סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 6:08 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
קובי כתב:
Hacohen כתב:
אגב, בטח לא ידעתם, אבל גם ההתיעצות הישראלית עם פולין איך להתמודד עם הפגנות, היא ביטוי דמוקרטי מובהק

מאיפה הבאת את זה? מי מתייעץ עם מי?

https://mobile.mako.co.il/news-world/20 ... 781026.htm
שר החוץ הפולני אומר שהממשלה הישראלית התייעצה אתם לגבי המהפכה ולגבי בלימת ההפגנות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 6:27 pm 
Sophomore

אכן רפורמה לחיזוק מערכת המשפט, פשוט לא הבנו שמשמעות החיזוק היא חיזוק במובן הדתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 6:36 pm 
Hall of Famer

ביבוש ואיתמרוש מקימים משמר לאומי. קטעים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 6:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ושוב נראה שהשמועות על מותה של ההפיכה היו מוקדמות מאד. להיפך, היא חיה ובועטת.
תנו לי לנחש - המשמר הלאומי של בן גביר יהיה ממונה על ההפגנות. כשההפיכה תחזור בפול גז במושב הבא, יהיה רק יותר גרוע.

בקיצור כרגע התחושה שלי שהשמחה של המחאה הייתה מאד מוקדמת, ההפיכה תעבור כמו שהיא (לפחות מבחינת המהות - כוח בלתי מוגבל לשליטים) רק בטיפה איחור, ולמחות עליה יהיה מאד קשוח.
מעניין מאיפה הם למדו את זה. אני לא בטוח שבפולין יש את זה. את זה לוקחים ממקומות יותר קשוחים מפולין.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 6:49 pm 
Hall of Famer

רק לחדד פה משהו: אני לא חושב ש"ההפיכה מתה" במובן של כל המושחתים והפסיכים התקפלו והחליטו לוותר. ברור שיש כאן עוד מאבק ארוך, קשה, ולצערי סביר שיגיע לאלימות. אבל אני חושב שבמובהק רוב האזרחים בעלי זכות הבחירה בישראל הבינו כבר מה ביבי ומשת"פיו עושים, ומתנגדים לזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 7:02 pm 
Hall of Famer

זה יגיע לא רק לאלימות, אלא עם משטרת בן גביר יגיע לדיכוי בנוסח הבסיג'. הרפורמה שלא עברה בכוח תעבור ביותר כוח. אין יותר כפפות.
ואשר לאזרחים בעלי זכות בחירה וכל זה, זכור מה שאמרתי - שליטים מוחלטים לא יכולים להרשות לעצמם להפסיד בחירות.

צריך להודות, השליטים עשו פה מבחינתם מהלך שח שעוד נרגיש את תוצאותיו. ממה שאני רואה בערוצי החדשות הם עוד לא קולטים שהמצב רק נעשה יותר גרוע עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 7:08 pm 
Sophomore

נתניהו רק כורה לעצמו את הבור לנבצרות.
משמר לאומי? שב"כ, מוסד וצה"ל לא יקשיבו לנתניהו ויורידו אותו בכוח.

שוב. אתה שוכח שאף אחד לא עם נתניהו. זה נגמר. הוא לבד.
נתניהו ואיזה צבא? האינפנטילים מנוער הגבעות?
אתה מדמיין מצב שהם נותנים לו להקים דבר כזה? שהוא ישלח בסיג' ולא יורידו אותו.

צה''ל לא עם נתניהו. גם לא השב"כ, המוסד, המשטרה, ארגוני העובדים ובית המשפט. הם בוחנים אותו כעת בכל צעד ושעל.
יורידו אותו בסוף. תהיה מלחמת אזרחים קלה, כי בכל זאת הביביסטים אפילו לא חצי מליון איש, וביי ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 7:33 pm 
Hall of Famer

אני בספק אם הגופים האלה, ובעיקר צה"ל, עשויים עור אחד.
בכל אופן אם קודם היה למישהו ספק - אנחנו בדרך לדיקטטורה על מלא, והרבה יותר מהר ממה שחשבנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 8:10 pm 
Sophomore

ראי, יש לך נטיה לראות שחורות לפעמים.
לפי מה שמתגבש עד כה בשבוע וחצי האחרונים, זאת לא המציאות.
אתה חושב שגלנט סתם עשה מה שעשה?
אתה שומע את הקולות ממע' המשפט, מהצבא, מההסתדרות, המסחר. נתניהו יעביר חוקים. בג"צ יפסול. אתה מאמין שהגופים הללו יילכו עם נתניהו או עם החוק?

עד כה, הם מראים שהם הולכים עם בג"צ, וגם שהוא כבר לא לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 8:12 pm 
Senior

במידה ומישהו מצבא לה פמיליה החדש של בן גביר קורא את זה, אני ממש סבבה עם הרפורמה. תעצרו את נדב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 8:47 pm 
Hall of Famer

סקר כרגע בחדשות 12:
מבין מצביעי הליכוד - 58% נגד פיטורי גלנט, 22% בעד.
מבין מצביעי הליכוד - 60% תומכים בהפסקת החקיקה, 29% נגד.

ספרו לי עוד ששליחי הציבור "בלית ברירה" חייבים למלא אחר רצון הרוב...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 9:22 pm 
Hall of Famer

לדעתי אנחנו במצב מסוכן יותר מאשר לפני 48 שעות
כעת עיקר השביתות מוסרות, ולכאורה "הכל שב על מקומו בשלום"
בינתיים יש חוקים שכבר עברו או קודמו משמעותית, אושר תקציב, בן-גביר לכאורה קיבל כוחות הסרים למרותו (ומי יודע עוד אילו הבטחות...)

עכשיו ממילא יוצאים לאיזה חודש וחצי בלי יותר מדי ימי עבודה, ואז יחדשו שוב בדיוק את קידום אותם חוקים (ואפילו אין בושה לכולם להצהיר את זה, לא מנסים להסתיר זאת אפילו)

אני כבר לא מדבר על הפארסה הצפויה במשרד הביטחון, מה תהיה היענות המילואימניקים בקרוב וכו'

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 9:34 pm 
Hall of Famer

אכן. אנשים גם בכלי התקשורת, גם אצל המפגינים, וגם גנץ (בעיקר) ופוליטיקאים אחרים - לא מבינים שביבי ובן גביר עשו פה מהלך (מבריק מבחינתם יש לומר).
הולך להיות יותר גרוע.
ונראה מה יישאר מגנץ אחרי שביבי יעבוד עליו בפעם השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 9:39 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
לדעתי אנחנו במצב מסוכן יותר מאשר לפני 48 שעות
כעת עיקר השביתות מוסרות, ולכאורה "הכל שב על מקומו בשלום"
בינתיים יש חוקים שכבר עברו או קודמו משמעותית, אושר תקציב, בן-גביר לכאורה קיבל כוחות הסרים למרותו (ומי יודע עוד אילו הבטחות...)

עכשיו ממילא יוצאים לאיזה חודש וחצי בלי יותר מדי ימי עבודה, ואז יחדשו שוב בדיוק את קידום אותם חוקים (ואפילו אין בושה לכולם להצהיר את זה, לא מנסים להסתיר זאת אפילו)

אני כבר לא מדבר על הפארסה הצפויה במשרד הביטחון, מה תהיה היענות המילואימניקים בקרוב וכו'

אני דווקא פחות פסימי. מה שנתניהו וכל הגוש שלו הבינו בימים האחרונים שבכל מקרה הם לא יכולים לעשות מה שבראש שלהם , כי המדינה פשוט לא תיתן להם, והם גם הבינו די טוב שגם אם הם ינסו לחוקק חוקים ולהגיע איתם למשבר חוקתי , כנראה טוב לא ייצא להם מזה. יש פה הרתעה.

לגבי בן גביר , בג״צ עדיין עצמאי כדי שיכול לפסול כל מיני רעיונות הזויים כמו משטרה פרטית שלו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 10:10 pm 
Hall of Famer

הבה נלך לשופר הראשי ונראה מה רשום:
https://www.now14.co.il/%d7%93%d7%a8%d7 ... %94%d7%a1/

ציטוט:
בן גביר הסכים להיענות לדרישה תמורה לשתי התחייבויות מרה"מ:
הראשונה – במידה שלא יושגו הסכמות בפגרה הקואליציה תעביר רפורמה משפטית באופן חד צדדי.
השנייה – כצעד להגברת המשילות תעלה לאישור בישיבת הממשלה הקרובה הקמת המשמר הלאומי תחת המשרד לביטחון לאומי והצעת המחליטים תעלה כבר בישיבת הממשלה הקרובה. בקואליציה אומרים: בן גביר השתמש בסחיטה באיומים – מנע הצבעה על התקציב במליאה עד שרה"מ יענה לדרישותיו. משימת הקמת משמר לאומי נמצאת בראש מעייניו של השר מאז נכנס לתפקידו בחודש ינואר האחרון. עד כה לא עלה בידו להוציא את התוכנית מהכוח אל הפועל, וכעת, בחסות הרפורמה המשפטית ניצל בן גביר את שעת הכושר כדי להשיג את מבוקשו.

למה עלינו להניח שהבטחות של ביבי לגנץ ושות' הן בעלות תוקף יותר מאשר "הבטחות בתוך הנגמ"ש"?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 10:29 pm 
Hall of Famer

כי כבר עכשיו ברור שאם הם ינסו להעביר את הכל חד צדדי פשוט לא תהיה להם מדינה , וגם הם יודעים את זה.

אגב, שימו לב מה אומר היום הצורר לוין:

ציטוט:
"צריך להודות על האמת הכניעה ועצירת הרפורמה קוברות אותה, ספק אם נוכל להעביר אותה במושב הבא - אפילו אם תהיה הידברות", אמר שר המשפטים.

https://www.mako.co.il/news-politics/20 ... artner=rss

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 11:22 pm 
Sophomore

הד"ר הנכבד אבישי בן חיים אמר שרפורמה שתעבור בהסכמה רחבה ובהידברות, זו לא רפורמה.
כלומר, מבחינת גוש ההזוי רפורמה בנוסח הנע בין מתווה הנשיא לבין ההפיכה המשטרית המוצעת, היא כניעה. שינוי רדיקלי במשטר הכולל מתן פטור גורף לאוכלוסייה שלמה מתרומה למדינה, תוך שוד הקופה הציבורית היא כניעה.
כניעה למה בדיוק?

ועמיחי שיקלי עוד נתן הצצה לעתיד הקרוב, לדידו המחאה הוכיחה שיש לבצע גם רפורמה ב 8200 ובקורס טיס. אני משער שלאחר ה"רפורמה" הזאת במבחני המיון יהיו שאלות לבירור הנאמנות הפוליטית של המלשבים וסינון של כאלה המגיעים ממשפחות המזוהות עם הצד הלא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 11:31 pm 
Senior

אני רק אצייץ שמתווה הנשיא הוא לא הרבה יותר ממתווה פרידמן ואפשר היה להעביר משהו כזה לפני הרבה מאוד שנים כשאנשים שנחשבים 'מתונים' היום כמו רובי ריבלין או גדעון סער היו אלו שדחפו אותו ונתקלו בהתנגדות אגרסיבית ויעילה של מערכת המשפט.

(אני אין לי כלב במאבק, אני חושב שבגצ הוא בגדול כלי לשימור האפרטהייד באופן שבו אנחנו יכולים למכור לעולם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 12:00 am 
Junior

אני מתחילת המחאה הייתי די ציני לכל הדבר. היה לי מוזר (ועדיין) ששינוי מבני שיכול בהמשך להוביל לפגיעה משמעותית בזכויות אדם מוציא מציוני המיינסטרים את פעילי הbds שבתוכם, בעוד שהסיפור עם האפרטהייד בשטחים, שיהיו שיטענו שכבר הוביל לפגיעה בזכויות של שניים-שלושה אנשים, נראה להם יותר בקטגוריית ה״לא נעים, אבל מה אפשר לעשות״. ב-48 שעות האחרונות נכנסתי לעניין לגמרי, כולל ללכת מכות עם מכתזיות ולהכנס לראש בראש מול יסמניקים וכו׳. כמה מאכזב יהיה לגלות שההייטקיסטים שלפני רגע היו מוכנים לשרוף את המדינה, יחזרו להייטק שלהם כשמה שעל הכף הוא כולה המיליציה של בן גביר. מצד שני, לא מאשים אותם - בשונה מראי אני לא חושב שיש סיכוי שהמיליציה הזו תציק יותר מדי לאנשים מהסוג שלהם…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 12:04 am 
Hall of Famer

אני מהמר שהמליציה הזו תשבור את העצמות לכל מי שיתנגד להפיכה שתחזור בפול גז בקיץ and then some.
גם לאנשים מהסוג שלהם, whatever the hell that means.
מה שמונח על הכף זו עדיין האפשרות המאד מאד ממשית לדיקטטורה, המליציה של בן גביר היא רק עוד כלי בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 12:07 am 
Senior

נביא בעירו כתב:
אני מתחילת המחאה הייתי די ציני לכל הדבר. היה לי מוזר (ועדיין) ששינוי מבני שיכול בהמשך להוביל לפגיעה משמעותית בזכויות אדם מוציא מציוני המיינסטרים את פעילי הbds שבתוכם, בעוד שהסיפור עם האפרטהייד בשטחים, שיהיו שיטענו שכבר הוביל לפגיעה בזכויות של שניים-שלושה אנשים, נראה להם יותר בקטגוריית ה״לא נעים, אבל מה אפשר לעשות״. ב-48 שעות האחרונות נכנסתי לעניין לגמרי, כולל ללכת מכות עם מכתזיות ולהכנס לראש בראש מול יסמניקים וכו׳. כמה מאכזב יהיה לגלות שההייטקיסטים שלפני רגע היו מוכנים לשרוף את המדינה, יחזרו להייטק שלהם כשמה שעל הכף הוא כולה המיליציה של בן גביר. מצד שני, לא מאשים אותם - בשונה מראי אני לא חושב שיש סיכוי שהמיליציה הזו תציק יותר מדי לאנשים מהסוג שלהם…

אני חושב שאתה מפספס בקטנה. בגצ זה מה שמאפשר לנו לחיות בשלום עם האפרטהייד. להסיר את זה לא רק יפגע בנו (אולי), אלא קודם כל יסיר את הכיסוי המוסרי שאנחנו חיים אתו לגבי הנעשה בשטחים.

במובן הזה אגב האבימלים של העולם לא טועים לגמרי. בגצ זה בהחלט כלי לשימור השליטה של כל מה שנמצא משמאלם במפה הישראלית (כלומר כל מה שקרוב להיות ליברלי). זה פשוט קבוצה שכוללת את הליכוד בעידן לפני שביבי נאלץ להציל את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 12:21 am 
Junior

עד שגוף כזה שמחזיק בנשק יקבל את כל האישורים...יאיר נתניהו יהיה בגיל של אחוזת ראשונים. ביבי מיסמס אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 12:28 am 
Senior

אין שום דבר גאוני במהלך של ביבי. הקואליציה הפסידה בבניית הנרטיב במערכה הראשונה. לרוב הגדול של מצביעי הימין לא אכפת מרפורמה משפטית. לא תראה הפגנות בראשון לציון או רחובות או באר שבע, ערים עם רוב ברור לליכוד בבחירות. והתגובה המאורגנת והמאסיבית של מתנגדי הרפורמה בהחלט ניצחה במערכה הזו. לחשוב אחרת זה סתם בעיני האדרת האויב בלי רציונליזציה אמיתית.

מה שכן ביבי עבר למערכה השניה. שוב הקרב יהיה על בניית הנראטיב. אם האופוזיציה תצליח להשאיר את הנרטיב ב״רוטמן ולוין דורסים ולא מוכנים להתגמש״ (והרי מדובר מלכתחילה בשתי דמויות אפרוריות עד מפחידות) זה יהיה לטובתם. אם ביבי יצליח למכור את ״ניסינו הכל אי אפשר לדבר איתם״ הוא ישיג יותר תמיכה בקרב הליכודניקים המנומנמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 12:38 am 
Junior

עכשיו המחאה תימדד - עד עכשיו הם התנהלו מצוין, אבל עכשיו לאחר שהוציאו קצת אוויר, האם היא תצליח להמשיך ולשמר את כוחה ברחובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 28, 2023 12:53 am 
Senior

Lakic כתב:
עכשיו המחאה תימדד - עד עכשיו הם התנהלו מצוין, אבל עכשיו לאחר שהוציאו קצת אוויר, האם היא תצליח להמשיך ולשמר את כוחה ברחובות.

אני לא בטוח שהיא צריכה לעשות את זה כרגע. הטענה עד כה הייתה שצריך לעצור את החקיקה וללכת להתדיינות. זה מה שכביכול ביבי הסכים לו היום. עכשיו זה התפקיד של לפיד וגנץ להביא 'תוצאות' שאפשר לבלוע או לשכנע את הציבור שאי אפשר לדון עם רוטמן ולוין.

להמשיך את המחאה עכשיו יוכיח במובן מסוים שהמטרה היא להפיל את הממשלה ולא למנוע רפורמה קיצונית. שזה בסדר, אבל זה לא מה שהפך את המחאה ליעילה כל כך.

בנוסף ישנה בעיה אחרת. אם המחאה תשאר אבל תאבד את המפגינים ה'ממלכתיים' סטייל ההורים שלי שהלכו לכל הפגנה אז היא תהפוך כמעט באופן בלתי נמנע לשמאלנית יותר, אידיאולוגית יותר ואלימה יותר. דברים שישרתו מעולה את הנראטיב שביבי ירצה למכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: