדשות 12. השאלה אם זה שינוי מגמה בעקבות קמפיין הצוללות שעובד לא רע, או תיקון סטטיסטי בעקבות מתקפת הראיונות של גנץ אתמול. כך או כך, רחוק מלהיות סגור. לפיד הוא קמפיינר טוב לא פחות מביבי, וההגה בכחול-לבן מהבחינה הזאת אצלו בידיים עכשיו. צפויים לנו שבועיים וחצי של טינופים מהגיהינום, שבסופם עשוי להיות מצב שאף מפלגה לא יכולה להרכיב ממשלה.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: