סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 7:36 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 6:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הפוסט הזה הוא לא דברי אלוהים חיים (בניגוד לכיבוש הגדה והר הבית, כנראה), ומן הסתם יש בו בעיות סגנוניות ופה ושם אי-דיוקים. אבל ניכר מדבריך, עומרי, שאתה אוהד שרוף שלא ישנה את הדגל שלו (מפתה לומר: את ה"זהות") מול שום טיעון. הוא לא נועד לשנות את דעתך כנראה, כי שום דבר לא ישנה את דעתך. אבל הפוסט הזה מספיק חזק, לתקוותי, כדי לשנות דעה או למצער לגרום להרהור נוסף עבור עוד X אנשים שפייגלין עושה מאמץ רב כדי לא להדגיש בפניהם את העובדה שהוא איש ימין קיצוני והמצע המדיני של "זהות" הוא ימין קיצוני, את זה שהוא פנאט דתי והמצע של "זהות" מבטא את זה היטב, ואת זה שה"ליברליות הכלכלית" שלו מבוססת לפחות בחלקה על בורות וסילוף (למרות שכלכלן כתב אותה. היו גם כלכלנים, לא שניים ולא שלושה, שטענו שאין התחממות גלובלית/היא לא גורמת נזק).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 6:46 pm 
Hall of Famer

עומרי, משהו שאני לא הבנתי לגבי הציטוט האהוב עליך.
בעמוד אחד הוא כותב על בתי דין שיופקדו על ידי העיריה לעסוק בנושאים דתיים ועמוד קודם הוא מדבר על תשלום וולנטורי לרבנויות מקומיות וביטולם אם לא יהיה תשלום מתאים.
לפי מה שאני מבין ממך הציטוט של הפוסט הוא מדוייק, אז איך אתה מסביר את הסתירה בין עמוד אחד אחרי השני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 7:06 pm 
Hall of Famer

ופתאום עלה על דעתי לעשות בדיקה קטנה של ה"ליברליות" של משה פייגלין, וגיגלתי "פייגלין מצעד הגאווה".

להלן 3 התוצאות הראשונות:

המוקדמת בהן מ2006, והוא אמר: "המצעד לא נועד לשמור על זכויות הפרט שלהם, אלא לקבוע את תרבות סדום לנורמה"

התמתן עם השנים? ב2012 הוא כתב את הדברים הבאים: "לאורך ההסטוריה, מרומי ועד אירופה של ימנו, בישרו מתן ההכשר והתרחבות תופעת ההומוסקסואליות את שקיעתן של אומות ותרבויות. מי שקורא את פרשת 'נח' – הדברים אינם באים בהפתעה. מי שמארגן מצעד גאווה
אינו מבקש לקבל זכויות, הוא מבקש לאכוף על רשות הרבים את ההומוסקסואליות כתרבות. למיעוט אין זכות להשתלט על נכסי הכלל. יתכבדו נא הצועדים – ויחזרו איש איש לארונו. שלא יתבכיינו, אף אחד לא מתערב להם שם בענייניהם. יואילו נא לוותר על ניסיונות ההשתלטות שלהם, וישאירו את רשות הרבים לאנשים נורמליים"

ב2013 הוא כבר היה קצת יותר ממלכתי (כבר חשב לצאת לעצמאות?) וטען שלמרות שהוא מתנגד לאפליה על רקע נטייה מינית, מצעד הגאווה מהווה "התרסה כנגד הרוב" ו"כפייה חילונית".

עוד קצת? ב22/7/16 עלה הסרטון הבא ליוטיוב: https://www.youtube.com/watch?v=dEfvr-QOG90

אמ;לר: "משה פייגלין יו"ר מפלגת זהות: מטרת הלהט"ב, פימיניזם, טבעונות-פירוק של כל יסודות החברה האנושית"

ספרו לי עוד על הליברל אביר הדמוקרטיה ועל תפישת זכויות הפרט המפותחת של מוישה שלנו.

(אגב, אין לי פייסבוק-אם מישהו רואה לנכון להפיץ את הפוסט הזה או חלקים ממנו ברשתות החברתיות, הוא מוזמן באהבה).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 28, 2019 7:47 pm 
Sophomore

זו לא סתירה, נובמת.

העירייה תבחר אם לממן גוף רבני שבין שאר תחומי האחריות שלו יימצאו גם העירוב וגם שאר נושאים דתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 8:56 am 
Freshman

נדב, אלו לא בעיות סגנוניות ופה ושם אי-דיוקים, אלא סילוף המציאות ופרשנות מוטעית.

אם אני אוהד שרוף או לא זה כבר תלוי איך אתה מגדיר אוהד שרוף - אם זה בן אדם שהולך לכנסים של המפלגה, מעורב בפעילותה, מכיר מי מהמועמדים באופן אישי ומשכנע אנשים בפייסבוק להצביע לפייגלין - אז אני לא עונה להגדרה. לעומת זאת, אם אוהד שרוף זה מישהו שמצביע די בוודאות למפלגה מסוימת - אז מאחר ואני כבר תקופה עוקב מקרוב באינטרנט וכיום מכיר את הרעיונות של המפלגה וכן גם את הציטוטים שאני פחות מתחבר אליהם מהעבר, יהיה קשה לזעזע אותי ולגרום לי להצביע אחרת ולכן כאן אני לגמרי עונה על ההגדרה.

בתור מישהו שאין לו פייסבוק, שזו בעצם הבמה המרכזית שבה המפלגה פעלה ונחשפה לציבור, אתה די נחרץ בנוגע למאמץ הרב של פייגלין להסתיר את דעותיו המדיניות ואת השקפתו הדתית. בפועל, גם הוא וגם עמוד התומכים שלו (miga שאין לי מושג מי בדיוק עומד מאחוריו, אבל עושה עבודה נהדרת) מעלים לא מעט סרטונים עכשוווים ומתקופת הליכוד בהם פייגלין שוטח את דעותיו המדיניות.

למעשה, כל העניין הזה שלא מפסיקים לפמפם לנו שפייגלין עובד על מצביעיו עם עשן הלגליזציה שמחביא דעות קיצוניות, הוא די מגוחך. כמובן שגם כל הפוסטים שמסבירים לכולם שכל מצביעיו מסונוורים מהלגליזציה או התחום הכלכלי ולא באמת יודעים מה דעותיו של פייגלין בנושאים אחרים. זה זלזול באינטילגנציה וחוסר הבנה בסיסית שאם בן אדם בוחר לעזוב את איזור הנוחות שלו ולהצביע למפלגה שבראשה עומד אדם המצויר ע"י התקשורת כפאשיסט, גזען, הומופוב, משיחי וכו' וכו', אז הוא כנראה בדק את דעותיה של המפלגה ושל ראש המפלגה קצת יותר לעומק מכל אותם גאונים שרואים חובש וכיפה וצועקים "מדינת הלכה!".

לגבי ציטוטי מצעד הגאווה - אני אכן אספר לך עוד על הליברל אביר הדמוקרטיה. לכל אדם יש את דעותיו שלו, גם אם אני ואתה לא מסכימים איתן.
מהות הליברליות היא ערכי החירות והשוויון. פייגלין יכול לחשוב מה שהוא רוצה על הקהילה הלהט"בית, זה לא משנה במאום את תפיסת עולמו הליברלית שמאמינה שיש להם חופש לחיות את חייהם כפי שהם רוצים ולהתחתן עם מי שרוצים. זה בדיוק כמו שפייגלין אדם דתי שהיה שמח שכולם יחזרו בתשובה, אבל נגד חוקים דתיים כדוגמת חוק החמץ ונגד כפייה דתית. הממשלה פשוט לא צריכה להתעסק בדברים האלה, זה לא עניינה.

עמוס לב כתב:
עומרי, משהו שאני לא הבנתי לגבי הציטוט האהוב עליך.
בעמוד אחד הוא כותב על בתי דין שיופקדו על ידי העיריה לעסוק בנושאים דתיים ועמוד קודם הוא מדבר על תשלום וולנטורי לרבנויות מקומיות וביטולם אם לא יהיה תשלום מתאים.
לפי מה שאני מבין ממך הציטוט של הפוסט הוא מדוייק, אז איך אתה מסביר את הסתירה בין עמוד אחד אחרי השני.

אני לא רואה פה סתירה. אם התושבים ירצו בית דין מקומי הם יצטרכו לשלם מכספם. אם לא יהיה מספיק כסף, כלומר שהאוכולוסיה המקומית לא מעוניינת בכך וזה פשוט לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 9:12 am 
Sophomore

ציטוט:
עוד 3 הערות על פייגלין (תסלחו לי אבל כרגע זה הדבר הכי מעניין שקורה בבחירות, ואם הסקרים נכונים זה גם ההבדל המהותי היחיד שיהיה במפה בין הכנסת היוצאת לנכנסת):

א. מודה שבהתחלה הדיבורים של פייגלין על מפלגה של ״דתיים וחילונים שמאלנים וימנים״ היו נשמעים לי כמו קלישאת בחירות. אבל ההתגייסות של העדר מכל הכיוונים נגדו - משקד ועד זנדברג, מגפני ועד סמוטריץ, יחד עם ההתעקשות שלו לא להתחייב לגוש - מוכיחה שמישהו כאן שבר משהו בסיסי בחלוקה הפוליטית
‏ב. חלק מחבריי בתקשורת, שזיהתה באיחור את הסחף ל״זהות״ הסבירו בהתחלה שזאת הלגליזציה. אחכ אמרו שזה טרנד שיחלוף. עכשיו מסבירים שזאת הצבעת מחאה. ייתכן, אבל יכול להיות שיש כאן תהליך עמוק יותר שפספסנו? שיש ציבור שמתעניין גם בתוכן ולא רק בצורה. ושדיון על מהות מעניין לא פחות מרכילות פוליטית
‏ג. אפשר להסכים עם רעיונותיו של פייגלין ואפשר להתנגד, אבל יש משהו מוזר בזה שמאשימים את המפלגה שפרסמה את המצע הכי מפורט במערכת הפוליטית בגניבת דעת המצביעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 11:13 am 
Hall of Famer

כרגע אם פייגלין עובר את אחוז החסימה לגוש הימין יש רוב למרות שכחול לבן המפלגה היותר גדולה בסקרים.
יכול להיות מצב כמו עם ציפי וקדימה שזכו ברוב קולות אבל לא הצליחו להרכיב ממשלה וביבי והליכוד ניצלו את זה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 12:41 pm 
Hall of Famer

דעתן בגרוש כתב:
ציטוט:
עוד 3 הערות על פייגלין (תסלחו לי אבל כרגע זה הדבר הכי מעניין שקורה בבחירות, ואם הסקרים נכונים זה גם ההבדל המהותי היחיד שיהיה במפה בין הכנסת היוצאת לנכנסת):

א. מודה שבהתחלה הדיבורים של פייגלין על מפלגה של ״דתיים וחילונים שמאלנים וימנים״ היו נשמעים לי כמו קלישאת בחירות. אבל ההתגייסות של העדר מכל הכיוונים נגדו - משקד ועד זנדברג, מגפני ועד סמוטריץ, יחד עם ההתעקשות שלו לא להתחייב לגוש - מוכיחה שמישהו כאן שבר משהו בסיסי בחלוקה הפוליטית
‏ב. חלק מחבריי בתקשורת, שזיהתה באיחור את הסחף ל״זהות״ הסבירו בהתחלה שזאת הלגליזציה. אחכ אמרו שזה טרנד שיחלוף. עכשיו מסבירים שזאת הצבעת מחאה. ייתכן, אבל יכול להיות שיש כאן תהליך עמוק יותר שפספסנו? שיש ציבור שמתעניין גם בתוכן ולא רק בצורה. ושדיון על מהות מעניין לא פחות מרכילות פוליטית
‏ג. אפשר להסכים עם רעיונותיו של פייגלין ואפשר להתנגד, אבל יש משהו מוזר בזה שמאשימים את המפלגה שפרסמה את המצע הכי מפורט במערכת הפוליטית בגניבת דעת המצביעים.

"האומר דבר בשם אומרו-מביא גאולה לעולם". ציטוט של מי זה?

ותגובה מצד הנודניק:

א. "ההתגייסות של העדר מכל הכיוונים נגדו", עאלק. ממש קדוש מעונה. אני לא יכול לדבר בשם כל הקשת הפוליטית, אבל לפחות מצד השמאל הטענה ברורה כבדולח: פייגלין הוא ימין קיצוני, אולטרה-דתי, פופוליסט כלכלי. לכן הוא מסוכן, אל תצביעו לו בשם ליברליות מזויפת.

ב. אני מאד אשמח להתדיין על מהות עם מצביעי זהות. לא מסכים עם עומרי 1, אבל הוא לפחות טוען טענות. דעתן בגרוש, כשמו כן הוא ככל הנראה, עושה כתיאורו של תומר ותוקע אצבעות באזניים. לגבי ה"תהליך העמוק", ראינו את כחלון מביא 10 מנדטים, את "צומת" מכניסה לכנסת 8 ח"כים, את הגמלאים מכניסים 7. התופעה של מפלגות אווירה שנכנסות על גל טרנדי כזה או אחר מוכר וידוע במערכת הפוליטית בישראל, חובת ההוכחה שמדובר בתנועה רצינית ולא בכחלון/צומת/גמלאים תהיה על "זהות" בבחירות הבאות, לא באלה.

ג. כמה אנשים קראו את כל המצע של "זהות" ולכן החליטו להצביע לה, מול כמה אנשים החליטו שהם מצביעים לה בלי לקרוא אותו כלל? אגב, אני לא טוען כנגד פייגלין שהוא גונב דעת. הוא לא מסתיר את היותו גזען ומשיחיסט. אמרתי בתחילת תת-הדיון עליו שהוא משחק חכם מאד בקמפיין הזה. אנשים רואים מה שלבם מבקש לראות, משכנעים את עצמם כמו עומרי שהעיקר זה "רוח זכויות הפרט" וה"חזון המדיני" של האפרטהייד וקדושת הר הבית "ממילא לא יתגשם". ועומרי זה עוד אחד שנכנס יחסית לעומק. המצביע הממוצע שטחי בהרבה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 1:08 pm 
Sophomore

אתם מאמינים למילה של פוליטיקאי, ועוד כזה שהפר את הבטחותיו מהבחירות הקודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 1:37 pm 
Junior

אני חיב להפריע ורגע להבין משהו על הציבור שמצביע לגנץ

אחרי הראיון הסופר דופר מביך של גנץ ליונית, סבך של מלמולים והשתנקויות והתנשמויות שאתה בשוק ששוב כל האגף השמאל-מרכז לא מצליח למצוא את ברק או אולמרט החדש וכבר 10 שנים כל פעם מתעלה על עצמו בבדיחת השנה החדשה - לבני, לפיד, הרצוג, ועכשיו מר גנץ. אבל נו... אפשר לתרץ ולהסביר שהוא היה ביום רע מול יונית וכו' . למרות שמהרגע שהוא פתח את הפה היה ברור שמדובר בחתיך הורס לוחם ציוני ג'נטלמן, אבל לא חכם שפשוט לומד טקסטים ופולט אותם בלי להיות מודע בכלל למשפטים שאמרו לו לפלוט. אבל מילא - הבנתי שאפשר לתרץ את מחשבת השמאל

עכשיו אני רואה את הראיון לטלי מורנו בערוץ 13 שהיה מביך כמעט באותה רמה
https://www.youtube.com/watch?v=ESPW3hZ-fHM

והשתכנעתי סופית. אם הוא ייבחר זה פשוט אסון למדינה. אדם מובל, טמבל אמיתי, חלש שכלית וחלש ברמה הבינאישית התקיפה הבסיסית הנדרשת מסתם חבר כנסת שולי. בטח מראש ממשלה. גנץ לא בנוי לפוליטיקה בשום צורה. אני לא רואה אותו מצליח לעמוד בכנסת ולהעביר רעיון קטנטן אפילו, מול כל ההפרעות שם. טלי ליטפה אותו ונתנה לו להשלים את כל המשפטים הסתמיים שלא אומרים כלום, חלק גדול מהם לא תקניים ברמת כיתה ד'

פתיחת הראיון לפני שטלי דיברה:

"לפני שאת שואלת אותי....... ................. שקט מוזר ......................... מההה...... כל שאלה שתרצי, אני מבקש לחזק את ידי... את אזרחי מדינת ישראל במיוחד בעוטף אבל בעצם בכל מקום ... ראינו שההשפעה של הרקטות מגיעות לכל מקום במדינת ישראל (באמת? הרקטות עוד לא מגיעות לכל מקום, אבל נניח . שולי. ההשפעה מגיעות לכל מקום? באיזה שפה זה?) כשלא הגיבו קודם אז הנה עכשיו זה חוזר פעם נוספת (עוד משפט מעוך. מתי תוציא משפט נורמלי?) אני מניח שכרגע נלך לחיזוק ההרתעה זה דבר מאוד חשוב, זה יכול להתפתח (קצת פחות מעוך, אבל עדיין לא ככה מדברים, רצית להגיד שההרתעה יכולה להתפתח? לא יכולת להרכיב משפט אחד טוב??) נדרשת עמידה.. נדרשת גיבוי (נדרשת גיבוי? WTF קורה לבןאדם הזה?) ולכן צריך להיות כרגע עם אורך רוח (עוד משפט מכיתה ז'. *עם* אורך רוח ? באמת שדיברתי יותר טוב בגיל 15) ולהיערך למערכה בהמשך ככל שתתפתח (WOW! עברית תקנית! כפיים לטוען לכתר!!)"

אני ממש ציטטתי כל מילה בדקה הראשונה של הראיון
איום ונורא
וככה זה ממשיך לאורך הראיון. היו דקות יותר טובות, אבל גם בהם נראה שהוא יותר עסוק בלהרכיב משפטים סבירים, גם אם מאוחר יותר יתברר שזו לא עמדתו. אני לא מבין איך הבןאדם הזה היה רמטכל

היו דקות שהזכירו שוב את הראיון מול יונית שהוא משתמש במצב הבטחוני כדי להתחמק מלענות לשאלות פשוטות, חצי ראיון התחמקות. היו עוד לא מעט רגעים שהראו שמדובר באדם לא חכם, עילג יחסית למוביל מפלגה. אני בספק אם הוא קרא מעל 20 ספרים בחייו. אדם שלא יודע להיות אגרסיבי , וכנראה לא יודע להתמודד מול קהל אא"כ מכניסים לו טקסטים מראש ולא מפריעים לו לדבר.

עוד פנינים, רק מהדקות הראשונות...
"בטח לא משלם פרוטקשן ולא עושה שום פעולה שמביאה אותנו בדיוק למקום שאנחנו נמצאים כיום: שילמנו פרוטקשן... לא הגנו, לא היינו בעוצמה" וואלה. לא הייתי משלם פרוטקשן כדי לא להגיע למצב שאתה משלם פרוטקשן? הוא מאלתר ככ גרוע...אין לו בכלל הבנה מה הוא רוצה לומר :roll: אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. "לא היינו בעוצמה"?. מה נסגר? לרגע המראיינת מפריעה לו והוא עונה 10 שניות לעצמו: "ואחר כך.. ואחר כך תמר.. ואחר כך תמר.. אחר כך ברשותך.. " בלי הפרעה מצידה. ממש משחזר את הראיון עם יונית. ואז תמר מסבירה לו שקוראים לה טלי ולא תמר. "האם לכבוש את הרצועה או לא.. זו שאלה שצריך להסתכל אל מול המטרות" :roll: בהמשך: "אני לא מאשים את ראש הממשלה באף אחד" מעורר רחמים. האיש בבהלה.

האיש לא יכול להיות ראש ממשלה, זה אסון. הוא ייצג את ישראל בצורה ככ חלשה בארץ ובחול, הוא משדר חולשה, בורות, חוסר יכולת בסיסית.

אני לא מאמין שזה מה שיש לכל אגף השמאל-מרכז להציע. אני לא מאמין שהם רוצה לשים מדינה בידיים האלו. ואני שואל את השמאל - האם "רק לא ביבי" מצדיק להריץ את הבושה הזו לראשות הממשלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 1:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא ראיתי את הראיון, אבל אפרופו זה - רק אני שואל לאן נעלם יאיר לפיד? מי שאמור להיות לכל הפחות הדובר הכי רהוט, הקמפיינר הכי מנוסה ומי שמכיר את התקשורת הכי טוב בגוף המוזר הזה - אני לא זוכר מתי שמעתי אותו לאחרונה. אם יש מישהו חוץ מגנץ שמדבר משם זה הגנרלים האחרים, ובעיקר - עופר שלח.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 2:13 pm 
Hall of Famer

אני שמעתי את לפיד מתישהו השבוע מתראיין ל-103.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 2:14 pm 
Hall of Famer

היום לפיד יהיה אצל אופירה וברקו...
נו שוין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 2:29 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
טוב, אז הוא קיים בכל זאת פה ושם... אני שומע תכניות בוקר בדרך לעבודה ונדמה לי שיחסית לפוזיציה שלו כמספר 2 וכל מה שאמרתי קודם, הוא עושה, בוא נגיד, את המינימום של המינימום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 2:32 pm 
Junior

פתאום זה הכה בי, כמה מפחידה האפשרות שהוא ינצח. אני קורא את התגובות לראיון ההזוי הזה (בצירוף ההשתנקות מול יונית) וככ מזדהה:

זה יהיה ראש הממשלה שישמיד אותנו ללא צל של ספק

מזה אמור להיות הוא מאבד את עצמו בשיחה כמו סטלן

האיש לא יודע עברית זה פשוט נורא, העברית שלו עילגת והוא נלחץ בטירוף לא יאומן שהאיש היה רמט''כל וואו. ממש קשה לי עם זה שהוא מקבל כמעט 1000000 קולות, מה אנשים עד כדי כך דפוקים באיזה מדינה אנחנו חיים.

גנץ אתה בקושי מדבר

מנסה לזכור את דף המסרים ולא מצליח. פשוט לא מתאים. אוי לנו. השם ישמור ויציל.

גנץ, חשבת על ריטלין?

שתה הרבה וודקה לפני הראיון . איך בנאדם כזה ניהיה רמטכ"ל ??.. ממש מזעזע .. לא ראוי אפילו לצאת לקצונה .. הוא במולבל, לא מרוכז, חושב מאד לאט, לא מבין מה שואלים אותו . המוח שלו עובד בהשהייה . קורא לטלי מורנו תמר .
ממש נשמע כמו שיכור מסומם.

וואו, פשוט מביך ומפחיד אם זה יהיה ראש הממשלה שלנו.
גנץ אנא ממך, אם באמת מעניינת אותך טובת המדינה, לך הביתה, יש לך המון זכויות על שירותך בצבא ולמען החברה, אבל אתה לא מתאים לראשות הממשלה! לפוליטיקה לא נכנסים כי "החברים שלי הבינו שאני זה שמתאים" (מתוך ראיון לדוריה למפל).

סורי שאני נותן במה לטוקבקים, אבל אני לא מבין את השמאל. אין בעיה תורידו את ביבי. אבל לפחות תביאו את אהוד ברק, את אשנכזי. את הרצוג. אפילו שימו את לפיד בראש. כולם בינוניים, אבל לפחות בטחון עצמי, מדברים נורמלי. מאיפה הבאתם את ההזיה הזו גנץ? :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 3:03 pm 
Junior

אין ספק, FLASH הוא שמעון ריקלין. לא ידעתי שאתה חובב כדורסל שיימע'לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 3:35 pm 
Hall of Famer

מי שממשיך לטעון שגנץ גימגם בראיון עם יונית הוא טיפש או שקרן. כל מי שיש לו קצת שכל או יושרה יכול לדעת שהיה דיליי של כמה שניות בשידור ביניהן, מה שגרם למשפטים שיונית אמרה לקטוע מבחינת גנץ את המילים שלו כמה שניות אחרי. לא גימגם ולא נעליים. בכלל, כל הקמפיין החדש הזה של הליכוד שגנץ לא שפוי, זה קמפיין מסריח של חבורת טינופות שלא בא לי לזהם את הפורום במה שאני מאחל להם.

וחוץ מזה, תמיד אעדיף ראש ממשלה "מגמגם" מראש ממשלה משחד ורמאי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 3:39 pm 
Junior

לא, סתם ירושלמי איש מחשבים חובב כדורסל. פשוט כל מי שפותח עיניים ואזניים מבין מיד באיזה סכנה עומדת המדינה אם האיש ייבחר. מי שלא מבין, הוא מקבוצת "רק לא ביבי".

והנה דוגמא, מצביע גנץ שמסרב להכיר במציאות. ה"יונית יונית" זה שולי, הבנתי המון דוגמאות ואת זה לא. הוא מגמגם בכללי. לחוץ. נו, העברית העילגת, חוסר הבטחון וחוסר יכולת הבסיסית לדבר נורמלי לאורך הראיונות כשלא מכניסים לו טקסטים מראש. זה ככ בולט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 3:43 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
לא, סתם ירושלמי איש מחשבים חובב כדורסל. פשוט כל מי שפותח עיניים ואזניים מבין מיד באיזה סכנה עומדת המדינה אם האיש ייבחר. מי שלא מבין, הוא מקבוצת "רק לא ביבי".

והנה דוגמא, מצביע גנץ שמסרב להכיר במציאות. ה"יונית יונית" זה שולי, הבנתי המון דוגמאות ואת זה לא. הוא מגמגם בכללי. לחוץ. נו, העברית העילגת, חוסר הבטחון וחוסר יכולת הבסיסית לדבר נורמלי לאורך הראיונות כשלא מכניסים לו טקסטים מראש. זה ככ בולט

מגמגם עם עברית עילגת, חוסר בטחון, חוסר יכולת לדבר בלי טקסטים מראש. שכנעת אותי שבני גנץ לא יכול להנחות את האירוויזיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 3:45 pm 
Hall of Famer

הוא לא מגמגם בכללי, שוב שקר. מבחינת דיבור, סבבה אז הוא לא רטוריקן ונואם גדול, זה גם משהו שבא עם הניסיון.

ושוב - מעדיף ראש ממשלה לא נואם בחסד מראש ממשלה שקרן, מסית, מפלג ומושחת עד העצם שנותן נאומים נהדרים עם אנגלית רהוטה.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך ו' מרץ 29, 2019 4:11 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 4:06 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
לא ראוי אפילו לצאת לקצונה

להגיד על רמטכ"ל (ולא משנה מה אנחנו חושבים על תיפקודו בטופ) שהוא לא ראוי לצאת אפילו לקצונה - זה עוד לא היה לנו...
תמשיכו (או שבעצם עדיף שלא)

לא שדיבור שוטף, רהוט וכריזמתי (תכונות בולטות אצל ביבי - ייאמר לזכותו) לא רלוונטיות כלל עבור ראש ממשלה, אבל להפוך את זה לחזות הכל - נו שוין

הבה נפתח את הסוגייה אפילו מעבר לכך - נניח קיים אדם סופר ערכי, מקצועי ומוכח עם קבלות ביצועיות לכל הדעות (תרחיש היפותטי, אני לא מדבר על המצב הקיים - לא צריך לקפוץ עלי), אבל עם נניח פגם אמיתי ובולט בדיבור - האם זה אוטומטית פוסל אותו מלתפקד כראש ממשלה?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 4:19 pm 
Hall of Famer

פלאשבק חזק מאד לאחת מסדרות ילדותי, 'אני קלאודיוס'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 4:19 pm 
Junior

כן!! ראש ממשלה הוא דמות שחיב לדעת לדבר. וגנץ דפוק פרונטלית. פרונטלית הוא עובד מול השרים, החכים, המפלגה, ארה"ב, בעלי תפקידים בארץ והתקשורת ועוד אלף גורמים. הוא חייב להשיג את טובת המדינה, והוא נראה כמו אחד שאפשר לסובב על האצבע ולהשפיל בדיונים. בתקשורת בינאישית ראש הממשלה חייב להיות עשירון עליון כי מה לעשות, הפעולה שהוא עושה רוב היום היא *לדבר*. זה ניהול. דיונים, להזיז אנשים ופוליטקאים ממולחים. זה משהו בסיסי לפוליטיקאי. לא תכונה שקשה להשיג במיוחד, אבל גנץ נראה פשוט לא חכם.

הכרתי מקרוב עשרות קצינים בדרגת רסן סאל ואלמ, בעיני בודדי בודדים היו בעייתים ככ כמו גנץ בהקשר הזה. הפער בינו לבין אשכנזי יעלון ובטח לפיד הוא עצום ביכולת דיבור, הוא לא מדגדג את הרצוג לבני אולמרט שרון ברק בנט סמוטריץ, עזבו -הוא מדבר פחות טוב מכמעט כל פוליטקאי סביר מינוס שאני זוכר

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ו' מרץ 29, 2019 4:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 4:28 pm 
Hall of Famer

מה שאתה אומר חמור מאוד, ודורש חקירה בדרגות הגבוהות ביותר
למעשה כל אותם הגורמים (חלקם מהליכוד - בהווה ובעבר) אשר קידמו אותו (נזכיר - אדם שלא ראוי לצאת אפילו לקורס קצינים !) לתפקידי אלוף ומעלה - מעלו חמורות בתפקידם, שכן וודאי גם בדיונים בראשותו כתת אלוף וכו' "הוא נראה כמו אחד שאפשר לסובב על האצבע ולהשפיל בדיונים".

מן הסתם גם ברור מאליו שאילו אחד השמות שציינת שאותם גנץ לא מדגדג היה מוביל את המחנה הנגדי - היית תוקף אותו גם כן (ואולי אף משווה אותו בעליבות לגנרל הגדול גנץ בעצמו?!). איך אני יודע ? זה כבר קרה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 29, 2019 4:51 pm 
Junior

פחחחח בבקשה. תראה לי היכן זה קרה
מתי תקפתי אישיות ממחנה השמאל?
אמרתי שכולם גמדים ליד ביבי, כי כולם גמדים ליד ביבי. אבל גנץ הוא פשוט בדיחה שגדולה על כולם

עם איך שגנץ דיבר בראיונות הללו הוא בהחלט לא נראה כמו מישהו שמתאים אפילו להיות רס"ן בצה"ל. קצין פשוט ? יש מלא לחוצים שמדברים עילגת שוטפת. אני מניח שהוא לחוץ יותר מהרגיל מול מראיין רציני (וזה לא תירוץ - ר"מ ישראל זה תפקיד הרבה יותר מלחיץ מעוד ראיון). זה מסביר אולי שבמציאות הוא שונה ועם החזות המרשימה נתנו לו פלאפל או שניים. מעבר לזה אני באמת שואל את עצמי מה קורה פה ואיך ההזיה הזו הפך לאלוף. אגב, רמטכל הוא היה רק כברירת מחדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: