סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 5:15 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 71  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל ישראלי 21/22
הודעהפורסם: א' נובמבר 26, 2023 5:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בן גביר, כרגיל, יוצא ליצן.

מה שכן, לשחקנים של הפועל פ"ת לא היו בעיות כאלה.
גם לחוסה רודריגז של הפועל ת"א לא היו כנראה בעיות כאלה והוא בכלל היה אקטיבי בהסברה ישראלית בספרד.
לגביי פיירו, הוא בכלל מהאיטי. אין שם כמעט מוסלמים.

אגב, בינתיים יש התכתשות אינסטגרם אלגנטית בין בוריס קליימן לדיע סבעא:

ציטוט:
"התגובות לפרשת השלט לפני המשחק של מכבי חיפה מול הפועל פ"ת ממשיכות להגיע. שוער יואנינה היוונית, בוריס קליימן, ביקר בחריפות את שחקני הירוקים המעורבים במה שהתרחש אמש (שבת) וגם עקץ את דיא סבע. “נראה לי אתם צריכים לעשות בדק בית", כתב השוער באינסטגרם, “קודם זה התחיל עם הקציצה הקטנה...עכשיו השחקנים הזרים, שחלקם אפילו אזרחתם".אחרי הדברים של קליימן, סבע לא נשאר חייב והגיב בסטורי באינסטגרם: “מה שאתה מרוויח בשנה, אני הרווחתי בחצי חודש, כנראה עדיף להיות קציצה מאשר שוער בלי ידיים”. קליימן הגיב לכך וכתב: “יש לי ארבע דירות רק בעיר הראשונה שגרתי בה ביוון, ידיים אולי אין אבל שכל יש הרבה. וגם נאמנות למדינה שלי”. לאחר מכן השוער העלה סטורי נוסף עם צילום מסך שבו נראה סבע שולח לו הודעה פרטית ומקלל: “מה יא אפס יא בן ז*ה יא בן שר**ה”, כמו כן קליימן כתב: “למה קציצי עצבני?”.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 12:28 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
בן גביר, כרגיל, יוצא ליצן.

מה שכן, לשחקנים של הפועל פ"ת לא היו בעיות כאלה.
גם לחוסה רודריגז של הפועל ת"א לא היו כנראה בעיות כאלה והוא בכלל היה אקטיבי בהסברה ישראלית בספרד.
לגביי פיירו, הוא בכלל מהאיטי. אין שם כמעט מוסלמים.

אגב, בינתיים יש התכתשות אינסטגרם אלגנטית בין בוריס קליימן לדיע סבעא:

ציטוט:
"התגובות לפרשת השלט לפני המשחק של מכבי חיפה מול הפועל פ"ת ממשיכות להגיע. שוער יואנינה היוונית, בוריס קליימן, ביקר בחריפות את שחקני הירוקים המעורבים במה שהתרחש אמש (שבת) וגם עקץ את דיא סבע. “נראה לי אתם צריכים לעשות בדק בית", כתב השוער באינסטגרם, “קודם זה התחיל עם הקציצה הקטנה...עכשיו השחקנים הזרים, שחלקם אפילו אזרחתם".אחרי הדברים של קליימן, סבע לא נשאר חייב והגיב בסטורי באינסטגרם: “מה שאתה מרוויח בשנה, אני הרווחתי בחצי חודש, כנראה עדיף להיות קציצה מאשר שוער בלי ידיים”. קליימן הגיב לכך וכתב: “יש לי ארבע דירות רק בעיר הראשונה שגרתי בה ביוון, ידיים אולי אין אבל שכל יש הרבה. וגם נאמנות למדינה שלי”. לאחר מכן השוער העלה סטורי נוסף עם צילום מסך שבו נראה סבע שולח לו הודעה פרטית ומקלל: “מה יא אפס יא בן ז*ה יא בן שר**ה”, כמו כן קליימן כתב: “למה קציצי עצבני?”.

חייב לציין שהכינוי קציצי זה נפלא. שמישהו ישלח לסבע אלוורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2023 10:55 am 
Junior

אופא מקדימה את המשחק של מכבי ת"א נגד בריידבליק (איסלנד) מחר משעה 22:00 לשעה 15:00.
צריך לומר - אין ליגה בתקופה הזו בשנה באיסלנד ואני חושב שזו ההופעה הראשונה של קבוצה איסלנדית בשלב בתים אירופי.
הצפי הוא למינוס 3 מעלות ורוחות ב - 20 קמ"ש בשעות הלילה שגרמו להקדמה החריגה הזו וגם להחלפת מגרש - הקבוצות תשחקנה באיצטדיון שלא אושר לאירופה, בעל 1,700 מקומות והוא גם סנתטי. מקווה שמכבי לא תסתבך שם.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ד' נובמבר 29, 2023 1:34 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2023 1:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
שוב מגרש שלא מתאים ליכולתנו הטכנית המופלאה והנעלה?
בכל אופן זה לא נשמע לי משהו מאד קיצוני בצפון אירופה גם במונחי כדורגל. ראינו משחקים בשלג עם כדור אדום, גם בהשתתפות שחקנים ישראלים.
תחפש את הקליפ המפורסם של אלי אוחנה כובש במדי מכלן בגביע אירופה במשחק במוסקבה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2023 2:24 pm 
Junior

משחק בשעה 13:00 (שעון איסלנד) ביום חמישי נשמע כמו משהו שלא קורה בכל עונה.
מכבי צריכים לפחות נקודה בכדי להבטיח עליה.
האיסלנדים הפסידו את כל המשחקים שלהם עד כה, חוטפים בממוצע 3 שערים למשחק.

בכל אופן, למכבי אין זכות להתלונן על דבר העונה. גם הקלו עליהם עם הדחיה של המשחק נגד זוריה וגם כל ההגרלות היו לטובתן עד כה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2023 4:29 pm 
Hall of Famer

את ההגרלות הם הרוויחו ביושר בזכות ההצלחות בעונות קודמות, שהביאו להם דירוג גבוה. זה לא רק מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 29, 2023 4:55 pm 
Junior

נכון. מכבי עוזרת לעצמה.
אבל כאוהד מכבי אני יכול לומר שרכיב המזל הוא חשוב אפילו יותר.
לא היה הבדל בין כמות נקודות הדירוג של מכבי בשנה שעברה כשפגשה את ניס לעומת השנה כשפגשה באותו השלב את צ'ליה הסלובנית. מכבי הייתה יכולה לקבל, על אף הדירוג שלה, את אוסאסונה הספרדית או רוזנבורג הנורווגית שלדעתי את שתיהן מכבי לא עוברת. סטיאווה בוקרשט זה כנראה 50:50.

גם הבית עצמו של מכבי, הוא בית מאוד נוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2023 3:18 am 
Hall of Famer

אתה סגור על זה? לא בדקתי כמה נקודות מכבי איבדה לפני כל אחת מהעונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2023 11:11 am 
Junior

כן.
גם בשנה שעברה וגם בשנה הנוכחית, לדוגמא, מכבי הייתה מדורגת לאורך כל שלבי המוקדמות.
השנה מכבי פגשה את לרנקה ואז צ'ליה ובשנה שעברה היא פגשה את אריס סלוניקי ואז את ניס.
וזה לא שהשנה לא היו משוכות שמכבי יכולה הייתה לקבל על אף היותה מדורגת לכל אורך השלבים - אוסאסונה, אחת הטורקיות ורוזנבורג.
כמובן זה שמכבי מדורגת ועם ניקוד גבוה (אולי אפילו תעבור את ניקוד השיא של הפועל בהמשך) מקטין את ההסתברות לפגוש קבוצות שהן לא עבירות, אבל לא שולל לחלוטין.

מכבי כרגע עם 27.5 נקודות דירוג
הפועל דאז (דירוג השיא של ישראלית כלשהי) 36.4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2023 6:08 pm 
Junior

מכבי ת"א מנצחת 2:1 במשחק שהשופט מאוד רצה שהיא לא תנצח.
צריך לומר 2 דברים:
א. מכבי ת"א משחקת מול קבוצות חלשות מאוד. פלייאוף תחתון בליגה שלנו לדעתי.
ב. מכבי ת"א קבוצה לא איכותית, שמנצחת הרבה בגלל התעלות של שחקנים מסוימים ברגעים מסוים (בעיקר זהבי מן הסתם). וגם עם מזל (מחמיצים מולה בכמויות לא נורמליות). לא נרשם שום שיפור מאז שלבי המוקדמות בתחילת אוגוסט.
בהסתכלות קדימה - מאסון המגן כנראה לא יגיע לארץ ולדעתי גם בונדוזו, הזר שהגיע והספיק לשחק 20 דקות מול חדרה (ולבשל) ואז נפצע באימון שאחרי פגרת הנבחרות, לא בטוח שיבוא. אחרת אני לא רואה סיבה שהוא לא עולה חילוף ב-3 משחקים שבהם הוא נמצא בסגל ומתאמן עם הקבוצה.
וזו בעיה. כי למכבי יש מגן ישראלי מחליף שהוא אבישי כהן שלא מתאים להרכב, בונדוזו לדעתי היה יכול להיות פה שיחוק ענק וגם לך תביא עכשיו זרים חדשים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2023 9:24 pm 
Hall of Famer

לא התרשמתי בכלל ממאסון, אני לא בטוח שאבישי כהן פחות טוב ממנו.

ולגבי מכבי חיפה - מה הקטע של מסאי דגו עם החילופים? לא מחליף את שו שנפצע ובקושי יכול לזוז, רן מובילה 1:0 אחרי שהוא לא היה מסוגל לרוץ אחרי השחקן שלו שהבקיע. שרי נראה כועס במיוחד וסימן לדגו בבירור - למה לא החלפת אותו?

ומי שניצח למכבי ת"א את המשחק זה ערן זהבי, שאחראי לשני הגולים... לגול הראשון הוא אחראי כי כקפטן בחר לתקוף במחצית הראשונה כשהשמש בגב של מכבי ת"א, השוער האיסלנדי לא ראה כלום כשדן ביטון בעט. הכדור הלך ישר אליו, אין מצב שבלי להסתנוור הוא לא עוצר את הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2023 11:10 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לא התרשמתי בכלל ממאסון, אני לא בטוח שאבישי כהן פחות טוב ממנו.

ולגבי מכבי חיפה - מה הקטע של מסאי דגו עם החילופים? לא מחליף את שו שנפצע ובקושי יכול לזוז, רן מובילה 1:0 אחרי שהוא לא היה מסוגל לרוץ אחרי השחקן שלו שהבקיע. שרי נראה כועס במיוחד וסימן לדגו בבירור - למה לא החלפת אותו?

ומי שניצח למכבי ת"א את המשחק זה ערן זהבי, שאחראי לשני הגולים... לגול הראשון הוא אחראי כי כקפטן בחר לתקוף במחצית הראשונה כשהשמש בגב של מכבי ת"א, השוער האיסלנדי לא ראה כלום כשדן ביטון בעט. הכדור הלך ישר אליו, אין מצב שבלי להסתנוור הוא לא עוצר את הכדור.

גם בגול השני הוא לא הראה שהוא מציאה גדולה השוער הזה.
גול לגמרי עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 1:59 am 
Hall of Famer

הנצחון של מכבי ת"א מביא לישראל חצי נקודה אחרי נרמול. אוקראינה גם היא עם נצחון והפסד, אבל אחרי נרמול זה שווה לה רק 0.4 נקודות. זה מספיק לישראל כדי לעלות למקום ה-16, כי שלוש הקבוצות של סרביה הפסידו במשחקים שלהן וסרביה לא עשתה נקודות. זאת ועוד, כנראה שאחרי מחזור הסיום של שלבי הבתים כל שלוש הקבוצות הסרביות ייפרדו מהעונה האירופית (שתיים בטוח, השלישית תצטרך לנצח ביוון את אולימפיאקוס כדי לשרוד).
מכבי ת"א מבטיחה גם עלייה לשלב הבא, שיביא לישראל בונוס מעבר לתוצאות במחזור האחרון. עלייה כראש בית תתן לישראל בונוס של חצי נקודה אחרי נרמול, עלייה כסגנית - רבע נקודה.
אבל המקום ה-15 הנכסף נראה מחוץ להישג יד. על צ'כיה חבל לדבר כבר, כל שלוש הקבוצות שלה מנצחות והיא כבר לא בליגה שלנו, היא מסתכלת על מאבקים על מקומות גבוהים יותר. נורבגיה ודנמרק עושות שתיהן נצחון ותיקו, שלושת רבעי נקודה, כך שהן מגדילות את הפער מאיתנו בעוד רבע נקודה ונראה שהעונה זה כבר לא יקרה - הן תאבקנה ביניהן על המקום ה-14 שיעלה את האלופה שלהם ישירות לפלייאוף הצ'מפיונס בעונה שאחרי הבאה. יוון שמתחתינו לא מנצלת את היתרון של 4 קבוצות שנשארו, רק נצחון ו-3 הפסדים והיא עושה 0.2 נקודות. צריך לזכור שבעניין אוקראינה - היא אמנם תאבד קבוצה אחת בסוף שלב הבתים, אבל בצ'מפיונס שחטאר עדיין יכולה לעלות לשמינית שזה 5 נקודות בונוס לפני נרמול (במקרה של אוקראינה - נקודה אחת אחרי נרמול). גם קופנהגן הדנית במצב לעלות לשמינית ולהביא לדנמרק בונוס שמנמן, שבמקרה שלה יהיה שווה נקודה ורבע אחרי נרמול.
עדיין כדאי לצבור נקודות לקראת העונה הבאה שאותה נתחיל במקום גבוה, בגלל שנמחקות לנו פחות נקודות מהאחרות בסוף העונה.

14. נורבגיה 29.875 נשארו 2 מתוך 4
----
15. דנמרק 29.700 נשארו 2 מתוך 4
----
16. ישראל 28.175 נשארו 2 מתוך 4
17. סרביה 27.775 נשארו 3 מתוך 5
18. אוקראינה 27.400 נשארו 2 מתוך 5
19. יוון 27.125 נשארו 4 מתוך 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 2:32 am 
Junior

עבודה גדולה אתה עושה ראי, תודה.
עוד שבועיים מכבי תשחק נגד גנט על משחק שניצחון בו, יקנה למכבי לא פחות מ - 3 נקודות דירוג (בשביל הקונטקסט, זה כמעט 10% נקודות מכל הדירוג שמכבי צברה ב - 5 עונות, 30.5 נקודות).
מכבי תקבל 2 נק' על הניצחון ונקודה נוספת על העפלה. מדובר גם על הבדל של מיליון ש''ח פער במענק בין המקומות.

בחיים עצמם, קשה לי לראות את זה קורה. גם תיקו יספיק לגנט להעפיל מהמקום הראשון בעוד מכבי חייבת לנצח. וגם כי גנט קבוצה טובה יותר. המשחק הוא משחק בית של מכבי אבל ישוחק בחו"ל ללא קהל כך שגם האפשרות הזו לצמצם קצת את הפער בין הקבוצות לא יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 9:45 am 
Hall of Famer

תיקון, 4 נקודות. נצחון יעלה אותה לראשות הבית, ולכן - 2 נקודות בונוס (לפני נרמול). כלומר נצחון על גנט שווה לישראל נקודה שלמה אחרי נרמול.
זכייה בראשות הבית תעלה את מכבי ת"א ישירות לשמינית הגמר, אבל למרבה הצער בקונפרנס לא מקבלים נקודות בונוס נוספות על עלייה לשמינית הגמר.

עריכה: במחשבה שנייה, נקודה אחת כבר מובטחת (על עלייה מהמקום השני), אז אתה צודק, זה 3 נקודות נוספות.

אחרי המחזור האחרון של שלב הבתים אני אעשה את החשבון איפה אנחנו עומדים לתחילת העונה הבאה, אני יכול להגיד שנכון לעכשיו נתחיל את העונה הבאה מהמקום ה-13. אבל בסוף שלב הבתים שנדע כמה נקודות בונוס עושה כל מדינה, וכמה קבוצות עוד נשארו לכל מדינה, תהייה תמונה יותר משקפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 4:49 pm 
Junior

הרבה דברים שחזן ובניון עשו ועושים, אני לא מבין, אבל אחד מהמשמעותיים זה אי הזימון של גנדלמן.
יומיים לפני כל הבלאגן, גנדלמן פתח ושיחק מעולה בניצחון של גנט על מכבי ת"א, ששחקניה מרכיבים חצי מהנבחרת הזו.
הוא פתח ב - 4 משחקים באירופה, כבש 2 שערים והקבוצה שלו במקום הראשון בבית עם 13 נקודות מ - 15.
בליגה הוא עולה בעיקר מהספסל, אבל זה נראה שהוא מתאקלם לאט לאט. לגמרי שווה סגל של הנבחרת בעיניי. ואני יכול לומר בכנות שחשבתי שזה ייגמר כמו רוב השחקנים שדודו דהן שולח לבלגיה בעסקאות מוזרות וחוזרים אחרי שנה (כל מיני אושר דוידה, יונס מלדה וכו'), אבל הוא נראה אחלה עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 10:18 pm 
Sophomore

הבעיה של המאמנים שלנו שהם לא מבינים שמה שעובד בליגה הישראלית, לא עובד באירופה. לליגה אולי ויטור וההוא ממכבי חיפה טובים יותר. לאירופה שלמה ולמקין מתאימים הרבה יותר. אפילו קארצב.
אגב, קארצב שחקן הגנה נהדר ולא ברור מה הקטע עם ההעדפה של דור פרץ על פניו.
כנ"ל זהבי כחלוץ בודד, ולא מאחורי חלוץ, ההצבה של גלוך באגף, ולא באמצע, לא הגיוני.
צריך שחקנים פיזיים. גנדלמן, תורג'מן, קארצב, אפילו פודגוראנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 1:45 am 
Junior

ליגת הכדורגל חזרה רשמית אתמול. היום מכבי ת"א ומכבי חיפה ניצחו את הפועל י-ם והפועל ב"ש בהתאמה.

מהצד של מכבי ת"א אני יכול לומר שכן, יש סיבות מקלות וקשה לבוא ולומר משהו מנגד כשקין השיג עד כה את כל מה שמכבי כיוונה אליו (עד לכאן), אבל מבחינת כדורגל, הקבוצה לא השתפרה מאז משחקי המקודמות באוגוסט. יש הרבה התעלויות של שחקנים, קודם כל זהבי ואחרי זה שחקנים נוספים (מילסון בפתיחת הליגה), אבל זה דיי עומד במקום. הוא והצוות שלו דיי מאכזבים בהיבט הזה. למכבי ת"א יש הרבה מזל - קבוצות מחמיצות מולה בלי הכרה. סמוך לסיום חלון העברות מכבי הייתה צריכה 10 או בלם זר ובסוף הביאו שוער זר שנראה לא טוב כרגע ומשפתי הישראלי עדיף עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 1:11 pm 
Hall of Famer

לא שאני חושב שהוא איזה עילוי, אבל במשחק הראשון נגד האוקראינים הוא הציל את מכבי ת"א מהפסד מביש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 1:12 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
לא שאני חושב שהוא איזה עילוי, אבל במשחק הראשון נגד האוקראינים הוא הציל את מכבי ת"א מהפסד מביש.

הגזמה פרועה. חוץ מהצלה אחת בסוף שגם היא, הגיעה מבעיטה ממרחק רב, כל הכדורים בעיקר פגעו בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 2:54 pm 
Hall of Famer

זו לא פעם ראשונה שאנחנו רואים משחקים שונים באותו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 4:21 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
זו לא פעם ראשונה שאנחנו רואים משחקים שונים באותו משחק.

בא לי לא להסכים איתך גם על כדורסל.
אני זוכר שהייתה תקופה שקראתי כאן בתור אורח וזכרתי שאתה אוהד מכבי ת"א בכדורסל אבל אני לא רואה אותך כותב כבר.
אני טועה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 5:09 pm 
Hall of Famer

לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 11:28 am 
Junior

קצב גבוה בכדורגל הישראלי :
- היום ומחר מחזור ליגה נוסף.
- מחר מכבי חיפה מתארחת בספרד אצל ויאריאל (22:00) במשחק דחוי.
- דיווחים על הצעה של ריימס לעומרי גלזר. ריימס מציעה לרכוש אותו בטווח שנע בין 6 ל - 7 מיליון יורו.
זה קצת מפתיע, שכן, גלזר הוא לא שוער צעיר במיוחד (בן 27) ורק לפני 5 חודשים נרכש לפי שווי של 1.2 מיליון יורו ועד עכשיו העונה של הכוכב האדום...אתם יודעים. בהנחת מימוש העסקה, מה זה אומר על העסקה שמכבי ת"א עשתה על פרץ...?
ריימס יודעת לשים כסף על שוערים - היא רכשה את השוער ראיקוביץ ממכב ת"א ב - 4.5 מיליון יורו. רכישה שאותה ריימס תרצה לשכוח מהליגה הישראלית וממכבי ת"א : אלירן עטר.
- עומרי גנדלמן שיחק 90 דקות במשחק הליגה של גנט (מקום 3) מול גנק (מקום 7) ובישל את שער השיוויון בדקה ה -99'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 11:31 am 
Hall of Famer

הגרלת יורו 24. ישראל אם תעבור את הפלייאוף, מה שהיא לא - אבל נגיד, תהייה בבית E עם בלגיה סלובקיה ורומניה.
בית ב' הוא בית המוות עם ספרד, איטליה, רומניה ואלבניה (אחלה נבחרת אגב, בהחלט יכולה לתת פייט גם בבית הזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 71  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 52 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: